|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
![]() mgła.... ech ta pogoda mnie dobija wczoraj napisałam 7 stron, żeby mi magisterka tak szła... 7 stron dziennie... łaaa |
|
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
A ja od wczoraj cierpie, bo strasznie bolą mnie plecy Jeszcze wczoraj zaczęłam ćwiczyć i przy jednym ćwiczeniu coś jakby mi przeskoczyło - wstać nie mogłam i teraz jest jeszcze gorzej. W nocy nie spałam...ehh...ja juz nie wiem co mam robić
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Misia wracaj szybko ![]() Vcelko slonce wspólczuje Ci tych pleców. Ale moim zdaniem ten lekarz do ktorego chodzilas nie był dobry, bo powinno Ci to przejść. Nie pomyslalam nad wizyta u innego specjalisty? Ja Ci powiem, ze mialam kolezanke na studiach, ktora po pracy na farmie na wakacjach miala wypadniety jeden dysk calkowicie a drugi w 60 %. Jeździla na jakies masaze i rehabilitacje i ja naprawili, ze tak powiem Dodam, ze miala jeszcze nadczynnosc tarczycy i miala usuwanego guza:/ czyli jednym słowem jak jedna rzecz dopadnie to zaraz druga:/A wczoraj rozmawialam bardzo dlugo z jedna kolezanka na gg i ta kolezanka wpadla na pomysl, zebym zrobila u siebie sylwestra a ona ze swoim przyjada czy niektorzy naprawde nia maja wyobraxni? przeciez bede po porodzie, z noworodkiem...nawet pewnie nie bede miala ochoty na jakies spotkania...
|
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
Domiś tylko, że po rehabilitacji było ok. Czasem trochę zabolało, ale to przeważnie z mojej winy, bo np obkurzałam czy też myłam podłoge, a przez pół roku miałam tego nie robić. Najgorzej wczoraj jak zaczęłam ćwiczyć to mi coś przeskoczyło
i nie chce odskoczyć![]() Dziś będę bardzo marudna, więc żeby Wam nie psuć humoru to może moich postów nie czytajcie.
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko, zaraz lanie dostaniesz, wygadaj się, a nie mów że nie chcesz nam marudzić. Jestem tego zdania co Domi, spróbuj jeszcze do innego lekarza.
Domi, ja też mam taką koleżankę. W ubiegłym roku napisała do mnie sms, może zrobimy u ciebie sylwestra, przyszliby....... i tu wymieniła swoich znajomycjh. Myslalam że padne. A u Ciebie jeszcze lepiej jak malutka będzie
|
#2706 |
|
BAN stały
|
Vcelko jejku współczuje bardzo.. ale chyba faktycznie nie powinnaś ani myc podłogi ani odkurzać.. skoro nie wolno, zdrowie wazniejsze!
Od czego zaczeły Ci się te problemy z kręgosłupem? Uciekam do pracy buziaki |
|
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile razy ja pisze o jednym i tym amym jak mam problem ![]() a mógl to Ci dysk wypasc albo sie przestawic>bo jesl cos strzyklo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale boli jak choroba...jutro chyba zadzwonie do tego mojego fizjoterapeuty - może on mi coś pomoże. Bo dzisiaj nie ma mnie kto zawieść do niego a sama nie dam rady, bo ledwo chodzę.Domi a koleżanka z tym sylwestrem to chyba padła na głowę - szczyt bezczelności.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-11-12 o 11:30 |
||
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko
oj Ty biedaku, współczuję bardzo tych problemów z kręgosłupem, oby Ci w końcu ktoś pomógła ja ostatnimi dniami miałam jakieś rewolucje brzuszno-żołądkowe co zjadłam od razu kręciło mnie w brzuchu i do kibelka no nie wiem co się działo, nic mi chyba nie zaszkodziło a miałam tak jakieś 4 dni ![]() Domi hello Zuzia Gusiak, Eluśka i reszta laseczek
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelko ta kolezanka jest fajna, no ale mnie tym pytaniem zabiła
Zanka pamietam jak mialas kiedys grype zoladkowa z Tz przed staraniem sie o Dzidzie...to to samo teraz mialas?? |
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
vcelko
moze znowu ci dysk wypadl, stad ten bol, albo nastapil nawrot rwy.... Warto sie chyba ponownie wybrac do specjalisty... Moze daruj sobie ortopede, tylko wybeirz sie do jakiegos dobrego gabinety fizjoterpauetycznego... Kurcze no, a mnie glowa dalej boli, szczegolnie jak sie ruszam, podnosze, schylam... Dzis jeszcze do fryzjera mam termin ahh... |
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie!moze bedzie Lenka ![]() a mi przyszedl baldachim na łozeczko... ładnie sie oszzcedzam i pod koniec listopada juz rozkladamy i przygotowujemy na nadejscie Dzidzi |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie
to tylko sobie na kibelku siedziałam a nie nad nim heh a tak w ogóle przedwczoraj skończyła mi się @ tak w maju 2008 mieliśmy grypę żołądkową, przez dziadka oczywiście bo przyniósł z przychodni
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
był tylko raz, takie wymuszone odwiedziny
podobno nagadywał na nas przy teściach, że głupi jesteśmy, tyle kasy płacimy żeby ten 1000 odkładać, zrobić remont kuchni a nie wyprowadzać się phhiiii chyba kpi ja mu remont zrobię kuchni żeby zniszczył hehe dobre ma chłop poczucie humoru
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszytsko by było oblepione z tłuszczu, blleeee |
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Domi dokladnie
jak teraz nie umyję pieca przez 3 dni to potem ciężko go domyć, a co dopiero po takim czasie... ehh
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies,
znow duuuzoo napisaly...ale fajnie sie to czyta ![]() Vcelka - szkoda, ze ty blizej nie mieszkasz..ja akurat mam dzis wolne tak jak i moj maz, wiec mozna by sie zgadac na podwozke...a tak to sciskam tylko mocno - moze wez sobie cos przeciwbolowego-albo chociaz dobry film obejrzyj i lez by mniej bolalo... Zuzia - ciekawy temat o terroryzmie - mnie to zastanawia czy da sie ten problem jakos rozwiazac. Ost. czytalam artykul o grze komp., w ktorej glownym celem wlasnie bylo bycie terrorysta - szczegolow ci oszczedze - bo ta gra to horror jakis...Jak dla mnie powinni jakis zakaz wprowadzic i wieksza kontrole do gier komp., bo naprawde mlody, glupi czlowiek moze sie dobrze zasugerowac. A jak wiadomo wujek google podpowie jak bombe zbudowac i co wtedy? ... az starch pomyslec... Mischoko - caly czas mysle o obiecanym ci mejlu - ale jako, ze sama sie zastanawiam co wybrac w koncu - to troche trwa...ale postaram sie dzis wieczorem cos zapodac - moze ty mi cos podpowiesz jako ksiegowa i zobaczysz cos czego ja nie widze ![]() Domi - grzecznie lez w domu i nie wstawaj A z tym Sylwestrem - to normalnie masz udana kolezanke...powiedz jej, ze moze wpasc teraz jak lezysz na pogaduchy i juz![]() A ja bede zmykac do Gdanska. Moja mama jest chora na zapalenie gardla i chciala by jej troche pomoc. Bede pozniej - jeszcze mam kilka innych spraw do zalatwienia na miescie. Na razie...
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
a podobno byla taka historia, szczegółów nie pamiętam i może coś przekręce ale sens zostanie
jakiś koleś coś 11 lat miał, gral kilka godzin w grę Grant Tref Auto, chodzi się po ulicach, kradnie auta i zabija ludzi i koleś taki się poschizował że wyszedł na ulice i pierwszą napotkaną kobietę zaczął katować lał ją kopał i chciał po głowie skakać czy coś, no masakra ktoś mi to mówił i mi się przypomniało
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia znasz sie na laptopach? nie wiesz co to moze byc, ze ja mam normlanie w moim baterie wlozona, ale nie moge na niej pociagnac dluzej niz 10 minut bo mi komputer nagle gasnie i w efekcie ciagle siedze "na pradzie"...moze bateria sie juz zuzyla?bo format chyba raczej nic to nie pomoze???A mi przyszedl wózio ale czekam na Tz, niech on rozpakowuje, bo to takie wielkie pudlo, dwóch kurierów przynioslo...mam nadzieje, ze wózek bedzie lekki ![]() i stelaz przyszedl ale fajowo |
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Domi a Ty masz Viste czy Xp?
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Mam XP w sumie z ta bateria to od jakiegos miesiaca tak mi sie dzieje...nawet mnie nie informuje, ze zostalo ileś tam procent tylko pada, nagle gasnie wszytsko:pstryk..
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Domi my kupiliśmy laptopa to miał Vistę, Vista ma fajne oszczędzanie energii, komputer wytrzymywałam nam nawet godzoinę na baterii, ale od kiedy zainstalowaliśmy XP to mam tak samo, 10 minut i pada, najpierw pokazuje że bateria pełna, za pięć minut już jest pół a za kolejne 5 minut wyskakuje: Podlącz szybko kabel i pyk wyłącza się komp
w ogóle baterie nie są jakoś specjalnie pojemne, komp jednak dużo energii bierze jak dużo się robi na kompie a do tego nie oszczędza energii więc tak już chyba i jest i nic nie zmienisz ja też non stop na kablu jadę
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka ja własnie tez mialam Viste jak kupilam komputer, ale to bylo ponad dwa lata temu. I od jakiegos 1,5 roku ciagle mam XP. Wczesniej nic sie nie dzialo. Moj Tz chce mi znow Viste zrobic, ale ja tak nei lubie formatów
![]() Chociaz jak bymchciala wybrac sie gdzies w podroz i np. a aucie odpalic komp to nie ma szans mnie w ogole nie informuje ile jest baterii, poprostu gasi sie jak TV... |
|
|
|
#2728 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Witajcie ![]() ja po pracy i obiadku dostalam @ i umieram boli mnie brzuchol ruszyc sie nie moge wiec narazie leze....
|
||
|
|
|
#2730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Domi ciesze się, że przyszedł i wózio i stelaż - jak tż złoży to bardzo proszę o zdjęcia ![]() Zanka dziadek ma niezłe pomysły z tym remontem kuchni u niego Motylicaja współczuje @ - mam nadzieje, że brzusio troszkę już lepiej. A ja się tak zastanawiam czy mamy jechać na te "zaręczyny" w sobote, nie wiem czy wytrzymam 2,5 h w samochodzie. W sumie chciałabym jechać, ale z tymi plecami to nadaje się tylko do pozostania w domu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

na żołądek mi szkodzi bardzo..chyba, że jest więcej mleka niż kawy..taką toleruję.

Ja Ci powiem, ze mialam kolezanke na studiach, ktora po pracy na farmie na wakacjach miala wypadniety jeden dysk calkowicie a drugi w 60 %. Jeździla na jakies masaze i rehabilitacje i ja naprawili, ze tak powiem
Dodam, ze miala jeszcze nadczynnosc tarczycy i miala usuwanego guza:/ czyli jednym słowem jak jedna rzecz dopadnie to zaraz druga:/
czy niektorzy naprawde nia maja wyobraxni? przeciez bede po porodzie, z noworodkiem...nawet pewnie nie bede miala ochoty na jakies spotkania...

oj Ty biedaku, współczuję bardzo tych problemów z kręgosłupem, oby Ci w końcu ktoś pomógł