|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
a myślisz,że są dobre perspektywy pracy po dietetyce? matko, ja kocham ta tematyke poki co musze sie wziac do nauki, bo dzis tez nic nie zrobilam, a jutro mam 3 spr
|
|
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
a słyszał ktoś coś o angielskim, matmie i gegrze z Grega? bo właśnie zamówiłam.. nie spodziewam się po tym nie wiadomo czego ale 9 zł za książkę to się skusiłam
zawsze to coś ![]() wracam do polskiego
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:58 |
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) myślę, że po weterynarii raczej też... tak samo jak i po dietetyce i analityce... moim zdaniem są to takie kierunki, po których wbrew pozorm znalezienie pracy to nie jest Mount Everest naszych możliwości.. ja mówiłam o biologii ![]() chemię już mam i jestem zadowolona, jeszcze Operon muszę dokupić.
|
|
#815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() świetny komentarz ![]() Cytat:
----------- łeee... nic mi sie nie chce, tzn. nie chce mi się iśc na jazdy. robiłam dzis caly dzien matme z czego 3/4 zadan w ogóle nie umiem, nawet nie wiem jak wziac sie za nie. uwielbiam jak na lekcji robimy mega proste, a potem w zbiorze są mega trudne. nienawidzę geometrii i nawet gdybym sto lat przy niej siedziala, to jej nie polubie |
|||
|
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przerwa. Mózg mnie już boli, a przydałoby się jeszcze do chemii zajrzeć.
Bo jutro wszystkiego nie ogarnę, tym bardziej, że jeszcze do biologii trochę siądę.Wszystko jest w pierwszym poście. ![]() Zbiór zadań pana Kiełbasy. ![]() Cytat:
Nie ma miliona kolorowych obrazeczków, które rozpraszają. Treści są omówione, a nie tylko wymienione (jak robi to operon). Mnie osobiście bardzo podoba się to repetytorium. Jeszcze patrząc na cenę to już w ogóle cudo. ![]() Cytat:
Da się to jakoś poprawić czy tak zostanie? xD Pierwszy post. ![]() Racja. Greg z chemii ma dużo błędów. Widziałam, bo koleżanki kupiły. Reakcje są jakby niekompletne. Np. w związkach organicznych brakuje atomu tlenu i już się nie zgadza całe równanie.
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:| nieźle. jak mozna wydac takie pelne błędów repetytorium czy vademecum? w ogóle, dziewczyny, nie mylmy vademecum i repetytorium - to jest dokladniejsze, omowione wszystko w nim jest, a w vademecum nie a no i polecam testy wsipu autorstwa p. Jadwigi Filipskiej i Kowalczyk i kogos jeszcze do biologii.
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#819 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
może też zamówie repetytorium do geografii z tego wydawnictwa co Beata zachwala. może bedzie dobre ![]() poczytałam trochę 'granice' ale kompletnie nie potrafiłam się skupic. niewiem czemu ;] Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-10-25 o 18:04 |
||||
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mnie naszła myśl, żeby w sobotę za tydzień wybrać się do kina na "This is it" :P muzyki Jacksona nie lubię, ale może być to ciekawy film.. show jakie on robił na prawdę robi wrażenie i mimo, iż nigdy nie byłam jego fanką jestem ciekawa tego filmu.. i są jeszcze bilety xD zbieram ludzi :P wiem, że jedna koleżanka jęczała, że chce na to iść
|
|
#821 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też zawsze niby zabieram się za naukę, ale to tu jeszcze muszę coś sprawdzić, tam coś poszukać i kończy się zawsze tak samo Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Porobiłam już w sumie większość rzeczy, czas na małą przerwę, a potem może jeszcze poczytam. Miłego wieczoru
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz kilka demotów ode mnie
![]() http://demotywatory.pl/311357/Pojazd-biodegradowalny http://demotywatory.pl/312785/W-kiblu http://demotywatory.pl/311358/Szum-k...-z-klasy-wyzej > święta prawda ![]() http://demotywatory.pl/313249/--Jak-...aj-na-imprezie http://demotywatory.pl/318441/Do-odpowiedzi-zapraszam > nie wiem jak Wy, ale u mnie to pewien rodzaj odruchu bezwarunkowego http://demotywatory.pl/318445/Czy-te-oczy ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14912876] o niee [/QUOTE] ja przeglądałam Grega i co mi się spodobało to to, że właśnie te wszystkie schematy są fajne, czytelne, bo że tak powiem samą treść to już mam inne na oku chociaż jeśli sobie kupię to z Kramu i to Ewy Pyłki-Gutowskiej + xerówki Operonu, to sądzę, że więcej nie będę kombinować, bo co za dużo to niezdrowo :P
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zastanawiam się cały czas czy zdawać biologię rozszerzoną.. Może kupię to vademecum co poleca Beata, bo z operonu ciężko mi się uczyć |
|
|
|
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mam wszystkie arkusze z poprzednich lat, mam testy Omegi, mam Villeego (obrazki ) i zeszyty po koleżance. Nie boję się. Czemu? Bo mam motywację i energię do działania . Mam koleżankę, która na 3 miesiące przed maturą zdecydowała się zdawać biologię R. Dostała się na medycynę ! To szaleństwo, raczej nie próbujcie tego robić ._______ Jestem nie do życia. Wstałam o 15, wykąpałam się, coś wszamałam, a potem do książek. UDAŁO MI SIĘ SKOŃCZYĆ METABOLIZM ! ![]() ![]() Zmykam teraz do moich 4 listów a angola
|
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Dołączam do Was jako tegoroczna maturzystka Ja będę zdawać polski, historię,angielski, wos rozszerzony no i nieszczęsną matmę na podstawie ;/ Mój cel to prawo na UJ ew. na UW.
|
|
|
|
#826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Pamięta mnie ktoś jeszcze?
![]() W sobotę jazda, potem seans nocny , dzisiaj jeżdżenie po całej rodzinie z zaproszeniami na 18 i nawet nie mam kiedy kompa włączyć ![]() Idę poczytać co tam u Was |
|
|
|
#828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesamowite! ![]() Chociaż, mój brat też w sumie zdecydował się 3 miesiące przed maturą i zdał na 80 %, a uczył się mało, więc dla chcącego nic trudnego. Trochę samozaparcia i wszystko można zrobić. ![]() Brawo. ![]() Cytat:
![]() ----------- Poobijałam się 2 h, a teraz idę do chemii. Dobranoc. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#829 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mają genialnego nauczyciela, który dyktuje im równie genialne zadania, które rozwiazują po 30minCytat:
![]() Cytat:
Jak jazdy idą? Kiedy egzamin? |
|||
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ambitnie, chwali się ! Cytat:
Justyna pytałam o Ciebie wczoraj a jak seans się podobał? ![]() ;***
|
|
#831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak coś, to ja zawsze z matmy służę Cytat:
liczę, że na studiach się zmieni w ogóle już chcę się wyprowadzić, mam dosyć tej małomiasteczkowej mentalności ![]() Nie Cytat:
![]() Wczoraj byłam z kinie, mówiłam Ci Cieciu ;* (albo i nie I jak możesz zapomnieć, gdzie mam WORD fośChwalę Cię chociaż umknęło mi za co Cicho, ja też jeszcze męczę ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze kompletnie nic nie wiem anie o studniówce ani o organizacji matury... Dopiero 5ego czy 6ego zebranie z rodzicami i ustalą i termin studniówki też, bo tamten był wstępny. A my już wszystkie mamy fryzjerów pozapisywanych Cytat:
Betka, weź wrzuć do pierwszego postu link do informatora, co? Czegoś mi chyba nie zacytowało... |
|||||
|
|
|
#832 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja chyba zamówie sobie to repetytorium z Kramu Cytat:
jak masz na imie >Cytat:
|
|||
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, tego:
Mnie, mnie ![]() A bardzo dobrze dzisiaj sporo jeździłam, bo wiecie, niedziela, a koło mnie tylko takie drogi gminne, powiatowe ![]() 12ego ![]() Widziałam ![]() Do dupy • Dying Breed fajne, takie bardziej tajemnicze, psychologiczne... gdyby nie to, że się spóźniliśmy 30 minut ![]() • My Name is Bruce nie wiem, co to było, jakaś pseudo-parodia ( ) czy komedia... połowę przespałam Był jakiś chiński bóg wojny i tofu, tak w skrócie, żebyście sobie wyobraziły, jaki żenujący ![]() • Trailer Park of Terrors zapowiadał się fajnie, gdyby jakieś zombie później nie wyskoczyły ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14915817] no jasne !! [/QUOTE]![]()
|
|
|
|
#834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, że chcesz, że wierzysz w siebie... brawo ![]() Cytat:
jak masz na imię ?Cytat:
![]() zastanawiałam się co porabiasz... a chwaliłas mnie za to, że zrobiłam wszystko na korki z biologii z wczorajszych zajęć ![]() jestem załamana, nie wyszło mi ani jedno parkowanie. mam ochote rzucic to cale prawko w kąt. |
|||
|
|
|
#835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
Ej, dziewczęta, spójrzcie na załącznik
To jest moje biurko naukowe (mam biurko belzebuba i biurko naukowca ) po porządkach. Normalnie panuje tu istny rozgardiasz. To są moje książki, z których uczę się do matury. Za***.oza, nie? |
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko ![]() Ej Właśnie, i witam nowe dziewczyny
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na cke i innych takich znalazłam tylko ogólną listę, a tu prosiłam o listę do renesansu, więc wybacz ![]() wszystko co miałam na dzisiaj zaliczone, więc chyba z czystym sumieniem można iść spać dobranoc i miłego jutra
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-10-25 o 20:54 |
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukałam dzisiaj czegoś w zeszytach od matmy i wyjęłam wszystkie z 1 i 2 klasy i wszystkie leżą na biurku
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ![]() u mnie podobna ilość, choc w sumie - większa - bo wiecej podr do biol ![]() ech, to sie nazywa, biurko maturzysty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

zawsze to coś 

Bo jutro wszystkiego nie ogarnę, tym bardziej, że jeszcze do biologii trochę siądę.

A wczoraj myłam okno z wilgotnymi włosami i może mnie przewiało. 
Niesamowite! 

foś