|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
jak bylam na konsultacji pierwszy raz to dr. zaproponowal mi 295, za chwile 330..mieszal sie... ta oni sie boja, bo chca kolejna kase miec z poprawki ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- dawaj twoje zdjecia;-))
|
|
#3152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze i masz racje ze doktorek czeka kiedy uderze o niego z druga op , choc mojej przyjaciolce przegadal nastepna op , chciala tez jeszcze powiekszyc bo miala po 1 op uczucie ze sa za male ale ma tak zwnaa kurza klatke piersiowa i powiedzial ze to by zle wygladalo , hm , no chyba zarobic na niej nie chcial , sama nie wiem , Edytowane przez solevita Czas edycji: 2009-11-06 o 14:19 |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im nie chodzi o kolejna op raczej o estetyczny wyglad, o dopasowanie do sylwetki, żeby nie porobiły sie rozstępy, czy nie oderwała sie skora na mostku, zeby piersi nie weszły pod pachy, itd... Mi dr powiedzial, ze moglabym mieć nawet 800, ale... źle bym wyglądala przy kościstej klatce, wystających żebrach a przecież nie o to chodzi
|
|
#3154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
obiecane fotki . osadzcie same
![]() piersza fotka jest zrobiona miesiac temu , cala reszta wczoraj Edytowane przez solevita Czas edycji: 2009-11-12 o 02:07 |
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekam tez na ten prawidlowy pas do tej pory jeste zabandarzowana nad piersiami , poczekamy zobaczymy , |
|
|
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Agnes,piekne masz te piersi naprawde. A jakiej firmy masz te implanty,profil itp? Napewno wszystko sie bedzie dobrze,nie martw sie na zapas.Pozdrawiam cieplutko.
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czekaj na bando - z pewnością pomoże, mimo iż troszkę czasu upłynęło |
|
|
|
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
Czy sa tu dziewczynki ktore robily piersi u dr Kasprzyka w Krakowie? chciala bym zobaczyc zdjecia jego cycuchow ;-))) mam konsultacje w lutym,wiec jeszcze zbieram informacje na jego temat ale najbardziej to bym chciala zdjecia zobaczyc. Wiec dziewczynki jak byscie mogly dajcie znac prosze....
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.O dr Kasprzyku jest natomiast sporo na beauty |
|
|
|
|
#3162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Firma Mentor Hp-wysoki profil, teksturowane, okragle, 350 ml, pod miesien-większy
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Horo ,ja myslalam ze 400ml musze wlozyc by DD -E uzyskac,ciekawa jestem co mi doktorek zaproponuje ale jeszcze dlugo musze na konsultacje czekac, takie kolejki tam do niego 4 miesiace ogolnie bede czekac. Pozdrawiam,buziaczki
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Agnes ja z UK do Krakowa lece moje cycki robic no chyba ze doktorek mnie rozczaruje i zmienie zdanie co do niego ( kto wie) juz sie nie moge doczekac ... Dziewczyny faje macie te cycki co tu duzo gadac naturalne sie chowaja hi hi hi . A listopadowa te anatomy ma jak naturalne normalnie,ale ja zwolenniczka okraglych jestem. Dziewczynki jak co to dajcie znac czy cos o doktorku slyszalyscie,musze zajzec na to beauty faktycznie. Dzieki listopadowa. Caluski.. |
|
|
|
#3164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ one się zmieniły
, a prawy wygląda jakby mu ze trzy miesiące stuknęłyCieszę się strasznie, że lepiej sie czujesz ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Też słyszałam o tym , że te alergany soft są super mięciuchne
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-06 o 16:44 |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze! |
|
|
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, jetem nowa na forum ale powiększeniem interesuję się od roku. Nie jestem do końca zdecydowna, największy strach ogarnia mnie gdy pomyslę o ewentualnych skutkach ubocznych i narkozie. Jakiś czas temu rozmawiałam ze swoją panią doktor i poradziła mi dr Skwiercz, powiedziała, że raczej odradza mi Zdzitowieckiego. Szukałam pani dr na trójmieście, ale niestety już chyba nie pracuje w Medicads w Gdyni i nie wiem nawet jak skontaktować się ewentualnie z nią. Cennika także nie mogłam znaleść...Mam prośbę o telefon kontaktowy do pani dr i także jak byś mogła podać ile mniej więcej kosztuje zabieg z wkładkami. Dzięki.
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dr Skwiercz nadal przyjmuje w Medicas (ul. Partyzantów 35 Gdynia) ![]() Tel. do kliniki: 058 6221039, 508962786 Ceny: Konsultacja 100zł Cena zabiegu (z 2 dniowym pobytem w klinice Perfect Medica, bo tam dr operuje) - 4800zł (lub 4850zł - nie pamiętam )Koszt implantów Mentor: okrągłe - 3800zł, anatomiczne - 5700zł Cena badań dodatkowych przed op. (krew, rtg kl. piersiowej, usg piersi) - ok. 150zł Dr ma konsultacje w czwartki (od 17 do 19). I nie ma czego się bać . Nie taki diabeł straszny jak go malują![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3170 |
|
Raczkowanie
|
dokladnie 4810 kosztuje operacja i 2 dni pobytu w klinice u dr Skwiercz
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny jestem rzadko na forum ale od dawna bardzo chcę powiekszyć piersi bardzo się boje i to jest przyczyną odkładania na pózniej operacji,czy silikony należy wymieniać po upływie lat czy zostają już do końca?
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Od nie dawna mieszkam w Szczecinie czy możecie polecić zaufanego dr. ze Szczecina lub z okolic? |
|
|
|
#3172 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Mi też się wydaje, ze lepiej to wygląda. Myślę, że czas będzie działał na korzyść Też słyszałam o tym , że te alergany soft są super mięciuchne Mya- dziekuje Oby oby , licze na poprawe bardzo , czasmi to mysle czy to byla moja winna , operacje przeszlam prawie bezbolesnie , jednye co to jak sie obudzilam po narkozie to krzyknelam o Boze jaki to jest bol kochanie, chyba chce umrzec ![]() 3 godziny po operacji spacerowalam po parku a nastepnydzien mialam nastepna op , poniewaz ta prawa piers byla za duza i zbierala sie w niej krew. na nastepny dzien wracalam paciagem (bo boje sie latac) z pragi do essen 11 godzin podrozy w nocy , znioslam to wszystko barzo dobrze , w domu bardzo szybko zaczelam robic wszystko tak jak przed operacja , moze to naprawde moja wina czlowiek sie tak po czasie zastanawia , jestem uparciuchem i myslalam taka op to mnie na nogi nie powali . a moze to byl blad tak myslec , i naprawde trzeba sie oszczedzac czujac nawet ze sie sile posiada.
Edytowane przez solevita Czas edycji: 2009-11-06 o 19:20 |
|
|
|
#3173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cierpliwości kochana i bedzie dobrze ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
mam implanty, na które dostalam dożywotnia gwarancję A co do dr, to z czystym sumieniem mogę polecić swojego - Dr Krajewskiego, który operuje w Szczecinie
|
|
#3174 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny... Czytałam zaległości.... Ja już ze stresu coraz mniej piszę
bo i o czym jak ja teraz taka monotematyczna........... ...........Boję się , boję się , boję się ![]() ![]() Dostałam mój topik zamówiony.... Rozmiar M.. ale on taki... ta guma nie jest jakoś specjalnie mocna.... a sam top jest niewielki ... tzn ta część na biust... on mi nie wypadnie....? Jakoś inaczej sobie ten top wyobrażałam....... Mam kolor niebieski , czyli jak wyczytałam ten najlepszy ....
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A góra jest mocno rozciągliwa, więc bez obaw - biustu nie zgubisz |
|
|
|
|
#3178 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo jutro jade po Topy;-|))) ciesze sie bardzo , ze objawy ustapily, wredne byly niedobre fuj fuj
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - czy wiecie może co się dzieje z AniąxxDD
. Długo się nie odzywa, a ciekawa jestem co w końcu stwierdzili u niej w serduchu... I czy dr (chyba Kasprzyk) podejmie się jednak zabiegu...?---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
, ale teraz jest super |
|
|
|
|
#3180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jutro mam nadzieje, ze dostane typowy sportowy top z gumka na szerokich ramiaczkach
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

, a prawy wygląda jakby mu ze trzy miesiące stuknęły
)