|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
dzizas. Kropka.
KIEDY Ty urodzisz??? LOvely Kochana, w planach był Londyn, ale okazało sie na lotnisku, ze kolega nie moze wynajac auta, bo mu cos z pktami nie gralo. wiec zostalismy w Cardiff. Modzianka...zaraz. czy ja dobrze rozumiem. widzieliscie sie raz. jestescie dwa miechy ze soba? to jak tak dalej? dlaczego sie nie widujecie??! Cytat:
sama nie wiem kurcze jak to jest. Mieszadełka wróciłam z Anglii. cala walizka nowych szmatek i puściuteńkie konto. oczywiscie: ja to ja, jak juz pisała Wam Emanko, mialam problemy na lotnisku Rzeszowie, po miałam zle wydrukowany bilet, na ddoatek bylam na styk przed odlotem. na miejscu pogoda byla piekna, taka nie angielska. zakupy udane. tylko wkurzał mnie mąż przyjaciolki. eh, pisałam Wam o niej pewnie setki razy, on jest arabem. no przemiły człowiek itd. nie podoba mi sie sposob jego traktowania jej. zagadywałam ją, probowałam jakos pocieszyc, namowic na powrot do PL jesli nie jest szczesliwa, ale ona unikała tematu jak ognia.tylko cos wspominała, ze jak od niej wyjedziemy znowu do domu to on abdzie sama...podtekstami sypała, ze nie jest szczesliwa. dzis rano o 4 jak przyjechała po nas taksówka, moja przyjaciolka sie rozplakala. ale nie tak, jak sie placze, szlocha na pozegnanie ze wzruszenia. tak okropnie zaczela plakac, nie wiedzialysmy co zrobic.zrozumiałam, ze ona by chciała strasznie z nami pojechac, albo zebysmy z nia zostały. ona nie jest szczesliwa z tym człowiekiem. serce mi sie kraje. przez cala godzine w taksówce zaciskałam zęby zeby sie nie poryczec, jak o niej myslałam. chciałabym jej jakos pomoc, ale nie wiem jak ![]() wiem, ze ona go nie zostawi. na lotnisku w Bristolu jakos nam sie czas pochrzanił i ....oczywiscie wbiegłysm do smaolotu ostatnie, gdzie juz wszystko bylo zakonczone, dostałysmy ochrzan od pań z obsługi. o jejku nooo:P aaaa no i nie wspomniałam o jednym. podczas mojego pobytu tam, dostałam maila od S. napisał, zebym przyleciała do Paryza, bo on pewnie nie bedzie mogl przed swietami przyleciec do PL. mysle mysle mysle. niech mi kurcze bilet lepiej kupi. ja kase zainwestowałam w szmatki:P P.S wszystkie nowe mieszadełka witam!
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Roux do terminu to mi jeszcze 23 dni zostalo
a jak ci S. kupi bilety (w obie strony) to jedz ale sama masz kasy nie wydawac.. jakby to byl powazny facet to wtedy mozna by w niego inwestowac a narazie to niech on sie wykaze
|
#3453 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Laseczki. ale ja Was ostanio zaniedbuje. czytam Was na bierzaca tylko jakos nie mialam weny pisac
Emanko ta mi przykro, jeszcze przylezie na kolanach do Ciebie, zobaczysz. Kropko zycze szczesliwego rozwiazania, kiedy by nie nastapilo. A wogole to witam nowe kolezanki, ale nam sie zamieszanych nazbieralo. Musze sie do czegos przyznac, nie wstalam dzisiaj wogole z lozka. TZ mi wlasnie przyniosl obiad. Takiego mam lenia. Ale mialam bardzo pracowity weekend wiec mi wolno (tak sobie tlumacze, bo to przeciez az grzech caly dzien lezec). W piatek bylam z mama w szpitalu, dostala zapalenia pluc, zadzwonila do swojego lekarza i jej nie przyjeli. za to pielegniarka przepisala jej antybiotyk- przez telefon. Wiec zabralam ja do szpitala. zrobili jej EKG, przeswietlenie, pobrali krew. byla tak oslabiona, ze dostala litr kroplowki. Zadzwonili zaraz do jej przychodni, ze z*****, z jak mona bylo jej nie przyjac w takim stanie, to im powiedzieli, ze nie byli pewni, czy ona naprawde tak zle sie czuje. No oczwiscie, jak mogli byc pewni skoro nawet nie chcieli jej zobaczyc. Ale bylam zla. na szczescie juz lepiej. A jaki przystojny lekarz sie nia zajmowal, nie moglam oczu od niego oderwac. Gdyby tylko TZ sie dowiedzial... Ale patrzec wolno- chyba? Wczoraj bylam na zakupach, chcialam sobie kupic czarne spodnie- tutaj w UK kupienie ich na mnie graniczy z cudem- nosez rozmiar 8- (36), ja ie wiem na jakiej podstawie oni twierdza ze to byly osemki, bo ja sie moglam w nie dwa razy zmiescic. Wiec zaczelam przymierzac 6, z cudem udalo mi sie je znalesc, na 4 rozne kroje tylko jeden byl dobry- reszta, to tak jakby mala dziewczynke ubierac w ciuchy mamy. ja piernicze ale bylam zla, dobrze ze znalazlam chociaz jedna pare. Ale Was zanudzam co? Szien jak samopoczucie?
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobrze, że na pogotowiu przebadali mamę. A patrzeć zawsze można zwłaszcza jeśli jest na co Ja ze spodniami w Niemczech mam też problemy. Zazwyczaj wyglądam jak w worku, albo, kiedy biodra i pas są ok, to nogawki są zbyt obcisłe
|
|
#3455 |
|
Wtajemniczenie
|
znam to... u mnie albo pas albo biodra przeszkadzają w dobraniu odpowiednich spodni...i najczęściej kończy się, że...kupuje spodnie które są dobre w nogawkach i w biodrach i...zakładam potem pasek. no cóż mogę zrobić innego?? bioder sobie przecież nie obetnę...A te Mieszadełka co mnie widziałay na zdjeciach lub w realu to..wiedzą, że było by co obcinac:P
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-11-01 o 20:02 |
|
|
|
#3456 |
|
BAN stały
|
roux biedna dziewczyna , widac arabi okrutny narod
a ja nie czaje 1 rzeczy , dlaczego ten s zawsze mowi ze to ty masz dzwonic , ty masz za nim jezdzic , na wakacje pojechalas do fr , zajezdzalas sie w pracy jak bury osiolek , byle byc blizej niego a on naawet nie raczyl , teraz tez , oo jaki wygodny sie znalazl . to nie jest zwiazek przeciez, nie mozna tak tego traktowac , zmien nastawienie , traktuj jako przygode , tak samo jak on . |
|
|
|
#3457 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze Pink- ´Fun house´Cytat:
tobie sie chyba lanie szykuje. Caly czas sobie wmawiasz jaka to ty jestes okropna- tak nie mozna!!! Ludzie odbieraja takie sygnaly i automatycznie tez tak zaczynaja myslecCytat:
Cytat:
Wlasnie, Szien jak leci? Ja wlasnie wrocilam z pracy i sie grzeje- jakos dzisiaj cholernie zimno w srodku bylo. Ide po herbatke
|
||||
|
|
|
#3458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś tak nie myslałam...ale ludzie mnie tak traktowali wiec zaczełam mysleć iż mają racje...i niestety mimo, ze mineło od tego czasy "scie" lat to....dalej tak myslę ![]() a czy jak wroce po spacerku z psem to czy mogę się wprosić na herbatke??
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Herbatke zrobic zorawinowa, tropikalna, z rozy czy zwykla? |
|
|
|
|
#3460 |
|
BAN stały
|
emanko jesli ty sama bedziesz obnizac wlasne poczucie wartosci to inni tym bardziej nie beda doceniac tej wartosci , jesli bedziesz myslec o sobie jestem brzydka zla okropna , zbyt malo pewna siebie to ludzie wyczuwaja takie rzeczy .
poczucie wartosci musi plynac z wnetrza a nie z faktu posiadania faceta
|
|
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
Łoooo ale nadrukowałyście przez caly dzien
tak więc Roux- widzielismy sie raz,poznalismy sie cos 2 miesiace temu,a oficjalnie jestesmy razem niecaly miesiac. nie spotykamy sie bo nie mamy za bardzo jak,on weekendy ma wolne a ja je spedzam w szkole bo mam zajecia co tydzien no ale za 2 tygodnie tj 14i15( sobota i niedziela) spedzimy razem ![]() ![]() ne jestem jeszcze pewna czy bedziemy u mnie caly weekend czy moze spotkamy sie w katowicach i pojedziemy np do Wisly albo Ustonia ale wazne ze bedziemy tyle czasu razem wiecie co....wczoraj dowiedzialam sie ze moja taka dalsza kumpela sie powiesila-miala18 lat o i oczywiscie cala wczorajsza noc do pupy,nie umialam spac,caly czas myslalam o tej kumpeli i o moim kuzynie co sie niedawno tez powiesil i wogole dostalam jakiejs takiej psychicznej hmm zeby nie powiedziec "choroby" i zaczynam sie bac że ze mną jest coś nie ok....juz ponijam fakt ze mam lekka fobie na punkcie spania samej w pokoju masakra jakas..... heh nie bierzcie mnie od razu za wariatke ale zastanawiam sie czy nei powinnam pojsc do jakiegos psychologa badz psychiatry na terapie....
|
|
|
|
#3462 |
|
Przyczajenie
|
ciągle was podczytuję, ale prawie nic nie piszę:p
modzianka - w terapiach ani wizytach u psychologa nie ma nic złego, to nie znaczy że to lekarz wariatów i psycholi (chociaz i tacy do niego chodza) . Teraz każdy sportowiec obok trenera ma swojego psychologa, ktory pomaga mu podtrzymać zdrowie psychiczne![]() jade do tz w sobotę, juz nie mogę sie doczekać |
|
|
|
#3463 | ||||||
|
Rozeznanie
|
heh, byłam na chwilkę, tylko looknąć co nowego, ale nie miałam czasu nic napisać, bo ostatnio szef nam tyle roboty zadał, ze skonczyło się siedzenie na necie....
Cytat:
zaskoczenie, prawda?jest jeszcze 5 częsć "Oczami Edwarda" - ja jeszcze nie czytałam...Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny już Cię zdążyły pocieszyć(choć pewnie nadal Ci ciężko) więc nie będę się rozwodzić na ten temat, powiem krótko - mam nadzieję, ze na nas obie czekają gdzieś Ci jedyn i że w końcu staniemy się przebojowe i pewne swojej wartości i dla nas też wkrótce zaświeci słońce ![]() Cytat:
Cytat:
a ja ostatnio jakoś nie miałam ochoty wchodzić w ogóle na neta, dlatego do Was nie zaglądałam...dziś takie refleksyjne święto...a ja miałam o czym myśleć...we wtorek zmarł ojciec teżeta, było mi strasznie przykro.męczył się w szpitalu(umarł na raka płuc).teżet bardzo to przeżył. w ogóle przeżywa to dalej i też tą całą sytuację ze mną...naprawdę ma teraz za dużo zmartwień na głowie, nie chce go jeszcze bardziej dobijać, więc rozmawiam z nim normalnie, tak jak kiedyś... w ogóle mam jakiś depresyjny nastrój, nie wiem, czy to się wszystko kiedykolwiek ułoży...
|
|
#3464 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja zapraszam na tosty ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
fakt posiadania faceta nie ma u mnie wplywu na samoocenę - nawet i grek to widział, ze jestem niskoopiniowcem o sobie. |
||
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
mam ta piosenke w telefonie jako dzwonek ustawiona
zreszta w ogole ysle ze ostatnia plyta Pink jest
|
#3466 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no pewnie, ze fajnie, że roux wróciła już ją wymęczylam Cytat:
ułoży ułoży...musi |
|||
|
|
|
#3467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a masz w ogóle z nim kontakt?czy zerwał totalnie?
|
|
#3468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zj ednej strony to boli a z drugiej....nie chce kompletnie przestać z nim rozmawiac![]() p.s. ładne zdjecie w avatarku
|
|
|
|
|
#3469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
p.s. dziękuję Twoje też się zmieniło Tygrysku![]() ja zmykam spać, jutro poranne wstawanie, więc dobrej nocki Mieszadełka, papa
|
|
#3470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale...c'est la vie jak mawiaja żabojady ![]() kolorowych snów Eskadio |
|
|
|
|
#3471 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie co? Chyba jade do tz w tym miesiacu nawet przezyje kilkanascie godzin postoju we frankfurcie w drodze powrotnej... i calosc wychodzi 60 euro + 30 zl kocham promocje w ryanairze EDIT:chyba sie pospieszylam z ta radoscia.... ![]() ![]() Ja chce do tzta!!!
Edytowane przez Amoura Czas edycji: 2009-11-01 o 22:54 |
||
|
|
|
#3472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mocno---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- oki doki, moje Drogie Mieszadełka. Idę spać. Od kilku nicy źle sypiam i jestem już ledwo żywa a ponadto i prawie klawiaturę połykam i literówki robię Kolorowych snów życzę Wam. Do jutra |
|
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc emanko
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Emanko, Eskadio, oczywiście, że ułoży się wam w życiu i będzie tylko lepiej
Jak to się mówi, co nas nie zabije, to nas wzmocni. Także bądźcie twarde dziewczyny
|
#3477 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek bedę w pełni szczęśliwa, tzn.nie mając wyrzutów sumienia...Cytat:
![]() szkoda, że nic nie wypaliło z wyjazdem..a jak spędzicie Święta?razem? Cytat:
![]() No i znowu poniedziałek, witający nas chłodem...a więc na rozgrzanie gorąca herbatka
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Emanko, Eskadia- pewnie teraz wam się wydaje to niemożliwe, ale czasami takie tragiczne jak się nam zdaje wydarzenia powodują to, że przyszłość układa się nam dużo lepiej niż byśmy sądziły
więc noski do góry Amoura- mam nadzieję, że jakoś wam się uda spędzić ten czas razem :/ trzymam kciuki ja się z teżetem zobaczę w lutym dopiero.. spadam zaraz do lekarza, bo już ponad tydzień mam obajwy grypopodobne, a jeszcze 3 dni temu doszedł kaszel :/ brałam gripexy i takie tam, ale nic to nie dało
|
|
|
|
#3479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, że idziesz do lekarza, ja też sama się leczyłam we wrzesniu, ale w ogóle nie czułam się lepiej, w końcu poszłam do lekarza i musiałam brać antybiotyki, bo choroba się rozwinęła... mam nadzieję, ze nie dojdzie do nas ta grypa z Ukrainy....
|
|
#3480 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tak poza tym to... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Ale dobrze, że na pogotowiu przebadali mamę. A patrzeć zawsze można
zwłaszcza jeśli jest na co 
tylko tak mozna isc do przodu bez ogladania sie za siebie , bez rozpamietywania
i jeszcze Pink- ´Fun house´

może mnie ktoś
ułoży ułoży...musi
bardzo mocno
i prawie klawiaturę połykam
nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek bedę w pełni szczęśliwa, tzn.nie mając wyrzutów sumienia...