|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
tatata w Beat It umarłaam xDDD
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6N0BF...eature=related z cyklu hot
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- w dirty z Kansas i tak najlepszy jest wybełkotany koniec ![]() nie mogę znaleźć jak on You are not alone pozmieniał... a takie mu słodkie szycie wyszło, muszę przegrzebać archiwum na gg :P |
|
|
|
#4204 |
|
Zadomowienie
|
Cykl HOT , najulubieńszy ;DDD
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=bFffK...eature=related z dedykacją dla Historjon
sexyyyyy ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=hxagA...eature=related Jeremaine&Michael together
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sexy kurka skąd ty takie cudeńka znajdujesz?
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Fx6T9...eature=related jedna z moich ulubionych piosenek, lubię jak w niej sapie
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- szukam wywiadu z 2005 roku a to wpada przypadkiem a wywiadu jak nie znalazłam tak nie znalazłam
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten wywiad? http://www.youtube.com/watch?v=86rrpTnYcpI
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałbym podziękować wszystkim moim pacjentom i przyjaciołom, którzy przysłali mi miłe maile, listy i wiadomości, w których wyrażają swoje wsparcie i modlitwy za mnie i moją rodzinę. Z powodu tego wszystkiego, co się teraz dzieje, boję się odpisywać na maile i oddzwaniać. Nagrałem to video po to, aby powiadomić was, że otrzymałem te wiadomości. Nie jestem w stanie podziękować wam osobiście, co jak wiecie nie jest normalne(?) dla mnie. Wasze wiadomości dają mi moc i odwagę. Znaczą dla mnie bardzo wiele. Proszę, nie martwcie się. Tak długo, jak długo będę miał Boga w sercu i moim życiu, będzie dobrze. Zrobiłem wszystko co mogłem. Powiedziałem prawdę i wierzę,że prawda zwycięży. Niech Bóg was błogosławi. Dziękuję wam
wiadomość od lekarza Jacksona (Murraya czy jak mu tam :P) ponoć są to słowa żywego Michaela przekazane ustami lekarza - zmroziło mnie ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
wracając do tego lekarza link http://www.youtube.com/watch?v=x1bjDWRJx9I http://www.michaeljacksonhoaxdeath.c...-us-all-a-sign komentarze odnośnie owego wystąpienia i ... http://mjtruth.wordpress.com/2009/08...kson-is-alive/ no bo faktycznie kto by wysyłał listy wsparcia do lekarza, który miałby na koncie już drugie zaniedbanie zakończone śmiercią pacjenta?? Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-08-19 o 00:44 |
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Majk nie miał pacjentów "Chciałbym podziękować wszystkim moim pacjentom"
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Jutro poczytam do czego doszłyście.Dobranoc
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
“I want to thank my supporters for standing behind me, even though I can’t thank everyone personally because I’m under so much stress and pain. I know a lot of people in the world think I”m a bad person right now, and I’ve had to have bodyguards around me constantly. Please don’t pre-judge me. Wait til the truth comes out. I appreciate the love, prayers, and support from those who know me and my character and i ask others to allow the truth to come out before judging me. Thank you.”
przeczytaj te słowa i porównaj z przemową Murraya (co miał powiedzieć dziękuję fanom ?)
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie racja.Nie wiem co myśleć.Idę się zastanawiać w łóżku.
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
ta ostatnia strona to porównanie przemów Michaela z tym co powiedział Murray, trochę długie ale zastanawiające.
puszcze se filmik w stylu hot, mówiłam żeby ktoś mi zablokował te strony :P Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-08-19 o 01:01 |
|
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
ok Girl jak znajdzisz coś HOT
to przesyłaj strone , bardzo bym prosiła ;*
|
|
|
|
#4215 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Rozmiarowo Olek jest zawsze czarny jak smoła. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W pale mi się to nie mieści, jak tak można żyć? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyżby jakaś metamorfoza? Cięcie, farbowanie? Chwalić się tu proszę! ![]() Cytat:
A ja dziś przechodziłam przez wrocławski Plac Solny, nadal pod małą iglicą jest Michaelowy ołtarzyk- zdjęcia, kwiaty, palą się lampki. Lampki ze sobą nie miałam, ale chociaż malutką różyczkę. I tak sobie chwilę stałam i na ten ołtarzyk patrzyłam a łzy same ciurkiem popłynęły z oczu. W takich momentach najbardziej do mnie dociera ostateczność i nieodwołalność tego, co się stało i rozrywa mi serduszko. ![]() Cytat:
"Quincy i ja doszliśmy do wniosku, że "The Girl Is Mine" należy wydać przed ukazaniem się albumu "Thriller" w formie singlowej. Nie mieliśmy w gruncie rzeczy wyboru. Kiedy piosenka podpisana jest dwoma tak znanymi nazwiskami, istnieje niebezpieczeństwo, że będzie ona grana w kółka tak długo, aż wszyscy będą mieli jej dosyć. Chcieliśmy więc niejako usunąć ją z drogi." Cytat:
---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Anka teraz ledwie dycha No bo nie wie, gdzie jest Mycha Odda dychę, dwie lub trzy Aby spełnić Mychy sny.
|
||||||||
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha w łóżku
leży sobie na brzuszku czeka na Olka taka z niej krejzolka buahahhaha sorry
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Niech leży, niech czeka
Bo Olek dziś zwleka Zasiedział się u mnie I pręży się dumnie
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha jest cierpliwa
i wcale nie napastliwa poprawia koronki i skarpety w biedronki Majki zawsze je lubił kiedy w lesie się gubił :P Mycha więc zaczeka na kochanego człeka
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa raczej się przeciągnie
Olek właśnie zrzuca spodnie Więc uczciwie się przyznaję Że się Jemu znów oddaję Choć za Mychą łzy już ronię I tak Olka nie pogonię Bo ma dusza koleżeńska Mięknie dla twardego mięska Bo na Olka trza czatować Źle pod kołdrą jest się chować I w biedronki piżamka milusia Nie wystarczy na Olusia
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha zrezygnowana
po pachy zapłakana a Ania nic sobie z tego nie robi w końcu inne rzeczy z Olkiem broi Rzecz to jest niesłychana koleżanka zapłakana a Ania w rozkoszach tonie ja tam jej nie bronie ale koleżanko droga nie rób z nas swojego wroga oddaj Olka po dobroci inaczej coś Ci się sknoci
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
O, na wariata takie mi się cosik napisało, nie związane z tematem przewodnim:
Give me something, maybe ice I will give you butterflies Take my pants off, make mouth wide Kiss and touch him, put inside ![]() ![]()
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
to żeś z grubej rury teraz walnęła
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, robi się poważnie Wybrnąć trzeba mi rozważnie Cała w stresie mówię: Olek! Zwijaj węża, pakuj worek Na nic Twoje ostre ruchy Mycha płacze do poduchy Być tak tutaj nie powinno By przez Olka czuć się winną Miło było, jeszcze będzie Kiedy, Olku, znów przybędziesz Idź się odśwież, ukąp trochę Czas pomiziać inną brochę ![]() ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Chyba ryje mi beret. ![]() |
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Ania hojnością mi zaimponowała
Olka w dalszą drogę zapakowała Mycha już nie będzie płakać tylko z radości skakać brochę jej przeczyści Olek w końcu ma wielki worek :P Groźby Aniu już cofamy hojność Twą doceniamy
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One step, second, then one more Don't pretend you're not a whore But for me it is okay I'm not gay, I want to pay |
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że ma dawać wór, nie mięsko Różne widział w życiu cuda Z Mychy brochą też się uda |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda mi dziewczyny na moście
do niej nie przychodzą tak mili goście Olek u Ani przesiaduje potem u Mychy ląduje Olku mój kochany nie bądź taki cwany dopadnie Cię ona razu pewnego i poliże Twego grubego poczujesz wtedy, że jesteś w niebie i znowu będziesz w głębokiej potrzebie
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
You must think before do thing
If you want from a virgin drink Use your fingers for beginning Then let your Olek' spinning ![]() ---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Cytat:
Wiatr rozwiewa kłaki Zimny powiew nie pomaga Nawet grubas tam łamaga W zaciszu alkowy Olek morowy Przeciągów nie lubi W tłoku się gubi Boi się deszczu Cóż dodać jeszcze? |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Olek chyba nie jest ciapa
na moście ma być klapa? toć to chłopak jest morowy gdyby chciał mógłby kopać rowy :P silny jest niesamowicie dlaczego z niego drwicie? on na moście sobie poradzi i trochę wiaterku mu nie zawadzi :P ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:38 ---------- ktoś tu puka czego to szuka ah to Olek nasz krejzolek woła mnie do pościeli czas mi rozanieli ![]() kolorowych wszystkim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

przez moja drugą przyjaciółke
)