|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Za to kolega zrobił zadania i juz do mnie lecą
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Co się stało?
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak
![]() Cytat:
Wcale bym Ci sie nie dziwila A to juz jakis plus ![]() Ja nie w temacie ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Na fryzjerze i krawcowych
A i kwiaciarkach ![]() Tylko, że moje podejście do tego różni się od podejścia kolegów, więc pewnie by szybko o tym zapomnieli Zresztą oni muszą mi czasem dać swoje indeksy ![]() Kolega miał pójść zarezerwować salę na egzamin.
|
#994 |
|
Wtajemniczenie
|
no wyobraź sobie że poszłam za blok z moim kundelkiem i on jest taki drobniutki...i widzę że idą dwaj tacy mali koledzy mojego brata, 7 - 8 lat. i słyszę jak mówią głośno : patrz to ten pies Michała (mój brat) , jak on wygląda ha ha ha ha. i idą za mną i dalej : jaki chudy jak szkapa! ha ha ha ha! i się bezczelnie śmieją! puszczają mi w takich momentach nerwy i mówię do nich: coś się wam nie podoba? a jeden tak się przestraszył i : ja wiem że to słychać.. a ja : no to jak się musicie już z czegoś bezczelnie śmiać to róbcie to po cichu! i poszłam a im się głupio zrobiło. ja wiem to są dzieci ale nawet u dzieci takie zachowanie mnie tak mocno drażni że nie mogę wytrzymać i czegoś nie powiedzieć! mam nadzieję że nie będą teraz dokuczać przeze mnie bratu bo wiadomo jak to jest
wrrr!ostatnio zauważyłam że mam coraz bardziej rozgadaną gębę, ostatnio też co nie co powiedziałam dwóm pijakom jak zaczepili ale nie wiem czy chcecie poczytać
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A one niestety lubią sobie znaleźć coś z czego się będą mogły pośmiać. Uważaj jak odpyskujesz pijakom, czasem lepiej przemilczeć i pójść w swoją stronę.
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko szkoda ze kwiatkow nie hodujemy
![]() Ostatnio jak robilam bukiet na 18-stke to mama juz nic nie poprawiala ![]() Cytat:
Napewno by zapomnieli ![]() Bo to sa faceci..... i wszytsko jasne ![]() Tak myslalam ze o to chodzi
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie lubię po prostu publicznego obrażania kogoś albo śmiania się mam taką koleżankę która każdego po kolei w autobusie obgaduję.. a ta ma to brzydkiego a ta ma to...patrz na tego, jak on wygląda..już jej raz powiedziałam żeby tak nie robiła jak ze mną jest a ona na to: ale kogo to obchodzi co ja o kim mówię, mogę mówić co mi się podoba i jakoś tak się nie boję powiedzieć swoje, niedawno zostałam prawie przypadkowo zakatowana przez damskiego boksera, nic sobie z tego specjalnego nie zrobiłam, oczywiście pół godziny po fakcie dotarło do mnie co by mogło się ze mną stać gdyby się na mnie rzucił i zaczęłam płakać że nawet bym się z nikim nie pożegnała
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
racja ale on wtedy obraził kobietę i widać było że jej się strasznie przykro zrobiło
a było tam dużo ludzi i raczej nie wyglądali na groźnych
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ze tak Bo ja to sie boje ludzi ktorzy sa pijani. |
|
|
|
|
#1001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
A propos zalamanych paznokci opowiem Wam jak mi kiedys jedna kolezanka zrobila paznokcie.
Zrobila kurs i dostala caly zestaw do robienia tipsow i zaprosila mnie na jedna sesyjke. A ze ja nigdy nie robilam to pomyslalam a co mi tam i skorzystalam. Owszem zrobila mi ale wygladalo to tragicznie wrecz. NIE schodzilo sie z moimi naturalnymi, widac je bylo spod tych zelowych, ciagle sie o cos zaczepialam. Paznokcie wytrzymaly-uwaga...tydzien! to byl szok dla mnie kiedy po tygodniu zwyczajnie odpadly mi zelowe pazurki. Wykonczona tym wszystkim powiedzialam ze nigdy wiecej nie zrobie sobie zadnych sztucznych pazurkow. Wole naturalne mimo ze sie zlamia od czasu do czasu. Przynajmniej wiem ze sa moje. Moze kiedys sie skusze ponownie ale to juz do bardziej profesjonalnego salonu niz do kolezanki
|
|
|
|
#1003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedys jak bylam z kolezanka w naszym miasteczku to chodzilo za nami 2 pijanych facetow, dobrze ze bylismy samochodem to poszlysmy szybszym krokiem i pojechalysmy z tamtad ale strach byl ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
a potem pol roku leczylam je
|
||
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wprost przeciwnie..
gdy slysze,ze ktos cos o mnie mówi itp, zawsze to przemilczam.. nie umiem tego zmienić.. znaczy jak byłam kiedys w kościele tutaj na wsi(to w zeszłym roku chyba było,wielkanoc czy cuś-zmusili mnie ;P) to sa ławy po prawej i lewej stronie i nas srodku na takich ławeczkach bez oparc siedzą te mlodsze dzieci. I ja stoje przy tych ławach po lewej i widze,że jakies dziewczynki patrzą na mnie i sie śmieją :/ jedna co do drugiej i na mnie znowu sie lipi. Inna sie orbóciłą w moja strone to sie popatrzyłam na nia wrednie :P i mysle ku.wa zaj.bie te dzieci (wiem,wiem to byl kosciół,no ale sami rozumiecie :P) i specjalnie szybko wychodze z koscioła żeby zapytac tych dzieci czy mają jakis problem albo chcą o cos zapytac,to mi zwiały gdzies ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobilam sobie w salonie i tak zerwalam po tygodniu
a potem pol roku leczylam je [/QUOTE]No ja tez leczylam swoje ...a zeby urosly chociaz troszke ile sie nameczylam z odzywkami
|
|
|
|
#1006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Rafaello? ![]() ![]() ![]() ![]() Facet mi wcisnął inną salę ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Kolega mnie pyta ile można mi wysłać w jednym meilu? A ja: "a gdzie to mogę sprawdzić?" Jego odpowiedź: "Aha. W takim razie Ci podzielę na kilka mniejszych" ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
To takie normalne, że się komentuje czasem ludzi, których się spotyka. Nikomu tym krzywdy nie robię, nie obrażam przecież nikogo. Dobrze, że się nie boisz powiedzieć co myślisz, ale na takich damskich bokserów, jak napisałaś, uważaj. ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Ja też nie A niedawno zostałam określona damą przez panów pijaków siedzących na ławeczce, bo.. nie powiedziałam im "dzień dobry" ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
|
#1007 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętajcie dziewczyny - zakładanie i zdejmowanie pazurków tylko u osób, które się na tym znają! A co do odpyskowywania - ja jestem zbyt nieśmiała na to. A gotuje się we mnie często. I ludzi też obgaduję równo. A co? Tak samo oceniam ludzi po wyglądzie Tyle, że jak kogoś poznam, to bez problemu potrafię zmienić zdanie o tej osobie
|
||
|
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mama to moze i by chciala ale tata.... to nie dla niego
![]() No pewnie i bylam oczywiscie jedyna ale wiedzialam ze taki chce bo podgadala ja moja kolezanka<bo to byla 18-stka siostry jej>Juz o tym wie? ze idzie jeszcze raz? ![]() Cytat:
![]() Tez bym nie wiedziala gdzie sprawdzic ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
To i tak ze nie za to ze nie dosiadlas sie do nich na laweczke ![]() |
||
|
|
|
#1009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no więc szłam z dwiema koleżankami i miałyśmy bardzo dobry humor, śmiałyśmy się głośno, idzie na przeciwko nas taka para, z osiedla obok mojego bloku, jest to takie osiedle stare na którym mieszka bardzo dużo patologicznych rodzin. i idą widać pijani, chłopak co się potem okazało był naćpany prawdopodobnie. idziemy i akurat jak ich mijałyśmy głośno się zaśmiałam, facet na mnie wyskoczył: z czego się tak śmiejesz?! ja : no przecież nie z was. i on: ja ci dam się z mojej kobiety śmiać ty stara kur**! i podniósł na mnie mocno ściśniętą pięść i był tak nabuzowany agresją że aż czerwony. koleżanki odeszły i mówią do mnie żebym szła, ale zdałam sobie sprawę że jak zacznę uciekać to od razu mnie uderzy i tak stałam w miejscu i myślę kurde on mi naprawdę chce z pięści dać..to mówię: spokojnie, już sobie idę.. i już chcę mnie uderzyć ale ta dziewczyna jego go powstrzymała ale mówiła mu nadal tak żeby jeszcze bardzie był agresywny..wiecie o co chodzi..no i stoi nade mną z tą pięścią, w końcu już sobie odpuścił i już szli i ja też poszłam do koleżanek które cały czas tam stały obok inagle ta dziewczyna do niego:patrz jak się odwracają! i zaczął biec za nami to my w nogi
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na życzenie dostała ![]() Od razu mu powiedziałam 3 razy mu powtarzałam, którą ma rezerwować, miał 3 do wyboru, a on sobie od razu dał wcisnąć jakąś inną Za trudne pytania mi zadaje Bo wcześniej mnie spytał jaką mam pojemność poczty, poszukałam i znalazłam, ale tego już nie umiałam znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Hahaha tego by jeszcze brakowało
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co dostałam zamiast zadań:
A jak zapytałam po co mi to? Odpowiedział, bo żubr lepiej wchodzi
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak widze z daleka takie osoby to albo prubuje ich szerokim lukiem minac a jak sie nie da to mijam ich nic nie mowiac, zeby nie mial sie do czego doczepic |
|
|
|
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnulka Ciebie nazwali damą a mi zaczęli grać na gitarze pod sklepem, niezłe widowisko było
![]() i wiem, to normalne, że się ludzi komentuję ale chodził mi o to że ona tak wrednie to robi i mam wrażenie że Ci ludzie zdają sobie sprawę że o nich właśnie mówi
|
|
#1015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kobietom takich pytan sie nie zadaje ![]()
|
|||
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
![]() Jeśli perfidnie się przy tym na nich patrzy, to na pewno sobie zdają sprawę
|
|
#1017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie tak że ja sama zaczepiam, po prostu to było tak nagle, oni sobie wmówili że się z nich śmiałam. nie patrzyłam nawet na nich i nagle się przyczepił agresywnie...
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musisz sprubowa czy to prawda
|
|
|
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrozumiałabym gdyby mu tą salę wcisnęła ładna pani sekretarka, ale to był facet Cytat:
![]() No właśnie
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie a tacy kolesie to do wszytskiego moga sie doczepic.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

wrrr!
A one niestety lubią sobie znaleźć coś z czego się będą mogły pośmiać.
nie lubię po prostu publicznego obrażania kogoś albo śmiania się
i jakoś tak się nie boję powiedzieć swoje, niedawno zostałam prawie przypadkowo zakatowana przez damskiego boksera, nic sobie z tego specjalnego nie zrobiłam, oczywiście pół godziny po fakcie dotarło do mnie co by mogło się ze mną stać gdyby się na mnie rzucił i zaczęłam płakać że nawet bym się z nikim nie pożegnała 

a było tam dużo ludzi i raczej nie wyglądali na groźnych