|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
MALGOSIA wooow niezle
ale z ciebie kuchareczkaa do malego lec bo twoj tz wylysieje! hehehe:hahaha :HEKSA poddobno tylko 5 % polek nosi dobrze dopasowane staniki ![]() a o to link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 agusia bardzo dobrze ze ci tyle przespal a ty sie kochana nie smiej tylko sama sie zmierz hehehe
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
Cytat:
ale daliśmy radę.Stwierdziłam że już nigdy takiej imprezy nie zrobię małemu na roczek tylko tort i grill może jakieś sałatki.Bo prezenty dostał fatalne ![]() |
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się namordowałam xD
Poiglot z 20 min się męczyłam, mierzyłam liczyłam i wyszło mi że mam 65H :wow:!! Ja pierdziele idę jutro do sklepu z bielizna sprawdzić![]() Małgosia podziwiam Cię!! Na tyle osób! bravo
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki
carolajna - o jaka stymulację mięśni ci chodzi cos ala bocy space? bo jak tak to ja na to chodziłam, z mężem juz sytuacja ogarnieta miał chlopina szczęscie. malutka - no to rzeczywiście udane imprezki i prezenty , no wszystko już wyjaśnione więc luzik.ania - o ranyyy pierwszy raz slysze o takich taktykach w robieniu fotek rzeczywiście cyrk i dziecko musiało byc oszołomione bidulka malusia. Kolejna po ktorej nie widac przebytej ciązy no szok , ja się czuje jak wieprzyk w swojej nowej skórze gosikk_s - moj smerfik tez się układał tak do 2 miesiąca w C ale już mu to mineło samoistnie i wszyscy zwracali mi na to uwage i też gadali że to pewnie napięcie mięśniowe mam nadzieję że twojej myszce też to minie. kaalinaa - piękna Kalinka i Ty kolejna chudzinka mozna się przy was załamac Heksa - witaj po dłuzszej przerwie cinusiowa - ojjj współczuję podejścia taty i wierzę że jest Ci przykro. Małgosia - kurde ja karmie tylko piersią a potrafi biedą 90 odciągnąc .Aguska - ojjj szczęściaro ale się wybawiłaś z nami w ta sobotę będzie nasz maluszek do 20 później go przywiozę i zostanie z moja koleżnką ale to juz będzie sobie nynał raczej bez pobudek. No to Fifi pięknie nynka a dajesz mu więcej mleczka czy pije tyle samo ml. Ze smokiem widze że nasze urwisy maja tak samo iwcia - juz wyspowiadany grzesznik jeden , oby cosik nie narobic przez swoja glupotkę.Aljaka - przyznaję zdolniacha z Ciebie boszenka - juz wytlumaczone nie było tak jak w moim czarnym scenariuszu .DIDI - Niki tak ladnie juz siedzi? no to pieknie.
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Hej u nas po staremu
dalej sie byczymy i wracac sie nie chce ![]() moj luby poszedl piwkowac z kolegami (taka dobra zone ma ) a ja znalazlam chwilke na wizaz ![]() staralam sie nadrobic zaleglosci ale troszke tego jest.... zdjecia macie cudne!!! wyogladalam wszystkie ale co ktorej odpisac mialam to nie wiem.... zapamietalam tylko Heksie jak sie pytala o chrzest bo sama to teraz przechodzeHeksia nie wiem jak tam u Ciebie sprawy wygladaja, czy Igusiowi juz wyrobilas polski akt urodzenia, jesli tak to zazdroszcze... bo ja myslalam ze to tak chop-siup!!! a tu przyjechalismy do PL we wtorek o 23 i nastepnego dnia rano pojechalismy do tlumacza przysieglego zeby nam przetlumaczyl akt urodzenia, nastepnie do urzedu miasta i zlozylismy wniosek i (po znajomosci) babka mowi ze do odbioru w srode (czyli jutro ufff) .... a chcielismy w weekend pierwszy Kube ochrzcic a tu chociaz ksiadz proboszcz znajomy to niestety bez tego papierka nie moze ochrzcic dziecka bo Kuba (na dzien dzisiejszy) uznawany jest za uchodzcce wiec stanelo wszystko w miejscu... mam nadzieje ze jutro jak odbierzemy ten akt to ustalimy wkoncu ta date, bo normalnie sie zalamie w sobote 50 lecie dziadkow Kamila... a ja stroju nie mam zadnego... w nic fajnego sie nie mieszcze i normalnie mi sie ryczec chce!!! aha... my po odbiorze aktu polskiego i zameldowaniu Kuby skladamy wniosek o becikowe... i teraz pytanie do "polskich" dziewczyn... ile sie czeka na to cale becikowe??? ile czekalyscie??? bo kurcze nie orientuje sie a babka w urzedzie miasta nam powiedziala zebysmy zlozyli, wkoncu Kuba jest Polakiem i mu sie nalezy, ale szczegolow nie znam.... lece spac bo jutro wybieramy sie nad wode bo wam powiem ze jestem taka blada!!! w irl jeszcze tego nie widzialam... dopiero tutaj w pl widze!!! czuje sie jak ufol jakis bo nogi jak sufit!!! jutro Kuba do babci a ja nad wode (w krzaki ) i opalam te klody biale
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Marika to się nazywa elektrostymulacja. Leżysz podłączają Cię do jakiś elektrod (brrr
)I niby mięśnie pracują jak podczas ćwiczeń. łudzę się ze to coś daje:P Trzeba minimum 10 zabiegów i widać efekty PODOBNO Na to chodziłaś? a efekty jakieś?Pakusia o ile się orientuje to prawnie powinno się dostać becikowe do ostatniego dnia następnego miesiąca, ale w praktyce zależy to od miasta gdzie występujemy z takim wnioskiem, ja czekałam coś ok 3 tyg
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-08-18 o 22:12 |
|
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Dzisiaj Dawid dostał pierwszy raz porcję mleka z kaszą manną, z przygotowanych 100 ml zjadł 70 ml, więc myślę, że jak na początek to nie jest źle. Ogólnie mieliśmy mały problem, bo były dziurki za małe w smoczku i się zatykało jedznie, więc moja mama sprytnie zrobiła nożyczkami większy otwór i było git. Oczywiście był też soczek z marchewki. Się Dawidek dzisiaj uświnił, że hej i do tego kwasił, ale zjadł i nie wypluwał I przed chwilą dostałam info od żony kuzyna męża, która jest w 31 tc, że od jutra idzie do szpitala z podejrzeniem nadciśnienia indukowanego ciążą, cukrzycy ciążowej i konfliktu serologicznego, i coś mi się wydaje, że urodzi szybciej ![]() Carolajna Heksa my chrzciny robiliśmy na 14 osób dorosłych + Dawid. Mieliśmy: rosół z makaronem domowej roboty, ziemniaki, schabowe, filety z kurczaka, surówkę z kapusty pekińskiej, udziki z kurczaka, buraczki, 2 torty, muffinki (moja chrzestna piekła), owoce, ogórki kiszone. 120 zł za osobę w restauracji za chrzciny to bardzo dużo, my za wesele płaciliśmy 91 zł od osoby, a może spróbuj zamówić catering tak jak pisała Carolajna Ciniusiowa może rzeczywiście ona bierze Was na przetrzymanie i dzięki za linka do strony Hippa Gossik Dawid też często patrzy na włączony TV albo komp, staramy się go wtedy obracać w drugą stronę, żeby oczków tak nie męczył Blondynkapoznan Kuroikaze więcej zdjęć będę miała pod koniec tygodnia Kalina Mała Kalinka to taki szybki Bill w damskim wydaniu ![]() Boszenka fajnie, że Blanusi dzisiaj nie dokuczały ząbki. Kaszę manną robiłam tak: najpierw zagotowałam 100 ml wody w garnuszku, dosypałam łyżeczkę kaszy, wymieszałam i jeszcze trochę pogotowałam. Potem to ostudziłam do temp. w jakiej podaje się mleko, przelałam te 100 ml do butelki i dosypałam odpowiednią porcję mleka modyfikowanego. Dzięki za info jak robiłaś zupkę Poiglot Tz będzie zachwycony i dzięki za linka Agusia Małgosia współczuję Wam tych problemów z kupkami. Mi pediatra kiedyś radziła, że jakby Dawid nie zrobił kupki przez 2 dni to dać mu pół czopka glicerynowego Superzabula tak jak piszesz, koniec laby ![]() Marika
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-08-18 o 22:13 |
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
malutka twój synek ale długo wytrzymuje bez spania
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zadomowienie
|
H Boze to dla mnie jakas abstrakcja
Najwiekszy mialam D i bylam szczesliwa![]() Cytat:
Na becikowe czekalismy niecaly miesiac |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka czemu nie widzę zdjęć
![]() Przeboje masz z Dawidkiem i gratuluje wam pierwszego glutenu ![]() ![]() Uwielbiam czytać Twoje opisy sytuacji z Dawidkowego życia, uśmieje się do łez zawsze bo tak barwnie opisane ![]() WIdać u babci mu tak dobrze było że spał jak mopsik A równo 2 lata temu 19 sierpnia miał się urodzić mój Aniołek któremu nie dane było przeżyć nawet 1 dnia ehh...smutno mi się od rana robi jak pomyśle![]() Superzabula tak mi wychodzi ze stronki którą wcześniej podała poiglot Zajrzyj sobie i zmierz![]() Ja do tej pory przekonana byłam że noszę 75 c!! Aż jutro ide do sklepu pomierzyc
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-08-18 o 22:38 |
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
Carolajna24 rzeczywiscie
zebym to ja wczesniej wiedziala to bym sie nie martwila ze mam tylko B
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
No to jesteśmy extra laski z wielkim cycem
![]() A juz dawno mi się wydawało ze coś nie tak z moim rozmiarem bo mi piersi spod pach wychodziły i już wiem co
|
#2473 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
ad. 2
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrcze, moja urodziła się ponad miesiąc po Twoim Aleksie a ma takie same wymiary Moje dziecko, to jakiś olbrzymByłam dzisiaj na usg bioderek, lekarz od razu zrobił usg brzucha i głowy i wszystko wyszło suuuuper Boże jak ja się cieszę, że moje dziecko jest zdrowe![]() Chwalę się, że Pati ma dzisiaj 2 miesiące Przeżyłyśmy Jest coraz lepiej![]() Cinusiowa trzymam kciuki za mieszkanie ![]() Dziewczyny jak to jest z tym chrztem Chrzcimy 6 września. Kto ma trzymać dziecko, rodzice czy rodzice chrzestni? Dziecko musi być na rękach? Nie może leżeć w wózku? Moja nie lubi długo na rękach Tyle tylko żeby się uspokoić, a później chce leżeć chyba, że chodzić z nią, a przecież nie będę spacerować po Kościele
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka z nk to problem...nie mam Twoich namiarów
![]() ![]() I dziękuje Seona super że dzidzia zdrowa i z okazji 2 mies![]() Moją córe starszą trzymali chrzestni a dokładnie chrzestna a chrzestny świece zapalał. Ale jak ma być tak "prawnie" to nie wiem, ale w wózku to chyba średnio, ciężko polać główkę i w ogóle, chyba że na te momenty wyciągać. A najlepiej zapytać ksiedza
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
mi wyszlo ze na brytyjski mam D a w ciasnych DD
a zawsze mialam miseczke C te brytyjskie rozmiary sa jakies zanizone :rolley es:wlasnie dziewczyny te numeracje sa inne wiec biustonbosze w tych rozmiarach znajdziecie tylko w niektorych i dosc drogich sklepach niestety bo to sa calkowicie inne rozmiarowki :/ to nie sa te F /H/J z normalnych nr bo byscie tam pewnie predzej mogly tylki pomiescic a nie piersi hehe Nie wiem o co chodzi z tymi stanikami dziwne:Ppakusia ty mnie rozwalasz
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-08-19 o 00:19 |
|
|
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
Poiglot Ej dawaj zdjecie tego gorsetu ja nie widzialam!!!
ja mam 65E z tym ze u nas w Polsce szczegolnie u mnie na slasku trafic na taki rozmiar graniczy z cudem... no a jak juz to cena powala... to nie jest tak ze to sa mega ogromne miseczki, tylko miseczka rosnie razem z rozmiarem. np 65 E ma taka sama wielkosc miseczki jak 70 D, z tym ze ten 70D jest szerszy pod biustem wiec juz moze byc troche luzny jak na mnie. i dalej to ta sama wielkosc miseczki jak 75 C ale obwod jeszcze wiekszy... mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam bo generalnie chodzi o to zeby biust opieral sie na obwodzie a nie miseczce. bardzo bym chciala kupic wlasnie stanik w takim rozmiarze ale nie mam gdzie a zamawiac w ciemno bez przymierzania za ponad 100 zl to nie wiem... Pakusia ja tez czekalam ok 3 tyg. w krzakach to sie wogole nie opalisz ![]() Malutka ale Dawid ma oczyska super w takim razie ja czekam na wiecej zdjec super z Was rodzinka od razu widac ze jestescie fantastyczni ![]() Seona buziaki z okazji 2 miesiecznicy a co do chrztu to w wozku przez msze pewnie mozna ale do samego aktu chrztu to pewnie musicie wyciagnac dziecko. My nie spimy od 6 rano... moje dziecko stwierdzilo ze skoro on nie spi i gada to czemu i ja mam spac... myslalam ze sie zmeczy i zasnie jak zawsze ale nic z tego no wiec tak sobie gadalismy... mielismy isc wczoraj na szczepienie ale do przychodni nie dowiezli szczepionek wiec idziemy w przyszlym tyg. I mam straszny problem. Chrzcim Natana 30 sierpnia, co juz pewnie wiecie i chcialam isc do spowiedzi, ale co z tego skoro i tak nie dostane rozgrzeszenia bo biore tabletki anty. czego kosciol zabrania... ![]() chciam isc do komunii i chyba nie pojde ![]() ![]() A Dziewczyny piszecie ze kupy Waszych szkrabów strasznie smierdza... nie rozmawiałyscie o tym z lekarzem? bo tak chyba nie powinno byc... my jak diagnozowalismy skaze to lekarz nam mowil ze jak smierdza to niedobrze...
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-08-19 o 08:40 |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
heksa ja właśnie nie wiem jak jest z tymi kupami.Mój kiedyś robił jedna a teraz 4 dziennie
i mega śmierdzące.Będę szła zapisać małego na szczepienia to zapytam . Chcę też zapytać czy mogę zacząć podawać coś innego jak mleko![]() Słyszałam że na początek delikatny kleik a później warzywa do delikatniejsze od owoców a znowu wszystkie dziewczyny tutaj zaczynają od owoców więc nie wiem już nic |
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Echhh, Mycha chyba ma zaparcia po zwiększonej dawce witaminy D Załamać się można Na razie mam mu podawać te mega dawki tylko do piątku a w poniedziałek do kontroli ale jak każe na stałe zwiększyć to nie wiem co zrobię Kuroikaze, no ja doskonale wiem że TV jest niezdrowe dla oczu dziecka ale co zrobić skoro trzeba go cały wieczór trzymać na rękach, zalecone mamy trzymanie przodem do świata a TŻ chce chociaż na ekran popatrzeć skoro musi go ciągle dźwigać A Ty gdzieś znajdujesz staniki z obwodem 65? Bo ja mam taki sam ale co z tego skoro normalne biustonosze zaczynają się od 70...A te dla matek karmiących od 75 ale teraz mleko mi cieknie a po karmieniu pewnie obwiśnie ![]() Kaalinaa, ależ ta Twoja mała szybko się rozwija To Mycha raptem tydzień temu kilka razy odwrócił się z brzuszka na plecy i od tej pory nic A jak się go kładzie na brzuszku to ta głowina dalej tak mu się trzęsie jak u noworodka W pionie trzyma ją już całkim ładnie ale na brzuszku, porażka...Wygląda wtedy jak taka mała sierotka...a leżąc na plecach to już przecież kawał chłopa ![]() Poiglot, no u nas też ciężko żeby mały nie patrzył w TV skoro mamy jeden pokój Jak tak dalej pójdzie to Mycha mając rok będzie już nosił okulary ![]() Marika2121, to Mycha ma już skończone trzy miesiące i jak leży spokojnie to jest ok ale jak tylko podniesie nóżki od razu go wygina w C Przy przewijaniu gnie się strasznie i często aż robi mostek Żywcem jak przy podwyższonym napięciu...no ale wiem, neurolog powiedział że on czytając objawy jest w stanie stwierdzić u siebie ciążę pozamaciczną ![]() Malutka, no cóż, czyli można oczekiwać że będziecie mieć w rodzinie następnego wcześniaczka. Ale jak widać po Dawidzie w niczym to nie przeszkadza W kompa też się wgapia ![]() Carolajna, ![]() Seona, zbyt miękka potylica świadczy o niedoborze witaminy D, ja ją podawałam nieregularnie a niedobór grozi krzywicą Teraz podajemy zwiększone dawki i mam nadzieję że będzie ok, mam nadzieję że mały nie ma problemów z jej wchłanianiem. Hmm, to raczej Mycha jest z tych małych, ciągle na samym dnie siatek centylowych Super że badanie wyszło tak dobrze
|
|
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
My juz po chrzcie wszystko fajnie się udało ![]() pogoda super jedzonko wyszło pyszne Antoś był bardzo grzeczny w kościele spał całą msze na koniec się przebudził ![]() woda świecona mu służy ![]() Mój starszy synek miał wczoraj operacje to był straszny dzień najgorzej było jak się wybudzał jęczał majaczył koszmar żadnej matce nie zycze takiego widoku ale wszystko sie udało i wieczorem przywiezliśmy go do domu .Antek nie chciał pić mleczka z butli kupiłam Nan nie bardzo chciał pic jak próbowałam mu dawać ale myslałam ze jak bedzie głodny to zje niestety ryczał musiałam kursowac szpital dom.Teraz czuje sie jakbym miała dwojke niemowlakow na zmiane mnie wzywaja obaj leza.Tz pojechał załatwic sobie wolne bo synek musi lezec tydzien nawet do wc trzeba Go noisic a ja nie mam tyle sily chociaz od wczoraj nie chcaił robic siku rano tez twierdził że nie chce bał sie wstac ze Go zaboli i sika do butelki po coca-coli ![]() Pozdrawiam Was kochane
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosikk co Ty nie mam ani jednego o takim obwodzie
najmniejszy 70... boje sie zamawiac z neta wolalabym pierw przymierzyc ale nie mam gdzie...Mam nadzieje ze Aleksowi szybko sie poprawi, czym sie objawil u Was ten niedobor wit B? chyba najlepszym wyjsciem jest trzymanie dziecka w dalekiej odleglosci od ekranu tzn zeby za blisko nie mial skoro nie da sie inaczej.... Bercia super ze chrzciny sie udaly Synek bardzo dzielny, najwazniejsze ze macie operacje za soba iz dnia na dzien bedzie lepiej a too ze sika do butelki... to przeciez tylko wszystko ulatwia
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Kuroikaze nie zamawiaj przez neta bo mozesz sie zdziwic ja liczylam na tych liczydlach to powinnam nosic 75 K
i gdzie taki rozmiar znalezc?? Live nosze 75 E ( palmers) 75F ( triumpf) i 80DD inne firmy czasem tez 80 E itd co firma inne szycie ale75 K to bym sie chby w nim utopila Kiedys na necie kupilam 75 F i byl za duuuuzy Kupy mojego dziecka nie pachna fiolkami wszystko zalezy od tego co ja zjem raczejPo kolei wszystkie dziewczynki chrzcza u nas trzymalam ja mala mowi sie ze wazne zeby trzymala kobieta ![]() Dziewczyny moja mala jak ja sie za raczki do gory ciagnie to nie siada tylko. wstaje i sztywno na nogi i nie chce inaczej lobuziara
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
wiec wklejam zdjecia troche brzydki kolor wyszedl bo takie swiatlo:Pw rzeczywistosci on wyglada lepiej
no i napewno bedzie wygladal lepiej z reszta dolu ![]() ![]() gorset.jpg gorset2.jpg
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
kurokaize Kathi ma racje nie zamawiaj
gosik my tez w jednym pokoju stad wlasnie obawiam sie o jego oczka ale mam nadzieje ze nie bedzie mial problemow ze wzorkiem wkoncu nie oglada non stop telewizji ide niedlugo kupic farbe do wlosow bo mam taki kolor ''sraczkowaty'' ze szok.. wkoncu od kad zmienilam sie z blondynki na ciemny to juz sie nie farbowalam.. i ten kolor zlazl i od polowy jestem ruda. a od gory naturalna :P
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-08-19 o 12:31 |
|
|
|
#2485 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja weszłam żeby się pochwalić, bo Antoś zrobił kupę! Sam bez wywoływania... I co najlepsze - bez żadnego wysiłku... ot tak sobie zrobił. Teraz wiem, muszę go przetrzymywać... bo wywoływać już nie chcę. A i jeszcze Wam smaka narobię - bo właśnie robię bitki, z kaszą... Już się nie mogę doczekać.![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Mój też nogi sztywne ma... cwaniak jeden. Cytat:
Też polowałąm na coś takiego, ale jeszcze bebech mam za wielki. |
|||
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
A oto mój syn o bardzo wczesnym poranku... w zasadzie tak nas wita codziennie...
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Malgosia nie zartuj z tym bebechem..
![]() moj tez ostatanio zrobil taka smierdzaca kupke ze myslalam ze zwymiotuje.. w dodaku.. lezal sobie na golaska na przebieraku.. i ja zrobil wiec byl caly umazany ... ![]() ![]() ![]() ![]() nie bylo zaprzyjemnie! ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
jaki szczesliwy! ![]() cudnie
|
|
#2488 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, żeby wszystko wprowadzać stopniowo i w małych ilościach, żebyś mogła zaobserwować co małemu nie pasuje. Jak narazie mojej Blanusi odpowiada każde jedzonko, przekonała się już nawet do warzyw. Np. teraz robię tak jak doradziła Cinusiowa...czyli patrzę na stronce Hippa skład obiadków pasujących do wieku mojej Blanusi i dzięki temu wiem na jakie warzywka możemy sobie pozwolić No ale skąd np. wziąć dynię ![]() A jak tam Jasio? Rozumiem, że jeszcze na mleczku jedzie? ![]() Myślę, że jeśli nie ma żadnych problemów brzuszkowych i garnie się do Waszego jedzonka to chyba można powolutku podawać po łyżeczce soczku jabłkowego, potem z marcheweczki, potem mix tych dwóch, no i resztę owoców Jeśli zobaczysz, że mały próbuje niechętnie itp. to chyba można poczekać do ukończenia 4. miesiąca ![]() Cytat:
Dzięki za przepis na kaszkę ![]() A co do fotki... to pięknie Ci rośnie synek. W życiu bym nie uwierzyła, że jest wcześniaczkiem ![]() Cytat:
Kocham gorsety ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
A jaki zadowolony
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Boszenka ja tak samo
![]() ![]() ![]() lubie strasznie ale narazie daleko mi do tego :P bo mam tylko dwa gorsety no i wiadomo pas i jakies tam ponczoszki ehehe
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
Kathi o kurcze K? ja tez liczylam kalkulatorem...wiec bardzo mozliwe ze nie do konca to rozmiar dopasowany do mnie... wlasnie tego sie obawiam, niby w sklepach internetowych mozna wymieniac ale to tez koszty bo przesylka... pozostaje mi poczekac az moze rozmiarowka bedzie bardziej dostepna
a co do tych kup to w sumie racja, zalezy tez od tego co sie zje...moj Natan jak sie go pociagnie lekko za rece to tez sie podnosi ale do siadania, Gabi juz do stania sie przymierza, wow niedlugo bedzie biegac w sumie ilez mozna siedziec i lezec ![]() Poiglot mmm ale cudny slicznie Ci w nim ) ja tez lubie gorsety, mam tylko jeden ale w cyckach za maly bo kupowalam przed ciaza teraz prosimy zdjecie w calym komplecie jak bedziesz miec ![]() Ty masz fajnie bo w Londynie chyba bardziej dostepna taka rozmiarowka stanikow to mozesz poprzymierzac teraz sie przypatrzylam jaka masz cudna figure i zero brzucha, a Ty sie zalamywalas ostatnio z jego powodu ![]() ![]() ![]() Małgosiu gratulujemy kupki i oby tak dalej budzi Cie takim wczesnym rankiem jak Natan mnie? ![]() Boszenko fajnie ze Blancia tak dobrze reaguje na jedzonko
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-08-19 o 13:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

ale z ciebie kuchareczka
hehehe:hahaha :

, ja się czuje jak wieprzyk w swojej nowej skórze
.
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

Boże jak ja się cieszę, że moje dziecko jest zdrowe

ale wszystko sie udało i wieczorem przywiezliśmy go do domu .Antek nie chciał pić mleczka z butli kupiłam Nan nie bardzo chciał pic jak próbowałam mu dawać ale myslałam ze jak bedzie głodny to zje niestety ryczał musiałam kursowac szpital dom.Teraz czuje sie jakbym miała dwojke niemowlakow na zmiane mnie wzywaja obaj leza.Tz pojechał załatwic sobie wolne bo synek musi lezec tydzien nawet do wc trzeba Go noisic a ja nie mam tyle sily chociaz od wczoraj nie chcaił robic siku rano tez twierdził że nie chce bał sie wstac ze Go zaboli i sika do butelki po coca-coli 

Masz moze jakis schemat, co kiedy wprowadzac? czy robisz to intuicyjnie? Jasiek tez zaczyna sie smiac w glos, ale sa to bardziej piski