|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
lim łaczmy siw w bolu... ja Tzet i Kuba tez chorzy... ja z Tzetm mamy katar gigant... Kuba troche tylko juz kaszle...
monika witaj jedynie co moge napisac ze pamietaj ze na nas zawsze mozesz liczyc... wspolczuje klopotow rodzinnych, kiedy one sie w koncu skoncza irma Ciebie rowniez witam:0 napisz co uCiebie ? co robisz ze sie nic nie odzywasz tutaj!!! magic mialas sie odezwac!!!!!! sabcia a Ty co? halooo.... gdzie jestes, co sie dzieje? no i reszta tez moglaby cos skrobnąc... kaldea.... mav... ale sie rozpadalo... ulala... a przed chwila swiecilo slonce... zaraz ide robic obiadek... dzis podam na stoł kotleciki z piersi z kurczaka z serem i z majonezem <slina> uwielbiam je.
|
|
#2672 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Moja kuzynka to male zło
Bylam z nia i TŻ w knajpce. Po wczoraj choruje To mnie utwierdzilo w przekonaniu ze ja nie moge pic ![]() Moje postanowienie : do sylwestra nie pije nic z %
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem czy już powróciłam z odwyku wizażowego czy nie..
tak czy siak.. dziewczynki, mogę trochę posmęcić..?
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe kolezanki
i pozdrawiam stare chwilowo mam troche czasu wiec postanowilam nadrobic zaleglosci i troche Was poczytac!
|
#2675 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Hej Sylwia Dawno Cie moje oczyska nie widziały
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-10-18 o 18:47 |
|
|
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() Co Wy? Myslałam, że tu mnóstwo zaległości a wy pare postów naskrobałyście Dopadł mnie ból w okolicy lędźwiowej. Boję się, że to nerki. Ta pogoda taka mało przyjemna.
|
|
#2677 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć gwiazdy
To chyba powinno Cię przekonać,że warto się tu pokazywać częściej ![]() Co słychać, Irmuś? Super. Chociaż wciąż uważam, że to żenada, żebyś tyle na nią czekała... Cytat:
Cytat:
Przykro mi, że miałaś taki ciężki okres w życiu. Mam nadzieję, że już uporałaś się z rozstaniem, a jeśli nie, że już wkrótce nie będziesz tak bardzo cierpieć. Mam też nadzieję, że problemy rodzinne wkrótce również staną się przeszłością. Gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy, choćby tylko wirtualnego uścisku czy wysłuchania, możesz na mnie liczyć ![]() Cytat:
Cytat:
)? Mam nadzieję, że kac Ci już przeszedł Cytat:
Cytat:
Copy- kupiłam sobie szare zamszowe kozaczki Co prawda nie te z GC, tylko z Camauie (i trochę droższe niż tamte...) ale i tak jestem nimi zauroczona ![]() Z resztą wrzucam Wam fotki- podziwiajcie Wrzucam też fotkę moich nowych rękawiczek ze śnieżynkami. Wiem, że wyglądają jak zaprojektowane dla 5-latka, ale były tak słodkie, że nie mogłam się oprzeć i musiałam je kupić
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
skoro Trini pozwoliła...
to posmęcę![]() jestem trochę załamana studiami.. poszłam na to zarządzanie teraz, bo z turystyki nie mogę robić 2letnich mgr. Zaświeciło się światełko w tunelu,bo okazało się, że otworzą 2 letnie mgr z turystyki, ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu będzie wiadomo czy od tego semestru czy od przyszłego. Oczywiście w dziekanacie już chyba rozpoznają mój głos przez tel. jak dzwonię i błagalnym głosem pytam czy będzie otworzone od tego semestru bo jeśli będzie od tego sem. to wtedy bez zastanowienia bym się przeniosła. Ale jeśli od przyszłego, to nie będę robić dziekanki, ani nic, bo szkoda mi nawet te pół roku.Jestem teraz na zaocznych i muszę przyznać, że całkiem ok, ale teraz miałam pierwszy zjazd no i... z 6 przedmiotów, jakie mam w tym semestrze podoba mi się tylko 1...:/ no masakra, mówię Wam.. siedząc na tych zajęciach mam w głowie tylko piosenkę "co ja robię tuuu??? UUUU" fakt, że w najgorszym wypadku przemęczę się rok, a po roku wybieram specjalizacje zarządzanie w turystyce i wtedy będzie ok, ale w tej chwili ten rok zarządzania będzie dla mnie ciężki:/Ciągle jeszcze wierzę, że otworzą od tego sem. turystykę i się przeniosę. TŻ mówi, że panikuję itp. może trochę,ale po prostu jestem rozczarowana i jakoś spodziewałam się czegoś innego jednak. Tak się też pocieszam, że może jak uda mi się jechać chociaż na trójach samych to jakoś te 2 lata mi zlecą.. kolejna rzecz, to mam się douczyć lepiej o egipskich i tunezyjskich hotelach na jutro i idę jutro pokazać co z tego potrafię do szefa biura podróży. Ma mi też pokazać jakieś ich wewnętrzne programy itd. i jak się sprawdzę, to może dostanę wreszcie moją wymarzoną pracę.. Strasznie się boję i mam wrażenie, że sobie nie poradzę, bo oni potrzebują doświadczonego pracownika, który wszystko potrafi. A ja coś tam umiem, ale moje doświadczenie na tym stanowisku to jakoś chyba trochę ponad pół roku no i wszystkich systemów rezerwacyjnych nie znam..:/ musiałam posmęcić, żeby to wyrzucić z siebie chyba.. dzięki Trinka i Lim za pozwolenie edit: LIM boskie rękawiczki i jak ładnie masz oczka pomalowane..
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-10-18 o 19:27 |
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Laseczki
![]() Podanie o indywidualną organizację studiów już wysłane czekam co mi powiedzą,poza tym w weekendy odsypiam bo codzień wstaję o 6 :/ i niestety 6,7 godzin to mało dla mnie jak się to skumuluję na cały tydzień Lim chylę czoło przed Tobą bo widzę o której Ty wstajesz i wysyłasz posta
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Lim ładne te kozaczki
![]() ja też dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie taki płaszcz-kożuszek, czarny z dużym, futrzanym kołnierzem (tzn koło futra ani skóry to on nawet nie leżał, ale wygląda elegancko i na znacznie droższy niż był ), bluzke, sweter, i spodnie. Może wstawie zdjęcia jutro ![]() Miałam wolny weekend i minął mi bardzo szybko... a piątek nocowałam u koleżanki i wróciłam w sobote po południu do domu :P potem pojechałam odwiedzić kuzynkę, a dziś te zakupy... Nie lubię siedzieć w domu
|
#2681 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Lim wygladasz bombowo w nowym kolorze wlosow
Kac mi nie przeszedl To kac zabojca. Zabija powoli
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-10-18 o 20:05 |
|
|
|
#2682 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o studia to myślę, że za wcześnie, żeby cokolwiek powiedzieć. To dopiero pierwszy zjazd. Stanowczo za wcześnie, żeby się zamartwiać. Daj temu kierunkowi szansę. A nawet gdyby okazało się, że to rzeczywiście nie to... To co? Świat się zawali? I don't think so. Większość moich znajomych nie jest zadowolona z kierunku studiów jaki wybrali (z resztą ja sama jestem modelowym przykładem ) i jakoś z tym żyją To tylko dwa lata- nawet nie zauważysz jak to zleci. A w sumie rok, bo przecież w kolejnym będziesz miała przedmioty specjalizacyjne, które zapowiadają się już bardziej Princeskowo Poza tym zawsze jest szansa,że otworzą tę zaoczną turystykę. Jakoś to będzie, mała Rozmową o pracę też się nie martw. Na pewno wypadniesz świetnie, a na nowym stanowisku szybko się wszystkiego nauczysz Tę prawdę sprzedał mi obecny szef i kilku jego kumpli, którzy mają własne firmy ![]() Tak więc głowa do góry Princesko i riiiiiiiilaaaakssss Dzięki, skarbie ![]() Cytat:
No ale niestety... Bezsenność nie wybiera ![]() Trzymam kciuki, żeby podanie zostało rozpatrzone pozytywnie ![]() Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Nawet z tym okropnym choróbskiem nie jestem w stanie powstrzymać się przed lataniem po mieście ![]() Cytat:
Bidulka Muiee- mam nadzieję, że to nic poważnego Dziewczyny, nie muszę Wam chyba przypominać o konieczności trzymania kciuków jutro?
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Lim, a to już JUTRO?!
they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life Edytowane przez Copykat Czas edycji: 2009-10-18 o 22:27 |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej. Dzisiaj za kilka godzin będzie już po wszystkim. Tak więc dziewczyny... Kciuki od 10.00 do odwołania
|
#2685 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]()
|
|
#2686 | |
|
Rozeznanie
|
Lim, Twoje buciki są naprawdę bardzo ładne. Ja też kupiłam sobie szare
A rękawiczki mmm Uwielbiam takie w wzorki chociaż sama takich nie mam ![]() Princesko, te zarządzanie to rozumiem, że śmiertelnie nudne i nieciekawe. Na pewno nie dla takich osób jak my Sama nie wybrałabym takiego kierunku, ale może być przydatny. Tym bardziej, że chciałabyś otworzyć własną firmę. Miemy nadzieję, że turystyka się jeszcze otworzy A jak nie to zastanów się czy nie poczekać tego semestru. To jeszcze nie tak źle, to nie cały rok A nie wiem czy jest sens iść na te studia żeby się po roku przenosić? Chyba lepiej odczekać mam nadzieję, że dobrze wszystko zrozumiałam ![]() Postaraj się wyluzować ![]() Może i woleliby, ale to o niczym nie przesądza. Inaczej nie zaprosiliby Cie na spotkanie ![]() Copy a może wstawisz jakieś fotki? ![]() Cytat:
![]() Lim kochana aż mi kciuki odpadną Za 20 minut zaczynam
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muiee zaraz porobię fotki i wrzucę
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chwalę się!!!
Jestem LICENCJONOWANĄ LIMONKĄ!!!
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Limonka1987 piera piera Wielkie GRATULACJE MOJA KOCHANA LICENCJONOWANA LIMONKO. A tak powaznie gratuluje i wielki buziak z uklonem w Twoja strone![]()
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]()
|
#2691 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Gratuluje Lim!!!!
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Lim!
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje LIM ***Niby sie uporałam,ale to wszystko nie jest łatwe...strasznie boli-choc wiem,ze tak jest najlepiej... teraz mam szanse ułozyc sobie zycie, byc szczesliwa... Super rekawiczki i kozaczki W ogole świetnie Limonko wygladasz A mnie chyba jakies przeziebienie chce dopasc...tak od tam,tego tygodnia udaje mi sie jakos podkurowac,ale czuje sie dzis fatalnie. Poza tym jeszcze nie wspominałam,ale postanowilam jakis czas temu wziac sie za siebie i... robie a6w, codzinnie rano skacze na skakance i raz w tygodniu chodze na basen A samopoczucie o wiele lepsze przez to wszystko![]() Tak mysle,ze moze dokupie sobie dodatkowy karnet na basen na jeszcze jedno wejscie w tygodniu,bo godzinka to mało,a dwa dni po godzince byloby extra A ja tydzien temu tez kupiłam sobie plaszczyk na zime W wolnej chwili wrzuce fotki. Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam awarię prądu i przez ponad godzinę siedzieliśmy przy świeczkach
dobrze ze zdążyłam wcześniej ufarbować włosy bo jakby mnie tak w połowie zastało to nie wiem a kolor wyszedł dość ładny, aczkolwiek z jasnym brązem nie ma raczej nic wspólnego... to jest raczej ciemny brąz z czerwonawym połyskiem
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!
Limonko, gratuluję licencji Trzymałam kciuki, ale i tak z góry wiedziałam, że napewno zachwycisz komisję i jak widać się nie pomyliłam Zdjęcia urocze, mamy podobną fryzurkę, a twój farbowany kolor taki jak mój naturalny A i koniecznie mi powiedz, skąd ten świetny sweterek? Wygląda na ciepły, a ja koniecznie takiego potrzebuję.Moniko, cieszę się, że do nas wróciłaś Trzymaj się mocno kochana i jakbyś potrzebowała się wygadać to też chętnie wysłucham![]() Princesko, strasznie miło Cię widzieć, choćby na tak krótką chwilę... Jak wypadło spotkanie w sprawie pracy? Nie dziwię się, że jesteś średnio zadowolona z zarządzania, do mnie też to absolutnie nie trafia, myślę, że takie tematy trzeba poprostu "czuć". Dla przykładu- moja siostra ma punkcie zarządzania hopla, którego ja absolutnie nie rozumiem Mam nadzieję, że sytuacja ze studiami niedługo się wyklaruje i że będziesz nas częściej odwiedzać No a teraz co u mnie- w góry nie pojechaliśmy bo pogoda okropna, może w tym tygodniu. Pozatym, mam ogromnego doła spowodowanego mieszkaniem i solidnie dziś sobie popłakałam... Mam aktualnie wrażenie, że wszystko się obraca przeciwko mnie, ale nie będę Wam smęcić, może w magiczny sposób ta zła passa się obróci.
|
#2697 |
|
Rozeznanie
|
Lim moje uznanie! Wiedziałam, że się pieknie wybronisz
to kiedy ![]() moniko podziwiam Cię za wytrwałość ![]() Copy tutaj jeszcze zaległe zdjęcia Twich zakupów
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolor włosów mam trochę podobny do Lim no własnie Lim, kiedy oblewamy?
|
|
#2699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry
Cytat:
Dziękuję Dziękuję Dzięki, skarbie Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sweterek jest z New Yorkera. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo rzeczywiście jest ciepły, milusi i już widzę, że będzie moim ulubionym ciuszkiem na zimowe chłody Mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży z mieszkankiem Przykro mi, ale musicie poczekać aż trochę wydobrzeję Na razie kaszlę jak stary gruźlik. Muszę chyba po pracy pofatygować się do lekarza, bo bez antybiotyku chyba się nie obędzie...Jak wyżej
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Kochane
Wpadlam sie tylko pochwalic, gdyz wlasnie z zakupow wrocilam ![]() Bede wieczorkiem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

jedynie co moge napisac ze pamietaj ze na nas zawsze mozesz liczyc... wspolczuje klopotow rodzinnych, kiedy one sie w koncu skoncza 
Bylam z nia i TŻ w knajpce. Po wczoraj choruje
To mnie utwierdzilo w przekonaniu ze ja nie moge pic 
„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
chwilowo mam troche czasu wiec postanowilam nadrobic zaleglosci i troche Was poczytac!

a kolor wyszedł dość ładny, aczkolwiek z jasnym brązem nie ma raczej nic wspólnego... to jest raczej ciemny brąz z czerwonawym połyskiem