|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV
u mnie znów sie syrena wlaczyla. ogladalam wlasnie filmik gdzie Majki jest z tymi dziecmi i cos jedzą (wczesniej ktos wstawił linka) przesłodkie to bylo
no i nie wspomnę juz o 'Billie Jean is waiting' Boże... serce mi pęka. ![]() czy w wypowiedzi murraya zawarty jest jakis 'klucz' ? oglądałam te http://www.michaeljacksonhoaxdeath.c...-us-all-a-sign http://mjtruth.wordpress.com/2009/08...kson-is-alive/ ale jakos nic nie rozumiem. moze temu ze jestem niewyspana bo Majk kradnie mi noce :P mam mętlik w głowie chyba jak Wy wszystkie tutaj zgromadzone. z historjon zamiast prowadzic zamierzone sledztwo ( ) to zeszłyśmy na dziwne tematy :P i jeśli chodzi o serię HOT , mój faworyt to 10 sposobów + http://www.youtube.com/watch?v=QpNB8...layer_embedded ![]() ![]() i ten uśmiech .... http://www.youtube.com/watch?v=mS0Jx...layer_embedded uwielbiam. ![]() czy jest ktoś kto pragnie mnie oświecić w sprawie Murraya? ![]()
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej!.
---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Cytat:
Mówi w nim: - że chce podziękować wszystkim pacjentom, którzy wysyłają do niego maile i listy ze wsparciem i zapewnieniem modlitwy. - że z powodu zamieszania wokół swojej osoby boi się w jakikolwiek sposób kontaktować z tymi, którzy udzielają mu wsparcia, boi się wykonywać rozmowy telefoniczne i odpisywać na maile.. - że nagrał to wideo ( http://www.tmz.com/videos?autoplay=t...3-8aba7fad8427 ), by przekazać podziękowania wszystkim, od których otrzymał wiadomości i wsparcie. - że nie ma i na razie nie będzie miał okazji, by podziękować za wsparcie osobiście, co nie jest u niego sytuacją zwyczajną, bo zawsze tak właśnie postępował- przez osobiste kontakty. - że dowody wsparcia dają mu siłę i odwagę, pozwalają funkcjonować, znaczą dla niego wszystko. Murray mówi: "nie bójcie się, dopóki mam Boga w swoim sercu i was w swoim życiu, będę się trzymał. Zrobiłem wszystko, co mogłem, powiedziałem prawdę i wierzę, że prawda zwycięży. Niech Bóg Was błogosławi". Podchwyciły to stronki karmiące opinię publiczną podejrzeniami, że Mike żyje i teraz dostrzegają w tym wystąpieniu Murraya "przesłanie od Michaela". Tymczasem warto pamiętać, że Murray obecnie jest w dość nieciekawej sytuacji, wszystko wali mu się na głowę i próbuje w ten sposób ratować się przed pójściem na dno a jednocześnie przed złością fanów. On stąpa po naprawdę cienkiej linie, musi się ukrywać wraz z rodziną a jego przyszłość jest wielką niewiadomą... Temu człowiekowi grozi niebezpieczeństwo i on sobie z tego zdaje sprawę. Na bank to wystąpienie było przygotowane przy współpracy prawników i wielokrotnie z nimi konsultowane- tak, by lekarz nim sobie nie zaszkodził. I celowo użyto łagodnego języka- podobnego do tego, jakim się posługiwał Mike- by dotrzeć do fanów, z których wielu właśnie Murraya obwinia o śmierć Mike'a.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-19 o 03:13 |
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
ah
![]() we mnie znow ta nadzieja chyba pojde juz spac bo nie moge na to wszystko patrzec ... dziękuje i miłej Majkelowej nocy życze ![]() On też ;-)
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zmieniłam długość i wystopniowałam i mam trzy kolory na nich. Anka a czemu faza okularowa? Takiego określenia nie słyszałam. Dzień dobry
Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. Edytowane przez historjon Czas edycji: 2009-08-19 o 08:55 |
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Bobry
![]() wczoraj jak mi wizaz wysiadl okolo 13.30 , to juz klapa, wiec lece nadrabiac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wczoraj nie mogłam się tutaj dostać przed wyjściem ![]() WIZAŻ, wkurzasz mnie! |
|
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry i do widzenia póżniej bo ide na miasto wpłacic kase dla Blue.
Świetne filmiki wczoraj wstawiłyście Czy są jeszcze jakies,których nikt nie widział?
|
|
#4239 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
oł jeah, przebrnęłam
dziewczyny, kocham Was za te śmieszne filmiki!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() puszczanie z telefonu jakichkolwiek piosenek i uważanie siebie za kogoś 'extra i kul' jest dla mnie ŻAŁOSNE i doprowadza mnie do złości Cytat:
Cytat:
Cytat:
to w takim razie jak sobie mnie wyobrażacie? Cytat:
![]() Cytat:
ale w tym Kansas mało go słychać ogólnie, słaba jakość filmiku albo takie nagłośnienie... http://www.youtube.com/watch?v=SmC9s...eature=related tatata taraa leeeeże!!! jak się zawstydził kocham to jak mówi 'no! don't stop till you get enough' Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-08-19 o 10:18 |
|||||||||
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja po dentyście, od marca chodziłam, to w końcu kiedyś trzeba było to zakończyć ![]() Widzę,że wizaż dziś jakoś chodzi
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
Apropo 'wczorajszych' piosenke dla Majkaa , to znalazłm jeszcze jedną wiem teraz pewnie bedzie ich o wiele wiecej , ale z tego względu ze Akon wypowiedział sie że nie chce zadnego zysku z tej piosenki i pisze ja tylko dla przyjaciela , idola .
Fktycznie tekst bardzo ujmujący ![]() dla chetnych : http://www.tekstowo.pl/piosenka,akon...ut_of_joy.html |
|
|
|
#4242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień boberek wszystkim!
![]() Cytat:
To nie moje określenie, tylko Kamuhy, która tak właśnie podpisała swoją fotę Michaelopodobną (tańczy na łóżku z butlą wina zamiast mikrofonu). ![]() Cytat:
Cytat:
"Oh I wish, the world could see you the way I did And I wish, they witnessed how a wonderful dad you were to all your kids And I noticed it didn't stop there, save your children was one of your goals Just donated all of your millions, so they could one day rule the world" ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
I dzisiaj, z GW: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...e_wierze_.html |
||||
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To korkociąg był, korkociąg za 5 zeta Boberek Wam ![]() Wasza nocna twórczość mnei powaliła z rana. Ja wczoraj jak tylko się położyłam zaliczyłam zgona i znów mi Majk z mp3 pokombinował, bo znowu leżałam na innym boku jak zasypiałam, a mp3 jaks ie obudziłam po innej stronie |
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
1. <ziewa>
2. kurde ale sie nie wyspałem... i raz i dwa <rozciąganie> 3. ej ej która to mnie tak podrapała? ;> 4. spokojnie, nie jestem zły ![]() 5. no to dawaj pyska ![]() dzień doberek
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześc Olooo !!! Boberek
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiam 4 zdjecie ;D
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
haa no pierwsze to wiadomo ]:->
nie może się nie podobać
|
#4248 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga drogie pani ;]
Beat It w gg radio tańczymy ... ;]
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
so beat it.
just beat it. <muza> ogląda ktoś te MTV BASE dziś?? za chwile będzie sie zaczynał program o Majkim...
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
e nie moglam tanczyc, bo praca.....
wiersze girl i Anki cudne , tylko moj angielski pozostawia wiele do zyczenia ![]() i znow byl link gdzie Majki w ulubionej zoltej koszuli Historjon dzis juz lepiej z samopoczuciem?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi dziadkowie mają (piętro niżej mieszkają),ale oni mają najtańszy abonament,poza tym im nie są potrzebne takie programy czyli właściwie nic nie mają A szkoda, bo bym obejrzała.
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam talerz, ale MTV base chyba nie mamy, a i tak musialam do pracy przyjsc, no szkoda
![]() kamuha , ale dalas czadu z tym korkociągiem
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda szkoda.
kurcze ;/ moze na YT będzie bo ktoś wspaniałomyślny nagra ![]() posłuchałam piosenki Akona i Henry Gormana i juz zas rycze... miły początek dnia no ale naprawde łez sie nie da powstrzymac... Więc odłóż swoje buty do tańca Nadszedł czas by się pożegnać Ty wiesz ,że dla Ciebie to fianłowa kurtyna Wzywają Cię ide plewic z babcią. wlacze na ful MJ to potancze troche z haczką ;D
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy mogę mieć do Ciebie pytanie dotyczące kota?
|
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
a to Ty bloomeq wkleilas ten link z MJ w zoltej koszuli , dzieki
mysz pytaj o kota, moze cos poradze, w ogole to wczoraj wklejalam pieska , jezyka i mialam dodac kota dla wielbicielek kotów kot rudy.jpg
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=QpNB8...layer_embedded
o to ten filmik , Majki w 0.07 do 0.14
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam, że jak kot np. chodzi po szafkach czy robi różne inne psikusy to trzeba go wziąć spojrzeć mu prosto w oczy i 'wytłumaczyć', to prawda? a może znasz jakiś sposób na to żeby odzwyczaić kota od spania na drukarce, monitorze, świeżo uprasowanych ubraniach i stole...? (wiem, rozpuściłam go trochę )ale żeby nie było zupełnie poza tematem to dodaję fotki ![]() 3 zdjęcie- wtf?! może mi ktoś to wytłumaczyć
Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-08-19 o 12:19 Powód: co mi się z tym 'kto' zrobiło? :D |
|
|
|
|
#4259 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałam, że będę takim natchnieniem dla Was Super wiersze |
|||||||||||||
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety kotów nigdy nie mialam i miec nie moge, bo inne zwierzeta z nimi by nie zyly w zgodzie, a wogole bym sie zamartwila, bo one swoimi drogami chodza ![]() oduczyc takie rzeczy, nie mam pojecia, psy to wiadomo chyba latwiej, ale kot jejku nie wiem, ale one chyba tak maja, ze w dziwnych miejscach sie wyleguja, bo wszedzie wejda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

) to zeszłyśmy na dziwne tematy :P 

ale w tym Kansas mało go słychać ogólnie, słaba jakość filmiku albo takie nagłośnienie...