|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Cinka no niestety u nas by nie pasował bo nie mamy sypialni a w mini saloniku 2 TV to za dużo, ale pomysł super
malutka to był "Aromatyczny rosołek z kurczaka z ryżem" z Bobovity ten duży słoiczek ursull śliczny wierszyk i cudna Milenka |
|
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
no dziś pierwsza(chyba)
Noc u nas spoko, ale Iwo nie zaśnie w nocy dopóki nie zje choć odrobiny mleka, wiem, ze to przyzwyczajenie nie głód, bo zdarzają się przespane nocki, nie wiem czemu tak dziwnie. Miałam dziś okropny sen do tej pory dziwnie mi.. spadam z powrotem do mojego chłopa poleżakować jeszcze
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wyspałam dzis
![]() 19 kaszka i spimy 22.30 cyc 12.30 butla 4.30 cyc 6.30 dzien dobry Polsko maugoszatka a co wy tak czesto wstajecie?
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Helou "ewrybary"
![]() A wy spać nie możecie czy co ![]() Już przylazły mi tu mnożyć wiadomości brzydale... A ja popijam kawkę, śpiewam z Ninulcią "Red Hotów" , czekam aż się zmęczy żeby pójść spać na nowo Noc wspaniała czyli jak co dzień od 20:00 do 7:15
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teściowa chcesz ziecia na taką nockę ![]() zobaczysz co to znaczy nocne wstawanie
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
sto lat dla naszych siedmio miesiecznych blizniaczek kochanych
MADZI I MARTUSI dla sześciomiesięcznego: ANTOSIA i ANTOSIA no i oczywiscie dla MILENKI sto lat kochane maluszki!!!u nas noc bez wiekszych niespodzianek... Kuba sie przebudzil juz o 3 ale sam zasnal... ja oczywiscie nie dalam rady zbytnio zasnac bo ten glupek znowu szalal... cale szczescie ze poszlam wczesniej spac to troche sie przespalam i nie slyszalam co wyprwawial... zasnelam i o 4 pobudka na jedzonko... a pozniej pieknie Kubek spal do 7 no i oczywiscie obudzil mnie chwytem za nos i oko no to trzeba bylo wstac przez te akcje zaczelam pic... a tak dobrze mi szlo... no nic.... Cytat:
wedlug mnie cena fotelika nie odzwierciedla tego co bezpieczne czy nie... wazne ze nie jest z drugiej reki i ze posiada odpowiednie certyfikaty... a jesli do tego jest tani to cos dla mnie Cytat:
piekny wierszyk!!!! oj masz talent kolezanko!!! ![]() a Milencia sliczna ![]() buziole dla niej ![]()
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
łoooooooooo gapa
![]() STO LAT MALUSZKI!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#1960 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
,BUZIAKI dla MARTY, MAGDY, MILENKI i ANTOSIA!!! ![]() U nas nocka w miarę spokojna Monsz jednak nie uciął mi wczoraj głowyMale - spokojnej podróży Marika - U nas tatuś jest od wygłupów , także Guzik wcale przy nim grzeczny nie jest Co do pracy, to szybko Ci ją kobieta napisze Cytat:
![]() Ursull - piękny wierszyk ![]() Pakusiu - się zaprzyjaźnić z Tobą pragnę
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedobra ciotka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- a bardzo chetnie
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem o co Illbance chodzi
![]() ona chce zdjęcia zobaczyć ![]() ![]()
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Illbana przejrzałam Cię
![]()
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dziecię tak mi dało popalić po swoich narodzinach przez około 2 miesiące, że teraz mi to zwraca z dodatkiem Widzisz jaka ona kochana![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- aaaahhhhaaaa iiii zapomniałam powiedzieć dobraaaanoc
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Cinka
i
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Kurcze ja nie wiem czy ten mój synek nie może normalnie spac tzn. budzic się o rozsądnych porach? On już zazwyczaj o 5:30 jest wyspany i gotowy do zabawy a ja widząc ta ciemnośc na dworze mam ochote zakryc się kołdrą i spac dalej i po jakiejś godzinie udaje mi sie uspac maluszka ale na jakąś godzinke o 7:30 to jest max. jego możliwości . Kurcze ale w sklepach zaczyna się robic świątecznie, uwielbiam ten okres poiglocik - carolajna - tyyyy małpko, ja sie produkuje jak szalona a tobie się tu jakies przewidzenia włanczają? . Łooo ja go, nie słyszałam o tej metodzie zasypiania, ale fajnie, tylko szkoda ze musisz go rozbudzic przy wycieraniu i ubieraniu .pakusia - ja mam zwykły chodzik i chce go zostawiac u taty żeby smyk miał tam co robic a ten co bym chciała http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=804704724 żeby był u mnie w mieszkanku. A jak nocka z teściuniem? iwciag - on pałaszuje girki jak mu pomoge troszke anulka anulka - malutka - to mój tak nie ma więc pewnie szczerbaty będzie male - hehe skąd ja znam uroki pakowania, my z Tż zawsze swoją torbę a mały mui miec osobna walizkę i też zawsze zabiram za dużo szmatek. Eve - za silną wolę której mi brak . A ja jestem WODNICZKĄ więc wszystkie rybki złowie a może i zjem i cio? ![]() esti - jak się człowiek rozżalił to zauważyły gadziny ursull - no śliczny wierszyk, zdolniacha a golasek słodziuchny.maugoszatka - biedactwo cinusiowa - zazrdaszczam tych przespanych calutkich nocek STO LATEK DLA NSZYCH LICZNYCH SOlENIZANTÓW< BUZIACZKI OKRUSZKI Illbanka - no mogłabym w tym tygodniu wpaśc. A prace pisze mi kobita wykładająca na UŚ więc spoko. No to nasze dwa szkraby takie leniuszki za nic siedzenie, stanie, chodzenie Spadam bo sąsiadeczka na kawulkę przyjdzie zaraz z moja potencjalną synową |
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
a za oknem szaruuuuga. A w dodatku zalał nas sąsiad z góry, na suficie w łazience mamy dwie plamy Iwcia dens, ależ Szymuś pięknie się śmieje ![]() Poiglot, Twoj TZ to niełatwy przypadek ale cóż się dziwić, skoro zawsze tylko imprezował to łatwo się nie przestawi. I wiek tu nic nie zmieni, wszystko od charakteru zależy...Zamiast się cieszyć że ma rodzinę i spędzać z Wami czas to on woli z kumplami balować Illbana, tyle że będę wizażować już rzadziej, nie chcę awantur...Udany dzionek miałaś, wypiękniona, wypoczęta A z Guzika piękny model Superzabula, hehe też boję się siadać do kompa Na razie buszuję w dzień ale od przyszłego tygodnia będzie już trudno...Esti, Ursull, piękny wiersz Marika, super że praca posuwa się naprzód |
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Marika ja go wcale nie rozbudzam
![]() On usypia całkowicie przy oliwieniu ja go pach w pajaca na śpiocha kasza i śpimy ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- hejka Kuroikaze ![]() jak tam po weekendowym szydełkowaniu??
|
|
#1970 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
100LAT DLA SOLENIZANTÓW Antoś dziękuje za życzonka ![]() wow moje maleństwo ma pół roku kiedy to zleciało jeszcze chwila a maluchy zaczna nam chodzic i dopiero sie zacznie ![]() dziś to ja chyba zrobie sobie wolne od wizażu bo mam góre prasowania moze w końcu zrobi się ładna pogoda to zabiore chłopaków na dwór chyba ze znowu będzie padać no i objad musze zrobić dziś pierwszy raz robię placki po węgiersku chyba nie zatruje wszystkich no i pasuje coś porozpieszczac solenizanta mojego przyznawać mi się tu co kupujecie maluszkom na Mikołaja ![]() no nic ide odgruzować dom ![]() Kurcze rok temu mój synek złamał sobie obojczyk brrrrrr....
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-10 o 09:31 |
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem dobrze szła mamie dieta, ładnie chudła Ale niestety pod koniec codziennie bolała ją głowa, była blada, nie miała na nic ochoty i co najgorsze zaczełay jej wypadac włosy - garsciami Ale kusi mnie ta dieta bo sporo można schudnąć tylko nie wiem jak wytrzymam, żołądek mi sie rozciągnał i nie wiem czy te dwa posiłki mi wystarczą
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Skleroza oczywiście
Buziaczki dla solenizantów |
|
|
|
#1973 |
|
Wtajemniczenie
|
Caro piekne powietanie mi zgotowalas
spoko weekendowe szydelkowanie, referat na filozofie 45 minutowy mam szykowac a jak malowanie pokoiku? aaa faktycznie grypa zoladkowa Cie dopadla to pewnie nie malujesz Esti mama wczoraj kupila natankowi sok z truskawek malin i jablek chyba po 5 miesiacu. Marika a gdzie na us kobieta wyklada? moze w cieszynie? a moze cos mi wyklada ![]() Cinusiowa tez bysmy chcieli tak telewizor... ale naprzeciwko lozka mamy szafe a na szafie go nie powiesze... Gosikk jak humorek? pewnie kiepski po zalaniu Rumiankowa a ja z 1 marca ![]() Poiglot ![]() zarcik Pakusia fajne zdjecia ffajnego masz Tzta z humorkiem lubie takich ludzi a tesc... szkoda slow oby szybko sie wyniosl moze on zazdrosci Wam takiego rodzinnego zycia i zal mu my dzis w nocy tez czesto wstawalismy... a wiecie ja tez jestem rybka no i mamy dzis gosci wiec uciekam, cos chcialam jeszcze napisac ale zapomnialam ![]() no tak sto lat dla malych solenizantow ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Bercia placki po wegiersku ja poprosze! moge nawet probowac czy nie trujace, ja uwielbiam Tak czas tak szybko leci, Natanek juz prawie raczkuje... ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- I bardzo dobrze ze poszlyscie na odwyk bo ja musialam nadrobic ponad 20 stron po weekendzie Wy wstretne gaduly, idzcie moze lepiej posprzatac, a jak macie krasnoludki to wyslijcie je do mnie
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-10 o 09:51 |
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkiego najlepsiejszego dla dzisiejszych jubilatów![]() pisałam Wam kiedyś, że czekam na paczkę, paczki do dziś nie ma więc dzwonie do kochanej siostry która miała ją nadać i przyznała się, że ona wysłała to jakimś zwykłym nieubezpieczonym listem i pani w okienku powiedziała, ze jak do dziś nie ma to mogło zaginąć![]() Kur...były tam rzeczy małego tzn kosmetyki i lekarstwa takie najpotrzebniejsze! Jestem w plecy ok200zł i jeszcze siostra mnie z***ała, że mogłam jej nie prosić, a tż mi głowę urwie ![]() Gosikk dobrze, że nocka udana ja będąc w ciąży zalałam fest sąsiada, ale Iwo pomógł i jakoś uszło mi płazem to![]() Marika u nas też na początku były nóżki w buzi z pomocą, teraz to jego ulubione zajęcie ![]() Ursull na pewno Twoja ślicznota będzie dumna z Takiej mamusi utalentowanej ![]() Carolajna że sąsiad to mój słaby punkt?? o i kolejna rybka, Kuroikaze przybij5 ![]() Bercia my prezentu jeszcze nie wybraliśmy ale przesiaduje na allegro w celu wypatrzenia czegoś..Placek po węgeirsku-uwielbiam, to chyba moje naj danie obiadowe
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-10 o 10:07 |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Kuroikaze a już się przestraszyłam że Cię przestraszyłam
![]() to udanej gościny życzę ![]() A ja mam prezenty już ![]() Dla Michasia muzyczny ogródek, ale dam mu wcześniej więc pewnie dokupie jeszcze fontannę piłkową A dla Darii mam 2 opcje, napisała w liście do Mikołaja ![]() Hulajnoga albo raczkująca lala, muszę się ugadać z mamą co oni kupią i wtedy zdecyduje
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Hejo Mamuśki,
ten odwyk to baaardzo dobry pomysł, normalnie nie ma mozliwości was nadrobić. Ja głównie z pracy do Was kukam, zamiast pracować .STO LAT DLA MARTY, MAGDY, MILENKI I OCZYWIŚCIE ANTOSIA! A specjalnie dla Antosia (Berci
), Antosia (moja ) założyła koszulkę pt: "love, kiss, mój ci on" i takie tam ![]()
DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-11-10 o 10:15 |
|
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
Aha, ostatnio spotkałam się z koleżanką, która jest pediatrą i powiedziała mi, że te naczyniaki, które często mają maluszki na czole nazywają się pocałunkiem anioła, a te czerwone plamki, które maluchy też często mają na karku, to uchwyt bociana
. Fajne, co nie. Zwłaszcza ten pocałunek anioła bardzo mi się spodobał ![]() Czyli jednak bociek dzieci przynosi...
DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-11-10 o 10:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Antosia też, a ciągle myślałam, że to jednak ja ją na ten świat przyniosłam
![]() Aniołek też ją pocałował
|
|
#1980 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Noc wspaniała czyli jak co dzień od 20:00 do 7:15

MADZI I MARTUSI
a pchacz to jest dobry ale dla starszych dzieci

Monsz jednak nie uciął mi wczoraj głowy

za silną wolę której mi brak
. A ja jestem WODNICZKĄ więc wszystkie rybki złowie a może i zjem i cio?
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
no i objad musze zrobić dziś pierwszy raz robię placki po węgiersku chyba nie zatruje wszystkich