American & Polish Girl cz. XII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 21:51   #2491
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Co jest?

<------------- Patrzcie na te cztery 1 z boku
Agus same jedynki Cie przesladuja
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Mam @, TZ mnie rozdraznil i sie poklocilismy i wogole siedze rozwscieczina jak osa z glowa pelna czarnych mysli, beznadzieja.
Siwa nie przejmuj sie, ja tez z tztem roznie, wlasciwie teraz to mamy taka sytuacje, ze nie wiem na czym stoje, niby ostatnio jest dobrze, ale nie wiem co kazdy dzien przyniesie, nie pasuja mu pewne rzeczy, pewne moje zachowania, a ze bardziej w zyciu kieruje sie rozumem jak sercem to jest jak jest, porazka

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 21:53   #2492
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
siwa

Już sobie robiłam kiedyś te syulacje i w sumie bylo okej ale wiadomo to tylko zdjecie
No Ty mi się w ciemnych podobasz naprawdę,

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość

Siwa nie przejmuj sie, ja tez z tztem roznie, wlasciwie teraz to mamy taka sytuacje, ze nie wiem na czym stoje, niby ostatnio jest dobrze, ale nie wiem co kazdy dzien przyniesie, nie pasuja mu pewne rzeczy, pewne moje zachowania, a ze bardziej w zyciu kieruje sie rozumem jak sercem to jest jak jest, porazka
mnie moj tz czasem drazni z charakteru i wtedy mam ochote uciekac od niego jak naj dalej
Stary 2009-11-08, 21:54   #2493
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
siwa

Już sobie robiłam kiedyś te syulacje i w sumie bylo okej ale wiadomo to tylko zdjecie
No Ty mi się w ciemnych podobasz naprawdę,
to przyciemniaj stopniowo, chociaz ja np. w takich sredniobrazowych nie wygladam dobrze juz lepiej w ciemniejszych, wiec jak bym tak stopniowo przyciemniala, to po drodze bym zrezygnowala, bo np. w jasnym brazie wygladam dziwnie

Niki

Alex
Stary 2009-11-08, 21:57   #2494
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:

ja tak samo jestem z Tżtem rok a juz sa problemy jeden dzien super na drugi juz klotnia,zazwyczaj o byle co, porazka.

Siwa bedzie dobrze,przeciez wiesz jestescie ze soba az 4 lata,gratuluje

wiecie co,ja bym chciala juz wiedziec z kim bede do konca zycia a tak narazie to wiadomo Tż jest a niedlugo moze nie byc.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

mnie moj tz czasem drazni z charakteru i wtedy mam ochote uciekac od niego jak naj dalej
jak bys pisala o mnie, moj tez mnie drazni wlasnie jego charakter zawziety, uparty.. czasami chamski.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
to przyciemniaj stopniowo, chociaz ja np. w takich sredniobrazowych nie wygladam dobrze juz lepiej w ciemniejszych, wiec jak bym tak stopniowo przyciemniala, to po drodze bym zrezygnowala, bo np. w jasnym brazie wygladam dziwnie
kurcze no coz chyba zostaje mi sie udac do fryzjera . bo nawet jak teraz wybiore jakis kolor pewnie i fryzjera jeszcze 10 razy zmienie zdanie jak zobacze próbniki
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:03   #2495
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
moj to ogolnie dobry czlowiek, chyba najbardziej poukladany i odpowiedzialny z moich dotychczasowych facetow, ale wlasnie przez ta odpowiedzialnosc i poukladanie drazni go moje roztargnienie, beztroska i nieprzejmowanie sie niczym, fakt czasem przesadzam

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:

kurcze no coz chyba zostaje mi sie udac do fryzjera . bo nawet jak teraz wybiore jakis kolor pewnie i fryzjera jeszcze 10 razy zmienie zdanie jak zobacze próbniki
moze warto do jakiegos fryzjera wizazysty sie udac, ktory dobierze kolor do cery i typu urody

Niki

Alex
Stary 2009-11-08, 22:07   #2496
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
moj to ogolnie dobry czlowiek, chyba najbardziej poukladany i odpowiedzialny z moich dotychczasowych facetow, ale wlasnie przez ta odpowiedzialnosc i poukladanie drazni go moje roztargnienie, beztroska i nieprzejmowanie sie niczym, fakt czasem przesadzam

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

moze warto do jakiegos fryzjera wizazysty sie udac, ktory dobierze kolor do cery i typu urody
hmm,wydaje i sie ze moja fryzjerka mi doradzi, robi mi i mojej mamie tak dlugo wloski ze krzywdy mi nie zrobi- chyba
Stary 2009-11-08, 22:13   #2497
aagusiaa88
Zakorzenienie

Pamietam jak poszlam do fryzjerki i chcialam, zeby mi zrobila taka grzywke na prosto i powiedziala, ze nieeeeee, bo bede miala twarz jak patelnia
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:15   #2498
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Pamietam jak poszlam do fryzjerki i chcialam, zeby mi zrobila taka grzywke na prosto i powiedziala, ze nieeeeee, bo bede miala twarz jak patelnia
no wlasnie o to mi chodzi ze odradzi- doradzi, i w ogole osttanio jak bylam robic popielaty to spytala sie mnie czy nie chce brązu, wtedy naawet by mi to nie przyszlo do glowy, minal miesiac a ja o tym juz mysle
dobrze miec zaufanego fryzjera.
Stary 2009-11-08, 22:15   #2499
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Mam @, TZ mnie rozdraznil i sie poklocilismy i wogole siedze rozwscieczina jak osa z glowa pelna czarnych mysli, beznadzieja.
Ja tez. Ja bym najchetniej Tzeta zmienila, ale zawsze jest cos nie tak z kazdym facetem i wiem, ze bez sensu szukac.

Edytowane przez Patiirafaello
Czas edycji: 2009-11-09 o 08:59
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:21   #2500
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Ja tez. Ja bym najchetniej Tzeta zminila, ale zawsze jest cos nie tak i wiem, ze bez sensu szukac.
oj ja tez czasami

haha gdyby nasi Tżci zobaczyli co tu o nich piszemy kopneli by nas w tylek
Stary 2009-11-08, 22:22   #2501
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
przegladam stare watki AG zobaczcie co znalazłam
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1216214494

o boże Sandra wygląda jak anorektyczka ..a ta sukenka jakby za duża, a glowa taka niewymiarowa:co nfused: to chyba przeróbka bo Sandra wcale nie jest taka chuda, jest szczupła.
Masakra
Cytat:
Ja sobie niedługo zrobię taką grzywkę (jak w załączniku), tylko tak aby do oczu mi nie wchodziła

Dziewczyny no żadna mi nie odpisała na wcześniej postawione pytanie
czy myślicie, że takie buciki + różowa kurtka taka narciarska będą AG?
http://www.allegro.pl/item791185941_..._biale_41.html

Chcę mieć tak czarne brwi jak Megan https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1257706302
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:27   #2502
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Masakra

Ja sobie niedługo zrobię taką grzywkę (jak w załączniku), tylko tak aby do oczu mi nie wchodziła

Chcę mieć tak czarne brwi jak Megan https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1257706302
Woooooooooooow, jestesmy w polowie watku

Fajna taka grzywka, no ale niestety... nie dla mnie

Mysle,ze bedzie ok. Chociaz te buty to niestety okropne :P
Stary 2009-11-08, 22:28   #2503
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Masakra

Grzywka super, ja mialam kiedys taka ale to nie na moje wlosy moje sie pusza po myciu wiec taka grzywke w kolko trzeba bylo prostowac a ciezko. Jak masz gładkie włosy to bedzie super.!

Butki zajefajne takie w góry czy gdzies na wyjazd super tez musze sobie kupic cos w tym stylu, narazie ze sportowych rzeczy zakupilam różową kurtkę nike. zeby pasowala do mojego snowboardu haha :P
wiec nie zastanawiaj sie butki super ale pomysl moze nad innym kolorem? wiesz jak jest z bialymi butami..

Megan za*ebiscie zrobila sobie usta.. brwi ma fajne ,ciekawe czy ma poprawiane permamentnie albo henna czy cus.
w ogole ladna jest no ale wiadomo wszystkie te gwiazdy sa ladne.ciekawe czemu

Edytowane przez Gwiazdeczka90
Czas edycji: 2009-11-08 o 22:29
Stary 2009-11-08, 22:31   #2504
Eloska
Wtajemniczenie

Gwiazdeczka, a mówiłam Ci juz, ze masz fajne tatuaże??
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:33   #2505
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Eloska Pokaż wiadomość
Gwiazdeczka, a mówiłam Ci juz, ze masz fajne tatuaże??
dziekuję
Stary 2009-11-08, 23:10   #2506
nillka88
Zakorzenienie

Jezu co tu się dzieje nie komentuję

Kurcze tyle stron naprodukowałyście a ja lubię być z tym wątkiem na bieżąco ale tylko trochę nadrobiłam bo już oczy mi się zamykają

Makijaże super

neheszta to ty pytałaś o te buty śniegowce?? ( sorki ale już prawie śpie ) według mnie fajne, ciepłe, porządnie zrobione, właśnie na wyjazdy super i nawet wydaje mi się, że w takim zestawieniu jak najbardziej będziesz AG

Kurcze Agusia ty pisałaś o tych butach co zamawiają z hurtowni? są jeszcze 38? tu zamawiałaś te poprzednie ecri? fajne są??

Przepraszam Dziewczyny za tego posta takiego nie trzymającego się kupy ale naprawdę od wtorku nie miałam wytchnienia i teraz są efekty, no ale jutro śpię do oporu bo wolne więc może będę logiczniejsza

Przyjemnych snów AG
Stary 2009-11-08, 23:12   #2507
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
Jezu co tu się dzieje nie komentuję

Kurcze tyle stron naprodukowałyście a ja lubię być z tym wątkiem na bieżąco ale tylko trochę nadrobiłam bo już oczy mi się zamykają

Makijaże super

neheszta to ty pytałaś o te buty śniegowce?? ( sorki ale już prawie śpie ) według mnie fajne, ciepłe, porządnie zrobione, właśnie na wyjazdy super i nawet wydaje mi się, że w takim zestawieniu jak najbardziej będziesz AG

Kurcze Agusia ty pisałaś o tych butach co zamawiają z hurtowni? są jeszcze 38? tu zamawiałaś te poprzednie ecri? fajne są??

Przepraszam Dziewczyny za tego posta takiego nie trzymającego się kupy ale naprawdę od wtorku nie miałam wytchnienia i teraz są efekty, no ale jutro śpię do oporu bo wolne więc może będę logiczniejsza

Przyjemnych snów AG
Nilka kochana, ktore buciki? Bo ja juz ich tu troche wkleilam jesli chodzi o te botki sznurowane na obcasie to sa 38. To jest na tym atku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373569&page=30
Stary 2009-11-09, 00:04   #2508
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Hej tylko zdazylam wszystko przeczytac i znowu spadam jutro cos napiszę buuu...tak w ogóle ale jaja mam nadzieje, ze nie dostane bana... bo co nieco napisalam na tamtym durnowatym watku :P

dobranocka Agatki hehe
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 07:13   #2509
Czarnuleczkaaa
BAN stały

A kto tu takie mądry i pisze, że ja to nie ja? He?! No przyznać się... to, że Odetka nie miała nk, wyszło na to, że kłamała to ja muszę być jej klonem? Czy może miałam dość nk. Miałam dość kopiowania moich zdjęć i późnejszego zwyczaju widywania ich na sex fotkach symptaiach i innych beznadziejnych portalach... ech.. czasami mi smutno ale ok.... całe życie udawadniania.... puściłam link do nk MOJEGO Tż. znajdziecie tak "dowód" na potwierdzenie mojej tożsamości..

smutne to smutne...

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Patiirafaello

co ty masz słońce do mnie????????? jesli znalazłaś moje zdjęcia co wypadałoby napisać.. a nie najeżdzac, że ktoś jest bu a same fotki są skradzione... nawet nie zakladasz takiej mozliwosci, ze to moze facetka z allegro ukradla fote????????????????????? ?????????????

jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu

akurat taka sytuacja sie zdarzyla... wiec tak trudnbo pojac dlaczego skasowalam ta idiotyczna nk????????????????????? matko a wiec ujawniam sie...
ta, wszyscy kopiuja moje foty a potem gadaja ze ja to nie ja... tak.... jasne....
Stary 2009-11-09, 08:46   #2510
kamciurka
Zakorzenienie

Ło jezu ale się dzieje, a jak mogę wiedziec Czarnula to skąd wiesz że Pati miała Ciebie na myśli?, bo tak szczerze mówiąc to ja czytałam o jakichś podejrzeniach, ale byc moze tylko do mnie nie dotarlo o kim mowa

Niki

Alex
Stary 2009-11-09, 09:13   #2511
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Masakra

No własnie ja sobie tydzien temu taka grzywke zrobilam. Powiedzialam fryzjerce, ze ma byc od srodka glowy prawie, duza i dluga. Wyglada swietnie. Fryzjerka pytala mnie sie czy chce na pewno bo jest duzo ukladania, a ja mam wlosy strasznie krecone, codziennie je prostuje i wiecie co? nic nie musze ukladac jest prosciutka nawet jak wstane. Po obcieciu odzyly mi te wlosy.Zwsze marzylam o grzywce, ale bylam przekonana,ze mam za niskie czolo do grzywki. Okazalo sie, ze sie myle.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Czarnuleczka, a skad wiesz, ze ja Ciebie podejrzewam?Przeciez specjalnie nie napisalam na watku kim jest ta osoba, zeby wlasnie sie nie klocic.

Edytowane przez Patiirafaello
Czas edycji: 2009-11-09 o 09:23
Stary 2009-11-09, 10:59   #2512
masterkotka
Raczkowanie

A jakie buty nosicie dziewczynki na imprezy teraz ? w wiekszosci pewnie są to botki i kozaki a zdarza sie Wam zakladac jakieś czółenka itp ? Bo ja juz sama nie wiem mam takie jedna ladne ale nie wiem czy akurat nie wyjde na wariata
masterkotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:06   #2513
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
No własnie ja sobie tydzien temu taka grzywke zrobilam. Powiedzialam fryzjerce, ze ma byc od srodka glowy prawie, duza i dluga. Wyglada swietnie. Fryzjerka pytala mnie sie czy chce na pewno bo jest duzo ukladania, a ja mam wlosy strasznie krecone, codziennie je prostuje i wiecie co? nic nie musze ukladac jest prosciutka nawet jak wstane. Po obcieciu odzyly mi te wlosy.Zwsze marzylam o grzywce, ale bylam przekonana,ze mam za niskie czolo do grzywki. Okazalo sie, ze sie myle.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Czarnuleczka, a skad wiesz, ze ja Ciebie podejrzewam?Przeciez specjalnie nie napisalam na watku kim jest ta osoba, zeby wlasnie sie nie klocic.
Można powiedzieć, że.... doszły mnie takie słuchy. A po drugie kochana Twoje słowa mówią wszystko. Już kiedyś wspominałam o tym zdjęciu, które póxniej na którymś watku jakas wizazanka przeslala w linku (link z allegro.) Ty zapewne pomyslalas, ze oczywiście ja je ukradłam a nie, że zostało ukradzione mi. Ale cóż....
Stary 2009-11-09, 11:26   #2514
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Można powiedzieć, że.... doszły mnie takie słuchy. A po drugie kochana Twoje słowa mówią wszystko. Już kiedyś wspominałam o tym zdjęciu, które póxniej na którymś watku jakas wizazanka przeslala w linku (link z allegro.) Ty zapewne pomyslalas, ze oczywiście ja je ukradłam a nie, że zostało ukradzione mi. Ale cóż....
Bo ja nie jestem naiwna, jesli ja spotkalam sie z paroma przypadkami kradziezy zdjec, ktore masz w swoim albumie i Ty piszesz, ze tez widzialas je w wielu miejscach typu sex randka itp to w necie tych fotek musza byc setki i to akurat Ty mialabys byc ich wlascicielka., ale nam sie trafilo. Za publikacje zdjec bez zgody wlasciciela przestepca taki scigany jest z powodztwa cywilnego, jest na to paragraf. A nawet jezeli by to byly Twoje fotki to malo Ci, ze ktos wystawial je na sex randkach, kazda normalna dziewczyna jak by zobaczyla swoje zdjecie na tego typu portalu juz nigdzie wiecej by nie wstawila swoich fotek, a Ty je masz i w albumiei na watku tylko innym.Wyrazilam swoje zdanie, ktorego nie zmienie, wiec nie wciagaj mnie juz w zadne dyskusje, bo mi sie klocic nie chce.
Jedno co mi sie u Ciebie podoba to ta inteligencja pomieszana z cietym jezykiem z nuta poetyki chodzi mi o ten zrymowany post z watku "barbie beauty"Dobrze im dokopalas.
Stary 2009-11-09, 12:37   #2515
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Czeeeeść Dziewczyny

ale miałam do nadrabiania, cały weekend na studiach, pierwszy zjazd a teraz musze to wszystko ogarnąć, uporządkować Niestety będe rzadziej tu zaglądać, bo nauka to nauka jednak...

Atmosfera zrobiła się gęsta Czytając wiadomości Marczeli pomyslałam, że może faktycznie Odeta jest tu poszkodawana Żadna z nas nie wie po co miałaby wymyslać tą hiostię o prześladowyczni więc może to prawda i jest nią marczela... Wiaodmo, że większość dziewczyn ma jakies nagie lub półnagie foty swoje, a ona mogła się wkraść na kompa i tyle.. Dziwne jest tylko to że Odeta siedziała sobie we Włoszech a nie pracowała...

A sprawa z kradzionymi zdjęciami przez kolejną z nas - bez komentarza Trudno jak ktoras oszukuje jej sprawa, najwazniejsze żeby nie było wśród nas jakiegoś zboczucha

Dziś powinny przyjśc moje butki szare i tunika bokserak z allegro
Stary 2009-11-09, 12:50   #2516
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Czeeeeść Dziewczyny

ale miałam do nadrabiania, cały weekend na studiach, pierwszy zjazd a teraz musze to wszystko ogarnąć, uporządkować Niestety będe rzadziej tu zaglądać, bo nauka to nauka jednak...

Atmosfera zrobiła się gęsta Czytając wiadomości Marczeli pomyslałam, że może faktycznie Odeta jest tu poszkodawana Żadna z nas nie wie po co miałaby wymyslać tą hiostię o prześladowyczni więc może to prawda i jest nią marczela... Wiaodmo, że większość dziewczyn ma jakies nagie lub półnagie foty swoje, a ona mogła się wkraść na kompa i tyle.. Dziwne jest tylko to że Odeta siedziała sobie we Włoszech a nie pracowała...
Z Ooodeta tez tak mysle i tez sie tak zastanawialam kiedy ona pracuje, no chyba nie na noce.
Stary 2009-11-09, 13:06   #2517
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Z Ooodeta tez tak mysle i tez sie tak zastanawialam kiedy ona pracuje, no chyba nie na noce.
Sorry że tak wam się wcinam ale czytam wasz wątek od dawna a sama udzielam się na AG. I chciałam napisać że Odeta pisała kiedyś że pracuje chyba jako opiekunka do dziecka i nie dam sobie reki uciąć ale coś pisała nawet o 2 dorywczych pracach - ze to jej sie bardziej opłaca czy coś. Wiem że był kiedyś poruszany temat jej pracy więc gdzieś tam pracowała chyba (ale inna kwestią jest to czy z takiej pracy by się utrzymała ale mnie tam nic do tego)
Przy okazji dodam że owszem można mieć prześladowczynię, dziwne telefony, wpisy na gg a nawet swoje zdjęcia na dziwnych portalach (mnie samej włamano się na maila a miałam tam dużo swoich zjęć m.in w bikini)
Ale nie uwierzę że jakaś małaolata (odeta nie pisała że to była dorosła kobieta) ma umiejętności włamywania się na wszelakie konta (gg, maile, nk i inne) Gdy mamy zabezpieczony komputer i dobre hasła nie jest to możliwe dla zwykłej użytkowniczki internetu. Gdyby taka dziewczyna umiała robić takie numery to po co włamywałaby się na komputer takiej nieznanej odetki jak mogłaby buszować po kontach bankowych albo po komputerach jakiś znanych osób? No chyba że odeta ciągle ma to samo hasło na wszystkich stronach wymagających logowania...
Pomyślcie same i nie ma co przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę z osądzaniem i ocenianiem... Prawda jest pewnie taka że dla podsycenia zainteresowania swoją osobą trochę pokolorowała swoje życie i założyła drugie konto aby jej wypowiedzi nie przechodziły bez echa.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 13:36   #2518
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Czeeeeść Dziewczyny

A sprawa z kradzionymi zdjęciami przez kolejną z nas - bez komentarza Trudno jak ktoras oszukuje jej sprawa, najwazniejsze żeby nie było wśród nas jakiegoś zboczucha
Hmm... ja chyba mówię mało wyraźnie... lub używam zbyt małej ilości polskich znaków... Co najmniej... właśnie najmniej...

Nota bene:

NIE MAM NIGDZIE KONTA NA ZADNEJ FOTCE NA ZADNEJ NASZEJ KLASIE ANI SEX FOTKACH......

Chyba mnie trochę obrażacie, bo nawet do Waszej świadomości nie chce dojść, że dana osoba może być faktycznie dziewczyną ze zdjęć. Sory, udawadniać Wam nie będę, żadnych zdjęć z kartką czy datą również nie będę wstawiać. Wystarczającym potwierdzeniem dla mnie jest moje codzienne odbicie w lustrze. A jeśli jedna osoba rzuciła głupie hasło "to fake".. każdy idzie za propagandą. Dziewczyny litości!
Wysłałam Jakkolwiek linka do profilu mojego tż na nk. Tam również znajdują się moje zdjęcia. Konto nie jest fikcyjne co możecie stwierdzić chociażby po liczebności znajomych (również moich- mianowicie ze Stargardu), komentarzach, szkołach. Etc. To na tyle. Pattirafaello przydałoby się przeprosić za te powielanie słówek. Bo suma sumarum obraziło mnie to trochę. Link powinienen do Ciebie dotrzeć wręcz w lini prostej. Skończyłam i więcej proszę nie powracać do tego tematu. Jeśli macie zamiar dalej bronić tej zagłady masowej m.in. zdjęć mojej osoby powystawianych na innych portalach Wasza sprawa.
Ach, i bym zapomniałam. Kodeks znam, i to bardzo dobrze. W tej sytuacji ZDECYDOWANIE nie tyczy się on mnie. Więc wypraszam sobie nieuzasadnione cytowanie go w moim kierunku. Nota bene: za szerzenie fałszywych informacji również bym coś znalazła. To tak w nawiasie.

Co do mojej odp. na tamtym wątku.. faktycznie nurt poetyczny mnie poniósł... Jak to się mówi była akcja i jest i reakcja (ostrzeżenie) hehehe
Stary 2009-11-09, 13:48   #2519
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Z gory wiedzialam, ze kartki nie pokazesz, kazdy fejk tak sie zapiera(upszedzilam juz co niektorych. Chcialam dac Ci spokoj i zebys odeszla z twarza, a Ty jestes uparta, wiec wyjawie tu wszystkim jedno z Twoich kretactw, przez co robisz sie malo wiarygodna, a mianowicie wiek tutaj na profilu różni sie od wieku podanego przez Ciebie na profilu maxmodels. Podaje linka dla zainteresowanych.Patrzcie szybko, bo moze zaraz to zmienić :http://www.maxmodels.pl/ndk.html
Stary 2009-11-09, 13:51   #2520
sintagma
Wtajemniczenie

Chyba zaczne czytać wątki o kotach bo tam jedynie panuje spokój....
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości