|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Kopikos napisz mi jaki chcesz to się coś pomyśli
Nie no poważnie to jest bardzo indywidualna sprawa, bo komuś może się coś podobać, a komuś nie. A oglądałaś juz jakieś płyty czy dzwoniłaś? I jesli już to odpowiem jutro albo wieczorkiem, bo zaraz uciekam do domku gotować z TŻ - dziś naleśniki Prześledzę swój notatnik slubny i się coś wymyśli
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-06 o 15:08 |
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Oglądaliśmy ze 2 płytki ale jakoś tak nie potrafię wybrać zespołu. A TŻ teraz ciągle pracuje i nie ma czasu
Już zaczynam być na niego o to zła.
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
oooo matko. wystarczyło 7 godzin nie obecności a tu dwie strony do czytania.
a co do zespołu to ja jeszcze nie mam nic wybrane... Jakoś tak mało czasu na to. ale wypadałoby podzwonić i popytać się co i jak. jak mi się dzisiaj nic nie chce... głowa mnie boli.. eh.. Stysik ładny avatar ![]() Nicola ale miałaś noc... chyba bym udusiła takiego sąsiada oto mój pierścionek Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-08-06 o 16:31 |
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
niunia32
kopikos też ![]() byłam ostatnio na weselu, ale jakoś zapomniałam posłuchać zespołu dzisiaj mi się przypomniała tzn. chyba dobrze grali bo dużo tańczyliśmy ![]() A ja mam taką nowinę, że szok dostałam maila, że zostałam przyjęta do pracy
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję pracy!!
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
O dziękuję
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każda ma śliczny pierścionek gratuluję pracy
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
niunia32 Oczywiście że każda
Ale się cieszę z tej pracy pewna umowa na 2 lata
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
W projekcie takim
jak podpisze umowę to Wam opowiem więcej na pół etatu, ale bardzo mi to pasuje bo ja mam studia jeszcze dzienne i to na 2 kierunkach także bardzo mi to pasuje EDIT: I mogę na wesele huczne odkładać pieniądze
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-06 o 17:16 |
|
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
To chyba najlepsze
będziesz mogła zrobić wesele takie o jakim marzysz ![]() A mnie dzisiaj taki jakiś dziwny, myślicielski nastrój dopadł.... Strasznie zazdroszczę niektórym z Was że już mieszkacie ze swoimi TŻ-ami Ja muszę jeszcze 2 lata na to czekać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi smutno nie będzie Będziemy mieszkać u mnie w domku - całe piętro będzie nasze. W przyszłym roku mamy zamiar powolutku zacząć tam remont. A Wy myślałyście już gdzie będziecie mieszkac po ślubie? |
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja u teściów - piętro dostaniemy
więc może dlatego mi się nie śpieszy do wspólnego mieszkania
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-06 o 17:44 |
|
|
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
jakbym miała z teściowa mieszkać to tez by mi się nie spieszyło. Ogólnie fajna z niej kobietka ale raz na jakiś czas ale na co dzień... nie do wytrzymania. Nawet jak kiedyś zażartowałam do TŻ że może z jego rodzicami zamieszkamy (też mają spory domek) to się tylko głupio uśmiechnął
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik- gratulacje!!!
![]() A na rocznicową kolację zamówiłam nasze ulubione danie z restauracji, gdzie chcemy mieć przyjęcie. Może mało wkładu własnego, ale chodziło o to konkretne jedzonko. Kopikos- nie smuć się ![]() My z TŻ też nie mieszkamy razem, ale nie żałujemy, tylko czekamy na wspólną codzienność. A mieszkać, jeśli nic się nie zmieni będziemy w mieszkaniu, gdzie mieszka teraz TŻ ciocia i babcia (dziadek zmarł 2 tyg. temu). Póki co jeden pokój, ale jak na początek to wystarczy. Co prawda chcieliśmy mieć wlasny kąt, ale darowanemu koniowi...
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-08-06 o 18:12 |
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale sie rozpisałyście
Stysik gratuluję pracy Niunia32 śliczny pierścionek Kopikos my w sumie nie wiemy. Jest kilka opcji. Albo w mieszkaniu siostry tż (teraz tu mieszkamy) albo w mieszkaniu tż ( ale to nie zalezy od nas kiedy tam zamieszkamy, ponieważ mieszka tam dozorca z żona a maja juz ponad 80 lat wiec nie wyrzucimy ich przecież). Także w mieszkaniu tż bedizemy mogli zamieszkac jak ich juz nie bedzie. Chociaz chcialabym juz tam mieszkac bo miałabym bardzo blisko na uczelnie ( mieszkanie jest na Rynku Głownym w Krk- mogłabym chodzić na nogach na AGH) a teraz dojezdzam 45 minut.
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja się cieszę, że nie będziemy mieszkać z TŻ-a mamą
![]() Co do pierścionka mój TŻ nie kupił go w żadnej z sieciówek ale to może i dobrze, bo jak wybieraliśmy obrączki na ślub cywilny (który mieliśmy brać jutro o ile któraś z Was to pamięta- ale nie bierzemy) to weszliśmy do jubilera, w którym pierścionek został kupiony i jeśli kupimy obrączki za około 1000zł to będę mogła sobie wybrać biżuterię za 400zł. Jeśli obrączki będą droższe, to za większą kwotę Achh no i pierścionek kupił sam Nawet trafił z rozmiarem bo noszę 14 a on kupił 15 ale dobrze się trzyma. A jeśli będę chciała po ślubie go przełożyć na środkowy palec to będzie trzeba go powiększyć tylko o jeden rozmiar. Mniej na tym ucierpi Chociaż zastanawiam się nad noszeniem pierścionka razem z obrączką bo nie lubię nosić dwóch na jednej ręce a lewa odpada Ajj.. już się nie mogę doczekać soboty Wczoraj koleżanka przywiozła mi biżuterię, którą sama robi. Srebro+ kryształki Swarovskiego cuudo a jutro idę na paznokietki![]() Miłego Wieczorku Dziewczynki Ja idę świętować naszą pół rocznicę 4,5roku Ależ to zleciałoEdytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-08-06 o 18:17 |
|
|
|
#2450 |
|
Konto usunięte
|
My na początku zamieszkamy na górnym piętrze u moich rodziców,a w tym czasie wykańczać będziemy domek,który notabene juz stoi
. A co z pierścionkiem? Ja chyba przerzucę go na lewą rękę .
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
MY tez nie mieszkamy razem jeszcze. dopiero za dwa lata. chcemy najpierw kupic mieszkanie tesciowej, takie małe. 3pokoje to za duzo dla niej. zamienimy sie. to jej pomysł
a co do piescionka to moj zostanie na swoim miejscu, na środkowym palcu prawej ręki. |
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba będę nosić na środkowym u prawej ręki tylko trzeba go będzie troszkę powiększyć
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia Ty też masz podobny pierścionek do mojego
Stysik - serdecznie gratuluję pracy ![]() Kopikos - czasami nie ma czego zazdrościć XxXJuStiii - masz zdjęcie tej biżuterii? I przypomnij mi - w sobotę idziesz na wesele tak? I miłego świętowania - u mnie było 4,5 roku 22 lipca, ale świętowania nie było ![]() Po ślubie pierścionka zaręczynowego nie ruszam - zostanie na środkowym palcu prawej dłoni Obrączka oczywiście na serdecznym
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
niunia32 fajnie, że wam naprzeciw teściowa wyszła
![]() honolinka oj jak Ci zazdroszczę tego domku ![]() A co do pierścionka po ślubie.. założę na lewą rękę albo będę razem nosiła obrączkę z zaręczynowym ivona84, hecate5, bambusiek
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-06 o 19:27 |
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Pan 34f ny Młode 2011! ;)
Dziewczynki, ja też z TŻ zamieszkam dopiero za 2 lata....
Najpierw na dole w moim pokoiku będziemy siedzieć a piętro, które całe będzie nasze sie wykończy
|
#2456 |
|
Konto usunięte
|
Od rana nie zaglądałam a wy już tyle naskrobałyście
co do wyboru pierścionka to pokazałam Tżowi w jakim stylu mi się podobają pierścionki no i on sam wybrał ale też miał z nim przeboje bo nie mógł znaleźć mojego rozmiaru a jubiler powiedział że nie może zmniejszyć go bo straci urok no i mój pierścionek był robiony na zamówienie a co do mieszkania po ślubie to chyba już wcześniej pisałam my będziemy mieszkać u mnie ponieważ mam połowę domu nie wyszykowanego no i będziemy się urządzać od podstaw stysiek gratuluję Ci znalezienia pracy jak na razie mogę tylko dorabiać sobie w wakacje
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;13620104]stysiek gratuluję Ci znalezienia pracy
jak na razie mogę tylko dorabiać sobie w wakacje[/QUOTE]![]() Ty już zaczynasz ostatni rok, więc może ułożą Ci plan zajęć na tyle fajnie, że będziesz mogła trochę sobie po zajęciach dorabiać albo nawet na pół etatu pracować dużo moich znajomych tak robi
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
ivona to miał dobrego doradcę
![]() Ja nie widziałam wcześniej swojego pierścionka. Kiedys pokazałam Tż klika sztuk, które mi sie podobały, ale nie było tak tego, który dostałam. Tak więc intuicja Tż 9albo kumpli heheh) nie zawiodła ![]() elunka wierzę Ci, ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze ![]() Stysik dzisiejsze zakupy, to takie przedwyjazdowe, zupki, gorące kubki, słodkie chwile hihi. Jeszce tylko coś do opalania i po opalaniu i mogę jechać hihi. A właśnie polecicie coś dobrego do i po opalaniu - mój Tż jest bladziutki i zawsze spieka się na czerwono ehh. Ale mogę sie pochwalić, we wtorek zaszalałam i kupiłam jeansy BS-oczywiście na przecenie hehe (bo tylko w tych moja pupa wyglądała tak, jakby wogóle była, a wczoraj stanik nicolaaa faktycznie blok wariatów. Bidulka. Ja nigdy nie przepadałam za złotem, ale kiedy noszę swój dwukolorowy pierścionek, to coraz bardziej się przekonuję. Ale obrączki i tak będą mieszane ![]() isabele to wpadli na taki sam pomysł z doradcami heh. ivonka może i mnie też pomożesz z zespołem w takim razie hehe. Ja się na tym kompletnie nie znam. mój tato tylko twierdzi, że nie bierze się zespołu, który "gra z dyskietki" cokolwiek to znaczy Tylko że im więcej osób w zespole tym więcej trzeba za nich zapłacić, bo w końcu za nich sie płaci jak za gości.kopikos mam to samo. Tż stwierdził że sie na tym nie zna i spadło to na mnie wrrr. Stysik gratuluję ![]() Ja tez nie mieszkam z Tż i najszybciej wspólne mieszkanie nastąpi dopiero po ślubie, czyli za dwa lata i dwa tygodnie I będziemy mieszkać z rodzicami Tż do czasu aż się nie wyprowadzą do domu w którym teraz mieszkają dziadkowie TŻ. Ale co wtedy z nami to nie wiem, czy zostaniemy w mieszkaniu, czy sprzedamy czy co nie mam pojęcia jesczze.A co do pierścionka po ślubie, to chyba będę go nosiła na lewej ręce. Nie pasuje do obrączki bo za bardzo będzie bokiem dziwnie odstawał, chyba że tak jak kopikos powiększę i założe na środkowy palec ![]() Ok dziewczyny lęcę prasować i trochę poćwiczyć, bo się opuściłam. Ćwiczyłam ostatnio tylko nogi i robiłam po 50 brzuszków, bo w a6w opuściłam 2 dni.
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-08-06 o 20:36 |
|
|
|
#2459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny ja to w ogóle Was podziwiam z tym ćwiczeniem. Też miałam zacząć, myślałam nad tą a6w ale najzwyczajniej w świecie mój leń jest silniejszy ![]() Może macie jakieś tajemne sposoby na przekonanie tego lenia że ćwiczenia są dobre?
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
że będą mniejsze boczki ze spodni wystawały hihihi
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- niunia śliczny pierścionek uwielbiam takie delikatne.Wszystkie są piękne
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-08-06 o 21:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Nie no poważnie to jest bardzo indywidualna sprawa, bo komuś może się coś podobać, a komuś nie. A oglądałaś juz jakieś płyty czy dzwoniłaś?
Prześledzę swój notatnik slubny i się coś wymyśli

=> 55 
dzisiaj mi się przypomniała

ale na co dzień... nie do wytrzymania. Nawet jak kiedyś zażartowałam do TŻ że może z jego rodzicami zamieszkamy (też mają spory domek) to się tylko głupio uśmiechnął 

o ile któraś z Was to pamięta- ale nie bierzemy) to weszliśmy do jubilera, w którym pierścionek został kupiony i jeśli kupimy obrączki za około 1000zł to będę mogła sobie wybrać biżuterię za 400zł. Jeśli obrączki będą droższe, to za większą kwotę
Achh no i pierścionek kupił sam