|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Agus same jedynki Cie przesladuja
Siwa nie przejmuj sie, ja tez z tztem roznie, wlasciwie teraz to mamy taka sytuacje, ze nie wiem na czym stoje, niby ostatnio jest dobrze, ale nie wiem co kazdy dzien przyniesie, nie pasuja mu pewne rzeczy, pewne moje zachowania, a ze bardziej w zyciu kieruje sie rozumem jak sercem to jest jak jest, porazka |
|
|
|
#2492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
to przyciemniaj stopniowo, chociaz ja np. w takich sredniobrazowych nie wygladam dobrze juz lepiej w ciemniejszych, wiec jak bym tak stopniowo przyciemniala, to po drodze bym zrezygnowala, bo np. w jasnym brazie wygladam dziwnie
|
|
|
|
#2494 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Siwa bedzie dobrze,przeciez wiesz jestescie ze soba az 4 lata,gratuluje wiecie co,ja bym chciala juz wiedziec z kim bede do konca zycia a tak narazie to wiadomo Tż jest a niedlugo moze nie byc.---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- moze warto do jakiegos fryzjera wizazysty sie udac, ktory dobierze kolor do cery i typu urody |
|
|
|
|
#2496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam jak poszlam do fryzjerki i chcialam, zeby mi zrobila taka grzywke na prosto i powiedziala, ze nieeeeee, bo bede miala twarz jak patelnia
|
|
|
|
#2498 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ze odradzi- doradzi, i w ogole osttanio jak bylam robic popielaty to spytala sie mnie czy nie chce brązu, wtedy naawet by mi to nie przyszlo do glowy, minal miesiac a ja o tym juz mysle![]() dobrze miec zaufanego fryzjera. |
|
|
|
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez. Ja bym najchetniej Tzeta zmienila, ale zawsze jest cos nie tak z kazdym facetem i wiem, ze bez sensu szukac.
Edytowane przez Patiirafaello Czas edycji: 2009-11-09 o 08:59 |
|
|
|
#2500 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny no żadna mi nie odpisała na wcześniej postawione pytanie ![]() czy myślicie, że takie buciki + różowa kurtka taka narciarska będą AG? http://www.allegro.pl/item791185941_..._biale_41.html Chcę mieć tak czarne brwi jak Megan https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1257706302
|
||
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna taka grzywka, no ale niestety... nie dla mnie ![]() Mysle,ze bedzie ok. Chociaz te buty to niestety okropne :P |
|
|
|
|
#2503 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Butki zajefajne takie w góry czy gdzies na wyjazd super tez musze sobie kupic cos w tym stylu, narazie ze sportowych rzeczy zakupilam różową kurtkę nike. zeby pasowala do mojego snowboardu haha :Pwiec nie zastanawiaj sie butki super ale pomysl moze nad innym kolorem? wiesz jak jest z bialymi butami.. ![]() Megan za*ebiscie zrobila sobie usta.. ![]() w ogole ladna jest no ale wiadomo wszystkie te gwiazdy sa ladne.ciekawe czemu ![]()
Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-11-08 o 22:29 |
|
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdeczka, a mówiłam Ci juz, ze masz fajne tatuaże??
|
|
|
|
#2505 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu co tu się dzieje
nie komentuję ![]() Kurcze tyle stron naprodukowałyście a ja lubię być z tym wątkiem na bieżąco ale tylko trochę nadrobiłam bo już oczy mi się zamykają Makijaże super neheszta to ty pytałaś o te buty śniegowce?? ( sorki ale już prawie śpie ) według mnie fajne, ciepłe, porządnie zrobione, właśnie na wyjazdy super i nawet wydaje mi się, że w takim zestawieniu jak najbardziej będziesz AG Kurcze Agusia ty pisałaś o tych butach co zamawiają z hurtowni? są jeszcze 38? tu zamawiałaś te poprzednie ecri? fajne są?? Przepraszam Dziewczyny za tego posta takiego nie trzymającego się kupy ale naprawdę od wtorku nie miałam wytchnienia i teraz są efekty, no ale jutro śpię do oporu bo wolne więc może będę logiczniejsza Przyjemnych snów AG
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o te botki sznurowane na obcasie to sa 38. To jest na tym atku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373569&page=30
|
|
|
|
|
#2508 |
|
BAN stały
|
Hej
tylko zdazylam wszystko przeczytac i znowu spadam jutro cos napiszę buuu...tak w ogóle ale jaja mam nadzieje, ze nie dostane bana... bo co nieco napisalam na tamtym durnowatym watku :Pdobranocka Agatki hehe
|
|
|
|
#2509 |
|
BAN stały
|
A kto tu takie mądry i pisze, że ja to nie ja? He?! No przyznać się... to, że Odetka nie miała nk, wyszło na to, że kłamała to ja muszę być jej klonem? Czy może miałam dość nk. Miałam dość kopiowania moich zdjęć i późnejszego zwyczaju widywania ich na sex fotkach symptaiach i innych beznadziejnych portalach... ech.. czasami mi smutno ale ok.... całe życie udawadniania.... puściłam link do nk MOJEGO Tż. znajdziecie tak "dowód" na potwierdzenie mojej tożsamości..
smutne to smutne... ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Patiirafaello co ty masz słońce do mnie????????? jesli znalazłaś moje zdjęcia co wypadałoby napisać.. a nie najeżdzac, że ktoś jest bu a same fotki są skradzione... nawet nie zakladasz takiej mozliwosci, ze to moze facetka z allegro ukradla fote????????????????????? ????????????? jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu akurat taka sytuacja sie zdarzyla... wiec tak trudnbo pojac dlaczego skasowalam ta idiotyczna nk????????????????????? matko a wiec ujawniam sie... ta, wszyscy kopiuja moje foty a potem gadaja ze ja to nie ja... tak.... jasne.... |
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Ło jezu ale się dzieje, a jak mogę wiedziec Czarnula to skąd wiesz że Pati miała Ciebie na myśli?, bo tak szczerze mówiąc to ja czytałam o jakichś podejrzeniach, ale byc moze tylko do mnie nie dotarlo o kim mowa
|
|
|
|
#2511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Czarnuleczka, a skad wiesz, ze ja Ciebie podejrzewam?Przeciez specjalnie nie napisalam na watku kim jest ta osoba, zeby wlasnie sie nie klocic. Edytowane przez Patiirafaello Czas edycji: 2009-11-09 o 09:23 |
|
|
|
|
#2512 |
|
Raczkowanie
|
A jakie buty nosicie dziewczynki na imprezy teraz ?
w wiekszosci pewnie są to botki i kozaki a zdarza sie Wam zakladac jakieś czółenka itp ? Bo ja juz sama nie wiem ![]() mam takie jedna ladne ale nie wiem czy akurat nie wyjde na wariata
|
|
|
|
#2513 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedno co mi sie u Ciebie podoba to ta inteligencja pomieszana z cietym jezykiem z nuta poetyki chodzi mi o ten zrymowany post z watku "barbie beauty"Dobrze im dokopalas.
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeść Dziewczyny
ale miałam do nadrabiania, cały weekend na studiach, pierwszy zjazd a teraz musze to wszystko ogarnąć, uporządkować ![]() Atmosfera zrobiła się gęsta Czytając wiadomości Marczeli pomyslałam, że może faktycznie Odeta jest tu poszkodawana Żadna z nas nie wie po co miałaby wymyslać tą hiostię o prześladowyczni więc może to prawda i jest nią marczela... Wiaodmo, że większość dziewczyn ma jakies nagie lub półnagie foty swoje, a ona mogła się wkraść na kompa i tyle.. Dziwne jest tylko to że Odeta siedziała sobie we Włoszech a nie pracowała...A sprawa z kradzionymi zdjęciami przez kolejną z nas - bez komentarza Trudno jak ktoras oszukuje jej sprawa, najwazniejsze żeby nie było wśród nas jakiegoś zboczucha ![]() Dziś powinny przyjśc moje butki szare i tunika bokserak z allegro
|
#2516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Przy okazji dodam że owszem można mieć prześladowczynię, dziwne telefony, wpisy na gg a nawet swoje zdjęcia na dziwnych portalach (mnie samej włamano się na maila a miałam tam dużo swoich zjęć m.in w bikini) Ale nie uwierzę że jakaś małaolata (odeta nie pisała że to była dorosła kobieta) ma umiejętności włamywania się na wszelakie konta (gg, maile, nk i inne) Gdy mamy zabezpieczony komputer i dobre hasła nie jest to możliwe dla zwykłej użytkowniczki internetu. Gdyby taka dziewczyna umiała robić takie numery to po co włamywałaby się na komputer takiej nieznanej odetki jak mogłaby buszować po kontach bankowych albo po komputerach jakiś znanych osób? No chyba że odeta ciągle ma to samo hasło na wszystkich stronach wymagających logowania... Pomyślcie same i nie ma co przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę z osądzaniem i ocenianiem... Prawda jest pewnie taka że dla podsycenia zainteresowania swoją osobą trochę pokolorowała swoje życie i założyła drugie konto aby jej wypowiedzi nie przechodziły bez echa.
|
|
|
#2518 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nota bene: NIE MAM NIGDZIE KONTA NA ZADNEJ FOTCE NA ZADNEJ NASZEJ KLASIE ANI SEX FOTKACH...... Chyba mnie trochę obrażacie, bo nawet do Waszej świadomości nie chce dojść, że dana osoba może być faktycznie dziewczyną ze zdjęć. Sory, udawadniać Wam nie będę, żadnych zdjęć z kartką czy datą również nie będę wstawiać. Wystarczającym potwierdzeniem dla mnie jest moje codzienne odbicie w lustrze. A jeśli jedna osoba rzuciła głupie hasło "to fake".. każdy idzie za propagandą. Dziewczyny litości! Wysłałam Jakkolwiek linka do profilu mojego tż na nk. Tam również znajdują się moje zdjęcia. Konto nie jest fikcyjne co możecie stwierdzić chociażby po liczebności znajomych (również moich- mianowicie ze Stargardu), komentarzach, szkołach. Etc. To na tyle. Pattirafaello przydałoby się przeprosić za te powielanie słówek. Bo suma sumarum obraziło mnie to trochę. Link powinienen do Ciebie dotrzeć wręcz w lini prostej. Skończyłam i więcej proszę nie powracać do tego tematu. Jeśli macie zamiar dalej bronić tej zagłady masowej m.in. zdjęć mojej osoby powystawianych na innych portalach Wasza sprawa. Ach, i bym zapomniałam. Kodeks znam, i to bardzo dobrze. W tej sytuacji ZDECYDOWANIE nie tyczy się on mnie. Więc wypraszam sobie nieuzasadnione cytowanie go w moim kierunku. Nota bene: za szerzenie fałszywych informacji również bym coś znalazła. To tak w nawiasie. Co do mojej odp. na tamtym wątku.. faktycznie nurt poetyczny mnie poniósł... Jak to się mówi była akcja i jest i reakcja (ostrzeżenie) hehehe
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Raczkowanie
|
Z gory wiedzialam, ze kartki nie pokazesz, kazdy fejk tak sie zapiera(upszedzilam juz co niektorych. Chcialam dac Ci spokoj i zebys odeszla z twarza, a Ty jestes uparta, wiec wyjawie tu wszystkim jedno z Twoich kretactw, przez co robisz sie malo wiarygodna, a mianowicie wiek tutaj na profilu różni sie od wieku podanego przez Ciebie na profilu maxmodels. Podaje linka dla zainteresowanych.Patrzcie szybko, bo moze zaraz to zmienić :http://www.maxmodels.pl/ndk.html
|
|
|
|
#2520 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba zaczne czytać wątki o kotach bo tam jedynie panuje spokój....
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

a tak narazie to wiadomo Tż jest a niedlugo moze nie byc.

:co nfused: to chyba przeróbka bo Sandra wcale nie jest taka chuda, jest szczupła.

tylko zdazylam wszystko przeczytac i znowu spadam