Michaelowa Nibylandia VII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-21, 00:45   #4771
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha
Dot.: Michaelowa Nibylandia VII

No to widze sie działo...czekam an finał
Katrina nie becz chodx do mego cyca też, możesz se obmacać

Aż dziw, że sie nie pozabijałyście

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

O ja "Heal the world"
Zazdraszczam Wam i tule, by mi tu nie beczeć
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 00:47   #4772
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

O ja "Heal the world"

Ja jak zapytałam czy moge dac Mu buzi znaczy jej ale wiadomo, to Kasia mnie zburczała znaczy nasza Kathrina bo Majkel się zgodził

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

uwaga na trailerze widać, że jest sobowtór bo na jednym ujęciu są 2 Majkole
Stary 2009-09-21, 00:50   #4773
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:

O ja "Heal the world"
Dzięki Kama

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Ja jak zapytałam czy moge dac Mu buzi znaczy jej ale wiadomo, to Kasia mnie zburczała znaczy nasza Kathrina bo Majkel się zgodził

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

uwaga na trailerze widać, że jest sobowtór bo na jednym ujęciu są 2 Majkole
Zburczałam bo ja też chciałam buzi. I tylko musnelam ustami Jego policzek bo mi zabrałaś

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Lu fajnie, że opisałaś bo ja zabeczana siedzę Niezdolna do funkcjonowania..

Jutro wrzucę coś od siebie oraz filmy i zdjęcia.

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 00:54   #4774
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Kasia sama mam masę emocji w sobie, dzięki że byłaś tam ze mną ryczałyśmy jak te dwie palnięte, ale nie żałuje tych łez były chol3rnie szczere!

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

sorry byłam napalona Ty trzymałaś łapę na Olku, wystarczy Ci i Cassandra ma przekazać Majkolowi Twe oświadczyny
Stary 2009-09-21, 00:54   #4775
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ah mimo tych Waszych łez Wam zazdraszczam.
I buzi Majkelowi dałyście...szalenstwo

No to teraz moge iść spokojnei spać...bo czekałam na Was wiecie

Przygotowałam Wam kanapki, bo an pwno ejsteście głodne...macie <kanapki>
Stary 2009-09-21, 00:56   #4776
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Kasia sama mam masę emocji w sobie, dzięki że byłaś tam ze mną ryczałyśmy jak te dwie palnięte, ale nie żałuje tych łez były chol3rnie szczere!

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

sorry byłam napalona Ty trzymałaś łapę na Olku, wystarczy Ci i Cassandra ma przekazać Majkolowi Twe oświadczyny
Wybaczam

Fajnie tak poryczeć w dobrym towarzystwie i jednoczesnie przytulając się do Majkola. (tylko błagam nie mówcie mi, że to sobowtór!)

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Ah mimo tych Waszych łez Wam zazdraszczam.
I buzi Majkelowi dałyście...szalenstwo

No to teraz moge iść spokojnei spać...bo czekałam na Was wiecie

Przygotowałam Wam kanapki, bo an pwno ejsteście głodne...macie <kanapki>
Dzieki Kochana jesteś, ale byłyśmy w Macu Z tym, że żołądki nam się tak zacisnęły z tych emocji, że nie sposób było jeść

Moonwalker

Stary 2009-09-21, 01:00   #4777
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ale po jednej kanapeczce musicie wcisnąc
Majkol smarował chlebek masełkiem...na pewno nie chcecie

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Kuwra!!!
Siedze i nagle słysze jakiś szelest...już posikana po gaciach co mnei straszy tutaj...a to liśc z róży spadł na ziemię

Ide spać...dobranoc, Majkelowej
Stary 2009-09-21, 01:02   #4778
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Majkol był z Kasią

nie Kasiu to nie był sobowtór to był Majkel z Otwocka

Kasia jesteś za***ista babka
Stary 2009-09-21, 01:11   #4779
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Majkol był z Kasią

nie Kasiu to nie był sobowtór to był Majkel z Otwocka

Kasia jesteś za***ista babka

Lu ... I love U more

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

A jak chcecie nas obejrzeć to będziemy beczały na TVP Warszawa. Jutro pewnie. Tzn na TVP2 lecą te wiadomości. Nie przeraźcie się tylko naszym wyglądem

Moonwalker

Stary 2009-09-21, 01:12   #4780
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

w życiu nie zapomnę Kasiowego "trzymam go za ramię" ale jak się zamknęło oczy to można było pomyśleć, że to faktycznie coś z Majkola ma tyle emocji masakra... czuję się jak przepuszczona przez maszynkę do mięsa, niby tylko amfiteatr, niby tylko garstka osób nie jakieś tysiące a ile emocji... chyba w życiu się tak nie czułam...
Stary 2009-09-21, 01:16   #4781
anka1709
Zakorzenienie

Świetnie opisałaś, Girl, czuć TEN klimat, aż mi się łezka w oku zakręciła. Czekam na zdjęcia od Was, ale obejrzę jutro, bo teraz muszę się już zawijać.
Trzymcie się i see ya!
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 01:20   #4782
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
w życiu nie zapomnę Kasiowego "trzymam go za ramię" ale jak się zamknęło oczy to można było pomyśleć, że to faktycznie coś z Majkola ma tyle emocji masakra... czuję się jak przepuszczona przez maszynkę do mięsa, niby tylko amfiteatr, niby tylko garstka osób nie jakieś tysiące a ile emocji... chyba w życiu się tak nie czułam...

Heh.. naprawdę można było odpłynąć...

Samo to, że w pociągu siedziałyśmy nadal ze łzami w oczach.. i to że teraz becze jak bóbr może swiadczyc o tym jakie to było piękne przeżycie..

Teraz mała anegdotka ...

Był konkurs na rysunki z teledysków. Dzieci miały narysować jakąś scenę. I babka pyta się chłopca z jakiego teledysku Majkola narysował. A on : jak był na cmentarzu

dzieciak nieźle trafił z "żartem". Tzn to nie był żart, ale myślałysmy z Lu, że padniemy na miejscu

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Świetnie opisałaś, Girl, czuć TEN klimat, aż mi się łezka w oku zakręciła. Czekam na zdjęcia od Was, ale obejrzę jutro, bo teraz muszę się już zawijać.
Trzymcie się i see ya!
Jutro dodam zdjęcia i filmiki bo dzisiaj już nie dam rady

Thriller był za***isty! Tancerze świetnie ucharakteryzowani. I ogóle klimat niezły. Z resztą zobaczycie jutro

Moonwalker

Stary 2009-09-21, 01:23   #4783
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

chciałam tylko dodać, że muzyka Majka w wersji na saksofonie batoży, ja miałam ciary!!!! serio gościu powiedział, że do grania muzyki Majka zachęcili go koledzy z zespołu i dobrze zrobili bo moje ucho przeżyło dzisiaj orgazm...

ale nie powiem masakra uczuciowa była, dzieci płaczące przy Kasi... było naprawdę masę dzieci, ktore uwielbiają Michaela to cudowne boskie... nie wiem jak to opisać

to MAGIA... sądzę, że Majk żyje, czy nie żyje gdyby to zobaczył poczułby ogromne szczęście

p.s. Majkol na cmentarzu batożył
a i Elwirka która namalowała go z tego ostatniego okresu... portret na ścianę dla mnie i Historjon jak nic
Stary 2009-09-21, 01:26   #4784
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
chciałam tylko dodać, że muzyka Majka w wersji na saksofonie batoży, ja miałam ciary!!!! serio gościu powiedział, że do grania muzyki Majka zachęcili go koledzy z zespołu i dobrze zrobili bo moje ucho przeżyło dzisiaj orgazm...

ale nie powiem masakra uczuciowa była, dzieci płaczące przy Kasi... było naprawdę masę dzieci, ktore uwielbiają Michaela to cudowne boskie... nie wiem jak to opisać

to MAGIA... sądzę, że Majk żyje, czy nie żyje gdyby to zobaczył poczułby ogromne szczęście

p.s. Majkol na cmentarzu batożył
a i Elwirka która namalowała go z tego ostatniego okresu... portret na ścianę dla mnie i Historjon jak nic
Saksofon wymiatał... Man In The Mirror i miałam ciary na CAŁYM ciele! Łzy w oczach.. itp.

Gardziołko mnie boli tylko od śpiewania z Kasią.

Na Speechless dałysmy czadu z Lu!

Moonwalker

Stary 2009-09-21, 01:57   #4785
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ludzie się na nas dziwnie patrzyli ale było warto

na another też śpiewałyśmy ale na speechless był pogrom klękajcie narody

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

ah i chciałam czymś się podzielić taka maleńka refleksja. Dzięki obecności na występie Kasi zmieniłam zdanie o sobowtórach ogólnie... zawsze olewalam, ignorowałam nie mówiłam ani źle ani dobrze, dziś nastąpił ten dzień, że znalazłam swoje stanowisko w tej kwestii

otóż obie z Kasią (Kathriną) doskonale wiedziałyśmy, że Majkel Dżekson to Kasia a nie nasz Majkol... ale mimo to (mówię teraz swoją opinię Kasia może wypowie się jutro) czułam się tak jakby jakaś cząstka Michaela była na tym występie, w jego muzyce, tańcu, charakterystycznych słowach, zachowaniu... Kasia zrobiła niesamowite show (nie śmiem porównywać do Michaela bo było to zupełnie innego rodzaju show), Michael dawał nam siebie, Kasia też dawała nam siebie ale przede wszystkim dawala nam jakąś cząstkę Michaela... ale do czego zmierzam, nie każdego człowieka stać na pojechanie na koncert Michaela, nie każdy nawet jak ma kasę ma taką możliwość a dzięki występom taki jak ten... czujesz jakąś jego obecność. Przytulając Kasię wiesz że przytulasz Kasię, ale czujesz jak jej serce i Twoje bije dla niego, śpiewasz, przeżywasz to niesamowite emocje. Nikt nie patrzył na Kasię dzisiaj jak na Majkola, ja przynajmniej nie patrzyłam na nią jak na Majka... ale zrobiła na mnie ogromne wrażenie, nie muzyką, nie tańcem ale sobą, jest cudowną, ciepłą osobą, która jak my wzruszyła się na scenie, która przytuliła, robiła cierpliwie fotki, porozmawiała, a to jak zachowała się w stosunku do dzieci no szacun, one do niej lgnęły, nie chciały jej puścić, my z Kasią też do niej przylgnęłyśmy... a łzy... poczułam niewielką ale ulgę, ona czuła to samo co ja i wiedziałam i czułam, że to piękne i magiczne... cudowne, jeżeli Casa daje ludziom to, co dzisiaj dała mi Kasia to szacun Casa... jesteś niesamowity, nie jesteś Majkolem ale jesteś potrzebny światu tak samo jak Kasia i inni...

Majkol ale Ty nie zapominaj, że jesteś jedyny i jesteś im także potrzebny, ale nam przede wszystkim bo oni to jedno a Ty to zupełnie odrębna kwestia...

sorry czułam potrzebę napisania tego

Edytowane przez girlonthebridge
Czas edycji: 2009-09-21 o 01:59
girlonthebridge jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 07:12   #4786
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

http://www.youtube.com/watch?v=zccp6KPHL7I&hl=pl

Lu Jesteś na samym początku. hahahah

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

Cytat:
ludzie się na nas dziwnie patrzyli ale było warto

na another też śpiewałyśmy ale na speechless był pogrom klękajcie narody

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

ah i chciałam czymś się podzielić taka maleńka refleksja. Dzięki obecności na występie Kasi zmieniłam zdanie o sobowtórach ogólnie... zawsze olewalam, ignorowałam nie mówiłam ani źle ani dobrze, dziś nastąpił ten dzień, że znalazłam swoje stanowisko w tej kwestii

otóż obie z Kasią (Kathriną) doskonale wiedziałyśmy, że Majkel Dżekson to Kasia a nie nasz Majkol... ale mimo to (mówię teraz swoją opinię Kasia może wypowie się jutro) czułam się tak jakby jakaś cząstka Michaela była na tym występie, w jego muzyce, tańcu, charakterystycznych słowach, zachowaniu... Kasia zrobiła niesamowite show (nie śmiem porównywać do Michaela bo było to zupełnie innego rodzaju show), Michael dawał nam siebie, Kasia też dawała nam siebie ale przede wszystkim dawala nam jakąś cząstkę Michaela... ale do czego zmierzam, nie każdego człowieka stać na pojechanie na koncert Michaela, nie każdy nawet jak ma kasę ma taką możliwość a dzięki występom taki jak ten... czujesz jakąś jego obecność. Przytulając Kasię wiesz że przytulasz Kasię, ale czujesz jak jej serce i Twoje bije dla niego, śpiewasz, przeżywasz to niesamowite emocje. Nikt nie patrzył na Kasię dzisiaj jak na Majkola, ja przynajmniej nie patrzyłam na nią jak na Majka... ale zrobiła na mnie ogromne wrażenie, nie muzyką, nie tańcem ale sobą, jest cudowną, ciepłą osobą, która jak my wzruszyła się na scenie, która przytuliła, robiła cierpliwie fotki, porozmawiała, a to jak zachowała się w stosunku do dzieci no szacun, one do niej lgnęły, nie chciały jej puścić, my z Kasią też do niej przylgnęłyśmy... a łzy... poczułam niewielką ale ulgę, ona czuła to samo co ja i wiedziałam i czułam, że to piękne i magiczne... cudowne, jeżeli Casa daje ludziom to, co dzisiaj dała mi Kasia to szacun Casa... jesteś niesamowity, nie jesteś Majkolem ale jesteś potrzebny światu tak samo jak Kasia i inni...

Majkol ale Ty nie zapominaj, że jesteś jedyny i jesteś im także potrzebny, ale nam przede wszystkim bo oni to jedno a Ty to zupełnie odrębna kwestia...

sorry czułam potrzebę napisania tego
Już się wypindrzyłam to mogę coś napisać.
W ogóle to dzień dobry

Lu, ja się podpisuje całym sercem pod tym co napisałaś.

Być może to chore, ale sama wielokrotnie to sobie powtarzałam wczoraj . Atmosfera na amfi była nieziemska... czułam się jak u siebie, jak w rodzinie, jak w Nibylandii. Niesamowite.

Gdy krzyczeliśmy "Majkol I love U", a Kasia odpowiedziała "I love U more" to myślałam, że odpłynę. ( z resztą cały czas mam to w głowie)

Potem na scenie.. (wejśc miały tylko dzieci, ale my z Lu za takie się uważamy, więc ruszyłyśmy ) to było niesamowite. Śpiewać z nimi wszystkimi trzymając Majkola za ramię

Przytulanie.. ech.. wszyscy płakali, nawet Kasia ocierała łzy i przytulała tych płaczących. Zrobiła bis i prosiła "Nie płaczcie juz"
Może i owszem to nie był Majkol (wiem bo poczułam jej pierś), ale to ona zbudowała na scenie ta niezwykłą atmosferę dzięki której czułam się jak w jednej wielkiej rodzinie.
Poza tym bijące od Niej ciepło też swoje robiło. Myślę, że Kasia nie spodziewała się takiej reakcji z naszej strony.

Dzisiaj nadal siedzę ze łzami w oczach.. Jeśli można by było poszłabym tam jeszcze raz.. i jeszcze.. i jeszcze ...

TO BYŁO WSPANIAŁE!!!

Jak wrócę powrzucam zdjęcia.

Moonwalker

Edytowane przez Kasieńka_666
Czas edycji: 2009-09-21 o 07:14
Stary 2009-09-21, 08:50   #4787
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:

Luiza i Kasia cudnie to opisałyście czuć emocje i wogóle.Dzięki

Ja mam dzisiaj roboty od cholery.

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 09:06   #4788
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

hej dziewczynki, zdziwilam sie ze jeszcze nie ma nowej czesci, ale ile tu mam do nadrabiania, a tez mam tyle roboty .....

milego dnia zycze i bede zagladac

Historjon ogladalas film? znoe sie nadenerwowolam

obejrzalam wczoraj powtorke VMA, jak zwykle super MTV szybciej puscilo i poczatku nie widzialam, ale dobrze, ze wtedy poczatek obejrzalam, a teraz ten trailer, nie wiem jak na tym filmie wytzrymam, ciezko bedzie.....

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Ja ide bo mi głowa pęka.Pa Asiu i Kamuszko i ogólnie wszystkie

A i cześć Groszku

moja kochana pamieta zawsze ze mna sie przywitac

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

kasia i Lu, ale mialyscie fajne, takie przezycie, a jak opisalyscie, to mi sie oczka spocily, dziekuje za to, bo tez jakos blizej sie poczulam, w ogole to wszystko jest takie niesamowite, Wy, Nibylandia i oczywiscie MJ, dziekuje za to ze jestescie wszytskie i Majk obok Was i mnie tez

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 09:11   #4789
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Jak wrócę powrzucam zdjęcia.
Z niecierpliwości przebieram nóżkami.

Dzień dobry wszystkim.

Stary 2009-09-21, 09:29   #4790
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Z niecierpliwości przebieram nóżkami.

Dzień dobry wszystkim.
dzien dobry

moge miec prosbe cos bede sobie tlumaczyc, ale moz enie miec to za bardzo sensu , wiec sie zglosze tu ok? oczywiscie chcodzi o Majka

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Historjon
"Ja już nie mam słów na te baby, one tylko o jednym...w sumie mnie to cieszy, ale my i tak wiemy swoje, prawda kotku "
Załącznik 2524916

<uważam, że fota jest hot >
tez uwazam ze hot

ten zaroscik ,mmmm, w sumie nadrabianie ma swoje plusy

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2009-09-21, 09:43   #4791
agulinda01
Zakorzenienie

Cytat:
no więc po kolei była slaba oranizacja ale ogólnie chol3rnie dużo emocji, My z Kathriną ryczałyśmy 2krotnie
1.występy rozpoczął gościu grający na saksofonie Thrillera
2.potem był występ 16letniego chlopaka nie pamiętam jego imienia chyba Hubert i zaśpiewał 2 piosenki Majka, żałujcie, że nie słyszałyście jak chłopak śpiewa Human Nature wyszlo mu tak genialnie że gdybyście zamknęły oczy mogłybyście uwierzyć że to Majkol aż z Kasią patrzyłyśmy po sobie wrażenie ogromne, Billie Jean już troszkę gorzej ale za to odtańczył choreografię genialny od 3 lat jest fanem Majkola
3. Inscenizacja teledysku The Way You make me feel dosłownie, ale gościu obronił się tylko solówką z tym układem co Majk w tym deszczu czy asfalcie bzykanie ulicy te sprawy (Tatianę grala rozneglizowana panienka az mi zimno było jak na nia patrzyłam) - Kathrina w tym czasie wyszła porozmawiać przez telefon
w miedzyczasie gadały babki i koleś uczył dzieci tańczyć układu (fragmentu) z Dangerous
4. Potem wystąpił kwartet z saksofonistą, który otwierał imprezę i zagrali Man in the Mirror i Another Part of me, na MIM się z Kasią zryczałyśmy na APOM tańczyłyśmy i spiewałyśmy
i tu dochodzimy do finału zaraz go opiszę

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Kasia nie rycz już bo ja tu opisuje

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

FINAŁEM BYŁ WYSTĘP KASI Polskiego sobowtóra Majkola i był genialny 1 piosenka Jam z playbacku ale choreografia super, druga piosenka Billie Jean z perfect Moonwalkiem life, potem speechless i another part of me również life, Thriller z tancerzami z ROMY z plabacku - genialny kolo jeden miał pajęczyny na twarzy

a potem nastąpiła uczuciowa masakra bo na scenie razem z Polskim Majkelem śpiewaliśmy Heal The world dwa razy - wszyscy ryczeli, dosłownie, Kasia się rozmazała ale zmacała cycki Majkela, ja tylko sie o nie otarłam potem było przytulanmie się foty, płakanie, przytulanie, całowanie i oczywiście

I LOVE U MORE
Piękna relacja teraz czekam na fotki oglądając ten filmik jak usłyszałam jak Kasia mówi I love you more ehh aż się wzruszyłam .. . Jako, że jestem z Wawy też miałam zamiar tam jechać ale niestety dopadło mnie choróbsko. Dzięki Waszej relacjii jednak, mogłam poczuć atmosfere tego zdarzenia za co dziękuję

A tak w ogóle to dzień dobry
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 10:35   #4792
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
dzien dobry

moge miec prosbe cos bede sobie tlumaczyc, ale moz enie miec to za bardzo sensu , wiec sie zglosze tu ok? oczywiscie chcodzi o Majka

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

tez uwazam ze hot

ten zaroscik ,mmmm, w sumie nadrabianie ma swoje plusy
Jak tylko będę, to możesz na mnie liczyć.
Od rana telefon mi się urywa, oczywiście wszystko "emergency".

A niech mnie w pocałują, muszę się kawy napić.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Nobody's home or what??

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Nikawo niet.
Ale i tak muszę palić wrotki i tak.

Stary 2009-09-21, 10:46   #4793
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Kasia i Lu, cieszę się, że tyle wzruszeń dostarczył Wam ten występ...
Stary 2009-09-21, 10:50   #4794
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

no troche nas jest, ale chyba nadrabiaja, czytaja i nie chca pisac

tlumacze sobie troszku, Motyle tez mi pomaga, ale mam problem ze slowem orphanages ( chyba źle nie przepisalam )
a cale zdanie brzmi orphanages in every needy comer of the world

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-09-21, 10:57   #4795
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Witam Kochane

Lu i Kathrina, powaga, zazdroszczę Wam,że mogłyście tam być. Ja mogę zadowolić się jedynie ogólnopolskimi wydarzeniami jak np. filmy o Michaelu (This is it) itp. Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś coś zorganizują i będziemy mogły razem jechać
No i mają rację dziewczyny. Opisałyście to tak,że ja poczułam tą atmosferę.
I w ogóle świetnie,że ktoś reprezentował naszą Nibylandię bo to w końu nieoficjalny (a może już oficjalny) fan club

W ogóle wczoraj na urodzinach kuzyn zapuścił mi koncert Live in Bucharest i normą było to,że pobeczałam się znów na Man In The Mirror,więc ja się Wam dziewczyny (Lu i Kasia) nie dziwię na prawdę

Świetnie

P.S : Choroba mnie chwyciła...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Lu i Kasia widziałam Was obydwie na tym filmiku, który Kasia podała wyżej
I wiecie co Wam powiem ? Macie zajewykurdejedwabiste koszulki

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 11:00   #4796
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

No nadrabiałam
Ah jeszcze doczytałam relację Lu i Katriny...kurczę musiało byc naprawde pieknie tam :rycz-smarkam: zaraz luknę na filmik. Ej ale pamiętałyście w tym całym tuleniu Kasi-Majkela o nas, o Nibylandii
Stary 2009-09-21, 11:03   #4797
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
No nadrabiałam
Ah jeszcze doczytałam relację Lu i Katriny...kurczę musiało byc naprawde pieknie tam :rycz-smarkam: zaraz luknę na filmik. Ej ale pamiętałyście w tym całym tuleniu Kasi-Majkela o nas, o Nibylandii
No ja mam nadzieję,że pamiętały.

Kurcze, jak ta Kasia (sobowtór) powiedziała : 'I love you more,much better' to normalnie oniemiałam, bo ma podobny głos do Michaela przynajmniej tak mi się zdawało...

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 11:04   #4798
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Ha widze Was lachony.
Potwierdzam słoa Motylka - macie zajekuwrajedwabste koszuleczki Nikt takich cudownych tam nei mial

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Jesteście sławne wiecie, bo mnie o jeszcze na jutjubie nie ma, albo o tym nie wiem

Ha Katrina nawet wyniuchała kamerę nosem 2:06-2:07
a gdzie "pozdrawiam Wizażanki??"

Edytowane przez kamuha
Czas edycji: 2009-09-21 o 11:05
Stary 2009-09-21, 11:12   #4799
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
Witam Kochane

Lu i Kathrina, powaga, zazdroszczę Wam,że mogłyście tam być. Ja mogę zadowolić się jedynie ogólnopolskimi wydarzeniami jak np. filmy o Michaelu (This is it) itp. Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś coś zorganizują i będziemy mogły razem jechać
No i mają rację dziewczyny. Opisałyście to tak,że ja poczułam tą atmosferę.
I w ogóle świetnie,że ktoś reprezentował naszą Nibylandię bo to w końu nieoficjalny (a może już oficjalny) fan club

W ogóle wczoraj na urodzinach kuzyn zapuścił mi koncert Live in Bucharest i normą było to,że pobeczałam się znów na Man In The Mirror,więc ja się Wam dziewczyny (Lu i Kasia) nie dziwię na prawdę

Świetnie

P.S : Choroba mnie chwyciła...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Lu i Kasia widziałam Was obydwie na tym filmiku, który Kasia podała wyżej
I wiecie co Wam powiem ? Macie zajewykurdejedwabiste koszulki
ojoj, przeziebilas sie?

Man in the mirror , ja tez jak tylko slysze poczatek, juz czuje naplyw lez....
jakbym miala w filmie grac placzac, wystarczy zeby mi to puscili i bylo by juz.....

i teraz bo mam post rowny

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-09-21, 11:15   #4800
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Katrina....zaraz tu przyleziesz pewnie co Ty juz po praktykach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości