|
|
#691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Dziękuję
Cytat:
Zdaje się też, że kamery i mikrofony działają na pierwszej pozycji (bo kiedyś odruchowo wyłączyłam do ustawienia sobie fotela i egz rzucił się aby włączyć: bo mikrofon... ).
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
(9/28/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
Kurcze ,ale dopiero jutro odbiore,bo musze do innego miasta po nie jechac, ale najwazniejsze ,ze juz jest Pozdrawiam Wszystkich
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
ZDAŁAM!!!!!!
Dzieki za kciuki babeczki zaraz bedzie relacja, jestem przeszczesliwa i nie wierze jeszcze mimo ze mam przed soba kartke z pieknym napisem POZYTYWNIE |
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Gratki
|
|
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() ![]() czekam na relejszyn ;d
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
klask i:
|
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=iza_wiosenna;144765 70]noo doczekałaś się!
![]() Wreeeeeeeeeeeeszcie ![]() No teraz to nie moge sie doczekac jak dorwe autko Chociaz przyznam, ze mam lekkiego pietra
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec oto moja relacja
![]() Od wczoraj trzyma mnie kac morderca, leb mnie boli, zoladek mnie boli, pol nocy nie spalam :/ stresu takiego jakiegos nie bylo, bylam na dzialce i sie relaksowalam wstalam zamulona, poszlam na jazdy na 7 - moj instruktor sie spoznil czym mnie zdenerwowal na dzien dobry jezdzilo mi sie beznadziejnie, 2 razy mi zgasl, 2 razy stoczyl sie z gorki przy ruszaniu co mi sie nigdy wczesniej nie zdarzylo pocwiczylam parkowanie, no i koniec jazd, instruktor mnie opierdzielil przy parkowaniu ze za wolno krece, kazde parkowanie robilam z korekta na koniec mi powiedzial ze jezdze fajnie ale ze za malo patrze co sie dzieje dookola, i ze mam szanse zeby zdac, taa troche sie balam bo sie zbytnio nie uczylam... po tescie, czekalam moze z 15 min i zostalam wywolana do samochodu nr 16. jak czekalam to ludzie wychodzili i po 10 min wracali z kwasna mina... No wiec przywitalam sie z egzaminatorem, koles w porzadku, ani zaden dziad ani zaden super sympatyczny do pokazania wylosowalam klakson i kierunki o co sie modlilam nastepnie luczek elegancko, gorka elegancko no i jade i sobie mysle "ale kosmos" musze przyznac ze dostalam naprawde latwa trase, zawracanie z podjazdu, parkowanie prostopadle ktore musialam zrobic skosnie bo samochod kolo mnie stal krzywo , co najlepsze, w tym samym miejscu, kolo tego samego samochodu, kolo ktorego parkowalam rano i dostalam opr ze sa wolno krece raz gdy nad glowa zapalilo mi sie zolte, zatrzymalam sie czesciowo na przejsciu, chcialam szybko wycofac no ale zgasl a pozniej to juz mi ktos na dupie usiadl... i raz zgasl jak skrecajac w prawo na srodku drogi byl zaparkowany dostawczy i zeby go ominac musialam po podwojnej ciaglej przejechac, jakos mnie to zestresowalo no i raz sie zapytal czemu sie nie upewniam (skrecalam w prawo, zjezdzalam na pas ktory sie dopiero zaczynal wiec nie czulam potrzeby sie sie upewniac ), pozniej mi powiedzial zebym sie bardziej upewniala na skrzyzowaniach, to juz po tym oczy dookola glowy mialam ogolnie moglby mnie uwalic jakby chcial, mysle ze pomogl mi fakt ze nie zjadl mnie stres, nic mi sie nie trzeslo co mnie zdziwilo wrecz jezdzilam 44 min. Samochod egzaminacyjny - rzech ze skyrzpiacym sprzeglem Tak wiec moje szczesliwe liczby to 8, 16 i 44, ide grac w lotka Ciekawe jak pozostale dziewczyny, trzymam kciuki ![]() No i dziekuje oczywiscie za gratulacje jestem dzieckiem szczescia
Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-09-28 o 12:05 |
|
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
gratulacje Papiszynka
cieszę się razem z Tobą
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Papiszynko
a ja mialam dzisiaj doszkalanie po 3 tygodniach przerwy od jezdzenia...jestem przerazona, ciagle mi gasl, nie udawalo mi sie parkowanie, nawet kierunkowskazy mylilam... no masakra po prostu,nic tylko sie pochlastac... a egzamin juz w srode ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- btw. mijalam dzis 3 elki egzaminacyjne-w dwoch za kierowce robil juz egzaminator,a w trzeciej babka oblala centralnie kolo mnie. milusio.
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2009-09-28 o 12:42 |
|
|
|
#702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#703 |
|
Konto usunięte
|
Papiszynka gratulacje!
Egzaminatora miałas fantastycznego, bo każdy jakby chciał to mógłby na czyms usadzić... Ciekawe co z pozostałymi dziewczynami |
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety jeszcze bede musiala poczekac ...
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
egzaminator w porządku, dobrze, że niczego nie mówił jak stanelas na tym przejsciu ![]() ale trzy bledy to niewiele, zdalas zasluzenie, bo jestes super kierowca ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- co się stało?
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
ALE JESZCZE TYLKO 2 TYGODNIE
![]() ZDAŁAM!!!!!!
|
#708 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny raz jeszcze
![]() girl99 kurcze, mialas zdac no szkoda ![]() Izuś ja jezdzilam ciagle z tym moim mlodym, postanowilam dac mu szanse i chyba dobrze zrobilam ale z tym upewnianiem, to slyszalam co jazde, teraz to juz musze sie starac bo nie bedzie kogos z hamulcem obok :P no i wlasciwie tak sobie teraz mysle, ze dobrze ze ten moj instruktor to byl typem osoby ktora mnie stresowala, na jazdy chodzilam ze scisnietym zoladkiem wiec juz bylam przygotowana Poza tym zapomnialam napisac: ten egzaminator moj sobie przez telefon gadal w trakcie egzaminu A na mojej pieknej karteczce mam zle nazwisko napisane ale i tak ja oprawie w ramke ![]() Edit: girl99 haha, Ty wariatko wiedzialam ze dzisiejszy dzien bedzie szczesliwy
Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-09-28 o 13:19 |
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
ale z Ciebie dureń
![]() ![]() ![]() BRAWO! Cytat:
nooo, taki instruktor moze potem wyjsc na dobre ale chyba pisalas o nim kiedys 'dziadek' . no pewna jestem prawie ![]() aaaaaaaa, Ty szczęściaro
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Zebym jechala cudownie to nie powiem . Mogl mnie oblac z 8 razy ... ekhem ...
Jakie ja bledy robilam to zaaal Luk to the best off w ogole jeden ruch wiecej i po egzaminie No to jade na miasto najpierw zjezdzam z estakady i musze wjechac na pas ruchu no to ok zatrzymuje sie i czekam. JA PATRZE A TAM PAS PRZEZNACZONY NA ZMIANE PASA! no to ja gazu. Jade . Zmieniam. Kaze zawracac, zmieniam pas, tak w sumie to wymusilam wtedy temu z tylu :OMysle po egzaminie ........... nie no koniec Jedziemy dalej:O:O Parkowanie - parkuje i i jeszcze 1 proba prosze no to wtedy wyszlo idealnie^^ jedziemy dalej. Widze obok przejscia przechodzien no to ja po hamulcach on juz zirytowany; nie no teraz to musze dac negatywa za zachowanie na przejsciu ... teoretycznie nie powinnam sie zatrzymywac przed tym pieszym, bo ktos tyl mogl skasowac I potem podobne akcje robilam Caly czas mnie opieprzal za dynamike prosze sie stosowac do polecen i pamietac ze dynamika tez sie liczy. I w pewnym moemencie mowi negatyw za dynamike no to ja ok Czyli koniec tak? on nie , prosze jechac dalej tylko za dynamike negatyw I jeszcze cos tam robie i mowie wie Pan co? on mina ;>, ze sie wystraszylam. I tak ma Pan duzo cierpliwosci do mnie. A on prosze sie nie stresowac tylko jechac dalej. Wjezdzam do WORDU i olaboga mam zatrzymac sie przy stacji, a nie wjechac na plac. No to mysle yhm ekstra dojechalam do wordu i powie dziekujemy. Zrobil wyklad. I ochrzanil troche. Ale mowi no dobrze robi pani bledy ale pojedyncze pozytywny no to ja lzy w oczach moge pana usciskac? nie o to chodzi, zeby pani mnie sciskala^^ Potem jeszcze mowil co zle zrobilam, daje pozytywa i wychodzac ja : to moge usciskac? a on ale i tak go usciskalam![]() KAZDEMU ZYCZE TAKIEGO EGZAMINATORA! KAZDEMU!!! Tak cierpliwego i wyrozumialego nie widzialam jeszcze. Mogl mnie oblac, ale dal szanse, bo widzial, ze stres mnie zzera. PAPISZYNKO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! DALAS CZADU ![]() Dziewczynki dziekuje
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-28 o 13:30 |
|
|
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Papiszynka , brawoooooo!!!
|
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz jezdzilam z takim starszym, ale dziadkiem nie byl heh teraz mozemy sie poscigac Cytat:
egzaminator faktycznie swietny no i dzieki dzieki ![]() Dzieki ![]() Chcialam sie zdrzemnac ale nie moge zasnac z podniecenia albo sobie buty na all zamowie
|
||
|
|
|
#715 |
|
Zadomowienie
|
girl99 - Gratuluje
![]() To Ci sie egzaminator trafil oplacalo sie stac w tej kolejce z numerkami by dzis zdac piekne uczucie Mialas duzo szczescia, ze mimo takich bledów tzn tego wymuszenia i tylu zgasniec dal Ci pozytyw spoko koles ^^ Inny pewnie by uwalil, ale nie ma co gdybac. Zycze powodzenia i szerokiej drogi i jeszcze raz gratuluje ;d w koncu musialo sie udac
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Egzaminator najlepsiejszy pod sloncem. Tak szczerze ja bym siebie uwalila .........
Ale on dostrzegl rozpacz i przerazenie we mnie Dziekuje Dziewczynki ![]()
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra! skąd jesteś?nie dziwię się, że spać nie możesz. :P o jaaaaa 112złotych, ja niestety wzbogaciłam mord o tą kasę ![]() ![]() Girl99 no nie mogę, Mała ![]() ![]()
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
girl99, Papiszynka Gratuluję
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GRATULACJEEE ![]() WARIATKA jedna ja juz sobie mysle ze biedna nie zdala a ta tak w maliny nas puściła Gratulacje i umiesz jeździć pipo jedna
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

).

zaraz bedzie relacja, jestem przeszczesliwa

klask i:

pocwiczylam parkowanie, no i koniec jazd, instruktor mnie opierdzielil przy parkowaniu ze za wolno krece, kazde parkowanie robilam z korekta
na koniec mi powiedzial ze jezdze fajnie ale ze za malo patrze co sie dzieje dookola, i ze mam szanse zeby zdac, taa
no i raz sie zapytal czemu sie nie upewniam (skrecalam w prawo, zjezdzalam na pas ktory sie dopiero zaczynal wiec nie czulam potrzeby sie sie upewniac
), pozniej mi powiedzial zebym sie bardziej upewniala na skrzyzowaniach, to juz po tym oczy dookola glowy mialam
Tak wiec moje szczesliwe liczby to 8, 16 i 44, ide grac w lotka