|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
a zapraszam
![]() ja tez sie boje ze moja Biutka moze cos zrobic malemu kocikowi ale zaryzykuje moze nie bedzie zle ![]() a co do gosci na wesele to na szczescie oboje mamy wielkie rodziny i samej najblizszej wyjdzie strasznie duzo takze niemam co liczyc na male wesele
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
Jeszcze mnie wkurza, bo teraz brat jej nie pomoże w pracy, kiedy będzie musiała mnie zastąpić jak wylecę do Turcji. A pierwotnie miał pomagać. Głupi gnojek zawsze coś wywinie byle się wykręcić od roboty
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
myślisz, że specjalnie się rozbił, żeby się lenić??
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym mu zabrala juz za 1 razema Mamie dobrze ze nie mowicie zamartwialaby sie
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
No, dobrze, że jej nie mówicie
JA to bym na zawał upadła na jej miejscu... No, chyba, że ktoś bardzo chce ją poinformowac, to lepiej powiedzieć - miał kolizję, bo przynajmniej złych skojarzeń nie wywołuje ![]() Hurra, może będę mieć ładne wynajete mieszkanko ![]() A ja zaraz uciekam na sklepy, bo koleżanka chce pas do ponczoch i ponczochy kupić
|
|
#2256 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
???Cytat:
a swoja droga niecierpie ponczoch ale zawsze sa lepsze od rajstop
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-08-20 o 11:46 |
||
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie mów Claris
Ty lepiej znasz swoją mamę.Moja po czymś takim miałaby focha. To ciekawa jestem jak się to wyjaśni. Paula nooo dobry byłby taki zlot Medeline a gdzie to mieszkanko? I to tak ogólnie czy w związku ze studiami? ![]() Mama mojego TŻta to już naprawdę mnie traktuje jak synową.Już mi nawet wczoraj powiedziała (jak byliśmy u siostry TŻta a ona ma ogromny dom i ogromny ogród- 76 arów),żebyśmy z M. przypadkiem nie chcieli takiego dużego domu,bo ona nienawidzi tak biegać i szukać wnuków
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście okropne, co Was nadrobiłam, to nagle miałam coś ważnego do zrobienia i znów byłam w tyle
![]() Justynko ja bym też wybrała specjalizację translatorsko-biznesową. Soy GRATULUJĘ ! Świetne zaręczyny Claris z jednej strony dobrze, że bratu się nic nie stało, ale z drugiej..mam nadzieję, że się porządnie przestraszył i nie będzie juz szalał. A mamie bym chyba nie mówiła. Po co ją stresować w senatorium, i tak się dowie w swoim czasie. madeline wiem co to za radość, niedługo sami się przeprowadzamy, a wczoraj kupiliśmy sofę ![]() C; -)
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2009-08-20 o 12:18 |
|
|
|
#2259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spytałam się go, czy jeszcze będzie jeździł. Jego odpowiedź "chyba nie". Nie wiadomo czyja wina. I Maciek i ten koleś mają swoje racje, sąd pewnie rozstrzygnie. Napewno Maciek jechał za szybko na tym skuterze to pewne, bo jego kolesie jechali na motorach, więc on musiał im dorównać. Najbardziej to pogratulować kolegów, którzy odjechali, jeden ponoć jeździ bez prawka, nawet nie zadzwonili do niego spytać co mu jest ![]() Cytat:
![]() Obieram ziemniaki, ojciec ugotował bigos i pójdę w końcu trochę słonka złapię, bo odkąd mama wyjechała to 0 czasu medeline gratuluję mieszkanka, ależ zazdraszczam |
||
|
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, która mi pomoże zrobić sobie suwaczek? Bo coś ciemna jestem
![]() Świetne zdjęcia ![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zadomowienie
|
Trzeba pomyslec
![]() niema co dobrzy tesciowie to tez skarb jeszcze 1,5 godz i zmykam do domu sie pakowac ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() za***istych ma kolegow![]() narazie jest skruszony ale pewnie jak wydobrzeje bedzie go korcic jazda ![]() to widac Tata jest bardzo pomocny i odciaza Cie troche
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
o rany! ale mi się nic nie chce...
dopiero spod prysznica wyszłam
|
|
|
|
#2263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jest upał
![]() Cytat:
Cytat:
A jak! Musi się jakoś zrekompensować A gdzie jedziecie?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Hehe mój kolega ( nawiasem mówiąc czujący do mnie "miętę") właśnie mi napisał,że on już od dawna mysli jakby mi się oświadczył Jakby to chciał zrealizować to byłby już drugim takim świrem w mojej karierze,z którym nawet nie jestem (że nie wspomnę,że jestem z innym facetem)...
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę,żeby go ruszało
M. tak nie znosi tego kolegi,że jeszcze by się to źle skończyło.Kiedyś wparował do mnie akurat jak pisalam z tym kolegą na gg i zobaczył,że tamten już był na etapie pokazywania mi pierścionków. Oj zły był mój kochaniutki![]() Jak miałam 19 lat to taki mój kolega oświadczył mi się na serio, z kwiatami i pierścionkiem. No ale to było dziwne,bo przecież ja byłam wtedy z Dawidem...
|
#2267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam takiego kolege jak rozstalam sie z poprzednim TZ powiedzial mi ze gdybym byla z nim to on by mnie nigdy nie zostawil i tak sie zlozylo ze zapoznal mnie dzien wczesniej z moim obecnym Kochaniem ![]()
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu to miał pecha. Pewnie w brodę sobie pluł Ja jakoś zawsze tak mam,że chciałabym mieć kolegów,ale to się nie udaje,bo oni oczekują czegoś więcej. A jak im mówię,że nic z tego to mnie zupełnie olewają. To jest przykre,bo bardzo bym chciała mieć takiego przyjaciela od serca FACETA,bo o wiele lepiej się z nimi rozumiem. Już się śmiałam,że muszę sobie poszukać geja
|
|
#2269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale do tej pory przyjazni sie z nami bo nawet studiuje razem z moim TZ-em![]() tez tak mialam ze wczesniej mialam mase kolegow a jak sie dowiedzieli ze mam TZ to jakos tak sie pozmienialo i to juz nie bylo to samo teraz tylko czesc czesc i zero kontaktu
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-08-20 o 13:26 |
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
No to mieszkanie na studia, małe, ale super... Zdecydowalam się jednak jechać na to spotkanie, na hop-siup. Zadzwoniłam do Mojego żeby pojechał dziś ze mną do niego do mieszkania w Krk a ja sobie już busikiem na 10 rano dojadę do sosnowca
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to te same typy.Ale to tez dlatego,że faceci raczej nie tykają się zajętych kobiet. Znowu kobiety podobno wolą zajętych facetów i odbijają ich partnerkom własnie dlatego,że po takich facetach w stałych związkach widać,że potrafią się zaangażować. Jak ja nie lubię takich kobiet
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mi powiedział, że jak dziewczyna ma pierścionek to znaczy, że jest "dobra" bo już zajęta = zaklepana na przyszłość przez innego. trochę to glupio wytłumaczyłam ale mam nadzieję że mnie zrozumiecie a, załatwiłam wszystkie sprawy zaplanowane na dzisiaj...uuu jakąś mobilizację czuję w sobie do działania |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam jak widze ze facet zajety to odrazu go skreslam zeby niewiem jak bardzo mi sie podobal i wogole
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-08-20 o 13:44 |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę grać w simsy 3
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-08-20 o 13:47 |
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się kiedyś wyszalałam i mam dość. A mój TŻ dokonale wie,że ma wielu konkurentów.Ale martwi mnie jedno... Ja jestem jego pierwszą dziewczyną tak na serio (nie licząc czegoś co trwało tydzień i ciężko to nazwać chodzeniem). Ja przed nim byłam z wieloma facetami,ale nie jeśli chodzi o seks. Więc pod tym względem jesteśmy dla siebie pierwsi.Czy Wy się nie martwicie (mam na myśli dziewczyny z taką samą sytuacją jak ja),że TŻci się Wami znudzą?Mój póki co w ogóle nie wykazuje takich tendencji,ale kto wie co będzie za kilka lat?
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, Soy GRATULACJE!!!!! obie mialyscie piekne zareczyny
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
Do mojego tez to jakos nie trafia "moje " pojmowanie zareczyn
moze wkoncu jakos sam do tego dojdzie ![]() a tymczasem spadam dziewuszki zakupic sobie torwbke i pakowac sie do zakopca
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co za różnica, czy jesteś 1 czy kolejną dziewczyną jego? mógłby się Tobą "znudzić",nawet gdbyś była nie wiem.... 10-tą. Miłość się nie nudzi raczej tak nie bardzo czaję co to za różnica jest autentycznie...
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojemu nie mam zamiaru w ogóle już nic sugerowac odnośnie zaręczyn,bo nie chce mu psuć tego co tam sobie wymyślił w tej jego główce. Ale smutno mi,bo znów muszę spać sama
Dobrze,że nasi rodzice w tym roku się bardzo wakacjują,bo już miesiąc przez te wakacje mieszkaliśmy razem,jeszcze we wrześniu moi rodzice jadą do Włoch,a w październiku gdzieś tam hen w Polskę. A teściowie lecą na Teneryfę. A więc jeszcze pohulamyEch pojutrze to weselicho ,a ja dzisiaj i jutro jestem po 12 godzin w pracy. Kiedy ja się sobą zajmę? Ze stópkami zrobiłam porządek wczoraj,ale paznokci na dłoniach nie mogę tak szybko pomalować,bo przez różne czynności w pracy złazi mi lakier:/Chyba będę z nimi robić w piątek o 22 ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Aczkolwiek nigdy w życiu nie dał mi tego odczuć i co więcej-to on był zawsze pewien,że chce być ze mną zawsze. A ja miałam różne wahania.Więc może przesadzam...tylko w sumie kto wie co będzie za X lat?
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
No nareszcie mądrze gadasz
przyszłości nie przewidzisz, wróżką nie jesteś, ale ja facet jest Ciebie pewien i to czujesz, jak Cię kocha i to czujesz... no to po co się martwić na zapas??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Maciuś obieca, że będzie uważał, powoli jeździł i odpuszczą. Ostatnio też tak było chociaż wtedy nie miał żadnych obrażeń. Teraz czekać, aż się w końcu na tym skuterze zabije.
JA to bym na zawał upadła na jej miejscu... No, chyba, że ktoś bardzo chce ją poinformowac, to lepiej powiedzieć - miał kolizję, bo przynajmniej złych skojarzeń nie wywołuje