Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 16:02   #3331
giova13
Raczkowanie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
To fakt,ze do ginekologa raczej nie masz szans zeby sie dostac no chyba,ze prywatnie ale wtedy to Cie zjedza ceny za badania,powinnas udac sie do swojego gp i powiedziec mu,ze planujecie dziecko ale masz bardzo nieregularne cykle i nie wychodzi wam to i chcesz sie dostac do poloznej aby pomogla Ci zaplanowac potomstwo,prawie w kazdej jednej przychodni na wyspach jest pokoj w ktorym przyjmuje najprawdopodobnie polozna i pomaga Ona w planowaniu rodziny,zycze powodzonka
Dzieki bardzo Tak wlasnie sobie myslalam zeby isc do gp ale ich wiedza jest przygnebiajaca, ale skoro mowisz ze jest szansa konsultacji z polozna to napewno to sprawdze Zawsze taka polozna moze cos wiecej wiedziec To jak tylko bedemiala dzien wolny odrazu lece do przychodni i zobaczymy co sie dowiem Dzieki bardzo Wlasnie siedzialam i wkrecalam sobie ze moze mam cykle bezowulacyjne Zeswiruje zanim zajde w ta ciaze
giova13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:48   #3332
dawcia
Raczkowanie

hejka dziewczyny to znowu ja i moje schizy he he. mam znowu niedosyt informacji podobno mialam miec jajeczkowanie w piatek a tu dzis rano temperaturka wzrosla z 35.6 na 35.8 a w pracy no i teraz tesz czuje jak pobolewa brzuszek, rano tez poczulam bardziej wilgotnosc niz np wczoraj. problem w tym ze akurat dzis w nocy i rano nic z mezulkiem nie dzialalismy tylko wczoraj wieczorem. ile tak naprawde trwa owulacja , czy mamy jeszcze szanse jak dzis sie poprzytulamy
dawcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:12   #3333
giova13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dawcia Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny to znowu ja i moje schizy he he. mam znowu niedosyt informacji podobno mialam miec jajeczkowanie w piatek a tu dzis rano temperaturka wzrosla z 35.6 na 35.8 a w pracy no i teraz tesz czuje jak pobolewa brzuszek, rano tez poczulam bardziej wilgotnosc niz np wczoraj. problem w tym ze akurat dzis w nocy i rano nic z mezulkiem nie dzialalismy tylko wczoraj wieczorem. ile tak naprawde trwa owulacja , czy mamy jeszcze szanse jak dzis sie poprzytulamy
Ja bym na twoim miejscu szybciutko z poloweczka rozpoczela przytulanko A z ta temka to jest tak ze wzrasta po owulce. Dzieje sie to dlatego ze po peknieciu pecherzyka uwalnia sie cialko zolte ktore produkuje progesteron, ktory natomiast podwyzsza stala temp ciala. Wiec jesli chodzi o mierzenie tempki to wzrost temki informuje o przebytej owulce. Oczywiscie lepiej jest sie przytulac dokladnie przed tym wzrostem a nie po ale wiesz, nie wszystko w zyciu jest ksiazkowe wiec jesli jajeczko sobie gdzies tam krazy to ja bym sie przytulala na potege dzisiaj przed kolacja i po . Na przyszlosc, mam nadzieje oczywiscie ze uda ci sie tym razem, proponuje obserwowac tempke bo przed wzrostem powinna minimalnie spasc o jakies 0,02 stopnie i wtedy to oznacza ze niedlugo powinna byc owulka Mam nadzieje ze cos pomoglam. Sama sie schizuje od paru miesiecy i mierze tempke plus czytam wszystko co mi w rece wpadnie i z teorii wynika tak jak mowie Z praktyki nie wiem bo sama czekam na fasolke Zycze milego i owocnego przytulania

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Widze ze mam problemy czytania ze zrozumieniem Oczywiscie jak sie przytulaliscie wczoraj to wlasnie dobrze bo plemniczki sobie powinny tam juz chasac Ale dzisiaj tez nie zaszkodzi
Stary 2009-09-02, 17:18   #3334
ziaaa
Rozeznanie

Kochane
4 dni temu na bieliźnie miałam brązową maź, na następny dzień to samo. Wczoraj pojawił się brązowy śluz.
Jestem w 31dc.. hm. Skoro w tym miesiącu wydawało mi się, że dni płodnych nie miałam... to co ten śluz może oznaczać?
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:18   #3335
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Witajcie Oj cos ostatnio malo piszecie i szybko Was mozna nadrobic :p
U mnie 22 dc, brzuch zaczyna pobolewac na @ wiec pewnie w przyszlym tygodniu najpozniej dostane... Mam nadzieje tylko ze nie powtorzy mi sie 43 dniowy cykl :/
Bylam wczoraj na zakupach z Smyku w PL i nakupowalam troche ubranek dla synka kolezanki chciala tylko rajtuzki na zime ale ja nie moglam sie powstrzymac ;p Mam nadzieje, ze beda sie i jej podobac
Dzisiaj wracam do domku nareszcie ... Do TZ ;D i bedziemy sie cieszyc chwilami przed @ ;p

Tak sie zastanawiam gdzie sie podziala Kicia i Pepus? Jak sie czujecie kochaniutkie?? Jak staranka?;>

Joasiu, a Ty jak sie czujesz? Mdlosci przeszly na dobre? Obyyyy

A co do schizowania, to i jak schizuje :p zapewne uroje sobie zaraz objawy i bede znowu latac po testy, mam jednak nadzieje ze wygram z wyobraznia :p bo szans nie bylo i nie ma narazie.
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:18   #3336
Linka24
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny. Tak was poczytuję od jakiegoś czasu i przestać nie mogę Bardzo interesujący wątek Chciałabym się przyłączyć do waszedo grona. Tylko nie wiem czy się nadam, bo w sumie tak was czytając sama sobie się dziwię jak ja mało wiem na te tematy.. szczególnie z mierzeniem temp, oraz trafieniem w "te dni". Więc może w małym skrócie opiszę jak to u mnie Od 2 mies nie biorę tabletek, więc sie staramy przed tab miałam cykle z zegarkiem w ręku 28-29 dni. Więc dziś mam 29 dzień i nic, nie ma @. Nie licze że nie przyjdzie bo to było by zbyt piękne.. Przyjmiecie do swego grona?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:24   #3337
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość
Kochane
4 dni temu na bieliźnie miałam brązową maź, na następny dzień to samo. Wczoraj pojawił się brązowy śluz.
Jestem w 31dc.. hm. Skoro w tym miesiącu wydawało mi się, że dni płodnych nie miałam... to co ten śluz może oznaczać?
a kiedy sie przytulaliscie? wyczytalam, ze po kilku dniach od ewentualnego zaplodnienia moze sie cos takiego pojawic, jako plamienie implantacyjne !!!!!

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Tak was poczytuję od jakiegoś czasu i przestać nie mogę Bardzo interesujący wątek Chciałabym się przyłączyć do waszedo grona. Tylko nie wiem czy się nadam, bo w sumie tak was czytając sama sobie się dziwię jak ja mało wiem na te tematy.. szczególnie z mierzeniem temp, oraz trafieniem w "te dni". Więc może w małym skrócie opiszę jak to u mnie Od 2 mies nie biorę tabletek, więc sie staramy przed tab miałam cykle z zegarkiem w ręku 28-29 dni. Więc dziś mam 29 dzień i nic, nie ma @. Nie licze że nie przyjdzie bo to było by zbyt piękne.. Przyjmiecie do swego grona?
Przyjmiemy tutaj kazdy ma wolny wstep
Stary 2009-09-02, 17:30   #3338
malinka123108
Wtajemniczenie

Witam wszystkich.Jestem nowa na tym forum.chcialam sie poradzic kogos bo z narzeczonym staram sie o dziecko .22 mialam okres skonczyl mi sie 28 sierpnia a dzidzi zrobilismy wlasnie 28 .
Wiem ze wtedy byly dni nie plodne ale czy sa jakies szanse ze moglabym zajsc w ciaze... i po jakim czasie moglabym zrobic test ciazowy??
prosze o rade i z gory dziekuje!
malinka123108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:34   #3339
ziaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
a kiedy sie przytulaliscie? wyczytalam, ze po kilku dniach od ewentualnego zaplodnienia moze sie cos takiego pojawic, jako plamienie implantacyjne !!!!!

Kochanie, widzisz... ty miałaś poprzedni cykl 43dniowy, ja miałam wywołany i pojawił się w 49dc.
Ten śluz znowu zanikł, pojawia się co jakiś czas, a w między czasie "susza", choć w środku się rozluźnia. Pierś mnie boli już na @ od... 1,5tyg. W tym miesiącu nie wywołuje go, czekam aż sam się pojawi...
Przytulanko było 5dni temu.
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:43   #3340
malinka123108
Wtajemniczenie

jeszcze raz bardzo prosze o rade.**
Stary 2009-09-02, 17:53   #3341
giova13
Raczkowanie

Cytat:
Wcale nie byloby zbyt piekne, podobno po odstawieniu czesto sie zdarza ze sie odrazu fasolkuje Tyle ze po odstawieniu to nigdy nie wiadomo jak dlugo trwa cykl i to jest troche lipa bo sie mozna nakrecic. Ale nigdy nie wiadomo
Stary 2009-09-02, 17:55   #3342
Edzia400
Zakorzenienie

Witajcie , dzis latam do wc jak nakrecona bo robi mi sie cosik mokrawo , wiec latam i patrze czy to nie @ ale naszczescie nie ma . Zapomniałam wczoraj dopisać ze czesciej chodze do wc, mam zwiekszony apetyt no i robie sie bardziej leniwa :P.
ogólnie inaczej sie czuje niz zwykle. Ale to moga byc tylko moje spekulacje które gdzies sobie tam w głowie uroiłam. chociaz wczoraj zamiast spryskać lakierem włosy spryskałam bluzkę no i humorki , potrafie w ciągu 5 min przeleciec po wszystkich dostepnych humorkach od smiechu do złosci po płacz

Aswoja droga powiem wam cos co do dzis jak sobie to wspominam nie potrafie uwierzyć chodz widziałam
moja znajoma 15 lat leczyła sie u róznych ginów kazdy stwierdził tą samą diagnoze bezpłodna!! miała również problemy np nie miała okresu przez 5 miesiecy bolaly ja jajniki. i tak przez 15 lat

pewnego dnia znów miała ból brzucha wymioty no i brak okresu. wiedziała co jej jest poszła do gina zrobił jej usg dał leki na wywołanie okresu . biorac te tabletki nie mozna pic alkoholu wiec leków nie brała
niecałe dwa lata temu była na odwiedzinach u rodziny a ze daleko to wiadomo siedzenie do rana winko papierosik . kuzynki sie smiały ze jej tam dobrze bo brzuszek jej rosnie i jakby nie to ze jest bezpłodna to by pomyslały ze jest w ciązy (znajoma tez jest przy tuszy )
kiedy wróciła do domu cos nie dało jej spokoju z brzuchem bo czuła jakby cos w nim pływało i wiecie co okazało sie że była w 6 miesiacu ciąży !!!!!!! Naprawde 15 lat była bezpłodną bez szans na dziecko teraz ma 46 lat mały ma 7 miesiecy a ze wzgledu na wiek miala wsystkie badania robione czy dziecko urodzi sie zdrowe
Ja nie uwierzyłabym gdybym nie widziala , i popatrzcie gdyby okazało sie że facet byłby bezpłodny i wydarzyłaby ise taka akcja pomyslałby że ona go zdradziła

Tu pogodziła sie z losem ze nie bedzie biologiczna mama a tu taki prezent )

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.Jestem nowa na tym forum.chcialam sie poradzic kogos bo z narzeczonym staram sie o dziecko .22 mialam okres skonczyl mi sie 28 sierpnia a dzidzi zrobilismy wlasnie 28 .
Wiem ze wtedy byly dni nie plodne ale czy sa jakies szanse ze moglabym zajsc w ciaze... i po jakim czasie moglabym zrobic test ciazowy??

no wydaje mi sie że chyba nie bedzie dzidzi ale ja nie jestem specjalistka
test robi sie zawsze (jak tu wyczytałam ) po terminie przyjscie miesiaczki
Jesli dziewczyny sie myle poprawcie mnie
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:56   #3343
giova13
Raczkowanie

Cytat:
No to jest akurat ruletka bo po @ sa dni plodne tylko ze nie odrazu, zalezy od dlugosci cyklu i takie tam. Tyle ze zolnierzyki zyja dluzej w srodku wiec moga przezyc do dni plodnych....ale niekoniecznie
Stary 2009-09-02, 18:03   #3344
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość
Kochanie, widzisz... ty miałaś poprzedni cykl 43dniowy, ja miałam wywołany i pojawił się w 49dc.
Ten śluz znowu zanikł, pojawia się co jakiś czas, a w między czasie "susza", choć w środku się rozluźnia. Pierś mnie boli już na @ od... 1,5tyg. W tym miesiącu nie wywołuje go, czekam aż sam się pojawi...
Przytulanko było 5dni temu.
Hm na wszelki wypadek teraz go nie wywoluj, moze jednak jestes w ciazy czego z calego serca Ci zycze i trzymam porzadnie kciuki
Ma przeczucie ze ... hm niewazne, czekam na wiesci

Cytat:
Witaj Sa male szanse ze w tych dniach zafasolkowalas, jednak kiedy uprawia sie sex bez zabezpieczen szanse sa zawsze Z testem czekamy zawsze do terminu @, czyli niestety jeszcze troche w niepewnosci bedziesz musiala wytrzymac. Tylko nie wynajduj sobie objawow, jak ja np
Poza tym, nie wiem ile w tym prawdy, ale czytalam gdzies kiedys ze nawet podczas @ mozna zajsc, wlasnie ze wzgledu na zywotnosc plemnikow. Ale znawca nie jestem ;p

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2009-09-02 o 18:05
Stary 2009-09-02, 18:04   #3345
malinka123108
Wtajemniczenie

Moja starsza kolez jest polozna i twierdzi ze 2 tyg po okresie sa dni plodne tzn wtedy gdy a bieliznie jest sluz lepki do tego po stosunku dobrze jest wziasc nogi do gory by plemniki splynely sie do macicy
Stary 2009-09-02, 18:05   #3346
dawcia
Raczkowanie

ja tez tak sadze ze tescik dopiero dzien po spodziewanej @ lub w dzien jej wystapienia
Stary 2009-09-02, 18:05   #3347
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez giova13 Pokaż wiadomość
Wcale nie byloby zbyt piekne, podobno po odstawieniu czesto sie zdarza ze sie odrazu fasolkuje Tyle ze po odstawieniu to nigdy nie wiadomo jak dlugo trwa cykl i to jest troche lipa bo sie mozna nakrecic. Ale nigdy nie wiadomo
Giova ja tam się wcale nie nakręcam, bo wiem, że to złudne No właśnie i teraz nie wiem ile będzie trwał mój cykl, tylko mówię ze jest 29 dzien... w sumie staramy się mniej więcej te 2 mies a moj TZ już panikuje, że coś z nami nie tak

wiecie co? zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego przez cały cykl mam albo sucho, albo białą wydzielinę. Nie mam tej prawidłowej przeeźroczystej, ciągnącej się charakterystycznej w dniach płodnych..
Stary 2009-09-02, 18:09   #3348
dawcia
Raczkowanie

co do podnoszenia nog do gory to bajka plemniczi jak maja sie dostac to i tak sie dostana bez jakis naszych fikolkow
Stary 2009-09-02, 18:11   #3349
Linka24
Wtajemniczenie

Stary 2009-09-02, 18:11   #3350
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj!
Szanse zawsze są , żołnierzyki potrafią i do tygodnia przetrwać w dogodnych warunkach a test zrób najlepiej w dniu spodziewanej @ albo jakieś 2 dni po jak nie przyjdzie, chociaż najlepiej zrobić beta HCG, wynk dokładniejszy a koszt prawie ten sam co testu.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:28   #3351
giova13
Raczkowanie

wiecie co? zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego przez cały cykl mam albo sucho, albo białą wydzielinę. Nie mam tej prawidłowej przeeźroczystej, ciągnącej się charakterystycznej w dniach płodnych..[/QUOTE]
A podobno ta wlasciwa moze sie mieszac z ta wydzielina z szyjki m. i wtedy wyglada jak nie wlasciwa a i tak jest to sluz plodny A wiesz taki bialy to jest..... to juz nie nakrecam
Stary 2009-09-02, 18:31   #3352
malinka123108
Wtajemniczenie

Dziekuje Wam bardzo ciesze sie ze jest to forum bo mozna sie wielu rzeczy dowiedziec i przy okazji podzielic sie swoimi ciekawostkami.
no nic mi pozostalo czekac nie wiem czy dam radedo miesiaczki ale bede probowac caly czas az do skutku a objawy cosmaaa tez wlasnie sobie wmawiam eheheh przede wszystkim bol brzucha itp hmmm....jejj jak strasznie chcialabym miec juz to dzidzi w 2 miesiacu np!
Stary 2009-09-02, 18:37   #3353
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ale się kochane rozpisałyście. Moim zdaniem też szanse na dzieciątko są zawsze gdy się współżyje bez zabezpieczenia,a jak to działa z tymi obliczeniami to nie wiem,bo nigdy nie liczyłam. A te podnoszenie nóg czy coś takiego chyba jest zbędne,bo bez tego jak ma dojść do zapłodnienia to dojdzie. A jak Wy się dziewczynki czujecie??Bo mnie w końcu głowa dzisiaj nie boli. Carol jak tam u Ciebie??Z tego co wiem to Kicia po przeprowadzce miała nie mieć neta przez pare tyg,pewnie dlatego się nie odzywa,bo ktoś się o nią pytał.Linka witamy na forum.Trzymam kciuki za fasolki,bo ostatnio coś nie ma dobrych wieści

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:38   #3354
dawcia
Raczkowanie

Cytat:
Dziekuje Wam bardzo ciesze sie ze jest to forum bo mozna sie wielu rzeczy dowiedziec i przy okazji podzielic sie swoimi ciekawostkami.
no nic mi pozostalo czekac nie wiem czy dam radedo miesiaczki ale bede probowac caly czas az do skutku a objawy cosmaaa tez wlasnie sobie wmawiam eheheh przede wszystkim bol brzucha itp hmmm....jejj jak strasznie chcialabym miec juz to dzidzi w 2 miesiacu np!

ja mam to samo normalnie dostaje juz schizy na tym punkcie jedno co mam w glowie to to zeby w moim brzuchu byla juz fasolka. ciezko mi tym bardziej ze moja kolezanka w pracy nie planowala a jest w 8 tyg ciazy.
Stary 2009-09-02, 18:47   #3355
giova13
Raczkowanie

A kto tu nie ma schizow ehhh Ja juz mam takie schizy ze o niczym innym nie mysle, a moje syski leca sobie ze mna w kulki i mnie bola chociaz wczesniej tego nie robily a tescik i tak negatywny
Stary 2009-09-02, 19:09   #3356
joanna2912
BAN stały

Cytat:
to jakie Ty masz cykle,ze w ostatni dzien @ mialas dzien plodny ???????????

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Giova ja tam się wcale nie nakręcam, bo wiem, że to złudne No właśnie i teraz nie wiem ile będzie trwał mój cykl, tylko mówię ze jest 29 dzien... w sumie staramy się mniej więcej te 2 mies a moj TZ już panikuje, że coś z nami nie tak

wiecie co? zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego przez cały cykl mam albo sucho, albo białą wydzielinę. Nie mam tej prawidłowej przeeźroczystej, ciągnącej się charakterystycznej w dniach płodnych..
Bo nie zawsze sa dni plodne niestety ,czasami sa cykle bezowulacyjne ale to nie ma sie czym przejmowac bo u kazdej zdrowej kobiety tak jest

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
Witajcie , dzis latam do wc jak nakrecona bo robi mi sie cosik mokrawo , wiec latam i patrze czy to nie @ ale naszczescie nie ma . Zapomniałam wczoraj dopisać ze czesciej chodze do wc, mam zwiekszony apetyt no i robie sie bardziej leniwa :P.
ogólnie inaczej sie czuje niz zwykle. Ale to moga byc tylko moje spekulacje które gdzies sobie tam w głowie uroiłam. chociaz wczoraj zamiast spryskać lakierem włosy spryskałam bluzkę no i humorki , potrafie w ciągu 5 min przeleciec po wszystkich dostepnych humorkach od smiechu do złosci po płacz

Aswoja droga powiem wam cos co do dzis jak sobie to wspominam nie potrafie uwierzyć chodz widziałam
moja znajoma 15 lat leczyła sie u róznych ginów kazdy stwierdził tą samą diagnoze bezpłodna!! miała również problemy np nie miała okresu przez 5 miesiecy bolaly ja jajniki. i tak przez 15 lat

pewnego dnia znów miała ból brzucha wymioty no i brak okresu. wiedziała co jej jest poszła do gina zrobił jej usg dał leki na wywołanie okresu . biorac te tabletki nie mozna pic alkoholu wiec leków nie brała
niecałe dwa lata temu była na odwiedzinach u rodziny a ze daleko to wiadomo siedzenie do rana winko papierosik . kuzynki sie smiały ze jej tam dobrze bo brzuszek jej rosnie i jakby nie to ze jest bezpłodna to by pomyslały ze jest w ciązy (znajoma tez jest przy tuszy )
kiedy wróciła do domu cos nie dało jej spokoju z brzuchem bo czuła jakby cos w nim pływało i wiecie co okazało sie że była w 6 miesiacu ciąży !!!!!!! Naprawde 15 lat była bezpłodną bez szans na dziecko teraz ma 46 lat mały ma 7 miesiecy a ze wzgledu na wiek miala wsystkie badania robione czy dziecko urodzi sie zdrowe
Ja nie uwierzyłabym gdybym nie widziala , i popatrzcie gdyby okazało sie że facet byłby bezpłodny i wydarzyłaby ise taka akcja pomyslałby że ona go zdradziła

Tu pogodziła sie z losem ze nie bedzie biologiczna mama a tu taki prezent )

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

no wydaje mi sie że chyba nie bedzie dzidzi ale ja nie jestem specjalistka
test robi sie zawsze (jak tu wyczytałam ) po terminie przyjscie miesiaczki
Jesli dziewczyny sie myle poprawcie mnie
Kochaniutka na takie objawy ciazowe jak piszesz to jeszcze troszke za wczesnie bo latanie co chwilka siusiu,czy tez zmeczenie to dopiero tak w 2 miesiacu dopadaja,a humorki nawet jeszcze pozniej,JEDYNE co moze byc prawdziwym objawem ciazowym to latanie i sprawdzanie czy sie nie dostalo @ i to uczucie mokrosci ja oczywiscie trzymam aby to jednak byla fasolina
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:21   #3357
malinka123108
Wtajemniczenie

ja wiem ze chodzenie siusiu to jedna z objaw ciazy!bo macica uciska pecherz i dlatego tak sie dzieje ..tyle ze dzieje sie tak k 2 miesiaca dopiero razem z innymi objawami
Stary 2009-09-02, 19:39   #3358
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiem ze chodzenie siusiu to jedna z objaw ciazy!bo macica uciska pecherz i dlatego tak sie dzieje ..tyle ze dzieje sie tak k 2 miesiaca dopiero razem z innymi objawami

na początku to hormony sprawiają , ze częściej się chce od samego poczatku
Stary 2009-09-02, 20:23   #3359
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Ale się kochane rozpisałyście. Moim zdaniem też szanse na dzieciątko są zawsze gdy się współżyje bez zabezpieczenia,a jak to działa z tymi obliczeniami to nie wiem,bo nigdy nie liczyłam. A te podnoszenie nóg czy coś takiego chyba jest zbędne,bo bez tego jak ma dojść do zapłodnienia to dojdzie. A jak Wy się dziewczynki czujecie??Bo mnie w końcu głowa dzisiaj nie boli. Carol jak tam u Ciebie??Z tego co wiem to Kicia po przeprowadzce miała nie mieć neta przez pare tyg,pewnie dlatego się nie odzywa,bo ktoś się o nią pytał.Linka witamy na forum.Trzymam kciuki za fasolki,bo ostatnio coś nie ma dobrych wieści
Hej kochana Anusiu!
Byłam na becie dzisiaj,jutro o 8:30 odbieram wynik!!!!!!!Mąż ma nadzieję, że będzie dzidzia, ja teżdam znać co i jak wyszło.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:37   #3360
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Hej kochana Anusiu!
Byłam na becie dzisiaj,jutro o 8:30 odbieram wynik!!!!!!!Mąż ma nadzieję, że będzie dzidzia, ja teżdam znać co i jak wyszło.
zycze powodzenia i tez bym tak chciala ale mam metlik w glowie ale niedlugo tez sie wszystkiego dowiem oby byla dzidzi i w dodatku strasznie chcialabymn miec dziewczynke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości