|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
nooo Shakira miooodzio
Kiedyś jak miałam blond włosy i trwała to gdzie sie nie pojawiłam było spiewane whenever whenever
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobała mi sie, gdy miała ten etap takiej mega naturalnosci.. o tak jak tu: http://c.wrzuta.pl/wi7340/272c68c500...f8ac/0/shakira hehe, Siwa, znowu mozesz byc Shakira
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawusie sobie pije pycha taka gorąca.
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeee trwałej juz nie zrobie to było zabujstwo dla włosów w połaczeniu z rozjasnainiem hehehe ale wygladało baaardzo efektywnie byłam rozpoznawana po bujnej kreconej długasnej blond czuprynie, i jak wrocilam do swoich to moja proznosc sie odezwała ze juz nie zwracaja tyle uwagi na siebie
a ja na to ooooooo nie.edit aaaa dziala mi wielopost tylko poprostu nie swieci sie na pomaranczowo po nacisnieciu hahaha
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-09-23 o 18:51 |
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
nie to co ja, zaskórniki, wągry, rozszerzone pory, czasem pryszcze, przebarwienia, sińce pod oczami najwieksze jakie swiat widział-przysiegam.. no tragedia
![]() Też mam taką cere buu
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Siwa, teraz mi się podobają Twoje włoski, po pierwszym rozjaśnianiu było tak sobie, a teraz miodzio
|
|
|
|
#1060 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej inny niż wszystkieSiwa super będziesz w blondzie wyglądać Kurde nie działa mi przycisk wielocytuj
|
||
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za odpowiedz, dopisalam to o co sie mnie pytalyscie
edit: Siwa slicznie Ci
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-09-23 o 19:17 |
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
On chyba dziala tylko nie zmienia koloru na pomarancz bo ja tak dzisiaj sie caly dzien nabierałam
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa, nie marudz, skoro Cie chwalimy to jest baaardzo dobrze
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
cos sie dzisiaj im chyba w systemie czy gdzies tam pogmatwało.
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa - całkiem ładnie, ale dla mnie lepiej wyglądałaś w czerni - na mnie nie radzę zwracać uwagi, bo ja jestem zafascynowana ciemnymi kolorami
![]() Ładnemu we wszystkim ładnie
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubiałam siebie w czerni ale juz mi sie przejadł, jakos w jasniejszych sie lepiej czuje
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa ślicznie Ci w tym blondzie
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Ja juz chce koncowy efekt aaaa
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
a ja stwierdziłam,że pozostane czarna.. co poznaje nowe osoby to słysze tylko "jak hinduska wyglądasz", "ale masz egzotyczna urode", ze chyba brakowałoby mi tych komplementow gdybym była ruda haha
![]() a do pracy znowu przyjal sie nowy chłopak, na przyuczeniu go wczoraj miałam, ale bajerant ale nie-juz sie nie dam, wiem wiem, ale milo tak sobie posluchac czasem
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa - super wyglądasz. Tylko, że Tobie we wszystkim łądnie będzie
Ja włąśnie mam farbę na głowie Tym razem wybrałam średni odcień złocistego brązu Ciekawe jak wyjdzie
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie, chcemy zoabczyc ![]() ![]() slucham ;* |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Co się dzieje? |
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam sobie wymarzoną szkołę w Lublinie, bardzo się ucieszyłam z tego powodu. Miałabym tam gdzie mieszkać - u siostry... Jednak mój TŻ nie jest tym zachwycony, bo siostra nagadała moim rodzicom na niego i nie pozwalają nam się spotykać ze sobą. Moja siostra w ogóle mimo, że jest ode mnie 3 lata starsza to jest bardzo niedojrzałą osobą
Jeśli wyjechałabym do Lublina spełniłabym swoje marzenie związane ze szkołą, ale nie mogłabym sie spotykać z TŻ, jeśli zostanę to zostanę babą bez szkoły i też nie będę szczęśliwa, bo nie chcę być na utrzymaniu męża nie mam pojęcia co robić
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Renatko co zamawiasz z BU i mazidel ? :-> Siwa no powiem Ci ze fajnie wygladasz no ale pieknej kobiecie we wszystkim dobrze ![]() Tez lubie Shakire wydaje mi sie taka normalna i ma fajny glos. Zyskowa co jest ?
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym jestem zła, bo zrobiła nam szczegółową kartkówkę z "Chłopów" i dostałam jeden, jak zadała wypracowanie siedziałam do 3 w nocy i pisałam, następnego dnia pewnie z niewyspania (o 6 pobudka) źle się czułam i nie poszłam do szkoły. Następnego dnia-> dzisiaj poszłam dać jej moje wypracowanie, chociaż nie było lekcji, ona nie wzięła go i wstawiła mi podobno 1 za to, że nie dałam przez kogoś, tylko jak miałam dać, jak byłam w domu, poza tym skąd mogłam wiedzieć wcześniej, że mnie nie bedzie
zaczęłam rok szkolny z polaka z 1, 1
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa, a co to za szkola? Nie mam gdzie indziej podobnego kierunku?
honey, z mazideł: kwas salicylowy i wszystkie potrzebne dodatki do niego, olej jojoba, hydrolat oczarowy, mocznik, panthenol, z Bu: olj kokosowy, puder bambusowy +pudełko, żel hiarulonowy, serum lemon, masło shea. To taka wstepna lista, ktora pewnie bede wzbogacac siedzac wiecej na wizażu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

+ korekcja powiek górnych 

jak ja nie lubię byc przeziebiona, a co chwile mnie łapie 

ooooooo nie.

Jeśli wyjechałabym do Lublina spełniłabym swoje marzenie związane ze szkołą, ale nie mogłabym sie spotykać z TŻ, jeśli zostanę to zostanę babą bez szkoły i też nie będę szczęśliwa, bo nie chcę być na utrzymaniu męża