|
|
#811 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
ale naszczeście teraz wogóle mi sie to nie zdarza może raz na 1,5 roku. Cytat:
![]() a co metamorfozy- też bym chciała ale niestety biedna studentka dzienna ze mnie a ciagnąć pieniedzy od rodzicównie mam sumienia. heh...musi poczekać może za 2 lata..jak zaczne zarabiac na siebie to zrealizuje swoje plany. tak wogóle to chciałabym sie wybrać do stylisty fryzur by obcial mnie odpowiednio i dobrał kolor no ale on kosztuje... ![]() ostatnio spodobały mi sie rude brązy na głowie Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-10-24 o 13:20 |
||
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też biedna jestem
![]() Co nie oznacza, że nie mogę niektórych rzeczy już spełniać Np. teraz zapuszczam włosy, pazurki, ćwiczę (ale nie wszystko z wiadomych powodów), smaruje się samoopalaczami (ale nie takimi bdb tylko przeciętnymi) reszta poczeka rok, dwa ![]() Ale do stylisty nie chciałabym iść Może w kolorze jaki mam nie jest mi cudownie (chociaż tylko 2 osoby mi to powiedziały, reszta mówi że super), ale ja go kocham i się go nie pozbędę w najbliższym czasie. Po drugie ważne jest to że ja się w nim dobrze czuję, bo wtedy idę pewna siebie a to też jest ważne A jakby był kolor w którym niby mi dobrze ale nie podoba mi się, i czuje się w nim jak szara myszka... To się mija z celem ![]() A te rude brązy są fajne, kiedyś miałam taki jeden ![]() I ostatnio spodobał mi się balayage który kiedyś wkleiłam na wątku o prostych długich włosach https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1251458943 |
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyprostował mi zęby ale zrobił ogromną szparę na dole przestałam nosić, szpara zniknęła a ząb został znowu z przodu Ja bym chciała stały aparat ale zakładany od tyłu |
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 15 000 juz można miec piekne nowe piersi ![]() Ja uwielbiam mój aparaciak jest uroczy
|
|
#816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym chciała iść spróbować , a może dobrałby właśnie taki kolor w którym czułabym sieatrakcyjnie itp, uważam że zawsze warto spróbować , a jak nie pasuje to wrócic do swojego poprzedniego koloru a ja bym chciała mieć takie włoski, ale u mnie to jest problem- jak tylko kolor brązowy wypłukuje mi sie z włosów i zaczynaja one jaśnieć to czuje sie strasznie jakoś nijako więc raczej w takim byłoby to samo
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ja mam tylko 1 ząb (górna prawa 2) do przodu i go trzeba naprawić |
|
|
|
|
#818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie ma znaczenia ile zebów masz krzywych, tu sie cały zgryz ustawia na nowo.
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6-7 tys za łuk ale to jakiś nowoczesny sratatata Incognito a te starsze lingwalne są tańsze |
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Incognito u mnie od 8000 zł sie zaczynaja, o aparatach starszej generacji pojecia nie mam, skoro sa tak tanie to nie wiem czy bym sie zdecydowała. Ja mam na sobie nowej generacji, bezligaturowy, leczacy duze wady w rok, bez koniecznosci estrakcji zebów, bolesnego poszerzania szczeki poniewaz sam sobie miejsce na nie wytwarza i jestem meeega zadowolona, ze starszym cackałabym sie prawie 3 lata plus wyrywanie dwuch czwórek albo z rozrzezaniem podniebienia dodatkowym aparatem. Dalego na Twoim miejscu za to 4 tys wziełabym widoczny jakis super extra niz lingwalny starszej generacji.
|
#822 |
|
Wtajemniczenie
|
heh też mam podobne plany i cele, jak tak dalej pojdzie to po Polsce będa chodzić same laski w stylu AG
Na razie od listopada zaczynam studia zaoczne i zależy jak będę dawać rade z nauką to może poszukam jakiejś pracy A na pewno za 3 lata, po licjencjacie poszukam czegoś związanego z moim kierunkiem i wtedy zacznie się metamorfoza Oczwiście ząbki, siłownia 2,3 razy w tygodniu, opalanie natryskowe, depilacja laserowa i nosek bym poprawiła A co do piersi itd to raczej nie, uważam że mam dobre proporcje a ujędrnienie i umięsnienie ciałka może zdziałać cuda
|
#823 |
|
BAN stały
|
kurde , ja tez mialam aparat , najpierw na gore a potem na dol(ale krotko ) , ale jak mialam z 12 14 lat juz nie pamietam , wiem ze za szybko zdjelam , mialam juz co prawda wyprostowane zeby ale ortodontka mowila ze zza wczesnie , ja sie uparlam , z biegiem czasu na dole zrobila mi sie szpara od nowa i zeby poszly do przodu , wypychajac zeba z gory , efekt jest taki ze mam furtke na dole (ale nie widac chyba ze ktos mi oko wsadzi do buzi ) i prawa jedynke bardziej do przodu co juz niestety widac
![]() zeby to korygowac musialabym od nowa aparat najpierw na dolna szpare a potem na gore kamciurka powiedzmy ze z Tz jakos wyjasnilismy pare spraw , mamy zawieszenie broni , zobaczymy jak dlugo to potrwa poison ty wg mnie jestes idealna , tzn w tych jasniejszych wlosach nie musisz robic zadnego nosa ani nic (tzn cwiczenia, depilacje to sprawy logiczne ) jestes piekna juz teraz ![]() a ja chce tylko 2 rzeczy od swietego mikolaja : zeby mi odrosly moje wlosy , a przysiegam ze juz nigdy ich nie spale , nie ufarbuje (no moze jakies delikatne pasemka ) a juz na pewno za nic nie przejade rozjasniaczem , niech odrosna oczywiscie doceniam to co mam , mogloby byc o wiele wiele gorzej
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak nosiłam ten tylko na noc to pół roku już miałam prawie proste ząbki Naprawdę bardzo szybko mi wyprostował, no tylko ta szpara Na pierwszy rzut oka tego się nie widzi (tej mojej jednej krzywizny) no ale potem jak się śmieje itd, to widać Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-24 o 14:31 |
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie Ci w blondzie jasnym, co cie tak wzieło na zmiane?
|
|
#826 |
|
Zadomowienie
|
POISON ale ty masz ładny kolorek włosów
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się podoba
![]() Dzisiaj robię sobie hennę brwi ciekawe jak mi wyjdzie ![]() oprócz tego jeszcze na włoski waxa ostatnio takie suche są ![]() Trzeba wyglądać jakoś jak Tz przyjdzie dawno się nie widzieliśmy
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-24 o 14:36 |
|
|
|
#828 |
|
BAN stały
|
siwa chodzi Ci ze mi ladnie w tym blondzie ??
mi sie nie podoba , tzn blond tak ale nie ten konkretnie tandetny odcien , no i zniszczyl mi wlosy , dlatego teraz zapuszczam moje , bo moj kolor tez jest ladny z ta roznica ze nie musze upalac wlosow . dlatego nie rozumiem Ciebie , masz ladne , co najwazniejsze ZDROWE wlosy , w czarnym Ci bylo ladnie a i tak sie uparlas zeby rozjasnic a masz jakies zdjecie z przeszlosci , jak mialas blond wlosy , jestem ciekawa jak Ci bylo .dziewczyny czy ma \miala ktoras podklad Chanel Vitalumiere ? kupilam ostatnio a nie wiem jak uzywac , jest taki sliski , inny niz te ktore mialam do tej pory , niestety nie jest mocno kryjacy , musze znalesc na niego sposob , nadaje buzi taki swietny efekt , nie matowy plaski tylko taki fajny ale nie kryje |
|
|
|
#829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz mam ciemne włoski niestety Nie wiem co mnie tknęło, ale chciałam brąz a jak zwykle to bywa wyszedł czarny prawie Czyli jednak macie takie zdanie jak mój TZ, który ciągle mi marudzi, że w jaśniejszych lepiej Ale mam sprawdzoną fryzjerkę, która już mi rozjąsniała włoski więc wiem do kogo uderzyć. Tylko co z brwiami, teraz uzywam czarnej henny...
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez sie czarny podobał, ale juz za ciemno mi było, i jeszcze maluje oczy na czarno to wiesz ... teraz robie balleyage taki chyba cos ala Burciaga.
|
|
#831 |
|
BAN stały
|
Paris :
|
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
hej Laseczki
![]() jejjjaaaaa ale mam okropny humor.... tż mi w tym dodatkowo pomógł .chyba dziś cosik wypije dla relaksu z kumpelką![]()
|
#833 |
|
Zadomowienie
|
1985SiWA A jaki masz.? Taki normalny.?
Ja miałam od razu , na górze i na dole, przez 1,5 roku. Miałam mieć 2 lata, ale zdjeli mi szybciej, bo zaczeły mi się próchnice robić. Na razie próbuję zęby wibielać pastami, chciałabym coś mocniejszego, ale mam słabe zęby. ale za rok , lub jakoś tak zdecyduje sie na wybielanie u dentysty
Mój <3 Kotek ; * Dążę do celów ![]() Edytowane przez shane00 Czas edycji: 2009-10-24 o 17:00 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:![]() to jedyna rzecz ktora mi przeszkadza
|
|
#835 |
|
BAN stały
|
Czarnuleczko nie znalazłam tego fluidu,bylam w 3 kosmetycznych
ehh no trudno ale kupilam sobie 2 pary sztucznych rzes i tusz do rzes, uwielbiam sztuczne rzesy - zwlaszcza jak ide na impreze- nie musze malowac oczu i sie nie rozmazuje![]()
|
|
|
|
#836 |
|
BAN stały
|
o jakie pustki , wszystkie sie pewnie szykuja na imprezy
mi wlasnie dosychaja wlosy , jadziemy ze znajomymi do mc donalda , potem kino (Bruno Borat ciekawa jestem co wymyslil tym razem ten zboczek ) a pottem sie zobaczymy , moze bingo a mialabym ochote isc sobie potanczyc , pobalowac gdzies ![]() gwiazdeeczka co z tymi rzesami jest , ja sie zastanawialam czy kupic ale nie jestem pewna efektu , czy wygladaja sztucznie ? czy kiedykolwiek ci odpadla taka rzesa ? wklej mi zdjecie twych pieknych oczu w doczepionych kepkach jestem ciekawa jak to wyglada
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedługo walczy Adamek i Gołota Trzymam kciuki za tego pierwszego
|
|
|
|
|
#838 |
|
Rozeznanie
|
Gwiazdeczko to może i ja zaraz wrzuce foteczki na profil ze sztucznymi rzęsami - ale nie kępki bo juz sprawdziłam kępki mi odpadają choć łatwiej się je nakleja.
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
Widze, że mowa o apatarach
![]() Ja też niedługo zakladam stały a jeszcze w pon musze iść wyrwać czwórki Masakra to będzie jaki będę mieć uśmiech ale trudno, mam nadzieje, że moje szanse jako singielki nie zmaleja do 0,1%
|
|
|
|
#840 |
|
BAN stały
|
aaaaa czyli sa rozne rodzaje rzes , w calosci tzn caly paseczek wloskow i pojedyncze kawaleczki 'kepki' , widzzialam na filmiku YT jak doklejali je modelka tzn caly jeden paseczek ,
marlenkarr pokaz , pokaz lilly honey dlaczego musisz zeby wyrywac ???? przeciez 4 jest z przodu na widoku , musisz miec bardzo skrzywiony zgryz , ja mialam zeby jak krolik , wychodzily mi prawie spod nosa , ale udalo sie je ponapychac bez wyrywania , boze biedactwo Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-24 o 20:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Nie mogę mówić ani pić
ale naszczeście teraz wogóle mi sie to nie zdarza może raz na 1,5 roku. 

za 15 000 juz można miec piekne nowe piersi 

i nie ma znaczenia ile zebów masz krzywych, tu sie cały zgryz ustawia na nowo.

Masakra to będzie jaki będę mieć uśmiech ale trudno, mam nadzieje, że moje szanse jako singielki nie zmaleja do 0,1%