|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
S³onik poszukuje!
NIEAKTUALNE
'Rzeczy' pierwszej potrzeby/kaprysu: + L'oreal - P³yn dwufazowy do demakija¿u oczu + suchy szampon, np. klorane – tylko nowe + Kerastase Biotic - Bio-Recharge, do mieszanych - ka¿da ilo¶c! + DR. HAUSCHKA - Puder br±zuj±cy Novum + Lumene - krople witaminowe do twarzy + The Body Shop - Mas³o ró¿ane do cia³a + The Body Shop - Maseczki do twarzy - Blue Corn, z vit C, Tea Tree + Revlon,Wet/dry paletka cieni PASTEL FREEZE + Pêdzelek do cieni - z miêkkim, krótkim w³osiem + Od¿ywka do rzês, tylko nowa! Najchêtniej Oriflame + Dermesa – P³yn na pêkaj±ce piêty, suche d³onie + Clinique – Maczek Fresh Bloom, 01. Peony – tylko miniaturka > mini Superbalmy Clinique - tylko nieu¿ywane > Lakier L'oreal Infinium 2 albo 3 – najchêtniej wersja 100 ml Ksi±¿ki: + Jak ¿yæ z w³a¶cicielem neurotycznego kota (w stanie idealnym, lub nowe!) > Bi¿uteria Hand-made, ale mogê byæ wybredna, lubiê kryszta³y Swarovskiego Chêtnie rozejrzê siê za ubraniami: > buty - pó³buty, balerinki, kozaki - rozmiar 40 > d³ugie tuniki / M > Rurki 40/42 > paski do tunik > bluzeczki obcinane pod biustem / M > wzorzyste rajstopy/poñczochy > staniki 75/80 B Rzeczy drugiej potrzeby: > Nivea GoodBye Cellulite = zapas > Micel do twarzy - nowy, lub ma³o u¿ywany > Odlewki profesjonalnej pielêgnacji do w³osów (50-100 ml) (chêtniej szampony) > Sypkie cienie Gosh - tylko niektóre odcienie (odpadaj± bardzo jasne, oraz wszelkie odcienie niebieskiego) - najchêtniej przyjmê fiolety > Smacker - Lip frosting - tylko truskawka lub berry surprise - tylko nowe lub z niewielkim ubytkiem > Bielenda SexyLook - do biustu > Akumulatorki AA - najlepiej GP - tylko nowe, zapakowane fabrycznie, ³adowarka gp > Torebka - worek, ale niekoniecznie. Odcienie fioletu, czerñ, granat, raczej du¿a Kosmetyki, na które chêtnie siê skuszê jako ‘dodatki do wymian’, nie ze wzglêdu na warto¶c, ale na poziom zapotrzebowania : > Preparat zmniejszaj±cy pory np. Clinique - Pore minimizer - tylko próbki > KLORANE - z wyci±giem z pokrzywy – mo¿e byæ ze sporym ubytkiem > Schwarzkopf: + Maska regeneracyjna - Repair Rescue - na spróbowanie + Ekspresowa maseczka regeneruj±co-wyg³adzaj±ca - pod³u¿ne saszetki po 15 ml > Shiseido - White Tsubaki - od¿ywka i szampon - na wypróbowanie > Pielêgnacja To³pa - tylko niektóre kosmetyki > Preparaty antycellulitowe, mog± byæ próbki > Naklejki na paznokcie (tonacja - czerñ i biel, chêtnie z symilkami) Zapach:(w przypadku tych dro¿szych - tylko mniejsze ilo¶ci - próbki, odlewki do atomizerków, koñcówki – do uzgodnienia Chêtnie przyjmê równie¿ puste atomizerki szklane > CK eternity summer > Cat deluxe at night > Nina Ricci - Nina - Intimately Beckham > Lalique - Amethyst i inne Chêtnie przyjmujê te¿ próbeczki zapachów - zarówno mêskich jak i damskich Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2009-10-19 o 19:04 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 403
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: S³onik poszukuje!
Kochana!
Chcialas: Escade Moon Sparkle odlewke 5ml (tylko musisz mi fioleczke podeslac bo nie mam )Aqua Lily The Body Shop nowe 30ml Odlewke Halle moge Ci zrobic 10ml Kiedys chcialas miniaturke Tommorow Avon znalazlam ja i moge dorzucic A ja chce: Oriflame Skindividual - Fluid na dzieñ spf 15, nowy Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy Wode Beach fun 30ml Mysle ze to korzystne co ty na to??? Jesli nie to dobierz sobie cos ![]() |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

)