Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 13:53   #2671
freddy296
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

lim łaczmy siw w bolu... ja Tzet i Kuba tez chorzy... ja z Tzetm mamy katar gigant... Kuba troche tylko juz kaszle...

monika witaj jedynie co moge napisac ze pamietaj ze na nas zawsze mozesz liczyc... wspolczuje klopotow rodzinnych, kiedy one sie w koncu skoncza trzymaj sie!

irma Ciebie rowniez witam:0 napisz co uCiebie ? co robisz ze sie nic nie odzywasz tutaj!!!

magic mialas sie odezwac!!!!!!

sabcia a Ty co? halooo.... gdzie jestes, co sie dzieje?

no i reszta tez moglaby cos skrobnąc... kaldea.... mav...

ale sie rozpadalo... ulala... a przed chwila swiecilo slonce...

zaraz ide robic obiadek... dzis podam na stoł kotleciki z piersi z kurczaka z serem i z majonezem <slina> uwielbiam je.
Stary 2009-10-18, 15:03   #2672
Trinette
Zakręcony Chochlik

Moja kuzynka to male zło Bylam z nia i TŻ w knajpce. Po wczoraj choruje To mnie utwierdzilo w przekonaniu ze ja nie moge pic
Moje postanowienie : do sylwestra nie pije nic z %

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 18:10   #2673
Princeska87
Zakorzenienie

Sama nie wiem czy już powróciłam z odwyku wizażowego czy nie..
tak czy siak.. dziewczynki, mogę trochę posmęcić..?
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 18:28   #2674
sylwiawszafie
Raczkowanie

Witam nowe kolezanki
i pozdrawiam stare chwilowo mam troche czasu wiec postanowilam nadrobic zaleglosci i troche Was poczytac!
Stary 2009-10-18, 18:46   #2675
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Mozesz smecic

Hej Sylwia Dawno Cie moje oczyska nie widziały

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-10-18 o 18:47
Stary 2009-10-18, 19:12   #2676
Muiee
Rozeznanie

hej dziewczyny

Co Wy? Myslałam, że tu mnóstwo zaległości a wy pare postów naskrobałyście

Dopadł mnie ból w okolicy lędźwiowej. Boję się, że to nerki. Ta pogoda taka mało przyjemna.

"Budząc się rano, pomyśl
jaki to wspaniały skarb żyć,
oddychać i móc się radować"

Marek Aureliusz
Muiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 19:23   #2677
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć gwiazdy

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
Zateskniknilam za Wami strasznie
To chyba powinno Cię przekonać,że warto się tu pokazywać częściej
Co słychać, Irmuś?

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Dostalam wyplate.
Super. Chociaż wciąż uważam, że to żenada, żebyś tyle na nią czekała...

Cytat:
Zmienia nam tez lektorke z angielskiego (mowienie jej co nam nie odpowiada malo dalo, praca domowa sprawdzana na 2 zajeciach to bylo przegiecie). Poszlam z kolezanka(wlasciwie jakas babka) do sekretariatu i powiedzialysmy co myslimy o tym wszystkim.
Bardzo dobrze. Mam nadzieję,że kolejny lektor/lektorka będzie bardziej ogarnięty/ -a.

Cytat:
Napisane przez monika7891 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczynki
Również witam ciepło nowe koleżankiJ

Wiem,wiem miałam jakis czas temu już napisac,ale naprawde doba ma dla mnie za mało godzin,a życie toczy się zbyt szybko…

Przepraszam za moja dłuuuga nieobecność,ale naprawdę w moim zyciu wiele się działo…. Żeby jeszcze chociaż dobrego,dobrego tu wszystko pod gorke…L

Kiedys wspominałam Wam,ze mam problemy rodzinne… No wiec one dalej się ciagna…L
Do tego wszystkiego na początku lipca zakończył się mój 6-letni związek… swoje przez to wycierpiałam…
Ale jedno w tym wszystkim dobre to to,ze przekonałam się,ze prawdziwych przyjaciół, szczerych znajomych poznaje się w potrzebie…J
No w każdym razie to wszystko co u mnie się dzieje,to długa historia,trylogia wyszłaby piszac…
Cześć słońce
Przykro mi, że miałaś taki ciężki okres w życiu. Mam nadzieję, że już uporałaś się z rozstaniem, a jeśli nie, że już wkrótce nie będziesz tak bardzo cierpieć. Mam też nadzieję, że problemy rodzinne wkrótce również staną się przeszłością.
Gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy, choćby tylko wirtualnego uścisku czy wysłuchania, możesz na mnie liczyć

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
lim łaczmy siw w bolu... ja Tzet i Kuba tez chorzy... ja z Tzetm mamy katar gigant... Kuba troche tylko juz kaszle...
Jak się czujecie, chorowitki? Bo ja niestety coraz gorzej... Chyba mi wkrótce nos odpadnie od tego ciągłego wycierania!

Cytat:
Moja kuzynka to male zło Bylam z nia i TŻ w knajpce. Po wczoraj choruje To mnie utwierdzilo w przekonaniu ze ja nie moge pic
Moje postanowienie : do sylwestra nie pije nic z %
Ty chyba żartujesz! A kto ze mną będzie opijał zdaną obronę pracy (lub też topił smutki w alkoholu jeśli mi się noga podwinie )?
Mam nadzieję, że kac Ci już przeszedł

Cytat:
Eeee... To było pytanie retoryczne, tak? Jedziesz, Princeska!

Cytat:
Napisane przez sylwiawszafie Pokaż wiadomość
Witam nowe kolezanki
i pozdrawiam stare chwilowo mam troche czasu wiec postanowilam nadrobic zaleglosci i troche Was poczytac!
Cześć zgubo Opowiadaj szybko co u Ciebie słychać!

Copy-
kupiłam sobie szare zamszowe kozaczki Co prawda nie te z GC, tylko z Camauie (i trochę droższe niż tamte...) ale i tak jestem nimi zauroczona
Z resztą wrzucam Wam fotki- podziwiajcie Wrzucam też fotkę moich nowych rękawiczek ze śnieżynkami. Wiem, że wyglądają jak zaprojektowane dla 5-latka, ale były tak słodkie, że nie mogłam się oprzeć i musiałam je kupić
Stary 2009-10-18, 19:26   #2678
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Mozesz smecic
skoro Trini pozwoliła... to posmęcę

jestem trochę załamana studiami.. poszłam na to zarządzanie teraz, bo z turystyki nie mogę robić 2letnich mgr. Zaświeciło się światełko w tunelu,bo okazało się, że otworzą 2 letnie mgr z turystyki, ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu będzie wiadomo czy od tego semestru czy od przyszłego. Oczywiście w dziekanacie już chyba rozpoznają mój głos przez tel. jak dzwonię i błagalnym głosem pytam czy będzie otworzone od tego semestru bo jeśli będzie od tego sem. to wtedy bez zastanowienia bym się przeniosła. Ale jeśli od przyszłego, to nie będę robić dziekanki, ani nic, bo szkoda mi nawet te pół roku.
Jestem teraz na zaocznych i muszę przyznać, że całkiem ok, ale teraz miałam pierwszy zjazd no i... z 6 przedmiotów, jakie mam w tym semestrze podoba mi się tylko 1...:/ no masakra, mówię Wam.. siedząc na tych zajęciach mam w głowie tylko piosenkę "co ja robię tuuu??? UUUU" fakt, że w najgorszym wypadku przemęczę się rok, a po roku wybieram specjalizacje zarządzanie w turystyce i wtedy będzie ok, ale w tej chwili ten rok zarządzania będzie dla mnie ciężki:/
Ciągle jeszcze wierzę, że otworzą od tego sem. turystykę i się przeniosę.
TŻ mówi, że panikuję itp. może trochę,ale po prostu jestem rozczarowana i jakoś spodziewałam się czegoś innego jednak.
Tak się też pocieszam, że może jak uda mi się jechać chociaż na trójach samych to jakoś te 2 lata mi zlecą..

kolejna rzecz, to mam się douczyć lepiej o egipskich i tunezyjskich hotelach na jutro i idę jutro pokazać co z tego potrafię do szefa biura podróży. Ma mi też pokazać jakieś ich wewnętrzne programy itd. i jak się sprawdzę, to może dostanę wreszcie moją wymarzoną pracę.. Strasznie się boję i mam wrażenie, że sobie nie poradzę, bo oni potrzebują doświadczonego pracownika, który wszystko potrafi. A ja coś tam umiem, ale moje doświadczenie na tym stanowisku to jakoś chyba trochę ponad pół roku no i wszystkich systemów rezerwacyjnych nie znam..:/

musiałam posmęcić, żeby to wyrzucić z siebie chyba.. dzięki Trinka i Lim za pozwolenie

edit: LIM boskie rękawiczki i jak ładnie masz oczka pomalowane..

Edytowane przez Princeska87
Czas edycji: 2009-10-18 o 19:27
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 19:39   #2679
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie Laseczki
Podanie o indywidualną organizację studiów już wysłane czekam co mi powiedzą,poza tym w weekendy odsypiam bo codzień wstaję o 6 :/ i niestety 6,7 godzin to mało dla mnie jak się to skumuluję na cały tydzień
Lim chylę czoło przed Tobą bo widzę o której Ty wstajesz i wysyłasz posta

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 19:40   #2680
Copykat
Zakorzenienie

Lim ładne te kozaczki i rękawiczki
ja też dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie taki płaszcz-kożuszek, czarny z dużym, futrzanym kołnierzem (tzn koło futra ani skóry to on nawet nie leżał, ale wygląda elegancko i na znacznie droższy niż był ), bluzke, sweter, i spodnie. Może wstawie zdjęcia jutro no i włosy jutro zaprezentuje, czas najwyższy ufarbować, bo już nie mogę na nie patrzec
Miałam wolny weekend i minął mi bardzo szybko... a piątek nocowałam u koleżanki i wróciłam w sobote po południu do domu :P potem pojechałam odwiedzić kuzynkę, a dziś te zakupy... Nie lubię siedzieć w domu

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 20:04   #2681
Trinette
Zakręcony Chochlik

Lim wygladasz bombowo w nowym kolorze wlosow Kac mi nie przeszedl To kac zabojca. Zabija powoli

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-10-18 o 20:05
Stary 2009-10-18, 20:35   #2682
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
jestem trochę załamana studiami.. poszłam na to zarządzanie teraz, bo z turystyki nie mogę robić 2letnich mgr. Zaświeciło się światełko w tunelu,bo okazało się, że otworzą 2 letnie mgr z turystyki, ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu będzie wiadomo czy od tego semestru czy od przyszłego. Oczywiście w dziekanacie już chyba rozpoznają mój głos przez tel. jak dzwonię i błagalnym głosem pytam czy będzie otworzone od tego semestru bo jeśli będzie od tego sem. to wtedy bez zastanowienia bym się przeniosła. Ale jeśli od przyszłego, to nie będę robić dziekanki, ani nic, bo szkoda mi nawet te pół roku.
Jestem teraz na zaocznych i muszę przyznać, że całkiem ok, ale teraz miałam pierwszy zjazd no i... z 6 przedmiotów, jakie mam w tym semestrze podoba mi się tylko 1...:/ no masakra, mówię Wam.. siedząc na tych zajęciach mam w głowie tylko piosenkę "co ja robię tuuu??? UUUU" fakt, że w najgorszym wypadku przemęczę się rok, a po roku wybieram specjalizacje zarządzanie w turystyce i wtedy będzie ok, ale w tej chwili ten rok zarządzania będzie dla mnie ciężki:/
Ciągle jeszcze wierzę, że otworzą od tego sem. turystykę i się przeniosę.
TŻ mówi, że panikuję itp. może trochę,ale po prostu jestem rozczarowana i jakoś spodziewałam się czegoś innego jednak.
Tak się też pocieszam, że może jak uda mi się jechać chociaż na trójach samych to jakoś te 2 lata mi zlecą..

kolejna rzecz, to mam się douczyć lepiej o egipskich i tunezyjskich hotelach na jutro i idę jutro pokazać co z tego potrafię do szefa biura podróży. Ma mi też pokazać jakieś ich wewnętrzne programy itd. i jak się sprawdzę, to może dostanę wreszcie moją wymarzoną pracę.. Strasznie się boję i mam wrażenie, że sobie nie poradzę, bo oni potrzebują doświadczonego pracownika, który wszystko potrafi. A ja coś tam umiem, ale moje doświadczenie na tym stanowisku to jakoś chyba trochę ponad pół roku no i wszystkich systemów rezerwacyjnych nie znam..:/
Princesko, nie zamartwiaj się i nie panikuj, bo to zupełnie do Ciebie nie pasuje! Chcę znów widzieć Princeskę- optymistkę
Jeśli chodzi o studia to myślę, że za wcześnie, żeby cokolwiek powiedzieć. To dopiero pierwszy zjazd. Stanowczo za wcześnie, żeby się zamartwiać. Daj temu kierunkowi szansę. A nawet gdyby okazało się, że to rzeczywiście nie to... To co? Świat się zawali? I don't think so. Większość moich znajomych nie jest zadowolona z kierunku studiów jaki wybrali (z resztą ja sama jestem modelowym przykładem ) i jakoś z tym żyją To tylko dwa lata- nawet nie zauważysz jak to zleci. A w sumie rok, bo przecież w kolejnym będziesz miała przedmioty specjalizacyjne, które zapowiadają się już bardziej Princeskowo Poza tym zawsze jest szansa,że otworzą tę zaoczną turystykę. Jakoś to będzie, mała Damy radę
Rozmową o pracę też się nie martw. Na pewno wypadniesz świetnie, a na nowym stanowisku szybko się wszystkiego nauczysz Prawda jest taka, że większości szefów wcale nie zależy, żeby pracownik miał koniecznie takie a nie inne umiejętności. Ludzie wszystkiego mogą się nauczyć. Ważne, żeby ktoś był ogarnięty i żeby między nim a szefem "zaiskrzyło" Tę prawdę sprzedał mi obecny szef i kilku jego kumpli, którzy mają własne firmy
Tak więc głowa do góry Princesko i riiiiiiiilaaaakssss Będzie dobrze!!!

Cytat:
edit: LIM boskie rękawiczki i jak ładnie masz oczka pomalowane..
Dzięki, skarbie Szczerze mówiąc oczka pomalowałam dziś bardzo od niechcenia... Ale nie mogłam sobie tego darować- coś musiało odwracać uwagę od mojego czerwonego, zakatarzonego nosa

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki
Podanie o indywidualną organizację studiów już wysłane czekam co mi powiedzą,poza tym w weekendy odsypiam bo codzień wstaję o 6 :/ i niestety 6,7 godzin to mało dla mnie jak się to skumuluję na cały tydzień
Lim chylę czoło przed Tobą bo widzę o której Ty wstajesz i wysyłasz posta
Nawet nie wiesz jak ja chciałabym móc sobie odespać jak wszyscy inni normalni ludzie... No ale niestety... Bezsenność nie wybiera
Trzymam kciuki, żeby podanie zostało rozpatrzone pozytywnie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Lim ładne te kozaczki i rękawiczki
Dzięki

Cytat:
ja też dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie taki płaszcz-kożuszek, czarny z dużym, futrzanym kołnierzem (tzn koło futra ani skóry to on nawet nie leżał, ale wygląda elegancko i na znacznie droższy niż był ), bluzke, sweter, i spodnie. Może wstawie zdjęcia jutro no i włosy jutro zaprezentuje, czas najwyższy ufarbować, bo już nie mogę na nie patrzec
Koniecznie pochwal się zakupkami! Że o nowej fryzurze nie wspomnę

Cytat:
Miałam wolny weekend i minął mi bardzo szybko... a piątek nocowałam u koleżanki i wróciłam w sobote po południu do domu :P potem pojechałam odwiedzić kuzynkę, a dziś te zakupy... Nie lubię siedzieć w domu
Mam dokładnie tak samo Nawet z tym okropnym choróbskiem nie jestem w stanie powstrzymać się przed lataniem po mieście

Cytat:
Lim wygladasz bombowo w nowym kolorze wlosow Kac mi nie przeszedl To kac zabojca. Zabija powoli
Dziękuję, Tri
Bidulka Na pewno nie długo przejdzie

Muiee-
mam nadzieję, że to nic poważnego Jeśli ból będzie się dalej utrzymywał to może warto pofatygować się do lekarza?

Dziewczyny, nie muszę Wam chyba przypominać o konieczności trzymania kciuków jutro?
Stary 2009-10-18, 22:21   #2683
Copykat
Zakorzenienie

Lim, a to już JUTRO?!

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Edytowane przez Copykat
Czas edycji: 2009-10-18 o 22:27
Stary 2009-10-19, 06:13   #2684
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lim, a to już JUTRO?!
Jak najbardziej. Dzisiaj za kilka godzin będzie już po wszystkim. Tak więc dziewczyny... Kciuki od 10.00 do odwołania
Stary 2009-10-19, 07:04   #2685
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Jak najbardziej. Dzisiaj za kilka godzin będzie już po wszystkim. Tak więc dziewczyny... Kciuki od 10.00 do odwołania

Walt Disney

Stary 2009-10-19, 09:40   #2686
Muiee
Rozeznanie

Lim, Twoje buciki są naprawdę bardzo ładne. Ja też kupiłam sobie szare A rękawiczki mmm Uwielbiam takie w wzorki chociaż sama takich nie mam

Princesko, te zarządzanie to rozumiem, że śmiertelnie nudne i nieciekawe. Na pewno nie dla takich osób jak my Sama nie wybrałabym takiego kierunku, ale może być przydatny. Tym bardziej, że chciałabyś otworzyć własną firmę. Miemy nadzieję, że turystyka się jeszcze otworzy A jak nie to zastanów się czy nie poczekać tego semestru. To jeszcze nie tak źle, to nie cały rok A nie wiem czy jest sens iść na te studia żeby się po roku przenosić? Chyba lepiej odczekać mam nadzieję, że dobrze wszystko zrozumiałam

Postaraj się wyluzować
Może i woleliby, ale to o niczym nie przesądza. Inaczej nie zaprosiliby Cie na spotkanie

Copy a może wstawisz jakieś fotki? chociaż jak Ci pozazdroszczę to zaraz sama polecę kupić jakiś sweterek

Cytat:
Muiee-[/B] mam nadzieję, że to nic poważnego Jeśli ból będzie się dalej utrzymywał to może warto pofatygować się do lekarza?

Dziewczyny, nie muszę Wam chyba przypominać o konieczności trzymania kciuków jutro?
Nawet przyszła mi do głowy taka myśl

Lim kochana aż mi kciuki odpadną Za 20 minut zaczynam

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz
Stary 2009-10-19, 10:03   #2687
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:

Muiee zaraz porobię fotki i wrzucę

Stary 2009-10-19, 14:44   #2688
Limonka1987
Zakorzenienie

Dziewczyny, chwalę się!!!

Jestem LICENCJONOWANĄ LIMONKĄ!!!
Stary 2009-10-19, 15:35   #2689
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:

Limonka1987
piera piera Wielkie GRATULACJE MOJA KOCHANA LICENCJONOWANA LIMONKO. A tak powaznie gratuluje i wielki buziak z uklonem w Twoja strone no dobra niech Ci bedzie i 3 kwiatki

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 16:37   #2690
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje

Stary 2009-10-19, 19:24   #2691
eniggma
BAN stały

Cytat:

gratki;*;*;*;
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:39   #2692
Trinette
Zakręcony Chochlik

Gratuluje Lim!!!!

Walt Disney

Stary 2009-10-19, 20:42   #2693
asiaczek87
Zakorzenienie

Gratulacje Lim!

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:02   #2694
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Cześć słońce
Przykro mi, że miałaś taki ciężki okres w życiu. Mam nadzieję, że już uporałaś się z rozstaniem, a jeśli nie, że już wkrótce nie będziesz tak bardzo cierpieć. Mam też nadzieję, że problemy rodzinne wkrótce również staną się przeszłością.
Gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy, choćby tylko wirtualnego uścisku czy wysłuchania, możesz na mnie liczyć
LIMONKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

dziekuje LIM***
Niby sie uporałam,ale to wszystko nie jest łatwe...strasznie boli-choc wiem,ze tak jest najlepiej... teraz mam szanse ułozyc sobie zycie, byc szczesliwa...

Super rekawiczki i kozaczki W ogole świetnie Limonko wygladasz

A mnie chyba jakies przeziebienie chce dopasc...tak od tam,tego tygodnia udaje mi sie jakos podkurowac,ale czuje sie dzis fatalnie.
Poza tym jeszcze nie wspominałam,ale postanowilam jakis czas temu wziac sie za siebie i... robie a6w, codzinnie rano skacze na skakance i raz w tygodniu chodze na basen A samopoczucie o wiele lepsze przez to wszystko
Tak mysle,ze moze dokupie sobie dodatkowy karnet na basen na jeszcze jedno wejscie w tygodniu,bo godzinka to mało,a dwa dni po godzince byloby extra

A ja tydzien temu tez kupiłam sobie plaszczyk na zime W wolnej chwili wrzuce fotki.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:36   #2695
Copykat
Zakorzenienie

Miałam awarię prądu i przez ponad godzinę siedzieliśmy przy świeczkach dobrze ze zdążyłam wcześniej ufarbować włosy bo jakby mnie tak w połowie zastało to nie wiem a kolor wyszedł dość ładny, aczkolwiek z jasnym brązem nie ma raczej nic wspólnego... to jest raczej ciemny brąz z czerwonawym połyskiem jutro wstawię zdjęcia jak zrobię przy dziennym świetle

Stary 2009-10-19, 21:51   #2696
mag_rat
Zadomowienie

Hej dziewczynki!

Limonko, gratuluję licencji Trzymałam kciuki, ale i tak z góry wiedziałam, że napewno zachwycisz komisję i jak widać się nie pomyliłam Zdjęcia urocze, mamy podobną fryzurkę, a twój farbowany kolor taki jak mój naturalny A i koniecznie mi powiedz, skąd ten świetny sweterek? Wygląda na ciepły, a ja koniecznie takiego potrzebuję.

Moniko, cieszę się, że do nas wróciłaś Trzymaj się mocno kochana i jakbyś potrzebowała się wygadać to też chętnie wysłucham

Princesko, strasznie miło Cię widzieć, choćby na tak krótką chwilę... Jak wypadło spotkanie w sprawie pracy? Nie dziwię się, że jesteś średnio zadowolona z zarządzania, do mnie też to absolutnie nie trafia, myślę, że takie tematy trzeba poprostu "czuć". Dla przykładu- moja siostra ma punkcie zarządzania hopla, którego ja absolutnie nie rozumiem Mam nadzieję, że sytuacja ze studiami niedługo się wyklaruje i że będziesz nas częściej odwiedzać

No a teraz co u mnie- w góry nie pojechaliśmy bo pogoda okropna, może w tym tygodniu. Pozatym, mam ogromnego doła spowodowanego mieszkaniem i solidnie dziś sobie popłakałam... Mam aktualnie wrażenie, że wszystko się obraca przeciwko mnie, ale nie będę Wam smęcić, może w magiczny sposób ta zła passa się obróci.

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:54   #2697
Muiee
Rozeznanie

Lim moje uznanie! Wiedziałam, że się pieknie wybronisz to kiedy ?

moniko podziwiam Cię za wytrwałość Ja to szybko się zniechęcam ćwiczeniami. Dlatego taniec byłby idealny, ale Lim, Tri a nawet Copy nie chciały mi towarzyszyść, a samej jakoś tak smutno. Po prostu po jednym spotkaniu mają mnie dosyć

Copy tutaj jeszcze zaległe zdjęcia Twich zakupów Ciągle czekamy

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz
Stary 2009-10-19, 22:07   #2698
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość

moniko podziwiam Cię za wytrwałość Ja to szybko się zniechęcam ćwiczeniami. Dlatego taniec byłby idealny, ale Lim, Tri a nawet Copy nie chciały mi towarzyszyść, a samej jakoś tak smutno. Po prostu po jednym spotkaniu mają mnie dosyć

Copy tutaj jeszcze zaległe zdjęcia Twich zakupów Ciągle czekamy
Jutro wstawię wszystko hurtem a kolor włosów mam trochę podobny do Lim

no własnie Lim, kiedy oblewamy?

Stary 2009-10-20, 05:44   #2699
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobrrrrrry

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość

Limonka1987
piera piera Wielkie GRATULACJE MOJA KOCHANA LICENCJONOWANA LIMONKO. A tak powaznie gratuluje i wielki buziak z uklonem w Twoja strone no dobra niech Ci bedzie i 3 kwiatki
Dziękuję

Cytat:
Gratulacje
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
gratki;*;*;*;
Dziękuję

Cytat:
Gratuluje Lim!!!!
Dzięki, skarbie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Gratulacje Lim!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez monika7891 Pokaż wiadomość
LIMONKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Super rekawiczki i kozaczki W ogole świetnie Limonko wygladasz
Dziękuję ślicznie Za gratulacje i komplementy

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Limonko, gratuluję licencji Trzymałam kciuki, ale i tak z góry wiedziałam, że napewno zachwycisz komisję i jak widać się nie pomyliłam
Dziękować

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Zdjęcia urocze, mamy podobną fryzurkę, a twój farbowany kolor taki jak mój naturalny A i koniecznie mi powiedz, skąd ten świetny sweterek? Wygląda na ciepły, a ja koniecznie takiego potrzebuję.
Dziękować raz jeszcze Sweterek jest z New Yorkera. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo rzeczywiście jest ciepły, milusi i już widzę, że będzie moim ulubionym ciuszkiem na zimowe chłody Były jeszcze czarne i szare gdybyś była zainteresowana.

Mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży z mieszkankiem

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość
Przykro mi, ale musicie poczekać aż trochę wydobrzeję Na razie kaszlę jak stary gruźlik. Muszę chyba po pracy pofatygować się do lekarza, bo bez antybiotyku chyba się nie obędzie...

Cytat:
no własnie Lim, kiedy oblewamy?
Jak wyżej
Stary 2009-10-20, 18:17   #2700
Weriidiana
Raczkowanie

Kochane
Wpadlam sie tylko pochwalic, gdyz wlasnie z zakupow wrocilam

Bede wieczorkiem

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości