|
|
#2971 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Pokażę Wam moją muzę...
![]() Uwielbiam to dziewcze
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
a kto to jest?
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Mam nadzieję, że nie jesteś zła, że zawracam Ci głowe ale jestem prawie pewna, że to taka panna co z nią do szkoly chodziłam..i ciekawa jestem z jakiej strony jest to zdjęcie i czy ta panna w Polsce mieszka..Dzieki za odp;* |
|
|
|
|
#2974 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Wchodze sobie tak na inne watki i tam zadna nie ma punktow karnych i wydaje mi sie,ze mogą uwazać, ze jestem zadziorą jakąs przez te punkty. A w ogole to juz wszystkie chyba mamy punkty, te ktore sie udzielaly na tym watku barbie beauty
|
|
|
|
#2976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny sprawdzałam sobie status prawka i jest już wyrabiane.
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze sie obrywa tym co nie trzeba, weszły zasmeicily watek jakimis pierdołami nie na temat a nam sie oberwało i gdzie tu sprawiesliwosc
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15237468]Ja nie mam, mimo, że tam się udzielałam. Nie żebym się prosiła.
Dziewczyny sprawdzałam sobie status prawka i jest już wyrabiane. [/QUOTE]moje jeszcze nie dotarło do warszawy
|
|
|
|
#2979 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
no jakiś korek chyba maja bo jak mój kolega płacił w poniedziałek (jak ja) to w czwartek miał robione, pomijając to wczorajsze święto to moje powinno jutro być zrobione, a nawet zamówienie jeszcze nie doszło, wiec pewnie maja jakiś poślizg
![]() pewnie dlatego, że my pozdawałyśmy i nie chcą naszych pięknych fotek oddac |
|
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2982 |
|
Wtajemniczenie
|
c.d.
|
|
|
|
#2983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Próbuje sobie zrobic dziś zdjęcie, ale jakoś nie chce mi wyjść. Zawsze tak mam, mogę ładnie wyglądać, a na zdjęciu... ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Obejrzyjcie sobie rozmowy w toku.
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też polecam makijaż permanentny brwi -ale i tak czesto poprawiam go kredką leciutko . |
|
|
|
|
#2985 |
|
Rozeznanie
|
a co jest w rozmowach? chwilowo nie mam dostepu do tvn, jakis ciekawy temacik?
![]() zrpbilam sobie pazurki po bardzo dlugim czasei i nawet sprobowalam zrobic kwiatka akrylowego tylko apararu brak, moze z komorki sprobuje zrobic
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2986 |
|
Konto usunięte
|
Jakiś temat był w stylu: "Mówią o mnie, że jestem puszczalska". Dziewczyny tam się ubierały w mini i takie tam. Patrząc na nie to chyba ani jednej tak naprawde ładnej nie było. Niektóre rzeczywiście przeginały skoro jedna potrafiła się ubrać do matki do szpitala (jest salowa) podobnie jak przyszła do studia.
Ja nie jestem jakaś ograniczona, też lubię mini, jakiś dekolt, ale bez przesady, nie wszędzie można się tak ubrać jak one. Na dyskoteke, do klubu, na wypad owszem. Ale nie do szpitala czy jakieś inne tego typu miejsce. Trzeba znać umiar. Choć nie powiem jedna miała mocny maijaż zrobiony i dobrze powiedziała, że ludzie często coś mówią na temat, bo by sie nie odważyły tak pomalować, a ona ma taka odwagę, potrafi i się nie przejmuje innymi. I dla mnie jeśli ktoś chce się malować mocniej na co dzień niech się maluje. I to fakt, że trzeba miec odwagę na takie coś. Ale jeśli ktoś się tak pomaluje nie oznacza, że jest taki siaki i owaki, bo nie chodzi tak jak większość w mało widocznym makijażu. Mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi i mnie tu nikt nie zbeszta za moje myślenie. |
|
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
Do dziewczyn po egzaminie na prawo jazdy
![]() Dziewczęta mi jeszcze zostało osiem godzin do wyjerzdzenia i egzamin... Jak wy sie przygotowałyście do egzaminu??? Najlepsze jest to ze ja wogole o tym nie mysle a to tuż tuż...
|
|
#2988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Wtajemniczenie
|
rozwiązywałam testy i miałam 5 godzin wykupione, do tego dobrałam 2 i ćwiczyłam dziadka autem parkowanie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15240173]Ja wyjeździłam wszystkie godziny, wzięłam papiery, od razu pojechałam się zapisać. I że egzamin był praktycznie tydzień później wykupiłam dwie godziny przed egzaminem. Jakoś zaraz przed. [Przy drugim egzaminie wzięłam sobie 8 godziny i jeździłam codziennie przed egzaminem. Dzięki temu nabrałam juz sporej wprawy w jeżdżeniu.
[/QUOTE]\No własnie tez tak mam zamiar zrobić ![]() Ech zeby tylko sie nie natknąć na złosliwego egzaminatora i nie wyłożyć sie na jakimś podchwytliwym pytaniu z egz. Kiedyś nie było tych pytań wielkokrotnego wyboru i było ok![]() Znam dziewczyne która jezdziła 2 lata bez prawa jazdy i nie złapała jej nawet nigdy polocja... Poszła robić prawko bo " pasowało by mieć". Słaba?
|
|
#2991 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
GORSET
W TALII - 68 CM. POD BIUSTEM - 68 CM. MISECZKA - NA OKO DUŻE A BĄDŹ B Cytat:
Cytat:
Nawet nie chcę myśleć jak będą wyglądać jak dorosną ehhh.... Cytat:
![]() jak wyglądała dokładnie. Ale w sumie masz rację, tylko mini do szpitala to nic złego chyba że rzeczywiście mega krótka i odtawiona jak na dyskotekę
|
|||||
|
|
|
#2992 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też znam osobę, która jeździ bez prawka, ale nie będę mówić kto to.
|
|
|
|
|
#2993 |
|
BAN stały
|
a ja mam inne pytanie ,czy dziewczyny ktore w tym roku zdaja mature przygotowuja sie juz do niej? bo ja jakos mam na to kompletnie wylane.. chociaz bym nie chciala miec ale nie ciagnie mnie do nauki a poza tym jestem zdania ze do matury najlepiej przygotowywac sie po nowym roku dla mnie teraz za wczesnie.
a rodzice mi trują Jak jest u was? bo widze na podpisach ze pare z was zdaje w tym roku Polski Matma Angielski
|
|
|
|
#2994 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Dualstar;15240484]GORSET
W TALII - 68 CM. POD BIUSTEM - 68 CM. MISECZKA - NA OKO DUŻE A BĄDŹ B widziałam kiedyś na mtv takie odcinki z małymi miss i straszne to takie małe dzieciątka a robić z nich dorosłe kobiety, po prostu załamka Nawet nie chcę myśleć jak będą wyglądać jak dorosną ehhh.... Cytat:
|
|
|
|
|
#2995 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi na samo słowo chce się ![]() A co zdajesz dodatkowo jak już musimy o tym rozmawiać? |
|
|
|
|
#2997 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak jqa zdawałam nową maturę jako pierwszy rocznik to jeszcze nikt do końca nie wiedział o co chodzi
![]() Dzien wczesniej zrobiłam prace na j.polski gdzie rano sie jej wykułam na pamięć i miałam 80 coś procent z matury. Na angielski wogóle sie nie uczyłam i też dobrze zdałam Prawda jest taka ze liceum jest tylko do "przejscia" i zorientowania sie co chciało by sie w życiu robić, co studiować. Ja teraz studiuję kosmetologie a od przyszłego roku mam ochotę podjąć drugie studia filologię nowogrecką na UW. Mam nadzieję ze podołam
|
|
#2998 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15240661]Chyba sobie powinnam ustawić w podpisie, że też zdaje maturę. Moja mama mi truje, że powinnam zbierać materiały na prezentację. A mi się nie chce. Polskiego i angielskiego się tak nie boję. Ale z matmy czas iść na korki. W zeszłym roku nie mogłam się pozbierać. Gwiazdeczka i tak podziwiam, że masz ochotę rozmawiać o maturze.
Mi na samo słowo chce się ![]() A co zdajesz dodatkowo jak już musimy o tym rozmawiać? Ehh kochana ja w ogole o tym nie myślę, wlasnie siedze na kanapie z mamą i slucham gadania,że zamiast siedziec na dupie z laptopem powinnam siedziec i robic prezentacje. Dodatkowo nic nie zdaję ,nie potrzebne mi . Prace maturalna musze napisac jakos w grudniu bo plan ramowy trzeba oddac w styczniu ,oczywiscie napisze ja z pomoca doswiadczonej osoby hah sama nawet sie nie zabieram, a o nauce pomysle po nowym roku .
|
|
|
|
#2999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja współczuję matmy, jak bym teraz zdawała to bym wiedziała że matury nie będę miała bo bym oblała z niej właśnie. [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15240606] GORSET W TALII - 68 CM. POD BIUSTEM - 68 CM. MISECZKA - NA OKO DUŻE A BĄDŹ B widziałam kiedyś na mtv takie odcinki z małymi miss i straszne to takie małe dzieciątka a robić z nich dorosłe kobiety, po prostu załamka Nawet nie chcę myśleć jak będą wyglądać jak dorosną ehhh.... Pewnie, że może być, ale nie aż w takim wydaniu jak ta dziewczyna się ubiera. I na to wygląda, że wszędzie. Ona chyba po prostu nie czuje gdzie tak może iść, a gdzie można się fajnie, ciekawie ubrać, ale tak żeby to nie raziło ludzi po oczach.[/QUOTE] a widzisz dlatego się nie wypowiadam aż tak bo jej nie widziałam ![]() zainteresowana gorsecikiem czy nie ?
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam prezentacje gotową, dodatkowy przedmiot- historia tańca, wos. wwszystko podstawowe. ale jakoś się jeszcze nie przejmuje :p czekam na wyniki próbnej maturki z matematyczki ::PPPaaa jestem po blond pasemkach <uff> znów się robi ze mnie platynka, chociaż miejscami mam jeszcze brązowe, ale lepiej już ![]() co do 18 w sobote co pisałam idziemy z Tż nawet mi obiecał, że mi jutro bluzke kupi ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

dzieki za rade
to bedzie sporo za szeroki a miseczke mam małe C wiec tyż nie da rydy