|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sławne osoby w których się podkochiwaliśmy
Cytat:
Ja zawsze wolałam jednak Svena, więc nie dziwie się, że zdradziłaś dla niego Martina Ahh. to były czasy...
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podobał mi się nawet wtedy kiedy jeszcze nie wygrywał i zajmował odległe pozycje---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- a oprócz tego mniej więcej chronologicznie: Nick Carter z Backstreet Boys Liam z Oasis Ilia Kulik- łyżwiarz figurowy, mistrz olimpijski kilku piłkarzy: Raul, Filippo Inzaghi, Tore Andre Flo, Christian Vieri Hannawald Chad Lowe grał chłopca chorego na AIDS w "Dzień za Dniem" Lestat z Wywiadu z Wampirem grany przez Cruise'a Ralph Finnes eh...Heathcliff Johnny Depp, Jude Law Zachary Quinto-Syler z Heroesów i wiele wiele innych ![]() edit: któras wizażanka wcześniej napisała: " Moja pierwsza wielka miłość - Włóczykij z Muminków " o matko! własnie sobie przypomniałam że to była też moja pierwsza miłość.... eh Włóczykij miał w sobie to coś był taki niezalezny, pewny siebie, samotny i melancholojny. marzylam sobie aby wyswatać go z Małą Mi bo ona taka postrzelona, jego zupełne przeciwieństwo, mogłoby byc gorąco!! Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2009-09-20 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#153 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tom Cruise -szczególnie po obejrzeniu Top Gan
![]() Sven Hannawald- chciałam nawet do niego napisać i planowałam, że będziemy kiedyś jeździć razem na zawody . Jednocześnie miałam obawy, że moja mama nie zaakceptuje naszego związku Mateusz Damięcki Diego z Zorro No i oczywiście cała rzesza głównych bohaterów z brazylijskich , argentyńskich i wenezuelskich telenoweli ![]()
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2009-09-20 o 20:54 |
||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OD tego momentu się w nim kochałam. 2001 rok to chyba był. I listy do niego pisałam, z zamiarem wsyłania, dzięki Bogu nie wysłałam ich, bo nieda2no je znalazłam gdzieś na dnie szuflady i miałam kupe śmiechu ![]() Co do postaci animowanych, to moją pierwsza wielką miłością był Wakabayashi z "Tsubasy " . W Włóczykij miał coś w sobie
Edytowane przez Magadan Czas edycji: 2009-09-20 o 23:52 |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
BAN stały
|
Nic Carter
Leonardo Di Caprio Tych zawróciło mi w młodości w głowie. :hahah:
|
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak bylam całkiem mała kochalam sie w Janku z Czterech Pancernych (Janusz Gajos)
Pozniej jako nastolatka uwielbialam i obkleilam sobie cale sciany w pokoju, tak ze nie bylo miejsca, najpierw wszystkim co znalazlam o Leonardo DiCaprio a pozniej Eminemem
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musze sobie ogladnąć, ciekawe co było dalej....
Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2009-09-21 o 08:20 |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
moja taka pierwsza "poważna" miłość do sławnej osoby to Head z Korna
i tak razem sie nakręcałyśmy oglądałyśmy wszystkie teledyski, wywiady, filmiki, napisałyśmy nawet jeden list, z którego do dzisiaj mamy totalny ubaw ehh, to były czasy ![]() no a oprócz tego, to: Gary Oldman Johnnie Deep
|
|
|
|
|
#160 |
|
Konto usunięte
|
ja dawno temu, jak miałam 16 lat, kochałam najgoretszą miłością Ville Valo z HIM, potem był wokalista 69 Eyes, potem Moja Miłość Sean Brennan Z London After Midnight <i dotąd jest, o dziwo!!!!>
a do tego kocham wszystkich j-rock'owców piękni są, tacy kawaii |
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Moją pierwszą "miłością" był chyba Michael Jackson
jako mala dziewczynka dostałam od mamy kasetę Michaela (Bad) , słuchałam bez przerwy jego piosenek z moją starszą siostrą, całowałam jego zdjęcia i mówiłam, że to będzie mój mąż ![]() ![]() ![]() mialam wtedy chyba z 6 lat z resztą do tej pory cos mi zostało i go uwielbiam.... ![]() Jak już poruszyłyście temat skoków narciarskich to mi zawsze podobał się Martin Schmitt
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś pozostałości z umiłowania do muzyków nadal mam, mój TŻ jest grajkiem w zespole (nawet płytę wydali chociaż zaczęliśmy być razem jak jeszcze nie myślał o "karierze" muzyka ;D to chyba jednak miałam nosa
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
Hahaha ja to już nie pamiętam ile razy się zakochałam. Wiem, że byłam bardzo kochliwa (i do tej pory mi trochę tego zostało xD). Ale m.in. na mej liście się znajdują: Daniel Radcliffe, jeden z braci Phelps (o ile się nie mylę to chyba James), Chris i Richie z US5 ( z tymi dwoma to nie mogłam sięzdecydować i kochałam się w nich na zmianę albo w obu naraz - do tej por nie wiem jak to jest możliwe xD), Jesse McCartney, Leonardo DiCaprio, Mikołaj Krawczyk, Alan Andersz, Piotr Kupicha hahaha xD, jakiś aktor z Buffo, bodajże Krzysiek Rymszewicz
, Orlando Bloom, Andrzej Lampert (do niego, tak jak któraśz piszących wcześniej, ja również mam nadal ogromny sentyment i jestem fanką zespołu PIN ), eee kto tam jeszcze, już pozapominałam, a, Hugh Grant xDDD (mimo iż różnica wieku nie jest mała xD), no nie pamiętam kto tam jeszcze, ale jak widać trochę tych moich platonicznych miłości było xD, ach i jeszcze Artur Boruc xD Hm rozpisałam się, wiec kończę xD jak sobie jeszcze kogoś przypomnę to dopiszę xD
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego: - Leo DiCaprio-nawet najmniejsza jego główka się w gazecie nie zachowała -Włóczykij- a myślałam, że tylko ja widziałam w nim swojego chłopaka ![]() -Vegeta-z Dragon Ball Potem jak już byłam starsza to nie, że sie kochałam ale podobali mi się -Johnny Deep -Orlando Bloom -Viggo Mortensen -Antonio Banderas-ale tylko w Desperado ![]() A co do Chase z Hausa- mam kumpla-identyczny! od brwi w dół, taka sama mimika usta, oczy itp. Tylko włosy króciutkie. Jakby zapuścił to sobowtór
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie był też czas kiedy bardzo mi się podobał Sean Paul ^^
|
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)A oprocz tego Johny Depp, bo uwielbiam takie spojrzenie. Adrien Brody, bo lubię szczupłych facetów.
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja swego czasu szalałam za Enrique Iglesiasem.
Razem z koleżanką pisałyśmy po setki razy "Kocham E.I" i licytowałyśmy, która napisała więcej, która bardziej kocha, ehh. Był też Pablo ze Zbuntowanego Anioła, Luis Fernando i Alvaro z Palomy, Bartosz Karwan i ehhh Adam Małysz. Kochliwa byłam
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pablo przystojny był
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
U mnie to długa lista bojów:
1. był Amit czarnowłosy z takiego zespołu A*TEENS, ależ miał okropne zęby!!(czasy podstawówki) och, ile plakatów wisiało na ścianach! Każdy tekst piosenki znałam i tańczyłam przed tymi plakatami z Bravo2. to wokaliści- Ville Valo z HIMa (wyobrażałam sobie,że... mam z nim dziecko! ale to w gimnazjum no i wokalista The Rasmus-Lauri, dla którego napisałam nawet wiersz ![]() 3.Matti Hautamaeki -ochhhhh, do dziś go uwielbiam! 4. poza tym- Kevin z BSB (wydawał mi się najbardziej męski z bandy pozostałych blond-dzieciaków ![]() więcej grzechów nie pamiętam^^ |
|
|
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Tarabas w "Fantaghiro" !!
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, do tego i ja czułam mięte
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
oojjj robert pattinson ^^
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
robert pattinson ?
przystojniak ;D pomimo iz nie jest czasami ogolony to fajnie sie prezentuje i ladnie usmiecha ![]() ![]() ale bardziej mi sie podoba jako Edward Cullen ^^ |
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
ah Brad Pitt ! ;d i Kuba Wojewódzki ! ;** tego drugiego to nawet poznałam xd
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
I jak wrażenia?
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny wątek,wspomnieniowy
Oj sporo tego bylo,bo ja bardzo kochliwa![]() No to po kolei: 1.Limahl i Noah Hathaway-to przez "Niekończącą się opowieść",do tego drugiego list nawet napisałam i wysłałam (po polsku ),odpowie dzi nie ma do dziś![]() 2.Michael Pread z"Robin z Sherwood",do tej pory jak go widzę to wymiękam 3.Jonathan Knight z "New Kids on the Block" ![]() 4.Ivo ze "Zbuntowanego anioła" 5.Eddie Vedder z Pearl Jam-miłość bezwarunkowa,byłam zazdrosna o każdą fankę i o jego żonę ![]() 6.Aragorn z "Władcy pierścieni" po przeczytaniu książki i Legolas (Orlando Bloom) po obejrzeniu filmu. 7. Definitywnie Sven Hannawald-tylko dla niego oglądałam skoki ![]() 8.Wentworth Miller z Prison Break i oczywiście Johnny Depp-do dziś i na zawsze. Przewinęli się rownież: Ville Valo,Gary Oldman,Nuno Gomez,Morten Harket,Milan Baros... więcej grzechów nie pamiętam
Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-14 o 19:37 |
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
nieśmiertelny Leo DiCaprio
i przez pewien okres czasu byłam zauroczona Michałem Wiśniewskim.. jednak zupełnie nie rozumiem tej fascynacji byłam dzieckiem - to wszystko wyjaśnia
|
|
#179 |
|
zielony stworek
|
W liceum podkochiwałam się w Michale Żebrowskim
trochę mi przeszło jak zobaczyłam go na żywo na planie Wiedźmina
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ja podkochiwałam się w Johnie Lennonie. To tyle. Więcej miłostek platonicznych z podstawówki i liceum (w tym zakresie osobowym) nie pamiętam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Ahh. to były czasy...

piękni są, tacy kawaii