|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
![]() Ja na suknie mialam pobierane wymiary w lutym, przymiarke mam w styczniu teraz wszytsko nosze o dwa rozmiary wieksze, a po porodzie nie mam zmaiaru za bardzo zrzucac wiec pewnie nowa suknie beda musieli mi przywieźcCytat:
|
||
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
no przyznaję, dają w kość i to ostro. Ja już ,że tak powiem "zaprawiona w boju" i jak robiłam 1 poziom na brzuch to lajcik
ale 2 robiłam wczoraj i sie ledwie ruszam, mam nadzieję że do jutra przejdzie ale powiem Wam że lubię jak mam zakwasy bo przynajmniej wiem że sie poruszałam![]() Ala, zgadzam sie, wolna środa to miłą perspektywa ![]() Domi, pochwal się suknią, bo mnie chyba ominęło coś
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-11-09 o 21:42 |
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
A cwiczylyscie TW na posladki?
takie niepozorne cwiczonka, a przez tydzien nie moglam chodzic... Gusiak zaraz poszukam ![]() mam
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-09 o 21:46 |
|
|
|
#2524 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale na pośladki TW fajna sprawa, na brzuch tez mam filmik. Nie mam motywacji żeby ćwiczyc.. miałam jeździć na basen i co... |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi, śliczna suknia, jak Ty się zdecydowałaś, ja przeszłam się raz i mam mętlik
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-11-09 o 21:48 |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno drugi poziom jest tak naprawde latwiejszy... a suknia? ja chodzilam z kolezanka i bylam pewna, ze chce koronki, ale przypasowaly mi te princeski i mialam kilka na oku. W koncu zdecydowalam sie na te, byla najtansza (!!!) i najladniejsza
|
|
|
|
|
#2527 |
|
BAN stały
|
ja miałam mega zakwasy w nogach na 3 dzień... ledwo siadałam, chodziłam.. a te na brzuch też zakwasy były dość mocne..
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo Zuzia juz masz 10 tysiakow...matko, kiedy tak nabilysmy??? |
|
|
|
|
#2529 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja bym zresetowala, bo czuje sie stara na wizazu ![]() a o czym ten lektor. bo my to chyba ogladalimsy... |
|
|
|
|
#2531 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale wiem ze go nie znam ze moze mi "cos" zorbic chodz tez moze byc pozadnym facetem Ale wiem tez ze rodzinka sie nie zgodzi....i wychodzi na to ze Zapewne nie pojade..do niego....i mozliwe ze sie nie spotkamy woogle....czas pokaze.... a jak przetrwam do stycznia z ta znajomscia to dam mu ulimatum do lutego spotkanie albo PA PA....Cytat:
ja wykapana....i co my mieszkamy prz samym lesie u nas dzis mgla jak czort i wujek wychodzi dolozyc do pieca i mowi mi ze dzidzi chodza....po lesie blisko nas i byl slychac odglosy jak sie krzaki lamia i chrumkanie duzych i malych dzikow.....troszke to mrocznie sie zorbilo ehhemoj brat kiedys uciekal przed dziami jak byl mniejszy
|
|||
|
|
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi to jednak fotel kremowy
i fajnie, bardziej neutralny i będzie pasował nie tylko w jednym pokoju.
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
domi
sliczna suknia ja ostatnio przez przypadek zobaczylam ideal mojej sukni slubnej (znaczy sie wymarzony) ajjj.... ale ja bym chciala ja juz zalozyc ![]() ![]()
|
|
|
|
#2536 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ide już do łóżeczka.
Dobranocka
|
#2537 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2539 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
oki dzieki
![]() ja juz spadam nynkac dobrej nocki lejdiski
|
|
|
|
#2541 |
|
BAN stały
|
![]() a mnie wzielo na sentymenty...i ja nawet nie wiedzilam ze wyscie mialy jakies spiecia z innym watkiem...i dzis odkrylam ze jestem z wami na watku od 1 czesci od polowy.... ale czas leci.....
|
|
|
|
#2543 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Romans 15 latka ze starszą kobietą, potem proces jej, bo była strażniczką w Auschwitz o ludzie co tak wcześnie... Ja też już idę spać. Popłakałam sie na tym filmie... bardzo smutny
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Biedactwo...
Zrobiłam parę kolczyków.. i zbraknie mi parę rzeczy..więc zamówię znowu coś.. Zwariowałam... później wkleję foty mojego 2-go podejścia..Kurde coś Wam napiszę.. ja tak siedzę i myślę o tacie tż.. mi on się kiedyś śnił albo już go widziałam ostatnim razem gdzieś.. nie mogę dojść do tego.. ale jestem pewna, że już go gdzieś wcześniej spotkałam/widziałam.. mam pamięć fotograficzną.. jakoś mnie to o dziwo męczy.. (nie potrafię tego wyjaśnić)Myślę sobie dużo..bo on mógłby nam pomóc.. troszkę.. ale się okaże jak to wszystko się potoczy. Chciałabym wiedzieć dokąd zmierzam.. jak narazie to tak leci dzień za dniem..i to mnie męczy.. u mnie jak 'coś' się dzieje..to raczej nie planowane.. pewnie tak będzie dalej.. nie ma co się zamartwiać trzeba iść naprzód.. tak mi mój tż mawia.. Czy ja muszę mieć taki charakterek smutasa i marudy ? ehhDomiś.. ależ mi się Twoja suknia podoba.. boska jest, serio.. mi się taki styl podoba.. Aaa Jane.. słuchaj tak po postach i zawodzie przypominasz mi pewną panią z mojej starej uczelni.. i tak jakoś mi się skojarzyło Gdybym nie widziała Twojej buźki pomyślałabym, że to ona. Tak mi się teraz przypomniało, że miałam napisać..![]() Chyba czas na sen..więc miłych snów ( i tak pewnie połowa już większa śpi..tylko ja tak się panoszę hihi )
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-10 o 00:29 |
|
|
|
#2545 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witajce
![]() Mi sie, niestety nie chce spac, a nei bede sie zmuszala na sile ![]() Cytat:
![]() Motylka a w jakiej dzzielnicy Krk mieszkasz w ogole?kiedys cos wspominalas, ale nie pamietam za bardzooo.Ja kiedys bylam 2 tyg na wakacjach w w Nowej Hucie ![]() Cytat:
powinien do piatku przyjsc, chociaz jutro jest swoeto wiec nie wiem jak w czwartek i w piatek to wszytsko bedzie funkcjonowalo![]() Cytat:
szczerze, to nie myslalam, ze Wam sie spodiba...ja na poczayku przezywalam szal zwiazany z sunkia i ta cala bridezille ![]() Teraz juz nie mam zamiaru sie tak przykladac, w koncu meza juz masz, kolejny slub traktuje tylko jako formalnosc w kosciele i dla naszego sumienia ![]() Cytat:
musisz sie postarac:Pa jak chcesz sobie poczytac to tutaj kiedys sie udzielaysmy wszytskie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=gang+spod cz. 1 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=gang+spod cz.2 w drugiej czesci od postow okolo 4900 zaczely sie klotnie ![]() Cytat:
oooooo oł ![]() Jane ![]() ale w sumie masz Jane na NK wiec to chyba nie ona? ![]() Elusia pamietasz jak pisalas nam, ze idziesz do cioci na nalewke?i podlas wtedy przepis na nia...i poszlas wtedy?dobra byla, bo nie pamietam?ja wtedy Tz o tym powiedzialam, zobaczyl przepis, potem szukal w necie i znalazl taki sam (tam chyba cos z miodem jest) i dzis kolega 4 butelki spirytusu mu przywozi, Tz bedzie pichcil ta nalewke ![]() Misia jak tam?
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-10 o 08:03 |
|||||
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
bez zbednych cerygieli oglaszam ze zalalo mnie. Jeszcze nie jakos bardzo ale troche juz.... Tempka spadla bardzo nisko jak to zawsze w czasie @ wiec zludzen nie mam. Ale dziekuje Wam wszystkim..... nawet sie nie smuce bardzo choc szkoda mi jak cholera.... ale dzis pierwszy dzien cyklu wiec jade do szpitala na te badania i potem nastepna tura 30go prawdopodobnie wiec trzymajcie kciuki co by wszystko wyszlo jak nalezy.... jak badania wyjda mja nowa doktorka bedzie wiedziec co moze byc powodem ze ciagle nic a nic..... i moze cos wreszcie zmieni sie w tej materii wiec nie jest az tak zle.... Domi suknia ladna choc zupelnie nie dla mnie, ale to z powodu roznicy w figurze (a moze powinnam powiedziec tonazu??? ) hihihi wiec Ty chudzinko spokojnie mozesz takie nosic ja niestety jak najprostsze fasony i nic co mnie optycznie jeszcze bardziej pogrubia.... same wiecie ze najgorzej ukrywac slonia w stoju baletnicy Ogolnie jest ok, naprawde nawet nie rycze.... narazie nie rycze W czasie lunchu jade do krwiopijców..... mam nadzieje ze nie zejde im tam
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Misia nie bede Cie pocieszala, bo wiem ,ze tego nie lubisz...ale ja tak czulam, ze nic z tego u Ciebie w tym cyklu. Tzn. wiem, ze sie uda, ale ten cykl mi nie pasowal jakos. Cos czuje, ze po badaniach sie u Ciebie wyjasni i to duzo
![]() Jakie mi jest strasznie goraco a nawet nie wlaczamy kaloryferow. W nocy spalam odkryta i sie gotuje ![]() Alkamor widze Cie
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-10 o 08:51 |
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Weriidiana - ślicznie wyglądałaś....naprawdę.Wo góle niezła z Ciebie laska... A co do doceniania
przez małżona to coś o tym wiem ostatnio Motylku - nie jedź Misia - próbowałam nadrobić chociaż 2 strony...ja taka trochę nie w temacie ale co to jest TW?? ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- U neurologa wsio OK...w sensie zdrowotnym ale tam mnie lekarka wkur...że lepiej nie mówić Śmiałam się później do mamy, że następnym razem (kontrola jak będzie miał rok) jak pójdę zapisywać to powiem "wie Pani co tylko nie na poniedziałek bo moje dziecko 'nie lubi poniedziałków' i ma zły humor...w czwartki przeważnie ma dobry" ![]() A do laryngologa zapisałam Kubka na 17 listopada. Czyli za tydzień we wtorek... Mama była mnie zapisać do okulisty i wiecie na kiedy pierwszy wolny termin ?? 4 stycznia
|
|
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze Was sluchac dzieki za wszystko.....---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Tamelee Webb- taka babka, blondynka, ktora prowadzi cwiczenia (mozna je sciagnac z neta)...Sa cwiczenia:
-chce miec takie posladki -chce miec takie ramiona -chce miec taki brzuch -chce miec takie ciało ![]() Ja cwiczylam chce miec takie posladki kilka razy. Nieźle daja w kosć, chociaz jak sie cwiczy to nie sa trudne cwiczenia, ale efekty sa nastepnego dnia i przez kilka kolejnych ![]() Cytat:
![]() ja sie nie znam, ale mozecie ja zmienic??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

teraz wszytsko nosze o dwa rozmiary wieksze, a po porodzie nie mam zmaiaru za bardzo zrzucac wiec pewnie nowa suknie beda musieli mi przywieźc

robiłam wczoraj i sie ledwie ruszam, mam nadzieję że do jutra przejdzie

chociaz na was moge liczyc bo stary ostatnio zapomnial zeby zonke troche podoceniac
Ale wiem ze go nie znam ze moze mi "cos" zorbic chodz tez moze byc pozadnym facetem

ale czas leci.....
musisz sie postarac:P
Śmiałam się później do mamy, że następnym razem (kontrola jak będzie miał rok) jak pójdę zapisywać to powiem "wie Pani co tylko nie na poniedziałek bo moje dziecko 'nie lubi poniedziałków' i ma zły humor...w czwartki przeważnie ma dobry"