|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
wlasnie leca rozmowy w toku "Podoba Ci sie Mustafa?A może kręci Cie Osama?"
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Lovely, sto lat szczescia, radosci i milosci!!!
![]() ![]() ![]()
|
#3393 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Witaj.. Opowiedz coś o Was...![]() Witajcie Mieszadełka! Lovely - wszystkiego najlepszego.. ![]() modzianka - współczuję usuwania ósemek.. ![]() Ja osobiście nie cierpię chodzić do dentysty,nie mogę znieść jak mi ktoś grzebie w jamie ustnej..nawet nie bólu się boję,tylko się czuję źle psychicznie z otwartą paszczą przed kimś obcym...hmm.. ![]() Jakaś dzisiaj u mnie przytłaczająca pogoda za oknem,piję kawę właśnie,bo prawie zasypiam...
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Amoura - to ja potrzebuje potrójnej dawki kawy, bo ostatniej nocy źle spałam, a teraz jakoś nie mam ochoty
ale jakoś dam radę >.<
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nawet 15 stopni wiec nie jest zle
|
|
|
|
#3396 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Wenedko jak ci sie uklada z ta dziewczyna ze studiow?? zrobilo sie w koncu normalnie czy teraz udaje ze sie nie znacie??
ja ogladalam tylko koncowke tych rozmow zaluje ze zapomnialam sobie bo mialam ogladac a tu moj syn okupowal dvd ze swoimi bajkamiw krakowie zimno ale mi tam taka pogoda odpowiada
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-10-30 o 17:16 |
|
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
mmmm a ja przespałam rozmowy w toku,muszę przyznać ze jest juz lepiej, chcialam teraz cos zjesc bo w koncu dzis zjadlam tylko kanapeczki przed zabiegiem czyli ok 7 rano a jest 17;30...ale makaronik(rozgotowany!!!! ) jest za twardy
no i mamuska mi pichci jakas zupe a tatus mi nawet poszedl po lody i jogurciki ihihi kochane staruszki ![]() Aimer-dosc malo komfortowe uczucie jak ktoś grzebie w buzi ![]() Emanko-jak rozmawialam z moim dentysta o tym leczeniu pod narkoza to powiedzial ze to dosc rzadko praktykowane bo w taki sposob lecza tylko np. ludzi niepelnosprawnych ktorzy nie potrafia usiedziec na miejscu. Amoura-dziękuje a dla pocieszenia powiem Ci że jak moja kuzynka miała hmm może z 2lata to nei wiem skąd nauczyła się mówić zdanie od A.Mickiewicza 'Kobieto puchu marny" i nie wiem skąd i dlaczego ale każdemu tak powtarzała ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
życzę wszystkim miłego weekendu i informuje Was, moje drogie Mieszadełka, że stało się to co wisiało w powietrzu już do Was nie należę. Jednak nie chce (i nie umiem) o tym rozmawiać. Przepraszam
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-10-30 o 21:49 |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanie,strasznie mi przykro wszystko będzie dobrze,najważniejsze żebyś była szczęsliwa ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3401 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
Emanko strasznie mi przykro,zawsze jak ktorąś z mieszadełek spotyka cos takiego to przeżywam jak by mnie to spotkało,nie wiem co zaszło ale mam nadzieje,że to tylko chwilowe i wszystko sie ułoży
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O proszę to mam koleżanke z Kopenhagii ) Witamy na wątku, też mieszkam w Kbh z mężolem Indusem !
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Emanko bardzo mi przykro.. nawet jesli czulas ze to sie konczy to i tak jest cholernie smutno kiedy tak naprawde wiemy to koniec..
zycze tylko szybkiego powrotu do siebie... Margotko Haruno ale zbieg okolicznosci
|
#3405 |
|
Zadomowienie
|
emanko, przykro mi z powodu zerwania.
Ale może tak miało być? Margotko,Haruno-zazdroszcze wam!!! ![]() Dzis Halloween!
|
#3406 | |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
Do Kopenhagi przyjechalam do pracy i tam poznalam mojego przyszlego meza. Pracowalam na lini produkcyjnej gazet i on byl moim liniowym, a wlasciwie to przyszedl tylko na miesieczne zastepstwo ...no ale "raz kozie smierc"...Stoimy raz po pracy na przystanku, a on zapytal "czemu taka smutna jestem i czy mam jakis problem?", a ja mu na to, ze "mam problem, z Toba". Potem wysiadl na moim przystanku, na swiatlach podeszlam do niego i zaczelam gadke---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
ojejjj emanko.. mam nadzieję, że będzie w porządku
nie spodziewałam się tegoamoura- żyjesz? muszę Ci publicznie podziękować, za bardzo miły czas wczoraj i pokazanie życia towarzyskiego Wrocławia ![]() ja nie dawno wróciłam z Wro... bo spóźniłyśmy się na autobus (dosłownie o minutę :/) potem chciałyśmy szukać busów, znalezłyśmy.. niestety spóźniłyśmy się także o minutę (szczęście, co nie?:P ) w końcu miałyśmy autobus o 9, który jechał przez wszystkie możliwe wioski i podróż zajeła ok 1,5 h :/ ake w końcu w domku.. nieśpiąca od 29 godzin xD ale wciąż zywa
|
|
|
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie niedawno ocknęłam...buzka troche bardziej napuchla ale jak by boli mniej......wlsnie wcinam rozciapciany kalafiorek
ide sie powłóczyć po domu i powkurzać rodzinke bo za dluzo od rana spokoj mieli
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe.... Ja pozdrawiam z drugiego końca (pod)miasta, bo z Vallensbaek, ale na Lyngbyvej bywam ... dość często, ooO ... np jutro
|
|
#3410 |
|
Zadomowienie
|
Margotka to zapraszam na kawke jesli tylko masz ochote
Twoj maz jest Hindusem? Uwielbiam hinduskie filmy---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Margotka...a jak TY poznalas swojego lubego? pewnie juz pisalas, to poprosze linka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Indusem? czyli, ze z Indonezji tak?
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję dziękuje za zaproszonko, na pewno skorzystam, bo czemu nie ... trzeba poszerzać swoje znajomości Indusem, bo z Indii, ale nie wyznawca hindu (jest sikhem), więc nie Hindus - ohh było już o tym mnóstwo debat w każdym bądz razie mój Indusik, pochodzi dokładnie z Punjabu hehe ... ojjj a taniec, mmm mój TŻet uczęszczał nawet na lekcje tradycyjnego ich tańca i muszę przyznać, że tyłeczkiem to on potrafi wywijać a bollywoodzkie kino UWIELBIAM ... no i nie wspomnę o hinduskiej kuchni zapraszam, mój TŻet uwielbia gotować swoje specjały !a poznaliśmy się, hmm linka to ja Ci nawet sama nie wygrzebie :P hehehe ... z tego miliona wiadomości, no ale w każdym bądź razie zostaliśmy zesfatani przez mojego teraźniejszego pracodawcę a Jego przyjaciela, i moją kumpele a dziewczynę tego ów pracodawcy hehe ... także zostaliśmy zmuszeni coby się spotkać, bo jak twierdzona mój TŻet jest TAAAAAAAAAAAAAAKI samotny i tak już pozostało ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ah to wrocławskie życie studenckie, rozmarzyłam się chyba mi się zachciało powrotu do czasów moich "rocznych" wojaży studenckich we Wro
Where the beauty of nature meets excellence in craft, only perfect things result.Like diamonds.Like us... 27.03.2009 1+1=3 Edytowane przez Margotka_ Czas edycji: 2009-10-31 o 17:04 |
||
|
|
|
#3412 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
niestety nie jest i nie bedzie dobrze ![]() chce mi się wyć, mam ochotę wyjść z domu i nie wrócić już. szczególnie po tym co mi dziś powiedział cholernie boli....wiem, że takie jest życie i że poznam kogoś innego, lepszego ale....nieśmiałej osobie, która się boi obcych jest ciężko się odezwać do kogoś nie znanego, z kimś się umówić - a co do tego osobie z tak niską samooceną jak ja.... całe me życie jest do d.... może mnie ktoś Joss fajnie, że spędziłas z Amourą świetny czas i dobrze, że w końcu zdążyłyście na jakiś pojazd - nawet jeśli on jechał przez "Rzym" ![]() z tego wszystkie włosy sobie pomalowałam na poniższy kolor Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-10-31 o 18:42 |
||||
|
|
|
#3413 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trzymaj sie cieplutko Cytat:
Swietnie sie z wami bawilam, potem poszalalam na imprezie Zapraszam ponownie w lutym Dobrze ze dotarlyscie do domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() :przytu l:
|
||||
|
|
|
#3414 | |
|
Przyczajenie
|
Witam wieczorową porą ...
Cytat:
![]() Emanko.. Jesteś wartościową osobą..! Piękną,mądrą i wyjątkową - takie sytuacje zawsze bolą i ciężko od razu stanąć na nogi,ale nie może to podkopywać Twojej samooceny...nigdy. To,że się nie udało,znaczy tylko tyle,że to nie była "ta"osoba. Teraz jest czas na żal,ból i łzy,ale również czas na wyciągnięcie wniosków,przeanalizowanie ,a potem na podniesienie dumnie głowy i rozpoczęcie nowego rozdziału w życiu. I proszę mi tu się nie
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciao Mieszadełka
![]() Dlugoo się zastanawiam czy napisać czy nie ![]() jakoś tak głupio mi było, wy się tak tu znacie od tak dawna, ale ze zauważyłam ze sporo ostatni dołączyło i jeszcze JossStone mi zaproponowała to jestem ![]() od razu się pochwale , ze przeczytałam wszystkie 3 części w sumie o od 3 części tak was sledze, podczytuje Ja jestem wymieszana z Makaroniarzem poznaliśmy się przez neta to było takie niespodziewane , zaskakująeeee![]() Było to we wakacje, ja miałam założona taka stronę badoo, gdzie ćwiczyłam angola przed matura, potem o niej zapomniałam i w te wakacje z nudów zaczęłam częściej wpadać ![]() I tak zagadal do mnie GianlucaJ początków były to zwykle , zdawkowe rozmowy, ja uważałam go za playboya nie traktowałam serio potem wymieniliśmy się mSN, i z czasem co zaczęło się rodzic po ok. 2 miesiącach rozmowy spotkaliśmy się , przyjechał do mnie do krk![]() ![]() było cudownie, bosko, wspaniale ;![]() no i jesteśmy razem od tego czasu Ja mam 21 lat i studiuje na 2 roku, a Gianlu 25, w styczniu kończy studia magisterskie(informatyke) , do tego pracuje Ciężko mi było bardzo zaangażować się i zaufać, po ostatnim przykrym związku przez rok byłam sama, i tu nagle Gian się pojawił, ciężkie to było…tym bardziej, ze jak na razie będzie to na odległość, przynajmniej dopóki nie zrobię tutaj licencjata nie mogłam sobie tego w ogóle wyobrazić ale jak zaczęłam czytać was, patrzeć ze wy dajecie rade i ze da się , uwierzyłam![]() ![]() I jestem bardzo szczęśliwa ![]() ![]() pomimo ze nie mamy dla siebie za duzo czasu, bo ja studia, on tez studia i praca, judo i inne zajęcia, ale ja staram się być wyrozumiała, za co on jak wczoraj mi powiedział kocha mnie jeszcze bardziej ![]() Planuje teraz znowu do mnie przyjechać, oczywiście chce żebym to ja już teraz ,w tym momencie najlepiej przyjechala no ale niestety nie takie proste dobrze ze Turyn nie tak daleko od Krakowa Aaa i rozmawiamy po angielsku ja ucze się włoskiego na studiach ale tak super jeszcze nie umiem żeby cos konkretniej z nim pogadać :P Uff kończę bo jeszcze mnie przegonicie za to gadulstwo ![]() ![]() emanko bardzo mi przykro Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2009-10-31 o 21:41 |
|
|
|
#3416 |
|
Raczkowanie
|
kasiam187 witam
widze spowiedz z miejsca och jak ja lubie czytac takie historie milosne bo to takie czyste szczescie od nich bije ze achhhh ![]() a no i wielkie gratulacje ze przebrnelas przez wszystkie watki
|
#3417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedna z moich wad. i prawdopodobnie jedna z przyczyn ze zostałam sama![]() Cytat:
wsród Zamieszanych. Dziewczyny są naprawdę super ![]() i ze przebrnęłaś wszystkie części
|
||
|
|
|
#3418 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje za mile przywitanie
ehh emanko ja Cie doskonale rozumiem, bo ja to jeden wielki kompleks, niska samoocena, poczucie ze jestem gorsza itd pamiętam, ze przed pierwszym spotkaniem z Gianlu spóźniłam sie godzinę, krazac po rynku w te i wewte z przerazenia ze jak mnie zobaczyc to ucieknie gdzie pieprz rosnie do tej pory sie zastanawim co on we mnie widzi ![]() :roll eyes: ale walcze z tym jak moge
|
|
|
|
#3419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oooooo wszystkie czesci watku przebrnelas? Podziwiam za wytrwalosc ![]() Witaj w gronie Mieszadelek |
|
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
kasiam187-siemaneczko od modzianki
![]() a moj luby szaleje w Gdańsku.....pojechal sobie odwiedzic kumpla a ja biedna z coraz bardziej opuchnieta buzia siedze w domku i ani na imprezke ani na nic ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Opowiedz coś o Was...

zaluje ze zapomnialam sobie bo mialam ogladac a tu moj syn okupowal dvd ze swoimi bajkami

a dla pocieszenia powiem Ci że jak moja kuzynka miała hmm może z 2lata to nei wiem skąd nauczyła się mówić zdanie od A.Mickiewicza 'Kobieto puchu marny" i nie wiem skąd i dlaczego ale każdemu tak powtarzała 

może mnie ktoś