|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
i te karteczki samoprzylepne parę lat temu w fali euforii nad rozpoczęciem roku szkolnego kupiłam sobie te karteczki i do tej pory leżą prawie nieruszone ;D |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc renesans też jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie... Weronika, Ty zdajesz R? kurde, ja to w sumie chyba sobie daruje go, bo nic nie robię w jego kierunku ![]() widzę, że u Ciebie to i do CAE lezą ksiązki (swoją drogą, dobre?) ![]() i tak bedą lezały do matury
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest podzielone na literaturę polską i powszechną, być może dlatego nie zwróciłam uwagi, że tak jest... gapa ze mnie w szkole dostaliśmy taką listę całkowicie uporządkowaną, tylko miałam ją chyba przez jeden dzień... później ani widu, ani słychu...
|
|
#846 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że czego bóg?! Cytat:
Marta co to ma być za zniechęcenie?! Przecież dobrze wiesz, że umiesz, tylko się nakręcasz niepotrzebnie Głuptasie Biologię umiem, fizykę też jutro sprawdzian z hormonalnego i kartkówka z dualizmu korpuskularno-falowego, prościzna ![]() Dziś w dzienniku elektronowym dostawili ocenki. No niech będzie, że wam je pokaże, no Tą matmę nieszczęsną poprawiłam na 4+, ale nietoperzyca nie usunęła oceny >.>nie wiem czy tylko mi ucina obrazek :S http://img32.imageshack.us/img32/4360/matm.png Edytowane przez Riddim Czas edycji: 2009-10-25 o 21:22 |
||
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, pewnie mama będzie chciała na 1.11 sprzątać, to będę musiała wziąć ![]() Cytat:
po prostu jestem taka przewrażliwiona na tym punkcie ![]() Riddim, dzięki ![]() Chiński bóg tofu i wojny, szkoda gadać ![]() Ale macie fajne dzienniczki
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-25 o 21:26 |
||
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio na fakultetach byłam z siebie dumna bo w sumie miałam w czytaniu źle np połowe, ale rozumialam to. a nie jak kiedys ze strzelałam ![]() tak samo sluchanie troche lepiej (jedno z 2, drugie w ogole nie wiedzialam o czym mowia to chyba są rzeczy, które trzeba ćwiczyć... bo oprócz znajomości słówek, struktur... trzeba wiedziec jak sie zabrac do tego, to troche tak.. na wyczucie. kurde. cae, cpe ![]() hah, tak to byś nie ruszyla ![]() wojny i tofu - taka mine mialam jak o przeczytalam ![]() ![]() swietny dzienniczek, tez zawsze takie chcialam ![]() jak możesz mieć 1+ ?
|
|
|
|
|
#849 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hm, te książki wygrałam w necie , jedna z nich to gramatyka, a druga dużo readingów i słuchanek. Po paru ćwiczeniach myślę, że są dobre, ale... trudne.Cytat:
|
||||
|
|
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przepraszam za to 1+, to niechcący
|
|
|
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tej P i do R, bo w sumie w szkole jestem w tej gr zaawansowanej, i raczej nie robimy tych listów i innych form z P, bo pani uwaza ze jak ktos umie na R to i na P tym bardziej (w pewnym sensie racja...) myślałam o tym Oxfordzie ![]() no cae i cpe to ja sie nie dziwie że trudne ![]() poziom wyzszy niz maturalny? moje kocisko tez uwielbia jak ma co ruszac, zwalać, pogryźć ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
na kolana ![]() to ja zazdorszczę takim dzieciOM lookam
|
||
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uczeń bez 1 to jak żołnierz bez karabinu
|
|
#853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zawsze wiedziałam, że we mnie wierzysz
![]() Cytat:
To było do mnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#854 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a szkoda, bo w kinie nowej galerii to puszczają ![]() Cytat:
dokładnie, też tak mam ![]() Cytat:
gratuluję uporu Cytat:
![]() Cytat:
już widzę moją panią od polskiego wklepującą oceny na stronę internetową też właśnie _____________ pouczyłam się troszkę ale na syntezę z antyku dalej nie umiem nic
|
|||||
|
|
|
#855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ja na pewno nie jestem na poziomie CAE, co dopiero CPE , więc bez obaw ![]() Damy radę
|
|
|
|
|
#856 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasi sorowie mieli specjalne szkolenie xD pamiętam, że nas z kilku lekcji zwolnili, żeby ich przeszkolić
|
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to dzieki temu dziennikowi, wychowawcy nie musza robić samemu na kalkulatorze tych podsumowan z ocen, godzin itd ![]() pff Cytat:
wierze ![]() widze ze mamy z anglem ten sam problem ![]() myslisz ze jest cos slowkowego? bo w sumie to wiesz, bierzesz word bank i kujesz ![]() ja te struktury gramatyczne wale
|
||
|
|
|
#859 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
łooooo to rzeczywiście ale nasi by na to nie poszli chociaż mogłoby być zabawnie z tą nauką
|
|
|
|
|
#860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez czytac probowalam, ale za duzo slowek nie rozumialam... (coelho) te moje słowka ![]() a teraz to czasu brak. pewnie że damy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas i tak nie kierują się średnią ocen z internetu, bo u nas różne oceny mają różną wagę, a tam normalnie jest liczona średnia arytmetyczna ;P Cytat:
)u nas Danka (dyrka) powiedziała, że będzie i jest ![]() właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam jeszcze 1 ![]() ale jutro może odda spr. z fizyki
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ze my mamy wystawione z przedmiotow inne, to ja wiem, u mnie tez tak. akurat fajne jest to ze JA moge sobie zagladac ![]() rodzicow to tak bardzo obchodzi ![]() a ja mam 2 laski z polaka. ale to się nie liczy |
|
|
|
|
#863 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak się boję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja je lubię akurat ![]() Cytat:
bo muszę mieć coś, co mnie wciągnie ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Riddim, Tobie to się chyba coś w podpisie popierdzieliło, co? ![]() Maturzystki 2019 cz. IV - matura to bzdura! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() wsumie wszytsko co zdaje na rozszerzeniu mam na podstawie a nic z tego co mam na R w szkole nie zdaje na maturze No wsumie - czemu nie. Myślę że każdy jest w stanie sie nauczyc do matury nawet jak zaczyna od zera z trzy miesiace bo taka prawda że wiedza to tylko 28% pkt, reszta to uiejetnosci i inteligencja jesli chodzi o biologiena tych umiejetnosciach ludzie polegaja, wiedze nie trudno wbic do glowy, tylko 3 ksiazki do nauczenia sie jakby nie patrzec;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to się nie liczy? ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
|
#866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo, wiadomo, ze ma wciągnac a nie flaki z olejem ![]() to nawet nie bedzie sie chcialo czytac tego... a weź tu jeszcze zrozum. a poza word bankami nie mam pomysłu ![]() jak cos znajdziesz to pochwal sie ![]() błagam Cie, ale nie mow, ze chcesz mature za 9 lat dopiero zdać! Cytat:
?ja mam trochę więcej ![]() ale wiem o co Ci chodzi, matury R sa nie tylko sprawdzianem wiedzy, ale tez... hm... kombinowania czy tez inteligencji, jak kto woli to nazwac ![]() przynajmniej z biol. Cytat:
|
|||
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo w ogóle nie będzie matury ![]() a no chyba, że tak
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
powiem wam ze dzis wypoczelam.
dluzsza doba to to, co lubię. ![]() poza tym, wyspałam się! ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() zeby naród gupim był. hm. no tak tak ![]() serio niesprawiedliwe... za pd ktora kazala nam na lekcji zrobic (mimo ze nie mielismy skad...) bo duzo osob zglosilo NP ![]() a druga za wypracowanie niezapowiedziane. w ogole nie pamietalam o co chodzilo w tych lekturach. poza tym - nie umiem pod klucz pisać
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
wogole dowiedzialam się dziś od kolezanek że z pracy klasowej z polskiego, dostalam 5
![]() jeszcze jej nie widzialam, ale nie wiem jakim cudem udało mi się trafić pod ten klucz, liczylam na 2
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() serio ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Martyna widzę Cię, co sie nie odzywasz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

) po porządkach. Normalnie panuje tu istny rozgardiasz. 

więc renesans też jest 

dzisiaj sporo jeździłam, bo wiecie, niedziela, a koło mnie tylko takie drogi gminne, powiatowe 
co to ma być za zniechęcenie?! Przecież dobrze wiesz, że umiesz, tylko się nakręcasz niepotrzebnie Głuptasie
jutro sprawdzian z hormonalnego i kartkówka z dualizmu korpuskularno-falowego, prościzna
Tą matmę nieszczęsną poprawiłam na 4+, ale nietoperzyca nie usunęła oceny >.>

gratuluję uporu