|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Nie, to Ci tak powiedziałam, byś uważała. Ale jak już dał wam spokój ten facet, nie powinnyście się obracać już. Bo co byście zrobiły gdyby was zaczął na prawdę gonić i by dogonił?
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak ktos pijany/nacpany to niemu wszystko przeszkadza nawet smiech.
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię piwa
A do tego to mi do egzaminu się nie przyda ![]()
|
#1024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam raczej nie odpyskuje jeśli jestem sama, jak jestem z kimś to się zdarza. Sztucznych paznokci nigdy nie miałam, bo moje są nawet w miarę, przed ostatnio robiłam sobie z brokatem a tego się potem zmyć nie da i prawie całe musiałam zdrapywać Jak dzisiaj szłam z moją psiną (bernardynem) dwóch chłopaków przechodzi obok i z tekstem: "chcesz poderwać a tu" |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że ten kolega ładnie pisze
Chyba jedyny w tej grupie po którym da się w ogóle rozczytać
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13885090]
Jak dzisiaj szłam z moją psiną (bernardynem) dwóch chłopaków przechodzi obok i z tekstem: "chcesz poderwać a tu" ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Dobrze, że Ci nic nie zrobił.
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
wiem... teraz mam uraz -jakk widzę jakichs to czasem wolę się wrócić do domu niz z nimi minąć. A ja mam takiego pecha, że mnie zawsze zaczepiają -mam coś na twarzy wypisane chyba
|
|
#1029 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13885090]O kurde, tobie to się historie przytrafiają Ja tam raczej nie odpyskuje jeśli jestem sama, jak jestem z kimś to się zdarza. Sztucznych paznokci nigdy nie miałam, bo moje są nawet w miarę, przed ostatnio robiłam sobie z brokatem a tego się potem zmyć nie da i prawie całe musiałam zdrapywać Jak dzisiaj szłam z moją psiną (bernardynem) dwóch chłopaków przechodzi obok i z tekstem: "chcesz poderwać a tu"
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
haha mi sie przypomniała historia chyba z zeszłego roku. Bo zawsze w wakacje jestem na wsi. I mam taka stała"ekipe" :p ja jestem najstarsza,potem kol 15 lat, i dwóch chłopaków 14 i 13. I naszym zwyczajem było siedzenia na takim płotku który ledwo sie trzymał ,naprzeciwko mojego domu a to jest kilkanascie metrów od domku jej babci.No nie ważne :P
I zawsze w piatki i soboty łaża 'bandy' do klubu akurat ta drogą :P i jak ktos szedł to zwiewalismy za krzaki. I raz sie schowalismy i jedzie jakas babka narowerku,koles obok tez na rowerku i ci chłopcy zaczynaja sie cos drzec do nich, gosciu sie wkurzył,rower walnał na ziemie i nas goni
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie też to napisałam parę postów wcześniej, że mnie się takie sytuacje nierzadko zdarzają Na szczęście do tej pory były to tylko zaczepki. A wtedy z tą damą, to przeszło tyle osób, a oni sobie akurat mnie musieli upatrzyć ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Bo on to niestety odebrał jako zaczepkę pod jego kontem.
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet to sie nie popisal![]() To i tak lepsza ode mnie jestes ![]() Tata przyjechal z Łodzi i przywiozl mi frytki i byly cieple on to czasem ma pomysly![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13885090] Jak dzisiaj szłam z moją psiną (bernardynem) dwóch chłopaków przechodzi obok i z tekstem: "chcesz poderwać a tu" ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
To rzadkosc mialam kolege w klasie ze tak pisal.... ze z kolezankami kiedys cala lekcje siedzialysmy i probowalysmy rozczytac imie i nazwisko ![]() Jakbym ja byla nuczycielka i dostala taka prace to bym sie nie domyslala tylko od razu ocena pozniej moze by sie staral norlanie pisac a nie szlaczkiem
|
||
|
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dlatego nie lubię załatwiać przez kogoś ![]() Chciałam wyjść na mądrą Ale cóż skoro mnie zagiął pytaniem nr 2 ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie tak wszyscy faceci piszą, najgorzej jak chcę czyjeś notatki pożyczyć... ![]() Ja bym też tak zrobiła My w liceum mieliśmy takiego też, co pisał tak, że nikt się po nim rozczytać nie mógł. Pani z polskiego sprawdzała jego prace tak, że on stał nad nią i jej mówił, co tam pisze
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Niektorzy ludzie naprawde powinni wszystko zapisywac na laptopie
wtedy nie bylo by problemow z rozczytywaniem :P swoja droga nie tylko faceci maja takie pismo jak kura pazurem. Wczoraj moja kolezanka jak pisala jakis tam adres to jak spojrzalam to tez takie pismo ma ze nie idzie przeczytac co tam nabazgrala
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi ćwieka nabił ten kolega.... Przekopałam wszystko co się dało i ja nie mam takiego wzoru
Zastanawiam się czy mogę mu zadać inteligentne pytanie ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha ja też mam takie 'piękne' pismo,że jak ktos przepisuje zeszyty np w szkole to co chwile sie pyta 'a co tu pisze'
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam pismo mam ładne, mój TŻ też
![]() Wczoraj się pokłóciliśmy i dopóki mnie nie przeprosi, to zobaczy, jak to ja przez cały dzień nic w domu nie robię |
|
|
|
#1038 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie bylo to samo sprawdzala wdomu czego nie mogla sie nawet domyslec to w szkole jej tlumaczyl i jak on sie mial nauczyc wzglednie pisac juz nie mowie ladnie jak i tak zawsze prace mial sprawdzona![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
o to ze nic w domu caly dzien nie robisz?![]() A tak w ogole to witam Was kobitki
|
|||
|
|
|
#1040 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Konto usunięte
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13893211]Danaeee84 a o co się pokłóciliście?[/QUOTE]
No właśnie o to, co werka napisała. Ja już nie mam siły na siedzenie w domu, ja chcę do pracy. A nigdzie mnie nie chcą |
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13893211]
cherrry2009 za tydzień też będę się nudzić, tylko że w szkole [/QUOTE] W szkole jest ciekawiej, ja siedze sama sobie nawet nie mam do kogo ust otworzyć a ludzi to może widze z raz dziennie
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry bardzooo
jak rozpoczął się u Was ten dzień kochane wizażanki? ja akurat pędzę zaraz do miasta na drobne zakupy. Trzeba coś na ruszt wrzucić żeby domownicy z głodu nie poumierali :P . Swoją drogą, każdej z Nas przytrafiają się jakieś dziwne historie![]() Pewnego dnia poszłam sobie na spacer wzdłuż naszego szczycieńskiego jeziorka , a były wtedy dni i noce( impreza okolicznosciowa). Przechodzę obok więzienia i patrze stoi jakas kolesiówa z jakimiś gachami i do tego trzyma na grubym sznurku świnie. Stoi tak z tą świnką i krzyczy do jakiegoś kolesia w więziennym oknie " Piotrek !! ale zobacz dla ciebie tą świnię tu przyprowadziłam! będzie tu stała przywiązana do drzewa dla ciebie!!" i tak w kolko ta dziewczyna to krzyczała do owego Piotrka. Nie mam pojęcia po co ta świnia....szkoda mi było zwierzęcia bo naprawdę się męczyło. Chciałam jakoś zareagować ale w końcu przeszłam obok. Nie wiem co się potem wydarzyło jednak to było nieludzkie to co ta kobieta z tym zwierzęciem zrobiła.Może zbyt wrażliwa jestem na los zwierzęcia ? |
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o to co sie poklociliscie to znam to.... zawsze tata mowi do mnie/mamy ze w domu to nie ma nic do roboty albo ze robota w domu to jest relaksujaca..... faceci.... a sprzatnac kuchnie na blysk to trzeba sie napracowac. |
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mnie wczoraj głowa rozbolała i poszłam spać jak nigdy wcześnie To chyba od tego intensywnego myślenia
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Tez szukam pracy i juz mam dosc tego szukania bo tez mnie nie chca nigdzie nie wiem co to ma byc kurczaki :/
|
|
|
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie rozpoczal sie... spiaco ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
A w jakim jestes wieku? czy to mi umkneloA ja czekam i czekam zobaczymy czy pojde na staz
|
||
|
|
|
#1048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, musiałabym specjalnie po to do Krakowa jechać, a on jest z Krakowa. A starostą roku nie jestem by czuć się za to odpowiedzialna... Ale mimo wszystko jak już się podjęłam, to chciałabym by było tak jak ma być. A taka była umowa, że ja rozmawiam z prowadzącym a on pójdzie tą salę rezerwować. Cytat:
|
|
#1049 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#1050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież Ty non stop coś robisz w domu....---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- U Ciebie to zawsze rozpoczyna się śpiąco ![]() A kiedy będziesz wiedzieć? Bo nie pamiętam czy już pytałam ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() Jako avatar go wstawiasz.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

Na szczęście do tej pory były to tylko zaczepki. A wtedy z tą damą, to przeszło tyle osób, a oni sobie akurat mnie musieli upatrzyć 

Zastanawiam się czy mogę mu zadać inteligentne pytanie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czy to mi umknelo