|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Tak ze Świdnika....Małgosiu mogę prosić o namiary na Twoją krawcową??
|
|
|
|
|
#752 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam zespół, szukałam kilka miesięcy aż w styczniu podpisałam z nimi umowę.Moje wesele będzie w Sali w Dysie. Cytat:
Cytat:
Małgosiu..nie pamiętam czy pisałam już czy miałam dopiero zamiar.. Dzięki za fotki..Pięknie Ci w image a`la hiszpanka Uśmiech był cały czas i baaardzo fajnie Twoja starsza miała bardzo ładna sukienkę w cudownym wprost kolorze, czy ona ją szyła czy kupiła?
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Życzę wszystkiego naj nowym lubelskim Żonkom Witam nowe PMki Małgosiu cudna relacja Aż miło się czytaU mnie w sprawach ślubno-weselnych bez zmian...chociaż ostatnio przeglądam kiecki na google ![]() AA..podoba mi refren tej piosenki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=G1_qA0UYoxM
|
|
#754 |
|
Rozeznanie
|
ślicznie wyglądaliście!!! piękna sukieneczka!!!
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a jak byłam osobiście to brama była otwarta ale drzwi wszędzie zamknięte...czy mogę wiedzieć ile jest tam za osobę? i jak dużo wcześniej rezerwowaliście? tak z ciekawości ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Musze sie Wam pochwalic bo przez weekend duzo sie zdarzylo ![]() ![]() A panienski udal sie ekstra bylysmy w Kazimerzu w Spa a potem pijanstwo w uszach kroliczych w pokoju. Szkoda ze naight club ktory miesci sie na terenie hotelu byl zamkniety ale jakos sobie poradzilysmy. Dopiero teraz zaczynam sie stresowac bo wczesniej jakos do mnie to nie dochodzilo
|
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może sama tak zrobię jeśli to nie tajemnica możesz zdradzić koszty?
|
|
|
#759 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prześle nr na PW Cytat:
A kupowała kupowała Na PW wyśle co i jak ![]() Gracjas Cytat:
![]()
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
my mieliśmy, w sumie przez przypadek na nią trafiliśmy, "blisko mnie" (czy jakoś tak) n. kukulskiej i a. piasecznego.
|
|
|
|
|
#763 |
|
Rozeznanie
|
To ja chętnie przyjmę info na PW
![]() Paula się już chyba przejadła.. Jeśli chcecie coś wolnego to ta piosenka Solarisa jest okej, co kto lubi i umie zatańczyć. Ja się zastanawiam właśnie nad jakąś szkołą tańca czy jakimiś lekcjami..Ciekawe ile wcześniej trzeba się na coś takiego zapisać.
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Paulla miała być dziś na elizówce na owocobraniu, to na pewno się przejadła... owocami.
|
|
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak tam panienskie Mari28
|
|
|
|
|
|
#767 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
. My już w niedzielę![]() Spa też extra - można się zrelaksować, bo tych stresów coraz więcej. Ten ostatni tydzień jest jakiś szalony. Cytat:
Ja nic nie wiedziałam, gdzie idziemy. Mój wieczór bardzo udany, choć dosłownie przed wyjściem czerwona syrenka do mnie przyjechała. Ze względu na alkohol nie brałam żadnych prochów. Przyjechały moje wszystkie siostry. Zabrakło jednej z moich przyjaciółek niestety. Przeszłam test i dostałam certyfikat ze znajomości swojego TŻ (pięknie oprawiony, powieszę go na ścianie jak nic!!). Otrzymałam rady od panien i mężatek (musiałam zgadywać która rada jest od której dziewczyny). W ogóle dziewczyny świetnie się bawiły, bardzo szybko zintegrowały (te, które się nie znały wcześniej). Ilość otrzymanych prezentów mnie zszokowała (wariatki) - a były tam i sexy ciuszki, i sexy rekwizyty, i wyprawka kuchenna dla kury domowej i wiele innych. Ach, i furorę zrobiły słomki w kształcie penisków świecące w ciemności. Miałam czerwony welon. Jak jakaś wampirella. Mam nadzieję, że TŻ żadnej z was nie miał przedwczoraj kawalerskiego w Czarnym Tulipanie... ![]() Potem na disko się wytańczyłam za wsze czasy. Małgoś, potwierdzam - w hiszpańskiej stylizacji bardzo Ci do twarzy!! |
||
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
Dziewczyny, czy któraś z Was brała firmę lub osobę, która dekorowała im wszystko, od kościoła, przez wiązanki, samochód i salę? Polecicie coś? Droga to sprawa?[/QUOTE] Ja mogę polecić firmę dekored. Nam dekorują salę i robią to naprawdę fajnie z całym wyposażeniem sali. Można się z nimi dogadać. My za slaę płacimy ok 1200 zł. Ale z tego co się orientuj.e to robia pozostałą dekorację-samochód, kościół, bukiety. Firma mieści się koło Lublina w Jastkowie, strona internetowa to www.dekored.pl
|
|
|
|
|
#770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wcześniej, bo w październiku zapisujemy się do szkoły tańca przy politechnice (do gamzy) cosik sobie potańczyć i poćwiczyć ![]() Cytat:
a co do podróży to Cytat:
dawajcie z nami do gamzy
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh już jest coraz wiecej stworze dopiero galerie może pod koniec tego tygodnia jak dostane zdjęcia od fotografa, i wrzuce te moje, ale mam znowu kilka ładnych jak będę miała chwilke to porozsyłam ![]() No i pierwsze zdjęcie w całej okrasie znaczy widać piknie sukienke
|
|
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
WITAM wszystkie nowe przyszłe PMki
ŚLUBUJĄCYM W MINIONĄ SOBOTĘ-SPÓŹNIONE, ALE SZCZERE NAJLEPSZEGO!!!! Maria i Madzikownia-maiłyście suuuuuuper extra wypasione panieńskie-eh i to spa....-pozazdrościć Seniorita Małgorzata ale masz teraz trudno wymawiajace się nazwisko , dawaj wiecej zdjęć!!!to samo Cloverka - bo my tu czekamy ![]() ps. Bernadeta -żyjesz, jak tam zdrówko??
Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-09-14 o 10:09 |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj nawisko , cieżko mi się rozstać z moim oj ciężko i tak dalej przedstawiam się moim Zwóć uwagę na te końcówki -owa
|
|
|
|
#774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Małgosiu ,a wrażenie po zdewastowaniu dekoracji niezapomniane![]() Negila,ja też byłam w sobotę w Oli ,ale Ty podobno byłaś przed nami
|
|
|
|
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
żyję, żyję już lepiej się czuję ale jak na raize pozostaję na diecie... moja kochana babcia gotuje mi marchwiankę na ryżu i jak na razie widmo dietki lekko strawnej przede mną, a na śniadanie sucharki z herbatą.... cóż przeżyłam cudowny weekend....
mam tylko nadzieję że w domu nikt się wiecej nie pochoruje.... jak dobrze jest mieć dwie łazienki... na czas choroby jedna zawsze może być moja .... jutro do nas przychodzą fachowcy będą skręcać kuchnię pod wymiar moja mama dostałą wcześniejszy prezent gwiazdkowy od taty (swoją drogą postarał się) ciekawe ile takie skręcanie im zajmie??my z kolei jedziemy jutro z moim Tż po stół do naszej kuchni w końcu magik pan fachowiec specjalista od 7 boleści skończył.... wczoraj mój Tż z bratem położyli wykładzinę i oblistwowali kuchnię no i trzeba zabrać się za składanie szafek żeby wyrobić się przed październikiem bo później to już czasu nie będzie jak złożymy szafki to się pochwalę efektem jak na razie mój Misiek wbił sobie do głowy że musi w jysku kupić sobie fotel.... może i ładny ale my będziemy mieli tylko 39m2 i nie będzie na niego miejsca w naszym gabineto-salono-sypialni....
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
No oczywiście jakos trzeba uczcić nowe gniazdko w w którym niestety zamieszkam dopiero po ślubie...no za niecałe 7 miesięcy (o kurcze tylko 208 dni) tylko jak na razie musimy to mieszkanie jakoś ogarnąć no i złożyć tą nieszczęsną kuchnię
|
|
|
|
|
#778 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
niech i on ma coś z życiaCytat:
|
|||
|
|
|
|
#779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... sama będę sie w nim rozsiadać.... ale jak powie że jednak mamy mało miejsca to znowu niestety wyjdzie na moje ![]() ... póki nie będziemy mieli dzieci będziemy spełniac nasze małe "widzimisię"![]() kiedyś w końcu trzeba zacząć sie rozpieszczać![]() Przyznaję czas leci nieubłaganie... świętujemy dzisiaj 67 miesięcznicę ![]() |
|
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, noszę się z zamiarem kupna butów ślubnych, ale większość z nich to niezmienne już od lat "czuby". Jak dla mnie są koszmarne, dlatego poszukuję czółenek tylko z odkrytym palcem. Wiecie może gdzie w Lublinie mogę znaleźć coś takiego i w rozsądnej cenie?Będę wdzięczna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Mam zespół, szukałam kilka miesięcy aż w styczniu podpisałam z nimi umowę.

) a jak byłam osobiście to brama była otwarta ale drzwi wszędzie zamknięte...

i tak dalej przedstawiam się moim 
... sama będę sie w nim rozsiadać.... ale jak powie że jednak mamy mało miejsca to znowu niestety wyjdzie na moje