|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Jej, niechcący przez pomyłkę usunęłam wątek z subskrypcji i ledwo znalazłam!!! Ufff...
By było
|
|
|
|
#152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Si, si do niedzieli w domku
Mi też się zdaje, że dzisiaj poniedziałek bo jakoś tak dużo wolnego mam ostatnio
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam identyczne mojej przyjaciółce i też jest zachwycona już teraz kilka razy je przetestowałam i oprócz cudownego zapachu również bardzo fajnie nawilża co do kolczyków, to niedawno zamówiłam 3 pary na allegro - także uważam, że tego nigdy nie za wiele
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o jakim masełku mówicie? Czyżby czekoladowe
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
tak kochana, dokładnie to masełko Farmony
jest też waniliowe są łatwo dostępne w Rossmanie
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Patrysia nie będzie jeszcze mamusią ![]() Kupiłam wczoraj ten nowy żelik ziaji pomarańczowy fajnie pachnie no i wreszcie kupiłam pityval lrp zobaczymy jak się spisze A w sobotę znów impreza wczoraj zadzwonił kumpel że parapetówke robi ja się nie ogarnę z tymi imprezami to nie wiem ![]() A już wiem że mogę pić bo dzidzi nie zaszkodzi bo jej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Gusiak wiataj w naszym gronie
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Wiem wiem lanie mi sie nalezy ale ostatnio jestem tak zajeta ze wlaczam komputer tylko na moment, sprawdzam maila, gg i uciekam spac. Zaniedbalam znajomych i siebie oczywiscie,nawet nie mam czasu zrobic sobie peelingu czy czegokolwiek o depilacji nie wspomne
![]() Widze ze temat perfum sie pojawil i oczywiscie przemknelo przez moje oczeta lacoste touch of pink moje ulubione, najukochansze, cudowne Dostalam je kiedys od obecnego bylego i tak mi sie podobaja. Patrzylam na allegro za nimi ale tam chyba sa podruby bo ceny sa zadziwiajaco niskie. Za to jak bylam ostatnio w lubelskiej galerii widzialam je za ponad 200zl Dlaczego sa tak drogie, dlaczego![]() patrysiamisia oj widze duzo mnie ominelo byly podejzenia ze dzidzia bedzie?Co do kolczykow i ogolnie bizu to ja kiedys uwielbialam takie cuda, chyba sie starzeje bo od dawna nie kupilam sobie nic, nie nosze tego co juz mam Ostatnio przeszla mnie mysl zeby sobie cos kupic i wiecie ze chyba tak zrobie...jakies kolczyki i pierscionek by sie przydal![]() Jesli o imprezy chodzi to bylam ostatnio u kolezanki w Krakowie i wyciagnela mnie na impreze, buszowalysmy od klubu do klubu, wybawilam sie za wsze czsy, poznalam ludzi, duzo z nich to obcokrajowcy i wypad ten uswiadomil mi jak slaby jest moj angielski W jednym klubie nie bylo osoby ktora mowilaby po polsku i gdyby nie moja kolezanka w niektorych momentach mialabym powazne problemy zeby sie dogadacLece sie szykowac do roboty. Milego dnia
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Tak Adziku były podejżenia ale się rozwiały trzeba jeszcze troszkę poczekać
ja uwielbaiam kolczyki zwłaszcza takie hand made mam pełno ale zazwyczaj też nie noszę tylko takie wkładane malutkie szpileczki świecące bo też takie lubię My tu Andziku strasznie za tobą tęskinimy ![]() O kurde dzisiaj piątek 13
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dopiero rano z kawy czy herbaty dowiedziałam że piątek 13
jakby nie to to bym nawet nie wiedziałą, zupełnie o tym zapomniałam. Ale może będzie szczęśliwy- puściłam kupon w lotto Teraz sobię kawkę zrobię i piszę dalej mgr bo muszę parę z=stron jutro na zjazd zabrać.
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ja dziś z okazji piątku 13 miałam głupawy sen, po którym ciężko mi się otrząsnać, fu, nie cierpię ich
![]() W dodatku od cholernego kompa zrobiłam sobie odcisk na dłoni ![]() Andzik nie martw się angielskim, żebyś Ty mnie słyszała Idę piesa poganiam po polach bo coś smutny siedzi, oby ten piątek 13 nie odbił się też na nim
|
|
|
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Dziń dybry
Ja się nie będę nakręcać i staram się olać dzisiejszą datę. Na razie nic pechowego się nie wydarzyło, ale do końca dnia jeszcze daleko Wierzycie w takie rzeczy? Piątek 13, czarny kot? Ja jedynie jak mam coś załatwić, a się wróce po cos do domu, to wtedy staram się usiąść na 10 sekund i dopiero potem wychodzę Pewnie to zbieg okoliczności, ale kilka razy nie usiadłam i nic nie załatwiłam![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam nie jestem przesądna dzisiejszego dnia się nie boję tylko mnie śmieszy to wszystko jaką ludzie panikę robią
i sami sobie robią sobie pecha
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale z drugiej...Znacie to o czerwonej wstążce dla dziecka? Mama nie słuchała babci, nie wiązała na łóżeczku, przyszła kobieta, a dziecko płakało i płakało. Babcia dziecko zabrała, zrobiła parę rzeczy i przestało płakać ( może ze zdziwienia? Albo sny - wiecie ile moich snów się sprawdza? to jest drażniące czasem. Śniła mi się wczoraj moja koleżanka, która ma czarne włosy do ramion - w moim śnie była krótkowłosą blondynką. Wczoraj dzwoni do mnie i mówi, że w ciąży wypadają jej włosy - więc zetnie na chłopca i wróci do naturalnego blondu ![]() Albo takie przeczucia - nie idź tam, nie rób tego. Sam piątek 13 mnie nie rusza - zresztą kiedyś to była jakaś pogańska całkiem dobra data, ale wraz z chrześcijaństwem przemianowano jej znaczenie. |
|
|
|
|
#166 | |||
|
BAN stały
|
Dzień dobry
Skończyłam wszystko w pracy co musiałam zrobić i teraz planuję się opierdzielać na maxa ![]() Cytat:
U nas w Krakowie jest mnóstwo obcokrajowców na imprezach. Tak mniej więcej połowa imprezowiczów w klubach. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#167 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żaden z moich snów się nie sprawdził |
||
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A piątek 13 jeszcze nigdy nie okazał sie dla mnie pechowy (odpukać! )Nie mogę wysiedzieć dzisiaj w pracy Korzystając z okazji, że szefostwo się urlopuje, wyskoczyłam sobie na miasto na godzinkę i pozałatwiałam kilka spraw. Nie chce mi się nic robić. Piątki są zawsze takie leniwe, bo już się czuje ten weekend... jeszcze tylko i aż 3h Patrysiu... nie wiem czy dobrze zrozumiałam... wolałabyś, żeby wynik testu był pozytywny?
|
|
#169 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale czarne koty mnie nie wzruszają. Co najwyżej wołam kici kici, bo mam nadzieję, że przyjdzie do mnie Widzę, że luźną atmosferę masz w pracy. Chyba,że się mylę? To jeszcze tylko 3 godziny. Dasz radę, wierzę w Ciebie |
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Oj Sweet ma chyba dziś ciężki dzień w pracy bo coś jej tu nie ma
![]() nie to co my leserki w pracy na wizzazu
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedy można puścić guzik? Wystarczy go na chwilę złapać i już? U mnie przesąd jest taki, że należy go puścić tylko wtedy jak się zobaczy kogoś z siwą głową U Was też tak jest? |
|
|
|
|
#173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale one mnie nie rażą kompletnie, mimo, że drogę przechodzą mi jakieś 20 razy dziennie. Ale koty tak gdzies na ulicy daja mi do myslenia ![]() Cytat:
![]() A atmosferę w pracy mam rzeczywiście w porządku
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-11-13 o 12:14 |
|||
|
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja testowałam już chyba wszystkie mydła pod prysznic Ziaji i moje ulubione to oliwkowe, masło kakaowe, Sopot Spa i brzoskwiniowo - gruszkowe ![]() też nad tym ubolewam Ja kupuję najczęściej na allegro, mam kilku sprawdzonych sprzedawców, ale cena to i tak ponad 100 zł zawsze, czasem kupuję miniaturki takie po 5-7 ml (kosztują ok. 30 - 40 zł w zależności od zapachu) - średnio się opłaca, ale czasem jak mi bardzo zależy... Zdarza mi się też kupować na allegro próbki - o ile nie są w sprayu to są całkiem wydajne i mega wygodne do torebki![]() Cytat:
potem byłam na mieście, czekałam na autobus, kiedy starszy pan idąc chodnikiem niedaleko potknął się i uderzył tyłem głowy w chodnik... zanim zdążyłam dobiec minęło go chyba z 20 ludzi i nikt się nie zatrzymał! dobiegłam, przybiegł jeszcze jeden pan, przytrzymał mu tę głowę a ja zadzwoniłam na pogotowie. Na szczęście przyjechali dość szybko, po jakiś 2 minutach. Zanim jednak przyjechali, to zebrał się oczywiście tłumek gapiów, a jakże - a wśród nich jakiś palant, taki może w naszym wieku, który normalnie stanął sobie prawie nad tym dziadkiem, gapi się i PALI FAJKĘ! Kuźwa nad człowiekiem który jest półprzytomny, ledwo oddycha bo krew mu się leje strumieniem z głowy a tamten bezczelnie pali papierosa. Słuchajcie tak na niego ruszyłam, normalnie w tym zdenerwowaniu go zezwałam na czym świat stoi, tak mnie wkurzył. Poszedł w diabły jak niepyszny
|
||
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle "u nas" to pojęcie względne - tylko ja z mojej rodziny urodziłam się w ogóle na Podlasiu i szczerze mówiąc nie zaznajomiłam się z tutejszymi zabobonami...Moja prababcia była stąd, ale ona do przesądnych nie należała, z takich "ludowych" rzeczy to praktykowała tylko maści, nalewki (zresztą pyyyszne były - kiedyś się pomyliła i dwa razy spirytus wlała Tata mówi, że trzeba trzymać guzik, póki nie zniknie, z kolei ja słyszałam kiedyś, że możesz puścić dopiero kiedy zobaczysz zakonnice |
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Pavlinecka, nie strasz z tymi snami, bo mnie się ostatnio kilka razy mój ślub śnił i jakieś wpadki cały czas, nike chciałabym żeby się sprawdziło.
Andzik, znamy się chyba z jakiegoś wątku, tylko nie wiem z jakiego ![]() Axaxaxa cześć ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupię sobie bilet wyjaśnie jak wg mnie dzielą się sny, tylko teraz muszę się skupić, bo mi się dni pomylą i będzie bieda |
|
|
|
|
#178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że w ciągu dnia będzie już tylko lepiej. Ach ta znieczulica |
|
|
|
|
#179 |
|
BAN stały
|
Niestety takie jest nasze społeczeństwo i wątpię, żeby się zmieniło w najbliższym czasie...
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele razy widziałam takie sytuacje, że ludzie stoją gapią się, a nikt nawet komórki nie wyciągnie. Chociaż kiedyś spotkałam się z taką wersją pierwszej pomocy, że koleś by szybciej udusił kobietę jak jej pomógł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

By było

są łatwo dostępne w Rossmanie 

Dostalam je kiedys od obecnego bylego i tak mi sie podobaja. Patrzylam na allegro za nimi ale tam chyba sa podruby bo ceny sa zadziwiajaco niskie. Za to jak bylam ostatnio w lubelskiej galerii widzialam je za ponad 200zl
W jednym klubie nie bylo osoby ktora mowilaby po polsku i gdyby nie moja kolezanka w niektorych momentach mialabym powazne problemy zeby sie dogadac

Ja kupuję najczęściej na allegro, mam kilku sprawdzonych sprzedawców, ale cena to i tak ponad 100 zł zawsze, czasem kupuję miniaturki takie po 5-7 ml (kosztują ok. 30 - 40 zł w zależności od zapachu) - średnio się opłaca, ale czasem jak mi bardzo zależy...