CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-14, 23:53   #2821
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
jest ide ogladnac i lulam... jutro ci napisze czy cos chce
Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość

Cinka mam! ide oglądac
Przypominam, ze wysyłam gratis przy zamówieniu powyżej 50 zł. Inaczej albo płacicie za przesyłkę albo nici, bo nie będzie się opłacać

DORIS Ty piękna kobieta jesteś I tych dołeczków Tobie zazdroszczę

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Halooo!!! Jest tu ktos??? Tak mnie teraz chcecie zostawić??? Ja na koniec prania muszę czekać....
Stary 2009-11-14, 23:55   #2822
Carolajna24
Zakorzenienie

Ciekawe co u Iwciag
Pisała że tz rzucił pracę i zniknęła

Cinka a powiedz mi jeszcze kiedy wysyłasz, bo ja bym mogła po 10 dopiero zapłacić
aaa i w jakiej formie zamówienie sobie życzysz?
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 23:57   #2823
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

seks jest najlepszy na wszystko
to powiedziala Agusia i prosze sie jej sluchac!
(nasz seksualny expert)

Mell_x-fajna ma Aeksik tesciowa,nie

to samo moge o Was powidziec

Milena07-Gratuluje pol roczku Kubusia
(jak ja bym chciala zeby Kala mialatyle..)

Cinusiowa-
doleczki...hihi..lubie je bardzo ..troche sie z nimi zzylam i nie oddam:P
czy gdyby Kala miala je miec to byloby je widac od razu czy niekoniecznie(chcialam aby je po mnie odziedziczyla..)bo narazie to ma pyzy i chyba ich nie ma..;/

Kochane uciekam dac Kaluni mleczko i lulu...
Tz sobie poszedl sam do sypialni a ja co???
na wizazu..ehhh,co ze mnie za zona..
ide......
(brac przyklad z Esti))

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2009-11-15 o 00:02
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 00:04   #2824
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

Cinka a powiedz mi jeszcze kiedy wysyłasz, bo ja bym mogła po 10 dopiero zapłacić
aaa i w jakiej formie zamówienie sobie życzysz?
Caro paczka nam przyjdzie 3 grudnia więc jak 10 wpłacisz, to chyba zdążysz przed terminem płatności A zamówienie na GG albo meilem możesz mi podesłać (nazwa, strona, kod, cena)
Pięknie pachnie ten żel pod prysznic świąteczny 500 ml za 9,90 Ma prawdziwie świąteczny zapach - takiego cynamonu, pierników Jest w katalogu jego strona zapachowa
Stary 2009-11-15, 00:04   #2825
Aguśkaa83
Zakorzenienie

A ja mysle o powrocie do pracy jak to bedzie bo to juz w piatek
12 godzin bez mojego dziecka aaaaaaa

Doris nie zamecz tezeta

malutka czesc biedna teraz czyta...ciekawe czy peniski jej sie podobaly?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-11-15 o 00:06
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 00:07   #2826
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
A ja mysle o powrocie do pracy jak to bedzie bo to juz w piatek
Ojej a dlaczego tak śmiesznie?? Nie mogłaś jakoś urlopu na jeden dzień wziąć żeby iść do pracy od poniedziałku??? Ja idę już za tydzień w poniedziałek 23 listopada
Stary 2009-11-15, 00:08   #2827
Aguśkaa83
Zakorzenienie

uciekam spac bo rano czeka mnie szarpanie za wlosy przez Filipa i bedzie: "mamoooo nie spij "
dobranoc
SZYMONEK

Stary 2009-11-15, 00:09   #2828
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

DORIS nie znam się na takich dołeczkach. Ale mój Tż też ma dołki i jak mu się przytyje, to znikają a jak chudnie to bardziej się pokazują dlatego możliwe, że Kalinka też potem je będzie miała
Stary 2009-11-15, 00:09   #2829
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Ojej a dlaczego tak śmiesznie?? Nie mogłaś jakoś urlopu na jeden dzień wziąć żeby iść do pracy od poniedziałku??? Ja idę już za tydzień w poniedziałek 23 listopada
nie moglam juz wziac urlopu bo prawie caly wykorzystalam
zostalo mi 2 dni ale to chce na grudzien sobie zostawic
a tak smiesznie bo ja pracuje na zmiany po 12 godz wiec u mnie to troszke inaczej wyglada...np w piatek mam dzien 12 godz a w sobote noc 12 godz.
a w listopadzie mam 5 dyzurow miec wiec tak wyszlo.
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-11-15 o 00:10
Stary 2009-11-15, 00:15   #2830
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
nie moglam juz wziac urlopu bo prawie caly wykorzystalam
zostalo mi 2 dni ale to chce na grudzien sobie zostawic
a tak smiesznie bo ja pracuje na zmiany po 12 godz wiec u mnie to troszke inaczej wyglada...np w piatek mam dzien 12 godz a w sobote noc 12 godz.
a w listopadzie mam 5 dyzurow miec wiec tak wyszlo.
Wiem, że masz tak zmiany jako piguła. Z tym, że jeśli byś piątek dostała wolne jeszcze, to już byś nie mogła zacząć pracy w sobotę, tylko od nowego tygodnia, bo w przepisach prawa pracy jest zapis, że pracodawca nie może nakazać pracownikowi pracy po zwolnieniu lub urlopie w dzień wolny (jakoś tak jest określony, że wiadomo, że to weekend) Wtedy by Ci odpadła ta nocka sobotnia

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

male Jak tam urlop w PL?
Stary 2009-11-15, 00:35   #2831
ursull
Zakorzenienie

Kochani widzowie,bardzo mi przykro poinformować,że dzisiejszy odcinek trąci nudą i tylko o brzydkich rzeczach jest.Dlatego bardzo prosimy,aby osoby poniżej osiemnastego roku życia,a szczególnie niemowlęta,odeszły od monitorów,a najlepiej niech udadzą się do łóżeczek.

A wszystkiemu winna jest Kuroikaze.Na poczętek,podstępna ta oto kobieta,podrzuciła zdjęcia kilku rysunków.Niby takie niewinne,koniki jakieś,baletnice,ale w swojej wypowiedzi umieściła ta bezbożnica link do strony z brzydkimi zdjęciami.Opatrzność jednak czuwała i strona ta nie zawierała zbyt wielu fotografii.A co miały przedstawiać te zdjęcia?O zgrozo...penisy!!! i do tego nagie!!!
Wtedy pojawiły się na forum kolejno: Mell,Doris i Illbana i niby tu o dzieciach,o kupkach,ząbkowaniu i zupkach,ale już zaczęły link od Kuroikaze sparawdzać i okazały swe rozczarowanie brakiem wyżej wspomnianych penisów.W tym czasie na Wizaż zalogowała się mlodziutka i nieświadoma zagrożenia Poiglot.Wspomniała o swych,masakrycznych warunkach mieszkaniowych i odpowiedziała na kilka postów.Na momencik wpadła Esti,a zaraz za nią Anulka x2 z przepisem na "śmietnik Anulki" licząc,że wszystkie to ugotują i się potrują,bo ona przebiegła jest i zazdrosna,więc pragnie się pozbyć konkurencji.Nawet zdjęcie reklamujące potrawkę wstawiła.
Przelotem zawitała Anja1986,a Poiglot zacytowała smsa od Cinusiowej,odciętej od wizażowania na kilka godzin.Carolajna zaczęła poszukiwania pomysłu na zrobienie liści,a Dzolana poinformowała nas o świńskiej grypie,wykrytej u jej męża oraz świńskim zachowaniu swojej teściowej.Dodała zdjęcia Martynki w różnych,świątecznych osłonach,które na moment odciągnęły uwagę wizażanek od problemu penisów.Wyrodna matka Aguśka sprzedała swojego synka teściowi,aby móc baraszkować z TŻtem,nic dziwnego,że Filipek targal ją za włosy,a do tego śliniaka wstrętna baba nie kupiła.
Nie długo cieszyliśmy się błogą nieświadomością i zapomnieniem o czychających organach męskich,bo Caro oficjalnie i bez skrępowania spytała o podany wcześniej link,a do tego zaproponowała stosunek przerywany młodziutkiej Poiglot,co odkryła okrutnie o Caro zazdrosna Kuroikaze.Tak doszło do dość ostrej wymiany zdań miedzy kochankami i wypominanie poprzednich romansów.Do konfliktu dołączyła Poiglot wypowiadając się niechlubnie o urodzie Caro.
Temat zszedł na obwisłość piersi zainteresowanych i wtedy Caro ponownie przypomniała o penisach.Załamała się faktem,że link podany przez Kuroikaze okazał się uszkodzony.W to wszystko wtrąciła się cichutko Ursull i,o biada!, podała poprawny link do ochydnych penisów.I wtedy się zaczęło...
Rozgorzała dyskusja na wartościami artystycznymi i estetycznymi owych organów.Najbardziej zdegustowana,o dziwo,była Caro.Mell zdjęcia przypadły do gustu,ale Kuroikaze sama przeraziła się tym co zapodała.Na momencik wpadła Pakusia i chyba nadal żyje w penisowej nieświadomości.Szczęściar a.Doris przybyła,aby pochwalić się prezentami Kaluni i poszła po melisę,czyżby musiała się uspokoić,bo zobaczyła to czego widzieć nie chciała (czyt.penisy)?
Nareszcie dotarała Cinusiowa,a zraz za nią Seona i na szczęście zmieniła temat tych ochydnych penisów na ślubny.Zaczęło sie wspominanie ślubów,przez te,które już wyszły i pokazywanie sukienek,również przez te,które zaraz wyjdą.Piękne zdjęcia pokazała Doris i się milutko zrobiło.I wtedy Aguśka musiała przypomnieć o tych,ochydnych penisach,na dodatek insynuując,że ją to podnieca.
Przybyła od dawna nie widziana Milena07,która przyznała się,że woli czytać książki niż bezsensowne wypociny wizażanek,tłumacząc się,że już jej nie starcza czasu.Widać,że nie rozumie jeszcze,iż Wizaż twoją rodziną jest,a prawdziwa rodzina to później.Martwi się o główkę synka,a ja mówię: wszystko będzie dobrze,a jakby co to są specjlne kaski do prostowania główki,staraj się w dzień kłaść go na boczku i brzuszku.
Poiglot pokłóciła się ze swoją współlokatorką i ma mleko w płynie dla Bryanka.Takie mleko też może być,ja własnie od tego zaczynałam.Wróciła Pakusia i odrazu o seksie i gwałatch mówić zaczęła. Okazalo się,że Seona miała śliczną suknię ślubną i sama jest niezła laska,a do tego wykorzystuje mamę do prania i sprzątania.Spragnione seksu,albo adoracji:Pakusia,Poiglot i Mell zaczeły zachwycać się aktorem z serialu "Dexter",a Ursull nawet nie wie o co chodzi.Caro podglądała wątek mamuś majowo-czerwcowych 2010 i jest zdruzgotana,a Aguśka uważa,że seks jest dobry na wszystko.Cinusiowa zawzięcie probuje sprzedać trochę mazideł (pewnie sama je produkuje,chemiczka amatorka) i zachęca gratisami.
W ten sposób prawie dobiegł końca ten masakryczny odcinek,większość mamuś udała się spać i tylko wspaniała Ursull w pocie czola pracowała,ale praca to syzyfowa i marnie płatna.Cóż taki los Prometeuszy...

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------

Doriss

Jeszcze raz: ślicznie wyglądałaś na ślubie
My nie mamy HB,ale trochę mniej za chatę płacimy.Dostałam te 250 i 20 ale nie tylko do Bootsa,bo ja konto w Bounty otworzyłam,a tam dostajesz vouchery I LOVE TO SHOP i je można wykorzystać prawie wszędzie: mothercare,boots,new look,river island,etc.

Cytat:
Napisane przez milena07 Pokaż wiadomość
Agulajesteś kochana że zauważyłaś! Szkoda że juz nie robisz streszceń bo marzyłam żeby sie tam chociaz raz znaleźć
I Mell-ania też

Witam wszystkie dziewczyny,szczególnie te z którymi jeszcze nie miałam okazji się poznać czyli Dzolaną i Takagwiazdką

No tak długo sie nie odzywałam, jak mam czas wieczorem to poczytam ale jak juz przeczytam to nie mam siły pisać. Podziwiam Was dziewczyny, jestescie niesamowite, macie czas dla dzieci,na sprzatanie,gotowanie,zaku py, wklejacie cudowne zdjęcia(te Reniferki i Mikołajki są przesłodkie) i jeszcze macie ochotę na seksA ja ledwie wszystko ogarniam i jeszcze nie muszę gotować bo robi to tża jeszcze się dołuję bo od poniedziałku bede na wychowawczym=bez pieniedzy a bardzo nie lubie być uzależniona finansowo.A kochać się nie mogę bo mnie chyba całkiem zaszyli

Co u nas?

Byliśmy wczoraj na szczepieniu, ledwo sie dostalismy bo przeciez w ośrodku zatrzęsienie, z tego wszystkiego Kubek został zaszczepiony prawie o 19stej, zniósł wszystko bardzo dzielnie(wogóle nie płakał)ale był zmęczony i chciało mi się z niego śmiać bo na badaniu lekarka kładzie go na pleckach-ten lezy w pozycji noworodka nóżki podkurczone, rączki do góry(normalnie to szaleje)podnosi go za rączki-ledwo ciagnął główkę(na codzień rwie sie do siadania)potem połozyła go na brzuszku ten głowa na ziemi(a w domu wspina się juz na wyprostowanych rękach). Lekarka była zdziwiona

Kubuś waży 9200 i mierzy 72 cm. Podobno za dużo i na miesiąc tez za dużo przybiera bo ostatnio 1 kg. A ja się z tym nie zgadzam wprawdzie i wage i wzrost jak na swój wiek ma za duży ( w 90 centylu) ale jak policzyłam wskaźnik masy czyli stosunek wagi do wzrostu to jest idealny bo 50 centyl. Zreszta zerknijcie proszę do mojego albumu i powiedźcie czy Kuba jest za gruby???

Jedno co mnie martwi i robie sobie wyrzuty sumienia że to moje niedopatrzenie to coraz bardziej spłaszczona główka mojego synka. Ale nie ma siły żeby spał na brzrzuszku czy na boczku. Zadne podpierania nie pomagaja i tak się przewróci na wznak. Pocieszcie mnie proszę czy kształt główki poprawi się czy juz nie ma szans?

Mam nadzieje że ktoś to przeczyta i tego ktosia pozdrawiam najbardziej, dobranoc.
Kubuś jest sliczny i moim zdaniem nie jest gruby.Przy tym wzroście musi być ok.Już pisłama w streszczeniu ale powtórzę,żebys nie przejmowała się główką.Milusia tez miała płaską,a teraz jest sliczna i kształtna.Jęsli mały nie chce spać na boczku to w dzień nich jak najwięcej przebywa na brzuszku.

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-15 o 00:37
ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 00:45   #2832
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Ursull bogini ma Miałam iść spać ale zaczęłam czytać ten Twój "serial" i mi się odechciało
Stary 2009-11-15, 00:53   #2833
ursull
Zakorzenienie

Cinusiowa dziękować,ale mi się zachciało,więc se idem.Dobranoc

Stary 2009-11-15, 01:01   #2834
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Cinusiowa dziękować,ale mi się zachciało,więc se idem.Dobranoc
Hmmm ciekawe co jej się zachciało...
Dobra, to jak nikt mnie tu już nie chce słuchać, to ja też sobie już idę....

ps Malutka a Ty tu się szwędałaś boczkiem, boczkiem... i gdzie jesteś???
Stary 2009-11-15, 01:10   #2835
malutka_24
Wtajemniczenie

Heja
No nadrobiłam Was wstręciuchy jedne dzisiejszy dzień dla mnie to jakaś masakra: z mężem dalej ciche dni, w pracy sajgon, a na dodatek Dawid dał mi w nocy i w dzień przed pracą popalić

Spóźnione, ale szczere dla: Tomka, Igorka, Mai, Ninki, Kubusia i Patryka

Cytat:
cze mama Dawidka
cze

Cytat:
malutka czesc biedna teraz czyta...ciekawe czy peniski jej sie podobaly?
normalnie czuję się zgorszona, bo żem nigdy nie widziała tylu penisków na raz

Marika
udanej imprezki

Dzolana
oby Tż szybko wyzdrowiał

Ursull
boska ta moja synowa Dawidek jest zauroczony

Kuroikaze
wojna z mężem jest o sprzątanie

Anulka
dla Magdy

Milena
no to Kubuś ładnie waży i mierzy

Poiglot
ja też lubię Dextera

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
ps Malutka a Ty tu się szwędałaś boczkiem, boczkiem... i gdzie jesteś???
bo ja tak po cichaczu Was poczytałam, jawnie odpisałam na posta i grzecznie idę spać, bom zmęczona.

Dobranoc babole
Stary 2009-11-15, 01:33   #2836
Eve1603
Zakorzenienie

Witam moje kochanienkie !!!

Zaraz sie biore za odpisywanie i z gory Was przepraszam jesli ktoras pomine i jesli beda jakies bledy lub podwojne litery, ale nieco sie upilam Jestem milosniczka Baleysa - irlandzki trunek na bazie whiskey - cudoooooo !!! Jest w Polsce, wiem bo sie dowiadywalam -polecam, ja pije z lodem i odrobina mleka, ale kopa ma i tak mocnego Pije juz trzeciego drina, osobiscie uwazam, ze niezle sie trzymam i jszcze do Was pisze

Cytat:
SLICZNY!!!! swietne zdjecia, nic tylko schrupac Olcia!!!

Dzieki Kochaniutka

Cytat:
Napisane przez dzolana1985 Pokaż wiadomość
mój tz jak już wcześniej wspomniałam jest w norwegii , tam pracuje i własnie biedaka tam grypa ah1n1 dopadła. wiec ogólnie mały stresik. zamknęli go w izolatce ale tam go dobrze leczą nie to co w polsce. wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok.
A jak tam w Norwegii sie dzieje ? Pytam , bo jak tu sie recesja zaczela, o tz chcial do Norwegii wiac ale go powstrzymalam, bo tutaj juz tak sie zadomowilismy, ze nie chcialam wszyskigo zaczynac od poczatku.
No i ja szanowny tz sie trzyma ? Osobiscie uwazam, ze nie ma co panikowac z ta grypa - ta "zwykla" jest podobno grozniejsza.

Cytat:

Eve jeśli tak bardzo pragniesz,to prześlę ci na pocztę więcej moich fotek,może znajdę nawet kilka takich,troszkę "niegrzecznych"
Zapomniałam wcześniej napisać,że ja też rzuciłam palenie,więc wiem co to znaczy.Długo paliłaś i kiedy rzuciłaś? Tęsknię i wiedziałam,że dobrze ulokowałam uczucia
Odnosnie fotek... nie wiem co napisac bo sie boje jak bardzo one "niegrzeczne" sa
Palilam od 17 roku zycia, czyli 15 lat wstyd mi strasznie, ale w ciazy tez... tzn probowalam rzucic i naprawde nie moglam - przysiegam Ytzymalam sie teorii, ze gwaltowne rzucanie moze byc gorsze niz palenie... No, ale troche oszukiwalam i palilam bez zaciagania i od 6 m-ca nie palilam juz wcale i nadal nie pale i mnie nawt nie ciagnie, choc wczesniej bardzo lubilam palenie i nawet nie zamierzalam rzucac - zauwazylam, ze teraz juz nie chrzakam i nie odkasluje, a wczesniej tak robilam.
Och... ja tez tesknie... tak zupelnie serio, to zaczynam odnosic wrazenie ze my jedna osoba jestesmy bardzo, naprawde bardzo wiele nas laczy

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Eve ja mam wyzla niemieckiego i poluje na slimaki
alez on sie musi nabiegac za nimi

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość

Eve Ale sliczny Mikołaj
Najsliczniejszy jakiego w zyciu widzialam

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość

Eve – gratuluję spadku wagi! Gdybym ja schudła te 5 kg… A ile miałaś do zrzucenia ostatnio i ile wtedy schudłaś? Piękne zdjęcia – a to w awatarze najsłodsze. Oluś jest bardzo do Ciebie podobny.
Poprzednio to sie odchudzaam bo mi sie wydawalo, ze powinnam ... To moj dzisiejszy punkt widzenia - wiele bym dala za owczesna "nadwage"
Nie pamietam dokladnie ile wtedy schudlam, ale ciuchy ze mnie spadaly, a dzisiaj te same ciuchy (spodnie) wciagam ... do polowy uda i dalej nie wcisne Masakra totalna, caly czas nie moge sie nadziwic jak moglam sie doprowadzic do takiego stanu ... Nadal mam 10 kg do zrzucenia...
Nie wiem czy widzialas mojego tz ... Olek raczej do niego podobny - oczyska ma tatunia, ale bardzo sie ciesze, ze piszesz, ze podobny do mnie

Cytat:
Eve tyle cm zrzucilas i jeszcze narzekasz
a stroj mikolaja superasny tak slodko to wygladacudo!
A bo to caly czas nic w porownaniu z tym, co bym chciala... A za mikolaja

Cytat:

kurcze wiesz ze nie wiem co z tym mleczkiem... chyba mozesz przelac do czegos i szczlenie zamknac i dac... nie powinno mu byc... ja pamietam jak Kubie dawalam to sie balam tak robic i wylewalam tyle ile nie wypil... ale mialam poprostu wizje ze jak zostanie juz otwarte to wskakuja tam bakterie i sie rozmazaja... dlatego tyle ile potrzebowalam podgrzewalam a reszte wylalam... no ale Kuba byl mniejszy wiec to co innego... mysle ze nie powinno sie nic stac... pisze wkoncu ze mozna przechowywac do 24h w lodowce... ale pamietaj daleko od tylniej sciany, najlepiej na drzwiach

Oj nie chcialabym sie klocic, ale o ile mnie w szpitalu uczono, to na gornej polce i bron boze nie na drzwiach...

a poza tym kochm Was moje panie !!! No oczywiscie Ursull najbardziej Czemu Ty mila ma w tej bzdurnej Anglii jestes ??? Przeprowadz sie na wiecznie zielona wyspe

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Przepraszam Was za pozjadane literki... Ta klawiatura jakas nieczula na moje palce jest I jeszcze musialam emotikonki kasowac bo moze byc TYLKO 20... No i wez tu wyraz w 20 emotikonkach swoje uczucia... No nie da sie

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

No tak... jak ja sie pojawiam, to wszystkie znikaja... i co ja mam teraz zrobic ???

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 01:49   #2837
ursull
Zakorzenienie

Eve dla ciebie porzuciłam objęcia Morfeusza i powróciłam,aby choć jedno słowko uszczknąć z tego co mi napisałaś Chętnie do Ciebie pojadę,ale UK też jest wiecznie zieloną wyspą.Jak już się skonczy ten kryzyz to mi tam miła pracy szukaj i ja w te pędy do ciebie,bez zastanowienia
Uwielbiam Baleysa,szczegolnie wersję oryginalną,bo karmelowy i mietowy to już nie to samo.Lubię też Malibu z mleczkiem i Irish Knight,krem podobny do Baleysa,ale czy naprawdę irich to nie wiem.
Co do palenia: ja paliłam 16lat od 16roku życia i niestety w ciązy także,chociaż mniej.Jak ty oszukiwałam siebie i wszystkich naokoło,że stres po rzuceniu palenia może zaszkodzić dzieckuOj jak głupia byłam Ja ostatniego papierosa zapaliłam w dniu porodu,a to dlatego,ze tak mnie cholernie bolało.Od otrzymania Milenki w ramiona nawet nie pomyślałam o papierosie.Mała stała się materialna,to dlatego.Od tamtj pory już nie palę i mnie nie ciągnie.Teraz nienawidzę zapachu papierosów,węch mi się poprawił,smak i oddech mam głębszy,a najwazniejsze,ze nie chucham tym świństwem na Ślicznotę.Śmieję się,że z narodzinami mojej córki ja się urodziłam na nowo i razem obchodzimy nasze święta,ona duże,a ja malutkie.
Ja dalej na Dunkanie i już zmęczona jestem.Dziś czułam się słabo i głodna.Brakuje mi pieczywa,ziemniaków i owoców.Rzygam już kurczakiem i jajkami.Schudłam do tej pory ok,2,5kg (w tydzień),ale to wciąż mało.Też mam jakieś 10 do mojej idealnej wagi czyli 60kg przy 165cm wzrostu.Jak będzie 64 to też dobrze.
Ja też serio jakąś taką sympatię do ciebie poczułam,faktycznie podobne jesteśmyMusimy pogadać o swoich zainteresowaniach i takich tam.Może jesteś moją,pokrewną duszą i zostaniesz psiapsiułą od serca.Brakuje mi kogoś takiego.
Kończę i uciekam lulu,a ty nie pij za dużo,bo mi w nałóg wpadniesz.Mówię tak,bo ja na tej diecie pić nie mogę,a chętnie bym Baeleysika wciągnęła.
Dobranoc.

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-15 o 02:13
Stary 2009-11-15, 02:36   #2838
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull snij o przyjemnosciach I nie daj sie wstretnemu Dunkanowi Oj wierze, ze moze Ci brakowac "normalnego" jedzenia - ja zaczne chyba od poniedziaku, choc dla mnie jest to o tle trudne, ze mieso to moj wrog - nie jem go od okolo 5-6 roku zycia, mam odruch wymiotny i nie przelkne. W dodatku z roku na rok jest coraz gorzej, bo w ubieglym roku jadlam jeszcze pirsi z indyka, teraz juz nie i nawet ryby ledwo daje rade. Moze dlatego ta "kopenhaga" tak marnie mi wyszla, bo wszystkie befsztyki zastapilam filetem z dorsza Do tego nie cierpie bialka z jajek, zjem dopiero po dokladnym rozdrobnieniu... No, ale czgo nie robi sie dla urody...

Oj chcialabym miec tutaj taka psiapsiole od serca... Dopoki pracowalam, to jakos to bylo, choc kolezanek nie mialam, bo sama wiesz jak to miedzy Polakami, ale odkad siedze w domu, w dodatku przez caly tydzien ludzi nie widze, to marzy mi sie taka "pokrewna dusza"... Samotna sie czuje... Nigdy nie bylam towarzyska, ale tez nigdy nie bylam skazana na siedzenie w domu... Czasami to szlag mnie trafia, ze my z tztem nie mozemy znalezc sobie tu zadnych fajnych znajomuch Gdzie sie nie ruszysz to albo przestepcy albo inne chamstwo... A my ani wodki co weekend nie pijemy, ani po lokalach nie lazimy, ani sie nie bijemy, no nic z tych rzeczy, ktore nasi "znajomi" preferuja... W dodatku ja nigdy nie chodzilam w rozowym dresie i bialych kozaczkach i z cekinami na dupie... Tak, wiem ... to moja wina, ze nie mam znajomych...

Ja tez ide spc... w koncu... no, a z praca to najweselej nie jest, ja akurat mieszkam w miejscowosci scisle turystycznej - kilkadziesiat hoteli, wiekszosc zamknieta... ale kto wie ???
Dobranoc

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 08:12   #2839
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
A my ani wodki co weekend nie pijemy, ani po lokalach nie lazimy, ani sie nie bijemy, no nic z tych rzeczy, ktore nasi "znajomi" preferuja... W dodatku ja nigdy nie chodzilam w rozowym dresie i bialych kozaczkach i z cekinami na dupie... Tak, wiem ... to moja wina, ze nie mam znajomych...

To ja tam jadę do Ciebie Już mam dość widoków tych panienek w białych kozaczkach z cekinami na Panów, którzy w przecinkach plują sobie pod nogi również (jakaś wrażliwa na to barrrrdzo jestem). Lubię spotkać się ze znajomymi przy butelce wina, whisky, albo rumu () ale nie codziennie, ani co weekend, bo wtedy wieje nudą... Taki wieczór raz na kilka tygodni mi spokojnie wystarcza.... Koniecznie w domu, bo tych łupiących łubudubu dyskotek nie bardzo lubię. Chyba, że takie co preferują klimaty lat 80-tych, 90-tych to jeszcze, jeszcze..., bom ja zakochana w muzyce lat 80-tych

Zapomniałam powiedzieć wszystkim dzień dobry My z Ninulką od punkt 7:00 wcinałyśmy mleczko (jakieś moje dziecię dzisiaj wygłodzone było) i teraz tata śpi po nocce, Nina obok niego łupie mu po głowie grzechotkami, a on twardo udaje, że to go nie rusza, a mama wizaż Chyba nie za długo, bo dziecię się nudzi jak tata nie reaguje...

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2009-11-15 o 08:15
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 08:21   #2840
pakusia86
Zakorzenienie

Sto latek dla Kathi (z okazji 18-stych urodzin!!!!) Spelnienia marzen i wiele milosci!!! Zdrowo roznacych dzieciaczkow i sprawnego mezusia! Zeby spelnial kazda twoja zachcianke : roza:

My po pobudce... pijem kawke i czytam co naskrobalyscie, moj maly krolewicz sie bawi.... kurcze nie wiem co robic, czy jechac z tz i Kuba na lotnisko??? czy poczekac w domu... chcialabym jechac ale boje sie swinskiej grypy juz nawet nie o Kube chodzi bo on w miare odporny jest ale o mnie... bo ja lapie wszystko co tylko sie da... na grypsko to ja choruje srednio co 3 miesiace na szczescie troche po ciazy sie uodpornilam, ale i tak przeciez w sierpniu chorowalam no musze to przemyslec...

Cytat:
Kochani widzowie,bardzo mi przykro poinformować,że dzisiejszy odcinek trąci nudą i tylko o brzydkich rzeczach jest.Dlatego bardzo prosimy,aby osoby poniżej osiemnastego roku życia,a szczególnie niemowlęta,odeszły od monitorów,a najlepiej niech udadzą się do łóżeczek.
oj dziekuje za taki piekny odcinek sproetuje tylko... ogladalam penisowe zdjecia, ale sie nie wypowiadalam bo wcale mnie nie obrzydzili fajne byly... smieszne takie nawet tz pokazalam

a Dexterem sie nie zachwycalam bo ja mam dwojke swoich aktorow ktorych uwielbiam i bym ich schrupala

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Oj nie chcialabym sie klocic, ale o ile mnie w szpitalu uczono, to na gornej polce i bron boze nie na drzwiach...
nom mnie tez w szpitalu poinstruowali no nie wazne....

Cytat:

seks jest najlepszy na wszystko

dobrze prawisz kobieto

aaaa jeszcze do Ciniusiowej
Kochana powiedz mi czy sie orientujesz ile bedzie szla paczka do malopolskiego? i ile za przesylke???

Edytowane przez pakusia86
Czas edycji: 2009-11-15 o 08:23
pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 08:30   #2841
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

aaaa jeszcze do Ciniusiowej
Kochana powiedz mi czy sie orientujesz ile bedzie szla paczka do malopolskiego? i ile za przesylke???
Pakusiu Kochana paczka do małopolski będzie szła jeden dzień - góra dwa jesli nadam ją priorytetem i w zależności o której godzinie (nie licząc dni wolnych od pracy), czyli wysyłając w poniedziałek najpóźniej będzie w środę. Koszt przesyłki zależy od wagi paczki. Ale w granicach 10 zł wyjdzie, bo to nie jest bardzo ciężkie - chyba że zamówisz pełno butelek z szamponami, płynami, które będą ważyć nie wiadomo ile.... Pamiętaj, że zamówienia powyżej 50 zł wysyłam darmo dlatego jak niewiele ci do takiego brakuje to lepiej coś dobrać niż płacić za przesyłkę

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2009-11-15 o 08:33
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 08:36   #2842
iwciag
Wtajemniczenie

siemacie mamy
Zostałam wczoraj wywołana i jestem..ale tylko na moment póki goście śpią, a my z Iwo już urzędujemy sobie.
Z pracą tżta tak pół na pół, on nie chce wracać, ja się wystraszyłam i już sama nie wiem
Nie zdążyłam Was poczytać, ale widziałam, że Ursull zrobiła streszczenie, więc choć tak na szybko dowiem się co u się działo jak mnie nie było
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 08:37   #2843
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Pakusiu Kochana paczka do małopolski będzie szła jeden dzień - góra dwa jesli nadam ją priorytetem i w zależności o której godzinie (nie licząc dni wolnych od pracy), czyli wysyłając w poniedziałek najpóźniej będzie w środę. Koszt przesyłki zależy od wagi paczki. Ale w granicach 10 zł wyjdzie, bo to jest bardzo ciężkie - chyba że zamówisz pełno butelek z szamponami, płynami, które będą ważyć nie wiadomo ile.... Pamiętaj, że zamówienia powyżej 50 zł wysyłam darmo dlatego jak niewiele ci do takiego brakuje to lepiej coś dobrać niż płacić za przesyłkę
no spoko... cos zamowie i mysle ze za wiecej niz 50 zl zalezy mi wlasnie na czasie bo jestem w pl do 15 grudnia... ale jak tak szzybko bedzie szla to fajnie jak siostra przyjedzie to razem ogladniemy katalog i moze ona tez cos wezmie... musze tylko byc w pl bo robilam zamowienie z oriflame i juz nie pamietam co zamawialam wiec jak zobacze co mam to ci puszcze zamowienie na maila... a ty mi wtedy dasz numer konta zeby pieniazki wyslac

co prawda moja tesciowa dziala w avonie ale kij jej w oko... nie bedzie patrzyla co tam zamawiam hihihi

dobra lece sie ubrac bo jeszcze w proszku jestem

Stary 2009-11-15, 08:49   #2844
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Pakusiu jak chcesz tylko jakiś drobiazg to mogę wysłać listem poleconym to będzie taniej około 5 zł.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
no spoko... cos zamowie i mysle ze za wiecej niz 50 zl zalezy mi wlasnie na czasie bo jestem w pl do 15 grudnia... ale jak tak szzybko bedzie szla to fajnie jak siostra przyjedzie to razem ogladniemy katalog i moze ona tez cos wezmie... musze tylko byc w pl bo robilam zamowienie z oriflame i juz nie pamietam co zamawialam wiec jak zobacze co mam to ci puszcze zamowienie na maila... a ty mi wtedy dasz numer konta zeby pieniazki wyslac

co prawda moja tesciowa dziala w avonie ale kij jej w oko... nie bedzie patrzyla co tam zamawiam hihihi

dobra lece sie ubrac bo jeszcze w proszku jestem
aaaa to spoko o przesyłkę się nie martw a do 15 grudnia to luzzzz na 100% zdąży

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Popatrzcie co znalazłam w jakimś profilu na NK

SPRZEDAM FACETA:

- Data pierwszej rejestracji: styczeń 1968r.
- Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony,
- poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie (zalecane),
- wrażliwy na pedały, drążek ergonomiczny położony centralnie - prawie nie widoczny, najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze - wszystko jak leci.
- UWAGA: porządnie stuknięty, dużo pali, problem z wytryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?). Zapas gum gratis.

SPRZEDAM KOBIETĘ

- Data pierwszej rejestracji: luty 1972r
- Pierwszy właściciel, kolor biały, pochodzenie krajowe,
- używana, brak hamulców, lekko się prowadzi, podgrzewane siedzenie,
- obniżone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pełen lifting.
- NIE BITA! Cena do uzgodnienia
- UWAGA: darmowa jazda próbna

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
siemacie mamy
Zostałam wczoraj wywołana i jestem..ale tylko na moment póki goście śpią, a my z Iwo już urzędujemy sobie.
Z pracą tżta tak pół na pół, on nie chce wracać, ja się wystraszyłam i już sama nie wiem
Nie zdążyłam Was poczytać, ale widziałam, że Ursull zrobiła streszczenie, więc choć tak na szybko dowiem się co u się działo jak mnie nie było
a my już się martwiłyśmy o Ciebie, dlaczego Cię tyle czasu nie ma, że niby Cię lubimy
Stary 2009-11-15, 08:52   #2845
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Pakusiu jak chcesz tylko jakiś drobiazg to mogę wysłać listem poleconym to będzie taniej około 5 zł.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

aaaa to spoko o przesyłkę się nie martw a do 15 grudnia to luzzzz na 100% zdąży

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Popatrzcie co znalazłam w jakimś profilu na NK

SPRZEDAM FACETA:

- Data pierwszej rejestracji: styczeń 1968r.
- Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony,
- poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie (zalecane),
- wrażliwy na pedały, drążek ergonomiczny położony centralnie - prawie nie widoczny, najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze - wszystko jak leci.
- UWAGA: porządnie stuknięty, dużo pali, problem z wytryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?). Zapas gum gratis.

SPRZEDAM KOBIETĘ

- Data pierwszej rejestracji: luty 1972r
- Pierwszy właściciel, kolor biały, pochodzenie krajowe,
- używana, brak hamulców, lekko się prowadzi, podgrzewane siedzenie,
- obniżone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pełen lifting.
- NIE BITA! Cena do uzgodnienia
- UWAGA: darmowa jazda próbna

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

a my już się martwiłyśmy o Ciebie, dlaczego Cię tyle czasu nie ma, że niby Cię lubimy
niezle ogloszenia
kupuje nie ma co kupie faceta dla siebie i kobiete dla tz'ta jak mnie nie bedzie

podoba mi sie jedna torebka i sie zastanawiam... ciezkich rezczy chyba nie bede zamawiac bo to wszystko musze pozniej wyslac do irlandii ... a juz mam sporo do wyslania... no zobaczymy a i jest torebka "paulina" heheh szkoda ze mi sie nie podoba bo bym zamowila

Stary 2009-11-15, 09:05   #2846
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Tż śpi, Ninulcia zasnęła na nowo, mamusia jej obiecała, że jak wstanie, to zabierze ją na długi spacer, bo piękne słońce za oknem Ja wypiłam kawkę i idę dalej podrzemać z moimi miłościami
Stary 2009-11-15, 09:06   #2847
Kathi75
Zakorzenienie

Pakusiu dziekuje za zyczenia i ta magiczna liczbe

Ja wczoraj wieczorem wyladowalam w szpitalu z okropnym bolem w prawym boku , wymiotami itd
Okazalo sie ze mam grype zoladkowa i lekkie zapalenie wyrostka ( LEKKIE) to jak bedzie wygladalo ciekie

Maz zostal z minuty na minute sam z dziecmi ja mialam okazje pojezdzic kretka , podlaczyli mnie pod 3 kroplowy i na moja goraca prosbe wypuscili do domu
CZuje sie lepiej ale niestety efekty specjalne nadal mam
Tak wspaniale obchodze moje 18 te urodziny

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 09:13   #2848
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Jak szwagier obchodził 40-te urodziny, to wszyscy się śmiali, że on ma 18 + vat

Kathi wszystkiego naj, naj życzy Cinusiowa z Ninulcią

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Jeszcze mam jedno pytanie, bo szukałam na WP i nie znalazłam odpowiedzi.... Czy zmarł lub zginął jakiś wioślarz??? Znalazłam tylko informację o samobójstwie jakiegoś bramkarza z Niemiec ale wioślarza nie.. Tak pytam i mnie to ciekawi, bo kolega ma zdjęcie wioślarza jakiegoś na NK i przy tym świeczki, coś tam, coś tam... i opis "Teraz nie dzielą nas kilometry, tylko czas..." Zastanawiam się, czy jakiś sportowiec (kolega jest sportowcem), czy ktoś bliski a fotka tej osoby przypadkowo taka. Nie mam odwagi pytać kolegi...
Stary 2009-11-15, 09:44   #2849
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciekawe co u Iwciag
Pisała że tz rzucił pracę i zniknęła
?
wlasnie mialam pisac ze masz gosci - tak pisalas nam wczesniej

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Mell_x-fajna ma Aeksik tesciowa,nie
)
Najfajniejsza

Ursull

Dzien dobry
Stary 2009-11-15, 10:21   #2850
kuroikaze
Wtajemniczenie

Seona dziekuje fajne ze Ci sie podoba
zdjecia ze slubu mam gdzies na plycie wiec teraz nie wkleje...
piekna mials suknie i slicznie wygladalas, ja Cie chyba pierwszy raz widze, nasze mamusie to wszystkie takie ladne

Doris ale mialas fantastyczny welon! piekny!
a z Ciebie sliczna kobieta i te dołeczki

Cinusiowa wyslij mi tez
birdiestorm@gmail.com

Poiglot a co jej powiedzialas
z mlekiem nie pomoge bo nie wiem...

Agusia hahah moj Tz mowi tak samo, ze najlepszy na wszystko

Ursull klask i: jestes Boska

Malutka no tak sprzatanie...

Eve mhm, smiejemy sie ze lubi je bo wolno uciekaja
mi tez czesto brakuje takiej pokrewnej duszy
i chyba tez temu wlsnie ze nie nosze bialych kozaczkow, cekin i nie chleje na imprezach ani nic nie biore

Kathi wszystkiego co najlepsze i duzo duzo zdrowka
kuruj sie biedactwo

Iwciag

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Mell dzien dobry

o co chodzi z tymi mausiami majowo czerw- 2010???

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości