|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Wiem
I będę chyba straszną teściową, bo każdego g**** jak mi ją za wcześnie tknie albo skrzywdzi![]() Caro odnośnie cesarki i bólu rany... ja Ci znajdę mój post jak opisałam co mi się wydarzyło dzień po powrocie do domu...
|
|
|
|
#1292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powiedzial ze to poprawi elastycznosc...
|
|
|
#1293 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
Carolajno – no dawaj pyska na początek tygodnia
) A Michaś śliczniasty (czemuś go z avatara usunęła ?)Iwcia dens – „dupciuś” on Ci tego nigdy nie wybaczy. U nas jest Guzik, bo jeszcze w szpitalu (jak mu się tak non stop przyglądałam prawie 24h![]() Boszenka – taaa Korki z maty. Pakusiu – no u nas coś koło 1000zł kosztuje, więc (jak dla mnie) kupa kasy. A sprzydałby mi się taki trener, coby nade mną z pałą stał Tak, tak, oblubienico moja, Kubuś to wykapany tatuś. No wypisz, wymaluj.![]()
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Napoczatku chce wam wszystkim podziekowac
powaga az sie rozryczalam jak to wszystko przeczytalam ![]() ![]() ![]() no a pakusia i cinusiowa mnie z tym gwaltem rozwalily no ale dobra ..zboczuchy hahaha naprawde gdyby nie wy dziewczyny to ja bym chyba zbzikowala i zeswirowala maksymalnie.. ![]() Apropo tz to juz wszystko pisze. wczoraj wrocil .. milutki.. kochaniutki buzi buzi to tamto.. a ja siedzialam obojetna.. i wogole.. pytal to ja odpowiadalam bez wiekszych emocji.. taka olewka ![]() powiedzialam ze siedzialam sobie z Tomkiem i Mackiem(wspolokatore z bratem)troszke sobie pili, ja tam wsumie siedzialam troche z Bryanem ale jemu powiedzialam ze dlugo wiec sie troszke wkurzyl ale ja dalej zachowywalam dystans,i olewkepotem usiadlam i wszystko mu wygarnelam na spokojnie.. bez nerwow, placzow, histeri powiedzialam co czuje , czego oczekuje.. zobaczymy na co sie to zda.. i ile czasu bedzie dobrze.. wspomnialam rowniez o tym ze nie chce juz takich rozmow.. bo jestesmy para i powinnismy okazywac sobie duzo czulosci , milosci itp.. powiedzialam mu tez ze on czuje sie zbyt pewny .. bo ma mnie ja siedze w domu zajmuje sie Bryankiem itp.. a on jest pewny ze zaden facet mnie jemu nieodbije.. (Wzburzyly go te slowa ale dobrze mu tak) tak myslalam.. wzielam sobie wszystkie wasze slowa do serca i wiem ze wina lezy po srodku to rowniez moja wina.. bo ja przestalam myslec o sobie.. wszystko zaczely krecic sie wokol Bryanka i tzta Ja -siedze w domu, piore sprzatam, gotuje... .. Teraz bedzie inaczej, nie bede juz taka dobra, nie bede okazywala tak zazdrosci, nie bede juz robila z siebie takiej szarej myszki.. Obmyslilam plan z Estera ze znikne na caly dzien.. powiem mu ze jestem u znajomych a ja bede u mamy.. trche to zalosne ale co mam zrobic innego jak nie mam tu znajomych? moja przyjaciolka bedzie tu w grudniu.. juz nie bede karmila.. to pojdziemy sobie na piwko.. ale narazie musze sciemniac ze inna kolezanka ze znajomymi przyleciala tu.. ![]() chodzi o sam fakt ze on tych znajomych nie zna.. mnie nie bedzie.. i wtedy on bedzie siedzial i myslal .. co ja moge takiego robic, kiedy wroce itp.. no chyba wiecie co mam na mysli Kocham was laseczki ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- kurokaize slodkosci ![]() ![]() cinusiowa corka jest sliczniutka ![]() ![]() Karolinko ![]() ![]() silna z ciebie kobietka buziam mocnoiwciag ![]() Mell jestes kochana :![]() alejaka ![]() ![]() gossik ![]() ![]() Agusia ![]() ![]() dobre z ta tesciowa hehheesrk ale ide do malego
|
#1297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam tyljo zdjecia 2![]() niestety zdarzyl wyjac palucha z buzi Załącznik 2578636 Załącznik 2578637
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1301 |
|
Rozeznanie
|
Poiglot fajnie ze wszystko jest ok
cudenko ten Twoj synus
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuroikaze ale cudne ząbki ale to prwd odrazu chlopczyk wyglada bardziej doroslo...
![]() Bercia i carolajna no to faktycznie nie jest lekko z ta zazdroscia u starszych dzieciaczkow...i szok do czego one sa zdolne zeby zwrocic na siebie uwage...ciekawe czy im mniejsza roznica wieku to lepiej czy gorzej dzieci to znosza... Poiglot no! Oby teraz bylo juz lepiej i lepiej, niech tzcik sie otrzasnie w koncu bo moge sie zalozyc ze drugiej takiej nie znajdzie... Boszenko ciekawe jaka jest przyczyna tego "nielubienia" mleczka u Blanki A z tymi kłotniami...to pewnie dlatego ze jestescie daleko od siebie i tesknicie i przez to te klotnie...no ale zaraz bedziecie razem...napisz kiedy bedziesz leciec to bedziemy czy zyczyc przyjemnej podrozy... bo ja nienawidze latac, im wiecej tymbardziej sie boje a na poczatku to byla taaka frajda... Illbana ja tez radze zebys poszla do pediatry...napewno nie zaszkodzi a z takim maluchem lepiej nie czekac, tymbardziej ze nie przechodzi... Ewelain Podziwiam za te brzuszki Ja zawsze uwielbualam cwiczyc, chodzilam na silownie step, aerobic...a teraz tak sie rozleniwilam...rowerek stacjonarny stoi i sie kurzy...
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Illbana dziekkkkkkkkuje
*iwcia ![]() nie nie bylo pojednania szczerze mowiac nie mialam na to ochoty po takim dniu, czekam az tz sie na mnie rzuci
|
#1304 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudia czadowe zdjecie! Juz nie moge sie doczekac jak moj bedzie sie tak wyginal...Bryankowi chyba sie wloski troszke kreca...?
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
poiglot
tak trzymaj nie ma co być za dobrym dla faceta ![]() sama sie o tym przekonałam
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety:/
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wpadłam tylko się przywitać i życzyć Wam kochane moje miłego dnia. |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Mam
![]() Juz widac cos ![]() ![]() jak sie filmiki na youtube daje
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
Carolajno -
używam magicznej kuli mej Postaraj się, matka, bardziej
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
no ku***a;/
tym telefonem takie zdjecia wychodza
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
anulka anulka nas podglada...
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ale slodkosciiii ***mniam:lo ve:
|
#1312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko dzisiaj bardzo marudne, więc sobie dzisiaj niestety nie popiszę, bo muszę zabawiać królewnę
Ale mam niezawodny sposób na poprawienie humoru córeczce,chociaż na chwilkę, otóż muszę przed nią troszkę potańczyć i Blancia zaczyna się głośno brechtać No ładnie śmieje się z mamusi ![]() Cytat:
Ależ On jest piękny ![]() Poiglot kochana, tak 3maj, bądź twarda... I pamiętaj... moożesz mieć każdego faceta!!! (oprócz naszych pozajmowanych rzecz jasna hehe )hehe a powiem Ci, że kupiłam sobie ostatnio na allegro dwa sexi stroje na te korepetycje, no takie szkolne mundurki Cytat:
Czekamy na decyzję z banku w sprawie kredytu i okaże się na dniach czy mogę już lecieć czy nie ...ehhh I ja też nienawidzę latać, ale niestety wyjścia nie mam Dobija mnie to, że teraz będę latać coraz częściej, bo na uczelnię ![]() PS. Tak mi kiedyś narobiłaś ochoty na mule, że cały czas o tym myślę... byliśmy co prawda kiedyś z TŻem na małżach, ale przyznam, że średnio nam smakowało... Czy mule czymś różnią się od małż? czy to to samo? ![]() Musisz założyć konto i tam jest taka opcja prześlij swoje filmy czy jakoś tak. No niestety ząbków nie widzę, ale za to synka PRZEŚLICZNEGO
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
i nicola2002 - pochwal się, co u Antosi
![]() a ja się też Gosią pochwalę, a co :P Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-10-12 o 13:58 |
|
|
|
#1314 | |
|
Zadomowienie
|
Poiglot nie podglądam tylko próbuje za Wami nadążyć.
Kuroikaze a Ty na jakiej jesteś? Bo ja też jestem . Wsuwam mało co trzy godziny cztery razy dziennie. Piję ponad 2 litry wody dziennie. Od wody dzień zaczynam. Tak zrzuciłam już 6 kg.Nie czuje, zapomniałam już, że w ogóle mam jakąś ranę. Jakieś trzy miesiące po porodzie bałam się kłaść na brzuchu, ale teraz jest ok. Cytat:
![]() O Iwcia widzę, że jestes z olsztyna. Może jesteśmy sąsiadkami
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-10-12 o 14:05 |
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Mam, mam
![]() w albumie jest A z picassy? tego programu? bo ja widzę tam opcje taką, czy tez trzeba konto wpierw zalożyć? Umordowałam dzieciaka
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Rumiankowa świetny maluszek!
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj to nie fer
![]() Moje dziecko nawet nie spojrzy na stopy ![]() Rumiankowa cudnie ![]() A ja lece teraz na zajecia z moją córcią pozniej wam opowiem o nich ![]()
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknosc![]() wiecie tak sobie mysle szkoda ze ta zdolnosc... te wygimnastykowanie nam potem zanika... ![]() ehehe boszenka hehe powariowalas tak samo *ja tak samo robie.. a ostatnio Bryan brechal sie na caly glos z dzwieku rozpinania sie rzepy.. jak rozpinalam sliniaczek.. rozpinalam go kilka razy a on nie mogl ze smiec hu... no nie moge
|
|
#1319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rumiankowa - cudna Gosieńka A jakie ma skarpeciochy fikuśne
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja dzis o 16 mam usg bioderek po raz trzeci, ale wiem juz ze bedzie dobrze ![]() Dziewczynki czy Wy odwrocilyscie juz materace na strone gryki? ![]() ja to zrobilam niedawno, bo przypomnialam sobie ze juz mozna Odnosnie tej mojej tesciowej to naprawde jakis niewypal z nia ![]() ciniusiowa dzieki za zainteresowanie odnosnie niani ale z krakowa to kawalekA u mnie wcale nie jest tak szaro ![]() rumiankowa ale fajna zabawa ze stopkami marika ja tez oszukuje mojego smokiem chociaz w nocy mi sie nie budzi ale robie to w dzien jak sie obudzi, no chyba ze jest bardzo glodny to smok nic nie da ![]() Co od opieki nad Filipkiem, to nie mam nikogo, wszyscy pracuja...brat pracuje a sama bratowa ktora jest na wychowawczym, ma pod opieka dwojke swoich maluszkow wiec nie moge jej dorzucac trzeciego, bo mozna zwariowac ![]() gosik wspolczuje, daj znac co powiedziala pediatra iwcia dens zboczuch wizazowy usmialam sie Co do szycia po porodzie, bylo dla mnie nieprzyjemne kuroikaze no bede musiala ja przyobserwowac ta moja tesciowa i zobacze czy sie nadaje ta kobita... ale musi wrocic bo jest na wsi u swojej mamy teraz..az sie boje co to bedzie ![]() My tez mamy zamiar wybrac sie na ten film, to mowisz ze polecasz? a zabki jakie juz duze ![]() Ilbana daj znac jak tam u lekarza. A sny ostatnio masz swietne ![]() poiglot bardzo dobrze to wymyslilas odnosnie tzta, w nich trzeba rozbudzac zazdosc boszenko swietny sposob na rozbawienie Blanusi ja robie a psik i maly ugotowany tak sie smieje
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

jak mi ją za wcześnie tknie albo skrzywdzi

U nas jest Guzik, bo jeszcze w szpitalu (jak mu się tak non stop przyglądałam prawie 24h
Korki z maty.

A z tymi kłotniami...to pewnie dlatego ze jestescie daleko od siebie i tesknicie i przez to te klotnie...no ale zaraz bedziecie razem...
SYNEK