Starania o dziecko - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 15:50   #721
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Witam, Nie bardzo wiem w którym wątku mogła bym zadać nurtujące mnie pytanie, jeśli trafiłam źle to skierujcie mnie proszę na poprawne miejsce.

Mam bardzo wysoki testosteron przez co miałam nie regularne bardzo okresy. Lekarz mi przepisał Duphaston. Po pierwszym opakowaniu okres wystąpił po dwóch dniach, teraz po drugim nie mam już 5 dni od z kończenia opakowania.... Od dwóch tygodni strasznie bolą mnie piersi, brzuch mam wzdęty. Robiłam test dwa razy w odstępie 6 dni ale wyszedł dwa razy negatywnie. Myślicie, że mogę być w ciąży ale przez duże stężenie testosteronu test tego nie pokazuje? Mam wizyte u gina 29, ale bardzo się boje bo mam nadzieje, że jestem....
Przepraszam za tak długi referat
Wiesz ja podchodzę już do testów wszelkich z niechęcią(po moich doświadczeniach) i moim zdaniem test sprawy nie przesądza. Ale o Twoim konkretnym przypadku nie umiem nic powiedzieć:-(

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:32   #722
asiulap24
Raczkowanie

Cześć dziewczynki. Dawno mnie nie było. Brak czasu zwyczajnie i już. Na początek gratuluję tym którym się udało , tym które nadal czekają życzę powodzenia. Mnie się nie udało. Trzeci cykl staranek zaczynam. Mam nadzieję że teraz będzie efekt.
Trzymajcie się.
asiulap24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 19:54   #723
EdziaO
Zakorzenienie

dziewczyny mam do was pytanie chodzi o USG jajników. Byłam u mojej pani gin bo boli mnie lewy jajnik od 2 miesięcy. Nie mocno,ale często no i w końcu mąż mnie wysłał żeby jeszcze raz to obejrzeli. Tam gdzie ona przyjmuje mają wolny termin na 3-listopada. Ale mój okres starań to właśnie od ok-30.10-06.11. I co teraz nie zaszkodzi mi to?w sensie nie "wypłucze" mi żołnierzyków?Bo jak tak to po prostu pójdę do innej przychodni gdzie umówią mnie szybciej.Zależy mi po postraszyła mnie torbielem. Cenię tą lekarkę, ale dla niej jeden poświęcony cykl to nic dla mnie...to same wiecie ile.

Edytowane przez EdziaO
Czas edycji: 2009-10-22 o 20:00
Stary 2009-10-22, 19:59   #724
Engelchen
Raczkowanie

Edzia to przeciez super okazja zeby zobaczyc czy owulacja byla, czy jest, czy kiedy bedzie
bedzie widziec jak duzy jest pecherzyk i kiedy sie uwolni, a moze trafi nawet na sama owulacje
wydaje mi sie ze nic ci nie wyplucze
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 22:27   #725
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Engelchen Pokaż wiadomość
Edzia to przeciez super okazja zeby zobaczyc czy owulacja byla, czy jest, czy kiedy bedzie
bedzie widziec jak duzy jest pecherzyk i kiedy sie uwolni, a moze trafi nawet na sama owulacje
wydaje mi sie ze nic ci nie wyplucze
no bo właśnie obawiam się bo to będzie mój dokładnie 14 dzień. Teoretycznie-średnio najbardziej prawdopodobny dzień.Od 10 do 18 będziemy walczyćI boję się czy taka ingerencja nie popsuje naszych starań. Może głupoty gadam ale taka ingerencja centralnie tam gdzie sobie siedząnic im nie zaszkodzi?

Jesli wiecie proszę podpowiedzcie!

Stary 2009-10-23, 20:20   #726
macocha19
Raczkowanie

Czesc dziewczny mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie moje kochane nie było mnie tu tak dłuugo ale to wszystko przez ten remont (remontujemy pokoje...i troche mam sprzatania) co tam u Was?? napiszcie mi jakis skrót co tam u kogo słuchac, mam nadzieje ze duuzo przybyło zafasolkowanych przesdtawie sie jescze ttym kobietką ktore dołączyyły jak mnie tu nie było. Mam na imie Asia 21lat, 11 cykl staranek i włansie jestem tuż tuż przed @ a i mimo wielkich staranek napewno przyjdzie, wszystkie znaki na niebie wskazują na to. no wiec nic czekam na jakies streszczenie, bo naprawde wybaczcie mi ale nie jestem wstanie nadrobić tego wszytskiego pozdrawiam
Stary 2009-10-25, 15:58   #727
anula_81
Zakorzenienie

Witam dziewczyny!

Ja lat 28, 25 wrzesnia wzielam ostatnia tabletke i od razu zaczelismy starac sie o dzidziusia, lekarz powiedzial, ze po kilku latach tabletek najlepiej zaczac od razu Troche sie naczytalam i martwie sie bo rozne macie opinie, ale zobaczymy. testu jeszcze nie bylo, ale cos czuje ze jednak przyjedzie okres bo glowa boli jak zawsze przed. Ciesze sie ze znalazlam to forum Pozdrawiam
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:42   #728
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Ja lat 28, 25 wrzesnia wzielam ostatnia tabletke i od razu zaczelismy starac sie o dzidziusia, lekarz powiedzial, ze po kilku latach tabletek najlepiej zaczac od razu Troche sie naczytalam i martwie sie bo rozne macie opinie, ale zobaczymy. testu jeszcze nie bylo, ale cos czuje ze jednak przyjedzie okres bo glowa boli jak zawsze przed. Ciesze sie ze znalazlam to forum Pozdrawiam
Witam kolejną z przyszłych mamJa słyszałam, że po tabletkach zaraz następuje taki skok hormonów, że są ogromne szanse więc trzymam za Ciebie kciuki i pisz o swoich "postępach"

Stary 2009-10-25, 20:35   #729
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Witam kolejną z przyszłych mamJa słyszałam, że po tabletkach zaraz następuje taki skok hormonów, że są ogromne szanse więc trzymam za Ciebie kciuki i pisz o swoich "postępach"

No ja wlasnie na to licze, choc dzisiaj to juz mam ewidentne symptomy przedokresowe lacznie z ogromnym bolem glowy, ale co tam, jesli nie w tym to w kolejnych miesiacach, ale jak mowia nie ma co sie nastawiac za bardzo wtedy samo przyjdzie

W ogole b. sie ciesze ze znalazlam to forum bo mysle ze bedzie mi po prostu razniej. Ps. Przepraszam za brak polskich znakow ale nie mam ich w tym komputerze.
Pozdrowionka z deszczowej Norwegii dla wszystkich przyszlych mamusiek

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 08:15   #730
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
No ja wlasnie na to licze, choc dzisiaj to juz mam ewidentne symptomy przedokresowe lacznie z ogromnym bolem glowy, ale co tam, jesli nie w tym to w kolejnych miesiacach, ale jak mowia nie ma co sie nastawiac za bardzo wtedy samo przyjdzie

W ogole b. sie ciesze ze znalazlam to forum bo mysle ze bedzie mi po prostu razniej. Ps. Przepraszam za brak polskich znakow ale nie mam ich w tym komputerze.
Pozdrowionka z deszczowej Norwegii dla wszystkich przyszlych mamusiek
No pewni zawsze razem przyjemniej i fajnie wiedzieć, że ktoś też tak to czuje i po prostu rozumie. Ale z tym nastawianiem, to powiem Ci, że moim mistrzem jest ten co potrafi wyłączyć sobie myslenieJa jak widac nie potrafięChociaż wiem, że sobie szkodzę. Ale na szczęście zawsze można tu zajrzeć i połączyć się w boju

Stary 2009-10-26, 08:52   #731
asiaczek82
Rozeznanie

Dzień dobry mam nadzieje że mnie przyjmiecie do grona staraczek??...Mam 28 lat i stram sie o drugie dziecko .... i idzie Nam to dość opoornie opory stawia mój organizm.... okazło się ze choruje na hiperprolaktemie...wiem to od 2 miesięcy przyjmuje bromergeron i wspomagamy zaciążenie dufastonem.... niesety przez tą hiperprolaktemie poroniłam dwa razy ....
Obecie jeszcze zostało mi 6 dni i testowanie... chociaz mam dobre przeczucia bardzo sie boje....
asiaczek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 09:19   #732
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz ja podchodzę już do testów wszelkich z niechęcią(po moich doświadczeniach) i moim zdaniem test sprawy nie przesądza. Ale o Twoim konkretnym przypadku nie umiem nic powiedzieć:-(
Dziękuje za odpowiedz

Niestety w weekend dostałam okresu . No nic staramy się dalej Powodzenia wszystkim życzę !!!
Stary 2009-10-26, 10:25   #733
anula_81
Zakorzenienie

A ja sluchajcie dziewczyny rano prawie zemdlalam!! Tak slabo mi sie zrobilo i oblal mnie zimny pot! Wystraszylam sie. Po wczorajszym bolu glowy myslalam ze dzis bedzie okres i dlatego te mdlenia, ale jednak nic nie ma! A slaba jestem dalej. chyba ze burza hormonow po odstawieniu tabletek.

Ale nie ma co, ostatni raz mdlalam w liceum!!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 12:05   #734
justynacz80
Rozeznanie

HEj dziewczyny! Ja też nie umiem wyłączyć myślenia. Miesiąc dłuży mi się niczym rok! W tym cyklu staralismy się w 10, 11 i 14 dzień, potem nie było jak. A do testowania jeszcze tyyyyle czasu... też tak macie? (wiem, że macie ) Buziaki!
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 12:56   #735
itakasia
Zakorzenienie

hej
anula_81
trzymam kciuki zeby byl piekny powod tej slabosci
doruś
dobrze ze staranka takie mile, prawda
asiaczek82
dobrze ze wiesz co jest i leczysz, teraz juz z gorki

u mnie 8dc, za chwile staranka
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:22   #736
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sluchajcie dziewczyny rano prawie zemdlalam!! Tak slabo mi sie zrobilo i oblal mnie zimny pot! Wystraszylam sie. Po wczorajszym bolu glowy myslalam ze dzis bedzie okres i dlatego te mdlenia, ale jednak nic nie ma! A slaba jestem dalej. chyba ze burza hormonow po odstawieniu tabletek.

Ale nie ma co, ostatni raz mdlalam w liceum!!
wiesz co hmm może by tak teścik?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
HEj dziewczyny! Ja też nie umiem wyłączyć myślenia. Miesiąc dłuży mi się niczym rok! W tym cyklu staralismy się w 10, 11 i 14 dzień, potem nie było jak. A do testowania jeszcze tyyyyle czasu... też tak macie? (wiem, że macie ) Buziaki!
każda minuta jak godzina a dzień jak tydzień...co najmniej

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Dziękuje za odpowiedz

Niestety w weekend dostałam okresu . No nic staramy się dalej Powodzenia wszystkim życzę !!!
Za chwilkę będziemy miały obie kolajną szansę-u mnie końcówka okresuOby nam niebo sprzyjało i zesłało jakiegoś aniolkaNam wszystkim

Stary 2009-10-26, 13:39   #737
asiaczek82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Bo nie da sie wyłaczyć funkcji "nie myśleć o dziecku" jesli go bardzo chcesz Mi bardzo pomaga i uwaga!!! będziecie sie śmiały napewno alebo postukacie sie w głowe i powiecie co ona wygaduje......
....... kupno czegość dla potomka... smoczek, skarpetki, kaftanik, pieluszka w słodkie misie....albo przegladanie allegro za dzeciowymi rzeczami tak porostu Mi to pomaga... wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest
asiaczek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:18   #738
anula_81
Zakorzenienie

[QUOTE=EdziaO;14924991]wiesz co hmm może by tak teścik?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Hihi no wlasnie zakupilam, sie okaze, slabosc mnie dopada caly czas i rece mam trzesace sie a okresu nie ma jak nie bylo, wiec zobaczymy, dam znac z pewnoscia. Ja jeszcze podchodze do tego na spokojnie, ale moj P. sie tak nastawil ze az mi zal go rozczarowac jakby co

Trzymajcie kciuki! Jak tylko wpadne do domu robie tescik Ale cos mi sie wierzyc nie chce bo za szybko by nam poszlo, kto to widzial w pierwszym cyklu od razu po tabletach...? Bez zadnego celowania w plodne dni..? To by bylo chyba zrzadzenie losu

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 14:43   #739
EdziaO
Zakorzenienie

[QUOTE=anula_81;14925990]
Cytat:
wiesz co hmm może by tak teścik?

Hihi no wlasnie zakupilam, sie okaze, slabosc mnie dopada caly czas i rece mam trzesace sie a okresu nie ma jak nie bylo, wiec zobaczymy, dam znac z pewnoscia. Ja jeszcze podchodze do tego na spokojnie, ale moj P. sie tak nastawil ze az mi zal go rozczarowac jakby co

Trzymajcie kciuki! Jak tylko wpadne do domu robie tescik Ale cos mi sie wierzyc nie chce bo za szybko by nam poszlo, kto to widzial w pierwszym cyklu od razu po tabletach...? Bez zadnego celowania w plodne dni..? To by bylo chyba zrzadzenie losu
to by było wielkie szczęście

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaczek82 Pokaż wiadomość
Bo nie da sie wyłaczyć funkcji "nie myśleć o dziecku" jesli go bardzo chcesz Mi bardzo pomaga i uwaga!!! będziecie sie śmiały napewno alebo postukacie sie w głowe i powiecie co ona wygaduje......
....... kupno czegość dla potomka... smoczek, skarpetki, kaftanik, pieluszka w słodkie misie....albo przegladanie allegro za dzeciowymi rzeczami tak porostu Mi to pomaga... wiem że to dziwnie brzmi ale tak jest
Ja się boję oglądać-naprawdę, boję się strasznie, że mi się nigdy nie przyda, albo że nie wiem-zapeszę?Po prostu wykręca mi wzrok jakby było zakazane czy coś. W tamtym cyklu zbawienne było dla mnie planowanie gorących staranek. Bardzo mnie to odprężyło i skierowało myśli gdzie indziej. W tym ogólnie dopadła mnie rezygnacja i jakiś brak wiary. Ale i tak nie umiem nie myśleć-chociaż na nic nie liczę. mam przeczucie że ten cykl będzie chybiony. ale ostatni miałam takie mocne-że sie uda, że prawie wybierałam imiona w myślach.I nie udało się.Generalnie dziewczyny lekko nie jestale mam wrażenie że mam coraz mniej wiary i coraz mniej sobie obiecuję-co ma pozytywne strony bo coraz mniej oczekuję coraz łatwiej(chyba)będzie mi przechodzić do następnego cyklu i nie płakać nad tym który minął.

Zaczęłam brać wiesiołka i powiem szczerze, że mam takie momenty że przelewam się przez ręce dział tak na mnie, że jestem osłabiona. Tylko mam taką wątpliwość-są dwa zdania-pierwsze żeby brać tylko do owulacji, bo wywołuje jakieś skurcze macicy,drugie cały cykl. Jak myślicie?
A czy on poza działaniem na śluz, reguluje też gospodarkę hormonalną?

Edytowane przez EdziaO
Czas edycji: 2009-10-26 o 14:48
Stary 2009-10-26, 15:45   #740
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam do was pytanie chodzi o USG jajników. Byłam u mojej pani gin bo boli mnie lewy jajnik od 2 miesięcy. Nie mocno,ale często no i w końcu mąż mnie wysłał żeby jeszcze raz to obejrzeli. Tam gdzie ona przyjmuje mają wolny termin na 3-listopada. Ale mój okres starań to właśnie od ok-30.10-06.11. I co teraz nie zaszkodzi mi to?w sensie nie "wypłucze" mi żołnierzyków?Bo jak tak to po prostu pójdę do innej przychodni gdzie umówią mnie szybciej.Zależy mi po postraszyła mnie torbielem. Cenię tą lekarkę, ale dla niej jeden poświęcony cykl to nic dla mnie...to same wiecie ile.
Jeju chyba nie wyplucze, ale jajnikiem sie ne przejmuj to nie musi koniecznie byc torbiel od razu. Ja mam naturalnie duzo wiekszy prawy jajnik i czesto mnie pobolewa i co ide do innego lekarza niz moj bo np nie ma miejsca zaraz mi kaza robic usg a nic tam nie ma,wiec glowa do gory!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 17:56   #741
anula_81
Zakorzenienie

No i nic, test pokazuje brak dzidziusia.. ale moze jeszcze za wczesnie choc chyba zdam sie na swoja intuicje ze okres juz idzie.

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 20:32   #742
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczny mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie moje kochane nie było mnie tu tak dłuugo ale to wszystko przez ten remont (remontujemy pokoje...i troche mam sprzatania) co tam u Was?? napiszcie mi jakis skrót co tam u kogo słuchac, mam nadzieje ze duuzo przybyło zafasolkowanych przesdtawie sie jescze ttym kobietką ktore dołączyyły jak mnie tu nie było. Mam na imie Asia 21lat, 11 cykl staranek i włansie jestem tuż tuż przed @ a i mimo wielkich staranek napewno przyjdzie, wszystkie znaki na niebie wskazują na to. no wiec nic czekam na jakies streszczenie, bo naprawde wybaczcie mi ale nie jestem wstanie nadrobić tego wszytskiego pozdrawiam
Cześć Macoszka no rzeczywiście długo Cie nie było! Tu przybyło kilka fasolek, ale lepiej nie mówić, aby nie zapeszyć!!! A jak u Ciebie??? Ty miałaś dziś mieć@ co się nie odzywasz ??

Cytat:
Napisane przez asiaczek82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mam nadzieje że mnie przyjmiecie do grona staraczek??...Mam 28 lat i stram sie o drugie dziecko .... i idzie Nam to dość opoornie opory stawia mój organizm.... okazło się ze choruje na hiperprolaktemie...wiem to od 2 miesięcy przyjmuje bromergeron i wspomagamy zaciążenie dufastonem.... niesety przez tą hiperprolaktemie poroniłam dwa razy ....
Obecie jeszcze zostało mi 6 dni i testowanie... chociaz mam dobre przeczucia bardzo sie boje....
Witam na forum. Ostrzegam TO UZALEŻNIA!! Trzymam kciuki!!! Może to to!!
Cytat:
No i nic, test pokazuje brak dzidziusia.. ale moze jeszcze za wczesnie choc chyba zdam sie na swoja intuicje ze okres juz idzie.
Anulka, poczekaj może jeszcze? Ile ci sie spóźnia bo nie doczytałam?? A to twoje omdlenie to podejrzane. Chociaż wydaje mi się ze to chyba za szybko na taki objaw, a może się mylę?

U mnie laseczki jutro wielki dzień Albo dzień smutku, albo dzikich myśli... termin@... Bóle brzucha jak na @ mam od domniemanej owulki czyli jakies 2 tyg i się utrzymują.Cycuchy też..Ale nigdy tak nie miałam. A może to coś złego po prostu....Już mam schizy

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:34
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:45   #743
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

Anulka, poczekaj może jeszcze? Ile ci sie spóźnia bo nie doczytałam?? A to twoje omdlenie to podejrzane. Chociaż wydaje mi się ze to chyba za szybko na taki objaw, a może się mylę?

U mnie laseczki jutro wielki dzień Albo dzień smutku, albo dzikich myśli... termin@... Bóle brzucha jak na @ mam od domniemanej owulki czyli jakies 2 tyg i się utrzymują.Cycuchy też..Ale nigdy tak nie miałam. A może to coś złego po prostu....Już mam schizy

Nie wiem pewnie za wczesnie, ja juztaki niecierpliwiec jestem. niestety nie wiem jak dlugi mam cykl w tym miesiacu bo caly czas mialam 28 dniowy tabletkowy A ostatnio przerwe w tabletkach mialam 2 lata temu wiec naprawde nie pamietam Wedle cyklu tabletkowego to wczoraj w nocy. nie nastawiam sie na nic , choc to ciezko tak mowic, same wiecie. jak sie czegos bardzo chce... no zobaczymy...
To omdlenie tez mnie wystraszylo, juz nawet nie pod katem ciazy ale w ogole. ostatnio mdlalam w liceum, bo ja niestety ogolnie slabego zdrowia jestem i dlatego tak od poczatku sie staram z ta ciaza od razu. trzustka chora, zapalenie opon mozgowych jak bylam dzieckiem, nerki mialam chore i dlugoby wymieniac(ale to nie forum chorobowe) plus moja mama 5 lat probowala zajsc w pierwsza ciaze i 2 razy poronila w miedzyczasie. A potem urodzilam sie ja.
ale staram sie pozytywnie bez schizow. i dlatego tak sie ciesze ze was dziewczyny tu znalazlam

Linka24 z pewnoscia nic zlego! Trzeba byc dobrej mysli! Wierze w toze przekazujemy sobie tutaj dobra energie. musi byc dobrze. A jak ne teraz to nastepnym razem. Ale nie ma co zapeszac, koniecznie pisz jutro co i jak Pozdrawiam z ksiazka spod kocyka, ciemno w tym Oslo jak cholerka juz od 17-stej! A rano to chyba w sumie z tej ciemnicy mdlalam bo do 8 jasno dopiero...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 20:53   #744
Linka24
Wtajemniczenie

No Anulka ja tez po tabsach, przuciłam je w lipcu i do tej pory echo... Teraz postanowiłam jeść wiesiołka jak przyjdzie @ jak się nie uda to przerzucę się na testy ow bo ow to bardzo cię żko okreśkić, brzy braku płodnego "kurzego" śluzu.. ech ciągle coś. Ale nie ma co się martwic jeszcze wszystko przed Nami!!! No to ładnych choróbek Ci sie przywlokło! Masakra.
Stary 2009-10-26, 20:57   #745
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
No Anulka ja tez po tabsach, przuciłam je w lipcu i do tej pory echo... Teraz postanowiłam jeść wiesiołka jak przyjdzie @ jak się nie uda to przerzucę się na testy ow bo ow to bardzo cię żko okreśkić, brzy braku płodnego "kurzego" śluzu.. ech ciągle coś. Ale nie ma co się martwic jeszcze wszystko przed Nami!!! No to ładnych choróbek Ci sie przywlokło! Masakra.

No takie zycie, ale staram sie o tym nie myslec za duzo
Ja na razie kupilam tylko testy ciazowe, owulacyjne czekaja w aptece bo boje sie, ze jak je kupie terazto znaczy ze juz wiem z pewnoscia ze ne jestem w ciazy. a @ jeszcze nie ma. Tu w Oslo sa te Clearblue, mam nadzieje, ze skuteczne choc drogawe niestety, ale jesli nie bedzie fasolki to od nastepnego cyklu na pewno testy, obserwacja sluzu chyba nie da mi pewnosci. Tez kurzego sluzu nie obserwuje zasadniczo

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 21:03   #746
Linka24
Wtajemniczenie

Oj my szalone zdesperowane!!! a wy Tam w tym Oslo to chyba non stop cieeeemno macie?
Stary 2009-10-26, 21:12   #747
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Oj my szalone zdesperowane!!! a wy Tam w tym Oslo to chyba non stop cieeeemno macie?
No troche ciemno przyznam , szczegolnie listopad jest ciemny...ale za to latem mamy biale noce i wlasciwie wcale nie robisie ciemno! Wiec cos za cos...
I chyba dlatego wiekszosc dzieci w Norwegiizostaje poczeta w listopadzie wlasnie Bo co innego w taka ciemnice robic

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 21:18   #748
Linka24
Wtajemniczenie

Fakt MAma koleżanke która mieszka w Narviku i miesiąc temu urodziła córeczkę. Bóg mnie pokaże ze jeszcze u niej nie byłam, bo wróciła urodzic w PL. A ja cos czuję ze jutro korek pójdzie w ruch.....ech
Stary 2009-10-26, 21:20   #749
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt MAma koleżanke która mieszka w Narviku i miesiąc temu urodziła córeczkę. Bóg mnie pokaże ze jeszcze u niej nie byłam, bo wróciła urodzic w PL. A ja cos czuję ze jutro korek pójdzie w ruch.....ech
Ja mam to samo uczucie niestety.. ale nie ma co przesadzac sprawy

Eh ja chcialam jakby co rodzic tutaj ale zobaczymy... poki co jeszcze nie ma fasolki...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-10-26, 21:27   #750
Linka24
Wtajemniczenie

szlag!!! Okaże się jutro. Dam znac a tymczasem pędze do łóżeczka bo musze juz przed 5 skoro świt się zrywać do Roboty. ( kolejny drażliwy temat, kto był taki poj**** aby wymyśłac prace od 6 rano wrrr.... a kierownictwo może sobie przyjść na 8 Ahh ide bo zaczynam smącić. Powodzenia Papapa!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości