Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 16:03   #3391
Malaja
Zadomowienie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek

wlasnie leca rozmowy w toku "Podoba Ci sie Mustafa?A może kręci Cie Osama?"
Stary 2009-10-30, 16:10   #3392
szperrr
Zakorzenienie

Lovely, sto lat szczescia, radosci i milosci!!!
Stary 2009-10-30, 16:21   #3393
aimer
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Haruno Pokaż wiadomość
Czesc
Przylaczam sie do watku. Moj facet jest Kurdem, pochodzi z Iraku, mieszka w Danii od 12 lat. Mieszkamy w Kopenhadze i porozumiewamy sie w jezyku dunskim. Jest wspanialym czlowiekiem o wielkim sercu

Witaj.. Opowiedz coś o Was...

Witajcie Mieszadełka!
Lovely - wszystkiego najlepszego..
modzianka - współczuję usuwania ósemek..
Ja osobiście nie cierpię chodzić do dentysty,nie mogę znieść jak mi ktoś grzebie w jamie ustnej..nawet nie bólu się boję,tylko się czuję źle psychicznie z otwartą paszczą przed kimś obcym...hmm..

Jakaś dzisiaj u mnie przytłaczająca pogoda za oknem,piję kawę właśnie,bo prawie zasypiam...
aimer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:43   #3394
JossStone
Zakorzenienie

Amoura - to ja potrzebuje potrójnej dawki kawy, bo ostatniej nocy źle spałam, a teraz jakoś nie mam ochoty ale jakoś dam radę >.<
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 17:12   #3395
Opiumalfa
Zakorzenienie

u mnie nawet 15 stopni wiec nie jest zle
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 17:13   #3396
Ehinokokus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malaja Pokaż wiadomość
wlasnie leca rozmowy w toku "Podoba Ci sie Mustafa?A może kręci Cie Osama?"
Kurcze... przegapiłam
Ehinokokus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 17:14   #3397
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Wenedko jak ci sie uklada z ta dziewczyna ze studiow?? zrobilo sie w koncu normalnie czy teraz udaje ze sie nie znacie??

ja ogladalam tylko koncowke tych rozmow zaluje ze zapomnialam sobie bo mialam ogladac a tu moj syn okupowal dvd ze swoimi bajkami

w krakowie zimno ale mi tam taka pogoda odpowiada

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-10-30 o 17:16
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 17:38   #3398
modzianka
Raczkowanie

mmmm a ja przespałam rozmowy w toku,muszę przyznać ze jest juz lepiej, chcialam teraz cos zjesc bo w koncu dzis zjadlam tylko kanapeczki przed zabiegiem czyli ok 7 rano a jest 17;30...ale makaronik(rozgotowany!!!! ) jest za twardy no i mamuska mi pichci jakas zupe a tatus mi nawet poszedl po lody i jogurciki ihihi kochane staruszki
Aimer-dosc malo komfortowe uczucie jak ktoś grzebie w buzi
Emanko-jak rozmawialam z moim dentysta o tym leczeniu pod narkoza to powiedzial ze to dosc rzadko praktykowane bo w taki sposob lecza tylko np. ludzi niepelnosprawnych ktorzy nie potrafia usiedziec na miejscu.
Amoura-dziękuje a dla pocieszenia powiem Ci że jak moja kuzynka miała hmm może z 2lata to nei wiem skąd nauczyła się mówić zdanie od A.Mickiewicza 'Kobieto puchu marny" i nie wiem skąd i dlaczego ale każdemu tak powtarzała
modzianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 21:33   #3399
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
Napisane przez modzianka Pokaż wiadomość
mmmm a ja przespałam rozmowy w toku,muszę przyznać ze jest juz lepiej, chcialam teraz cos zjesc bo w koncu dzis zjadlam tylko kanapeczki przed zabiegiem czyli ok 7 rano a jest 17;30...ale makaronik(rozgotowany!!!! ) jest za twardy no i mamuska mi pichci jakas zupe a tatus mi nawet poszedl po lody i jogurciki ihihi kochane staruszki
Emanko-jak rozmawialam z moim dentysta o tym leczeniu pod narkoza to powiedzial ze to dosc rzadko praktykowane bo w taki sposob lecza tylko np. ludzi niepelnosprawnych ktorzy nie potrafia usiedziec na miejscu.
aha..no faktycznie u takich osób to jedynie narkoza.

życzę wszystkim miłego weekendu i informuje Was, moje drogie Mieszadełka, że stało się to co wisiało w powietrzu już do Was nie należę. Jednak nie chce (i nie umiem) o tym rozmawiać. Przepraszam

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-10-30 o 21:49
emanko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 22:20   #3400
modzianka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość

życzę wszystkim miłego weekendu i informuje Was, moje drogie Mieszadełka, że stało się to co wisiało w powietrzu już do Was nie należę. Jednak nie chce (i nie umiem) o tym rozmawiać. Przepraszam

Kochanie,strasznie mi przykro wszystko będzie dobrze,najważniejsze żebyś była szczęsliwa
Stary 2009-10-30, 22:42   #3401
aimer
Przyczajenie

Cytat:

Bardzo mi przykro emanko......
Stary 2009-10-31, 01:33   #3402
czarnula24
Raczkowanie

Emanko strasznie mi przykro,zawsze jak ktorąś z mieszadełek spotyka cos takiego to przeżywam jak by mnie to spotkało,nie wiem co zaszło ale mam nadzieje,że to tylko chwilowe i wszystko sie ułoży
czarnula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 06:07   #3403
Margotka_
Zadomowienie

Cytat:
Czesc
Przylaczam sie do watku. Moj facet jest Kurdem, pochodzi z Iraku, mieszka w Danii od 12 lat. Mieszkamy w Kopenhadze i porozumiewamy sie w jezyku dunskim. Jest wspanialym czlowiekiem o wielkim sercu

O proszę to mam koleżanke z Kopenhagii ) Witamy na wątku, też mieszkam w Kbh z mężolem Indusem !
Margotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 07:59   #3404
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Emanko bardzo mi przykro.. nawet jesli czulas ze to sie konczy to i tak jest cholernie smutno kiedy tak naprawde wiemy to koniec..
zycze tylko szybkiego powrotu do siebie...

Margotko Haruno ale zbieg okolicznosci

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 09:02   #3405
Malaja
Zadomowienie

emanko, przykro mi z powodu zerwania.
Ale może tak miało być?

Margotko,Haruno-zazdroszcze wam!!!

Dzis Halloween!
Stary 2009-10-31, 10:47   #3406
Haruno
Zadomowienie

Hej wszystkim
Do Kopenhagi przyjechalam do pracy i tam poznalam mojego przyszlego meza. Pracowalam na lini produkcyjnej gazet i on byl moim liniowym, a wlasciwie to przyszedl tylko na miesieczne zastepstwo. Urzeklo mnie w nim to jaki mial szacunek do ludzi, jak interesowal sie swoimi pracownikawmi, ze byl zawsze taki pomocny i troskliwy. Przede wszystkim podobalo mi sie, ze sie nie "lasil" do mnie jak inni faceci w robocie, ze nigdy nie zaczepil mnie pod takim wzgledem, choc wiem, ze mu sie podobalam...Przyznam szczerze, ze mialam uprzedzenia, balam sie troche, ze np. przespi sie ze mna i mnie zostawi...no ale "raz kozie smierc"...Stoimy raz po pracy na przystanku, a on zapytal "czemu taka smutna jestem i czy mam jakis problem?", a ja mu na to, ze "mam problem, z Toba". Potem wysiadl na moim przystanku, na swiatlach podeszlam do niego i zaczelam gadke skonczylo sie, ze wyladowalam u niego w domu...i tak zostalo, bo z czasem jak poznawalam go coraz bardziej moje wszystkie obiekcje znikly jak kamfora i juz bylam pewna, ze to wlasnie TEN, ten, z ktorym przezyje swoje zycie i urodze sliczna dzidzie jupiiii

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
O proszę to mam koleżanke z Kopenhagii ) Witamy na wątku, też mieszkam w Kbh z mężolem Indusem !
Super, wiec pozdrawiam z Lyngbyvej Margotka
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:10   #3407
JossStone
Zakorzenienie

ojejjj emanko.. mam nadzieję, że będzie w porządku nie spodziewałam się tego
amoura- żyjesz? muszę Ci publicznie podziękować, za bardzo miły czas wczoraj i pokazanie życia towarzyskiego Wrocławia
ja nie dawno wróciłam z Wro... bo spóźniłyśmy się na autobus (dosłownie o minutę :/) potem chciałyśmy szukać busów, znalezłyśmy.. niestety spóźniłyśmy się także o minutę (szczęście, co nie?:P ) w końcu miałyśmy autobus o 9, który jechał przez wszystkie możliwe wioski i podróż zajeła ok 1,5 h :/ ake w końcu w domku.. nieśpiąca od 29 godzin xD ale wciąż zywa
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:39   #3408
modzianka
Raczkowanie

a ja sie niedawno ocknęłam...buzka troche bardziej napuchla ale jak by boli mniej......wlsnie wcinam rozciapciany kalafiorek ide sie powłóczyć po domu i powkurzać rodzinke bo za dluzo od rana spokoj mieli
Stary 2009-10-31, 15:26   #3409
Margotka_
Zadomowienie

Cytat:
Hej wszystkim
Do Kopenhagi przyjechalam do pracy i tam poznalam mojego przyszlego meza. Pracowalam na lini produkcyjnej gazet i on byl moim liniowym, a wlasciwie to przyszedl tylko na miesieczne zastepstwo. Urzeklo mnie w nim to jaki mial szacunek do ludzi, jak interesowal sie swoimi pracownikawmi, ze byl zawsze taki pomocny i troskliwy. Przede wszystkim podobalo mi sie, ze sie nie "lasil" do mnie jak inni faceci w robocie, ze nigdy nie zaczepil mnie pod takim wzgledem, choc wiem, ze mu sie podobalam...Przyznam szczerze, ze mialam uprzedzenia, balam sie troche, ze np. przespi sie ze mna i mnie zostawi...no ale "raz kozie smierc"...Stoimy raz po pracy na przystanku, a on zapytal "czemu taka smutna jestem i czy mam jakis problem?", a ja mu na to, ze "mam problem, z Toba". Potem wysiadl na moim przystanku, na swiatlach podeszlam do niego i zaczelam gadke skonczylo sie, ze wyladowalam u niego w domu...i tak zostalo, bo z czasem jak poznawalam go coraz bardziej moje wszystkie obiekcje znikly jak kamfora i juz bylam pewna, ze to wlasnie TEN, ten, z ktorym przezyje swoje zycie i urodze sliczna dzidzie jupiiii

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Super, wiec pozdrawiam z Lyngbyvej Margotka
Nooooo, wreszcie ja będe miała z kim iść na kawkę, a nie tylko patrzeć jak Wizażanki się umawiają teraz możecie nam zazdrościć hehehe....
Ja pozdrawiam z drugiego końca (pod)miasta, bo z Vallensbaek, ale na Lyngbyvej bywam ... dość często, ooO ... np jutro
Stary 2009-10-31, 15:49   #3410
Haruno
Zadomowienie

Margotka to zapraszam na kawke jesli tylko masz ochote Twoj maz jest Hindusem? Uwielbiam hinduskie filmy i ten ich taniec...ech: love:

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Margotka...a jak TY poznalas swojego lubego? pewnie juz pisalas, to poprosze linka

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Indusem? czyli, ze z Indonezji tak?
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 17:01   #3411
Margotka_
Zadomowienie

Cytat:
Margotka to zapraszam na kawke jesli tylko masz ochote Twoj maz jest Hindusem? Uwielbiam hinduskie filmy i ten ich taniec...ech: love:

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Margotka...a jak TY poznalas swojego lubego? pewnie juz pisalas, to poprosze linka

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Indusem? czyli, ze z Indonezji tak?
hehe dziękuję dziękuje za zaproszonko, na pewno skorzystam, bo czemu nie ... trzeba poszerzać swoje znajomości

Indusem, bo z Indii, ale nie wyznawca hindu (jest sikhem), więc nie Hindus - ohh było już o tym mnóstwo debat w każdym bądz razie mój Indusik, pochodzi dokładnie z Punjabu hehe ... ojjj a taniec, mmm mój TŻet uczęszczał nawet na lekcje tradycyjnego ich tańca i muszę przyznać, że tyłeczkiem to on potrafi wywijać a bollywoodzkie kino UWIELBIAM ... no i nie wspomnę o hinduskiej kuchni MNIAM zapraszam, mój TŻet uwielbia gotować swoje specjały !
a poznaliśmy się, hmm linka to ja Ci nawet sama nie wygrzebie :P hehehe ... z tego miliona wiadomości, no ale w każdym bądź razie zostaliśmy zesfatani przez mojego teraźniejszego pracodawcę a Jego przyjaciela, i moją kumpele a dziewczynę tego ów pracodawcy hehe ... także zostaliśmy zmuszeni coby się spotkać, bo jak twierdzona mój TŻet jest TAAAAAAAAAAAAAAKI samotny i tak już pozostało a w marcu był ślub nasz ślub

Cytat:
Napisane przez modzianka
amoura- żyjesz? muszę Ci publicznie podziękować, za bardzo miły czas wczoraj i pokazanie życia towarzyskiego Wrocławia
ja nie dawno wróciłam z Wro... bo spóźniłyśmy się na autobus (dosłownie o minutę :/) potem chciałyśmy szukać busów, znalezłyśmy.. niestety spóźniłyśmy się także o minutę (szczęście, co nie?:P ) w końcu miałyśmy autobus o 9, który jechał przez wszystkie możliwe wioski i podróż zajeła ok 1,5 h :/ ake w końcu w domku.. nieśpiąca od 29 godzin xD ale wciąż zywa
Jezuuuu, sto lat nie imprezowałam w starym poczciwym Wrocławiu ah to wrocławskie życie studenckie, rozmarzyłam się chyba mi się zachciało powrotu do czasów moich "rocznych" wojaży studenckich we Wro

Edytowane przez Margotka_
Czas edycji: 2009-10-31 o 17:04
Stary 2009-10-31, 18:03   #3412
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
Napisane przez modzianka Pokaż wiadomość
Kochanie,strasznie mi przykro wszystko będzie dobrze,najważniejsze żebyś była szczęsliwa
Cytat:
Napisane przez aimer Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro emanko......
Cytat:
Napisane przez czarnula24 Pokaż wiadomość
Emanko strasznie mi przykro,zawsze jak ktorąś z mieszadełek spotyka cos takiego to przeżywam jak by mnie to spotkało,nie wiem co zaszło ale mam nadzieje,że to tylko chwilowe i wszystko sie ułoży
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Emanko bardzo mi przykro.. nawet jesli czulas ze to sie konczy to i tak jest cholernie smutno kiedy tak naprawde wiemy to koniec..
zycze tylko szybkiego powrotu do siebie...
Cytat:
Napisane przez Malaja Pokaż wiadomość
emanko, przykro mi z powodu zerwania.
Ale może tak miało być?
Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
dzieki.
niestety nie jest i nie bedzie dobrze
chce mi się wyć, mam ochotę wyjść z domu i nie wrócić już. szczególnie po tym co mi dziś powiedział cholernie boli....
wiem, że takie jest życie i że poznam kogoś innego, lepszego ale....nieśmiałej osobie, która się boi obcych jest ciężko się odezwać do kogoś nie znanego, z kimś się umówić - a co do tego osobie z tak niską samooceną jak ja.... całe me życie jest do d....
może mnie ktoś ?? nie bede tak cierpiała.
Joss fajnie, że spędziłas z Amourą świetny czas i dobrze, że w końcu zdążyłyście na jakiś pojazd - nawet jeśli on jechał przez "Rzym"
z tego wszystkie włosy sobie pomalowałam na poniższy kolor

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2009-10-31 o 18:42
emanko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 19:13   #3413
Amoura
Zadomowienie

Cytat:

Przykro mi
trzymaj sie cieplutko

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Zyje, zyje. Wlasnie z pracy wrocilam Swietnie sie z wami bawilam, potem poszalalam na imprezie Zapraszam ponownie w lutym

Dobrze ze dotarlyscie do domu

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość

Jezuuuu, sto lat nie imprezowałam w starym poczciwym Wrocławiu ah to wrocławskie życie studenckie, rozmarzyłam się chyba mi się zachciało powrotu do czasów moich "rocznych" wojaży studenckich we Wro
Zapraszamy
Cytat:
dzieki.
chce mi się wyć, mam ochotę wyjść z domu i nie wrócić już. szczególnie po tym co mi dziś powiedział cholernie boli....
wiem, że takie jest życie i że poznam kogoś innego, lepszego ale....nieśmiałej osobie, która się boi obcych jest ciężko się odezwać do kogoś nie znanego, z kimś się umówić - a co do tego osobie z tak niską samooceną jak ja.... całe me życie jest do d....
Joss fajnie, że spędziłas z Amourą świetny czas i dobrze, że w końcu zdążyłyście na jakiś pojazd - nawet jeśli on jechał przez "Rzym"
:przytu l:
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 20:32   #3414
aimer
Przyczajenie

Witam wieczorową porą ...

Cytat:
dzieki.
....
Emanko..
Jesteś wartościową osobą..!
Piękną,mądrą i wyjątkową - takie sytuacje zawsze bolą i ciężko od razu stanąć na nogi,ale nie może to podkopywać Twojej samooceny...nigdy.
To,że się nie udało,znaczy tylko tyle,że to nie była "ta"osoba.
Teraz jest czas na żal,ból i łzy,ale również czas na wyciągnięcie wniosków,przeanalizowanie ,a potem na podniesienie dumnie głowy i rozpoczęcie nowego rozdziału w życiu.
I proszę mi tu się nie ......
Stary 2009-10-31, 21:36   #3415
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Ciao Mieszadełka

Dlugoo się zastanawiam czy napisać czy nie jakoś tak głupio mi było, wy się tak tu znacie od tak dawna, ale ze zauważyłam ze sporo ostatni dołączyło i jeszcze JossStone mi zaproponowała to jestem od razu się pochwale , ze przeczytałam wszystkie 3 części
w sumie o od 3 części tak was sledze, podczytuje

Ja jestem wymieszana z Makaroniarzem poznaliśmy się przez neta to było takie niespodziewane , zaskakująeeee
Było to we wakacje, ja miałam założona taka stronę badoo, gdzie ćwiczyłam angola przed matura, potem o niej zapomniałam i w te wakacje z nudów zaczęłam częściej wpadać
I tak zagadal do mnie GianlucaJ początków były to zwykle , zdawkowe rozmowy, ja uważałam go za playboya nie traktowałam serio potem wymieniliśmy się mSN, i z czasem co zaczęło się rodzic po ok. 2 miesiącach rozmowy spotkaliśmy się , przyjechał do mnie do krk było cudownie, bosko, wspaniale ; no i jesteśmy razem od tego czasu
Ja mam 21 lat i studiuje na 2 roku, a Gianlu 25, w styczniu kończy studia magisterskie(informatyke) , do tego pracuje
Ciężko mi było bardzo zaangażować się i zaufać, po ostatnim przykrym związku przez rok byłam sama, i tu nagle Gian się pojawił, ciężkie to było…tym bardziej, ze jak na razie będzie to na odległość, przynajmniej dopóki nie zrobię tutaj licencjata nie mogłam sobie tego w ogóle wyobrazić ale jak zaczęłam czytać was, patrzeć ze wy dajecie rade i ze da się , uwierzyłam
I jestem bardzo szczęśliwa pomimo ze nie mamy dla siebie za duzo czasu, bo ja studia, on tez studia i praca, judo i inne zajęcia, ale ja staram się być wyrozumiała, za co on jak wczoraj mi powiedział kocha mnie jeszcze bardziej

Planuje teraz znowu do mnie przyjechać, oczywiście chce żebym to ja już teraz ,w tym momencie najlepiej przyjechala no ale niestety nie takie proste dobrze ze Turyn nie tak daleko od Krakowa

Aaa i rozmawiamy po angielsku ja ucze się włoskiego na studiach ale tak super jeszcze nie umiem żeby cos konkretniej z nim pogadać :P

Uff kończę bo jeszcze mnie przegonicie za to gadulstwo

emanko bardzo mi przykro

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2009-10-31 o 21:41
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 21:58   #3416
naatalia
Raczkowanie

GG do naatalia

kasiam187 witam widze spowiedz z miejsca och jak ja lubie czytac takie historie milosne bo to takie czyste szczescie od nich bije ze achhhh

a no i wielkie gratulacje ze przebrnelas przez wszystkie watki
naatalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 22:09   #3417
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aimer Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą ...
....
Emanko..
Jesteś wartościową osobą..!
Piękną,mądrą i wyjątkową - takie sytuacje zawsze bolą i ciężko od razu stanąć na nogi,ale nie może to podkopywać Twojej samooceny...nigdy.
To,że się nie udało,znaczy tylko tyle,że to nie była "ta"osoba.
Teraz jest czas na żal,ból i łzy,ale również czas na wyciągnięcie wniosków,przeanalizowanie ,a potem na podniesienie dumnie głowy i rozpoczęcie nowego rozdziału w życiu.
I proszę mi tu się nie ......
wiesz...ja zawsze mialam niską samoocenę jedna z moich wad. i prawdopodobnie jedna z przyczyn ze zostałam sama
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
Ciao Mieszadełka

Dlugoo się zastanawiam czy napisać czy nie jakoś tak głupio mi było, wy się tak tu znacie od tak dawna, ale ze zauważyłam ze sporo ostatni dołączyło i jeszcze JossStone mi zaproponowała to jestem od razu się pochwale , ze przeczytałam wszystkie 3 części

Ja jestem wymieszana z Makaroniarzem poznaliśmy się przez neta to było takie niespodziewane , zaskakująeeee
[...]

emanko bardzo mi przykro
witaj wsród Zamieszanych. Dziewczyny są naprawdę super
i ze przebrnęłaś wszystkie części
Stary 2009-10-31, 22:18   #3418
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

dziękuje za mile przywitanie

ehh emanko ja Cie doskonale rozumiem, bo ja to jeden wielki kompleks, niska samoocena, poczucie ze jestem gorsza itd
pamiętam, ze przed pierwszym spotkaniem z Gianlu spóźniłam sie godzinę, krazac po rynku w te i wewte z przerazenia ze jak mnie zobaczyc to ucieknie gdzie pieprz rosnie do tej pory sie zastanawim co on we mnie widzi :roll eyes: ale walcze z tym jak moge

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 22:32   #3419
Amoura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
Ciao Mieszadełka

Było to we wakacje, ja miałam założona taka stronę badoo, gdzie ćwiczyłam angola przed matura, potem o niej zapomniałam i w te wakacje z nudów zaczęłam częściej wpadać
I tak zagadal do mnie GianlucaJ początków były to zwykle , zdawkowe rozmowy, ja uważałam go za playboya nie traktowałam serio potem wymieniliśmy się mSN, i z czasem co zaczęło się rodzic po ok. 2 miesiącach rozmowy spotkaliśmy się , przyjechał do mnie do krk było cudownie, bosko, wspaniale ; no i jesteśmy razem od tego czasu
Ja mam 21 lat i studiuje na 2 roku, a Gianlu 25, w styczniu kończy studia magisterskie(informatyke) , do tego pracuje
Ciężko mi było bardzo zaangażować się i zaufać, po ostatnim przykrym związku przez rok byłam sama, i tu nagle Gian się pojawił, ciężkie to było…tym bardziej, ze jak na razie będzie to na odległość, przynajmniej dopóki nie zrobię tutaj licencjata nie mogłam sobie tego w ogóle wyobrazić ale jak zaczęłam czytać was, patrzeć ze wy dajecie rade i ze da się , uwierzyłam
I jestem bardzo szczęśliwa pomimo ze nie mamy dla siebie za duzo czasu, bo ja studia, on tez studia i praca, judo i inne zajęcia, ale ja staram się być wyrozumiała, za co on jak wczoraj mi powiedział kocha mnie jeszcze bardziej

Planuje teraz znowu do mnie przyjechać, oczywiście chce żebym to ja już teraz ,w tym momencie najlepiej przyjechala no ale niestety nie takie proste dobrze ze Turyn nie tak daleko od Krakowa

Aaa i rozmawiamy po angielsku ja ucze się włoskiego na studiach ale tak super jeszcze nie umiem żeby cos konkretniej z nim pogadać :P

emanko bardzo mi przykro

Oooooo wszystkie czesci watku przebrnelas? Podziwiam za wytrwalosc

Witaj w gronie Mieszadelek
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 22:48   #3420
modzianka
Raczkowanie

kasiam187-siemaneczko od modzianki

a moj luby szaleje w Gdańsku.....pojechal sobie odwiedzic kumpla a ja biedna z coraz bardziej opuchnieta buzia siedze w domku i ani na imprezke ani na nic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości