|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
polecam
są bardzo przyjazne , własnie niedawno wstawiłam fotki moich kotków na wątku pod tytułem uwaga!!!! "pokaże wam mojego kota" |
|
|
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
hej a ja sie przylaczylam do klubu "czarne koty .... "
tez dalam fotki mojego niezyjacego juz czarnulka ![]() aha jesli chodzi o ooodete to faktycznie pisala, ze pracuje dorywczo w kilku pravcach. po pare godzin dziennie, jako opiekunka, kelnerka i cos tam jeszcze, wiec bezsensu jest pisac, skad ona miala kase, bo zaraz kazda tu bedzie musiala pokazywac swiadectwo pracy zeby udowadniac ze ma sie z czego zyc
Edytowane przez blondi1041 Czas edycji: 2009-11-09 o 14:09 |
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja tam nie wiem co i jak, nie chcę oceniać, ale tak szczerze, to czy na 18 czy na 21 to i tak wyglądasz powazniej Czarnula, ja bym Ci dała tak parę lat więcej---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2524 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym chciała żeby skończyły się już te wszystkie dziwne historie na wątku i tyle. Bo czasami jak w kółko są te same tematy nie chce mi się wchodzić i czytać tego wszystkiego. Już dawno nie było tak "normalnie" spokojnie, na tym wątku.
Zdjęć też mało, więc chyba czegoś poszukam i wrzucę. Tak wgl to dzień dobry AG. |
|
|
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamciurka ale tak naprawde ja podczytuję ten wątek o kotach
jako niedoświadczona posiadaczka maine coona znalazłam tam przyjazne duszyczki które mi pomogły odnaleść sie w roli kociary
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam coś, co raz na zawsze wyjaśni sprawę Czarnulki i mam nadzieję, że wynik będzie pozytywny. Szczegóły akcji opowiem jak dostanę odpowiedź
Jeśli mogłybyście do tej pory nie komentować niesprawdzonych oskarżeń byłoby miło ![]() A odnośnie kotów, to ostatnio prawie jednego przygarnęłam. Szedł za mną taki śliczny, mały kociak Niestety mieszkam w wynajętym mieszkaniu, sama, cały dzień spędzam poza domem i by się maleństwo tylko męczyło.
|
|
|
|
#2527 |
|
Konto usunięte
|
Trochę Burciagi
|
|
|
|
#2528 |
|
Konto usunięte
|
Gdzieś mi poginęła reszta, potem wrzucę.
|
|
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam je
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
no to foty
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się dzisiaj narodził kot, tzn kotce mojej taka mała czarno rudo biała pokraka
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam świetnego kota w domu, wzięłam dwa lata temu ze schroniska. Wtedy miała około 10 lat. Nazwałam ją Pola.
![]() Co tu tak cicho jest? Czekam, że może ktoś przyjdzie, a tu taka cisza. |
|
|
|
#2535 |
|
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15174759]Ja mam świetnego kota w domu, wzięłam dwa lata temu ze schroniska. Wtedy miała około 10 lat. Nazwałam ją Pola.
![]() Co tu tak cicho jest? Czekam, że może ktoś przyjdzie, a tu taka cisza.[/QUOTE] Burmanski?A nie przekrecilas nazwy. Bo moja ulubiona rasa to Birmanski -krotka,niebieska, siersc, duzy pyszczek, podobny do kota rosyjskiego.One sa przecudne. |
|
|
|
#2536 |
|
Raczkowanie
|
Kilka kilo więcej ładnemu kotu nie zaszkodzi
Chociaż mój jest chudy :P
|
|
#2537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny widzialam dzis taka laske ktora miala przedłużane włosy i swoje naturalne włosy miała chyba na chłopaka ścięte bo tak jej te zgrzewy prześwitywały ze na kilometr je było widać ehh.. tak sobie pomyślałam że ze stylizacją na AG można baardzo łatwo przesadzić;/
|
#2539 |
|
Konto usunięte
|
Pozwolę sobie jeszcze wkleić.
A zachowuje się jak pies. Wszędzie za mną chodzi, śpi mi na poduszce (co z tego, że zajmuje jej ponad połowę), zawsze rano jak sie maluję to towarzyszy mi koło umywalki. Lubi patrzeć jak leje się woda do wanny. Jak ktoś do nas przychodzi, zawsze wyczuje i biegnie do drzwi i chciałaby być najważniejsza. Chowa się za drzwiami i jak mój pies biegnie to na niego wyskakuje z pazurami. |
|
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
chce wyglądać jak one
|
#2541 |
|
Raczkowanie
|
Chcecie się troche posmiac?To prosze http://www.youtube.com/watch?v=g1dxNsjYeIs Najlepszy jest facet przy bankomacie. A ten co stworzyl ten film i wymasla to wszystko, jest strasznie wykrecony hehe
|
|
|
|
#2542 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wygląda dla mnie naprawdę śmiesznie, przecież efekt ma być taki żeby nie było tego widać, a nie: widzicie, doczepiłam sobie włosy. Wrzuciłabym link do nk, ale nie wiem czy tak mogę. ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
cudowne kociaki;* strasznie tesknie za moja kotka a to juz ponad 2 lata jak jej nie ma;(... tez pamietam ze spała ze mna na poduszce, nawet raz odganiala psy spod mojego domu hehe, zachowala sie jak zwykly pies a jak mi sie smiac chcialo jak kotka gonila psa a ten skowyczal jak szalony i biegal po ulicy az sie samochody pozatrzymywały :P
|
#2544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe A propo ktow Otoz moja kuzynka wychowywala kotka od malego nie wiadomo co sie stalo z mama, karmiala butelka jak bobaska doslownie nawet ja to robilam jak miala dzien go pod opieka , kot niezly teraz jest troche wiekszy taki zadziora , ze szok jezdzi na kapciach doslownie i potafi zawracac, gryzi , no agent doslownie myszy nie ruszy , bo jest jako kotek domowy ale na spacery czasem wyjdzie, budzil kuzynke o 3 rano zeby go nakarmic A ja mam pod opieka malego jeza Je Whiskasa hehe powaznie aha i mam zdjecie 2 kotow identycznych mamy i malutkiego kotka , ale ich juz nie ma
Edytowane przez edytka8787 Czas edycji: 2009-11-09 o 15:50 |
|
|
|
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15175201]W klasie mojego TŻ jest dziewczyna (nie, nie wie co to AG, tylko próbuje się robić na super laskę, no a niestety zawsze wygląda śmiesznie - ubiór, nakłada czasem na siebie trzy niepasujące bluzki, nieumiejętnie zrobione kreski) i właśnie włosy ma takie na ramiona, mocno wycieniowane, odstają jej mocno od głowy i doczepia sobie clipy.
Wygląda dla mnie naprawdę śmiesznie, przecież efekt ma być taki żeby nie było tego widać, a nie: widzicie, doczepiłam sobie włosy. Wrzuciłabym link do nk, ale nie wiem czy tak mogę. ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- O nie mogę. [/QUOTE]Wyslij na PW ten link prosze. Ja tez kiedys widzialam dziewczyne z fatalnie doczepionymi wlosami, bo miala swoje za ramiona takie postrzepione, a spod spodu wychodzily w tym samym kolorze rowniutkie clipy-straszne. |
|
|
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2547 |
|
BAN stały
|
Tyż mam kotka
a co najzabawniejsze to,że uwielbiają się z moim psiakiem ,słodko to wyglada jak razem spią![]() ![]() W ogole dzien doby AG
|
|
|
|
#2548 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyny z forum od dawna wiedzą, że mam 18 lat, że uczę się w klasie maturalnej oraz, że moim dylematem od 3 miesięcy jest sukienka studniówkowa. kurczę, ja nie wiem jaki trzeba mieć już kolor włosów ażeby nie móc skleić niektórych faktów w logiczną całość. Dziewczyno! Czy Ty nie śledzisz moich wypowiedzi i nie widzisz tego jak o 6 rano pisze posty?! Ja pierdziu.... Czy Ty nie widzisz tego, że nick się pokrywa chociażby z kolorem włosów ze zdjęciem u mnie na profilu i na maxmodles? czy Ty nie widziałaś tego jak kilka dni temu napisałam wszystkim o założeniu konta na maxmodels?! hahaha... no paranoja... poza tym Czy Ty kurna nie widzisz, że moję imię się wszędzie powtarza?! Czy Ty tego nie widzisz?! Boże gitara zawracasz po pierwsze mi- po drugie sobie- po trzecie wszystkim na tym wątku. Spamujesz mi nieco. Cóż... niech już Ci będzie... Jestem drugą Odetką.. albo nawet możesz napisać, że tak naprawdę ja jestem nią. Zazdroszczę wybujałej fantazji. O wielkich rzeczach marzysz.. Całe szczęście, że marzenia w du...$%&*$# nie kopią ![]() No arcy jesteś.. hehee masakraaaaaaaa makarena, makieta i ogrom pogrom ![]() |
|
|
|
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
Moj wujek ma psa i 5 malych kotkow i te kotki sa jakies dziwne bo jak suczka spi to one podlaczaja sie do jej cyca i jej to nieprzeszkadza.
|
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnulka, odpiszecie mi z konta Twojego chłopaka na n-k?
Wszystko będzie jasne i klarowne i atmosfera od razu stanie się piękniejsza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

są bardzo przyjazne 
, ja tam nie wiem co i jak, nie chcę oceniać, ale tak szczerze, to czy na 18 czy na 21 to i tak wyglądasz powazniej Czarnula, ja bym Ci dała tak parę lat więcej
Zdjęć też mało, więc chyba czegoś poszukam i wrzucę.
Niestety mieszkam w wynajętym mieszkaniu, sama, cały dzień spędzam poza domem i by się maleństwo tylko męczyło.