|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia VII
obejrzalam jeszcze raz ten filmik ze zlotu, ciarki mialam, i widzialam koszulki, nasze dziewczyny i za nimi ten facio to byl po prostu
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
moj maz to juz tak MJ tez przesiakl, ze ja jestem
ciagle co stam, np. idziemy po centrum handlowym, a on : kapelusz majkela, to ja gdzie i szukam cofam sie gazete przeglada, cos tam bylo z kryminalistyki, taka postac w kapeluszu, P. juz mi pokazuje D, nie tylko ja mam w domu same skojarzenia, On tez ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- kamuha czy Ty tez masz ten maly albumik z History?, taki do plyt byl dolaczony?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4804 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Wszystkim się podobały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa ![]() Ja jeszcze jestem bardzo "roztrzęsiona" po tym wszystkim i mogłabym dalej siedzieć i ryczeć Majkola nie słucham bo bym się zaryczała chyba Nie mogę się uspokoić jakoś po wczorajszym ... Czekam na relacje na TVP2 i zabieram się za wklejanie zdjęć Tylko dajcie mi chwilkę bo musze je chyba zmniejszyć. A filmiki to nie wiem jak wrzucę. Chyba na jutuba muszę wleźć---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Mówią o nas na SuperStacji właśnie!!
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślicie,że mój chłopak ma inaczej ? i ja też jestem cała ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Lu zajekurdejedwabiście tańczysz 'Beat it'!
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasze slawne kolezanki, z naszej kochanej nibylandki ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- tez to zauwazylam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-09-21 o 11:34 |
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spadam, na jakąś godzinkę piętro niżej, do dziadków pogadać, bo ostatnio widziałam ich w piątek
Dobra, będę jeszcze dziś w każdym razie ![]() See yaa
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby troche rozbudzic towarzycho dam Wam parę hot fotek
![]() "Witam moje miłe panie... Załącznik 2530542 I zapraszam na śniadanie Załącznik 2530543 Umyć też się potem trzeba Załącznik 2530544 Bo inaczej bedzie bieda Załącznik 2530545 Potem spacer Załącznik 2530546 I macanko Załącznik 2530547 Mały seksik i ruchanko Załącznik 2530548 Dużo może ten paluszek Załącznik 2530558 Ale nie patrz tak na mnie bo ja wstydziuszek" Załącznik 2530561 Enjoy! |
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maly sexik i ..... ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- bo tam jest takie cos napisane przez MJ, zaczyna sie to honor the children i jest jedno slowo dalej i nie wiem czy źle przepisalam czy jak? Jak znajdziesz to daj znac
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Miejsce na moje foty
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- To samo :P
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
orphanages to sierocińce są - mój słownik mi to własnie powiedział
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
CHolerne łączenie postów!!
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj się Katrinko, bo Majkol się Ciebie będzie bał
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Nikt ze mną nie rozmawia I po co ja wam te zdjęcia wklejałam FOCH |
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jeszcze o co innego mi chodzilo w tym samym takie zdanie : I vow to keep hry ( i tu nie wiem czy jest hry, czy źle przepisalam ) i co to znaczy ?I jeszzc ejest taki recznie pisany liscik 7-letniego chlopca, tez mam troche z tym problem
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
No więc na wstepie chciałam zaznaczyć iż mam lekko ponad 160 cm i specjalnie dla Was poświęcałam się i musiałam stać niemalże na palcach cały czas
Także zdjęcia są jakie są bo nie dość, że słaby aparat to jeszcze fotograf- karzeł Więc wybaczcie(Lu, w razie czego mnie popraw, bo mi się jeszcze ręce trzęsą i ledwo myślę Załącznik 2530592 Załącznik 2530593 Ten koleś za***iście wykonał Human Nature. Brawa dla niego... Jego głos w wielu momentach brzmiał jak głos Majkola.. Pomijając spodnie dresowe adidasa czy czegoś tam ( ) był świetnyZałącznik 2530597Załącznik 2530598Załącznik 2530599 A to było The Way U Make Me Feel. Ale o tym ewentualnie bliżej opowie Wam Lu, bo ja musiałam wyjść
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 2530613
A Ci chłopcy zagrali przepięknie Man In The Mirror i .. Another Part Of Me (chyba Lu popraw jak coś bo mam sklerozę)Załącznik 2530631 A tu już wyszła Kasia, był Jam (dzięki Lu )Załącznik 2530632 Załącznik 2530633 Tu Heal The World ![]() Załącznik 2530636 Załącznik 2530635 Tu Kasia z fanami
Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-09-21 o 12:18 |
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podniecilam sie ![]() ale czekam na facia, bo bedziemy siedziec nad rozliczeniem, myslalam,z e od rana to zalatwie, a on dopiero teraz mam byc ![]() bylam wczoraj na urodzinach u kuzynki, choc ona nas zaprosila do kawiarni, fajosko bylo, czulam sie jak za sredniowiecza, bo jedlismy desery wszyscy z jednego , bo olbrzymie byly ![]() i na 30- te urodziny jej byly fundnal jej skok spadochronem, mowi, ze super, byla przyczepiona do faceta, trzesly jej sie rece w samolocie, ale jak stanela w drzwiach i zoabzcyla chmury, to mowila, skaczemy i ladowanie tez super, bo na tym facecie ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
fotki fajowe, dziekujemy
||
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Tekścior 7latka. Dear president Clinton, Please make guns be against the law, Make there be no pollution, Make <to cięzko mi się doczytać> "countries" (chyba)stop fighting, Make there be lower taxes, Stop the reporters from bothering Michael Jackson ( )Make there be more laws" ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- O foteczki Katriny ![]() Ja też karzeł 164, ale nie zaminiłabym sie z nikim Lubie moje 164 ![]() Groszku tam w 4 linijce na pewno jest "countries" po głębszej analizie, nawet sens ma
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-09-21 o 12:06 |
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wlasnie ten tekst tego chlopca mozesz w skrocie przetlumaczyc ![]() ja tez lubie moj wzrost
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-09-21 o 12:08 |
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Wyżej uzupełniłam post fotkami
![]() A teraz my.. Tylko ostrzegam, bo byłysmy po mega ryczeniu. Całe czerwone porozmazywane i w ogóle. Lu mnie wycierała przed zdjęciem Tu rączka Lu z autografem Kasi ![]() Załącznik 2530641 Załącznik 2530649 Załącznik 2530651 Załącznik 2530653 Załącznik 2530656 Tu złapałam Kasie za Olka, ale fotograf nie ujął Widać tylko moją rękę w okolicach![]() Załącznik 2530658 KUNIEC )
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie się rozczytac nei możesz co ![]() "Drogi prezydencie Clinton Prosze uczyń broń niezgodną z prawem, uczyń, by nei było zanieczyszczeń, uczyń, by kraje przestały walczyć uczyń, by były mniejsze podatki ( Niech reporterzy przestaną przeszkadzać Majkolowi, uczyń by było więcej praw." takie moje wolne tłumaczenie Ale o to chodzi mniej więcej ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() Dziekuję za fotki
|
||
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja tam na początku robiłam skłon antygrawitacyjny ale mi w dupę nie wyszedł
beat it było ![]() i Majkol był... ładnie podpisane pomijając to, że użyli "Jacko". Michael Jackson żyje w sercach fanów, będzie żył w nich zawsze ![]() a facio.. ostro dawał czadu muzyka mu moi drodzy nie przeszkadzała, ale był lepszy ochrona go wyprowadziła ![]() 1 piosenka Kasi z ktorej jest foto to Jam
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
heloł,
zadylam z rana, wiec wisze wam na pasku i probuje cos podczytac... wlasnie nadrobilam Katrina super fotki, no i super klimat z tego co widze po fotkach.. ![]() macie jakies fotki z ta sobowtorczynia Majka? bo chetnie bym obadala ![]() Kamuha, super fotostory, banan na twarz od razu mi wszedl (bez skojarzen )mialam dzis glupie sny...
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia sendniesz mi na mejlucha te nasze
?? lulu2005@wp.pl ![]() na tym ostatnim to mam nosa jak pijok od tego ryczenia ![]() kurde fajnie było...
|
#4827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spójrz wyżej ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Się robi!
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Girl, mam wrazenie ze wysoka jestes a kasia-majkol jakas taka mala, chyba ze to zludzenie optyczne ![]() Gitne zdjecia Sobowtorczyni nie pytala co szukasz w okolicach jej krocza?? teraz kojarze, ta babke, widzialam z nia kiedys wywiad zaraz po smierci Majka, jak tanczyla na placu jakims
|
|
#4829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
rozczytalam sie, tylko ja tak przepisalam, ze nie moge siebie rozczytac
||
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
a nie, cofam to
![]() nie dojrzalam kapelusza kasi-majkolskiej
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

bo to w końu nieoficjalny (a może już oficjalny) fan club

bo mam post rowny 

a kasia-majkol jakas taka mala, chyba ze to zludzenie optyczne