|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia VII
Cytat:
![]() tak bym chciala, ale co mam zrobic.....? moge to , to a jak nie pomoze to moze to
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńka sama się nie spodziewałam, że tak te emocje nas przemielą, niby mijają 3 miesiące i co... ból wcale nie mniejszy dlatego ta rodzina teraz wkrwia mnie do potęgi n-tej, co oni robią, że tak beztrosko z tym faktem żyją??
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku co robisz?
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wrazliwe jednak jestesmy ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- czekam na teko dupka, juz mnie nerwy niosa, przylezie, to wylacze sie i co nawet nie pozegnam, bo jeszcze facet od ubezpieczenia mam byc, jeszcze do urzadu, a tu nikogo ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- pije przy tym i kawe i herbate i skorki obgryzam, chodze do okna i noga trzese, bo nie cierpie czekac dobrze, ze z kolezanka ide na koktajl jakis
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=5PBFBsYxqkQ a ja to oglądam i z Lisą był naprawdę szczęśliwy.
|
|
#4896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Laski, Wam też tak mało się mieści w podpisie? Ja chciałam dodać linka ale nic z tego :/ Niby jest, że 600 znaków. Mój podpis miałby lekko ponad 200 a i tak nie chce się załadować
|
|
#4897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla innych był aseksualny,dla nas bogiem sexu. watpię,czy majk płakałby z takich słów,bo one uderzają w jego ciężką pracę jaką dawal tańcem.to komplement mówiąc,że nie ma straty po jego śmierci,bo zostawił po sobie wielkie dziedzictwo.my tez mówimy.majki nie umarł,bo zyje w nas.ciało jest tylko zewnętrzą powłoką.to dusza jest najważniejsza i to ona została w słowach piosenek i muzyce,o tacu nie wspomnę. tak myślę. ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
to tak ,jakbys miała do przeliczenia 20 sms,lub 5 min rozmowy z obcym operatorem. ![]() wstawki filmików i fotek maja dużą wagę-pojemność. |
||
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy pamietasz czy ogladalas kiedys? a majkel taki tam radosny ps, przylaz faciu
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/19798/...ichaela_ladna/
Tatuś w żałobie
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia u mnie też maluśko się mieści musiałam urwać pół unbreakable, bo by mi się los na parkiecie nie zmieścił a sorry muszę mieć pod ręką i RTT i Moonhanda i ten śmiech właśnie na takie dni jak wczoraj czy dzisiaj..
Kasia jak Ci się podoba alternatywna wersja You are not alone ??
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I doliczyłam znaki z kodu BBC Więc nie wiem o co cho ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
No ale ja nie mam żadnych linków w podpisie YANA słuchałam tylko na amfi. Podoba mi się bardzo. Ale dzisiaj wolę jeszcze nie słuchać
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko jest brane pod uwage, emotki, czcionka, grubosc czcionki, kolor.. kiedys nie bylo limitow.. potem wprowadzili bo niby ludzie wydziwiali z opisami
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Film trochę pamiętam ale czy to ten aktor....? niewiem
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
powiem jedno Elvisowi musiało zrobić się przykro
![]() Majkol jak się zasłania zasłonką
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. Edytowane przez historjon Czas edycji: 2009-09-21 o 14:10 |
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
THRILLER !!!
z tancerzami z Romy. Sorki, za to dyganie, ale jak Majkol leci mam problem z ustaniem w miejscu i to jeszcze bez ruchu ![]()
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia uwieczniłaś nasze piski czy mi się wydaje
?
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba coś tam nam się wymksnęło Szkoda, że nie nagrywałam jak śpiewałysmy
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ło jaki fuksior zdąrzyłam na nastepną część idę nadrabiać
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem już ocb
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Aha, Groszku, tak to ten z Pełnej Chaty
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia no szkoda bo ja się darłam
you dżast anader płat of me o masakra ale mnie wypi*gało z lekka wczoraj
|
#4915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz racj, bo to jest takie zawieszenie pomiędzy. Jak mamy wierzyć tej kasandrze, czy innym tym znakom...z drugiej storny niby dlaczego mielibysmy wierzyć mediom w tej sytuacji Dla mnie oba te źródła mają równą wagę w tym momencie...ja tej nadziei od początku nie miałam. Ba, pamiętam moje własne słowa, że to byłoby niemożliwe do wykonania ( tylko krowa nie zmienia poglądów ) Obudziła się we mnie jakiś może miesiąc temu (chyba po tym liście cioci Historjon i przejrzeniu paru rzeczy, które wklejałaś). Nie da się ukryć jednak, że aktualnie w sprawie "życia" kłebi się duzo więcej dających do myślenia rzeczy niz w sprawie "niezycia".Cytat:
ja nie potrafię odzdzielić Majkola - muzyka, tancerza od Majkola - człowieka. Co więcej nie rozumiem kogos kto może powiedzieć tylko i wyłącznie - a fajnie spiewal, fajna tworzył muze ( w domyśle - ale w teksty się nie wgłębiałam - bo tu mysle jest całe clue Majkola, kto NAPRAWDĘ posłuchał, ten jest zarażony an zawsze), jak każdy ma swoja historię KROPKA ( w domyśle, ale co mnie to tam obchodzi, do thrillera przytupie sobie nóżką, ale nic poza tym). Podobne zdanie (bez nawiasów moich) usłyszałam od koleżanki. Ja rozumiem, że nie każdy musi Go kochać...nie wymagam tego od ludzi, ale z takich postaw, takiej powierzchowności bierze się potem to całe chamstwo, docinki wobec Niego...moim zdaniem A wystarczyłoby trochę szacunku albo chociaż niezabieranie zdania w sprawach, o których się nic nei wie.Cytat:
Majkol już czeka I bedziecie razem płynac W swoich własnych rzekach ![]() Czesc. zdażyłam jeszcze dostarej częsci
|
|||
|
|
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale ja sie nie zalapie i jutro bedzie juz bedzie nowa
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- bede spadywac, bo urzad czeka ![]() pa juz w nowej czesci ![]() pamietaj Histrojon przywitaj sie ze mna
||
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wiem, że to gUpio zabrzmi ale tęsknię już za Tobą
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i pieknie drzecie mordy
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-09-21 o 14:55 |
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
darcie mordy to moja specjalność
ale szkoda tego speechless musiałyśmy ostro dawać skoro nawet ludzie spod sceny się na nas gapilia my niewzruszone dalej na całe gardło, chyba momentami zagłuszałyśmy Kasię
|
#4920 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14350998]
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2...ackson&hid=394 Mysia - dla Ciebie [/QUOTE]dzięki, ale pokazuje mi się foto Majka z tygryskiem Cytat:
taka cudowna atmosfera, wspaniali ludzie ![]() Cytat:
a ja co się wczoraj nawstawiałam(why nie ma takiego słowa?! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

, to

, idź sprawdź 

Ale masz racj, bo to jest takie zawieszenie pomiędzy. Jak mamy wierzyć tej kasandrze, czy innym tym znakom...z drugiej storny niby dlaczego mielibysmy wierzyć mediom w tej sytuacji
Dla mnie oba te źródła mają równą wagę w tym momencie...ja tej nadziei od początku nie miałam. Ba, pamiętam moje własne słowa, że to byłoby niemożliwe do wykonania ( tylko krowa nie zmienia poglądów
taka cudowna atmosfera, wspaniali ludzie