|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
he he he, faktycznie poruszenie się zrobiło, ja też odświeżam strony
jak się pojawia nowy katalog to nie nadążam z czytaniem waszych postów
|
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzisiaj paczuszki z k16
- nie wiem do czego porównać nowy zapach za 7,50zł ale jest boooooski i na pewno nie do Passion Dance bo te perfumy mnie się nie podobają. - zamiast 2 kompletów próbek PD przyszły Szminki ze srebrnej deycji Pro-To-Go (przestawiłam 2 liczby przy składaniu zamówienia) - przyjemny zapach nowej serii SSS - zawieszki nie dostałam i nie zamawiałam |
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
hm, a mi to netto nie chce sie wlaczyc.. czemu?
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pewnie się już za późno obudziłam, ale mam pytanie czy to serduszko USB można było zamówić tylko w 15 czy można też w 16?
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej tylko w 15, w 16 wysyłają
![]() Ale może któraś z dziewczyn, która dostała a nie zamawiała, zechce Ci odsprzedać ?
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
no własnie, tez za pozno się obudziłam. A serduszko chciałam na prezent..
|
|
|
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
znajac zycie w ciagu dwoch dni gora te serduszka znajda sie na allegro za kilka zl. ;/
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale przybrudzony różtaaa... widziałam dziś w COKu.. jak się napaliłam na tą torebkę jak ją zobaczyłam w katalogu tak, momentalnie "ostygłam" kiedy zobaczyłam ją na żywo... jej koncepcja jest taka, że jest to "worek" składany na pół.. tzn tak: jest zapinana na zatrzask, ta sprzączka jak od paska to tylko ozdobnik, pod tym "języczkiem" wystającym jest ukryty zatrzask, kiedy odpinamy i rozkładamy torebkę wygląda ona jak srebrny kwadratowy worek z kieszonką zapinaną na suwak z boku, kieszonka owa znajduje się zaraz pod tym zagięciem.. poza tym ta w COKu była złożona nie równo i było widać to okropne wejście do "wora".. nie wiem czy po moim opisie jesteś w stanie sobie wyobrazić jak ona wygląda, ale w K1 widać wyraźnie, że nie jest zapinana na zamek tylko tak zgięta na pół... dla mnie totalna porażka, dawno mnie tak nie rozczarowali... |
|
|
|
|
#1032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i cóż mogę powiedzieć, nie trzeba czekać
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
ja też tak myślałam na początku, ale teraz jeszcze raz sprawdzałam i działa, tylko trzeba trochę dłużej poczekać aż się dobrze załaduje
|
|
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
co do moich innych obserwacji z wizyty w COKu:
- biżuteria Helen, gdyby nie ten komplet z czarnym kwadratowym oczkiem byłaby ładna, subtelna, elegancka, natomiast ten komplet z tym kwadracikiem jest strasznie tandetny, dla mnie bardzo odpustowy.. -zalotka, hmmm, malutka, ale nie wiem jak działa bo bałam się z nią kombinować, żeby czegoś nie złamać, plastikowa, różowa, dziwna jakaś -lśniące balsamy do ust z CT, pachną bardzo ładnie, owocowo, mają w sobie dużo mroźnych, brokatowych drobinek -nowe odcienie poczwórnych cieni (Pink Sands, Island Breeze) albo coś mi się z oczami zepsuło, albo były całkiem matowe wszystkie, i takie jakieś nijakie.. -gąbeczka do makijażu, no cóż jak gąbeczka, jest wielkości płatka kosmetycznego, poza tym niczym się nie różni od takiej za 2zł więc jak dla mnie cena jest jakaś z kosmosu, -srebrna edycja UCR nawet ładnie dość elegancko się prezentuje, kolory wszystkie chyba z tych kremowych bz drobinek -Bransoletka Ulrika, wydawało mi się, że te szro-niebieskie kamyczki były osadzone dość niechlujnie, bransoletka składa się tak jakby z trzech kawałków spiętych ze sobą -bransoletki Celine zupełnie zwyczajne, nic specjalnego -biżuteria Valentine, jeśli ktoś lubi tego rodzaju bizuterię to jest naprawdę bardzo ładna, kamyczek ma fioletowy kolor a te kamyczki osadzone na listkach pięknie połyskują -naszyjnik Gina, wielkie srebrne serducho, nie lubie takich wielkich wisiorów, więc dla mnie nic specjalnego, ale może się podobać -biżuteria Rose, jak dla mnie nieciekawa, te różyczki są moim zdaniem troszkę za duże, kropeczki czerwone delikatnie połyskują, a te gałązki są z jakiegoś dziwnego metalu, ogólnie nie podoba mi się, ma w sobie coś tandetnego |
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki ashiva
![]() a nie widziałaś może tego naszyjnika z "perełek" RITA ? i zegarka ROCHELLE ? Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-16 o 19:58 |
|
|
|
#1037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pewnie też będę ale dopiero w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może mi któraś powiedzieć czy balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski SSS w nowym wydaniu jest taki sam jak te poprzednie? Ma ktoś porównanie? Albo po prostu o opinię o tym nowym proszę
Bo właśnie skończył mi się tamten i z następnego katalogu chcę zamówić, ale jak okaże się zły to poszukam czegoś innego (dodam, że ten 'stary' baardzo mi pasował).
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
Pisałam parę dni wcześniej że "uszczęśliwili" mnie zawieszką USB Eternal Love za 19,90 zł, pisałam do nich i jaką dostałam odpowiedź? Ano taką że zawieszka została wprowadzona na moje konto przez OSM. Wiec, to tak teraz wygląda.
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
powiem szczerze, że tak podejrzewałam! Ale co teraz, dlaczego ty masz płacić za widzimisie swojej OMSki! Czy avon się do tego jakoś ustosunkowuje? Napisałaś do nich?
|
|
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
ja wrzuciłam katalog 02 na chomika: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dark_despair
Mam pytanie do okręgów prognozujących - czy któraś z dziewczyn mogłaby mi zamowić torebkę HEIDI czarną i wysłać za pobraniem? Strasznie mi zależy aby ją kupić koleżance na prezent urodzinowy a u nas w Krakowie k 01 będzie dopiero za ho ho
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy któraś dziewczyna byłaby tak dobra i wrzuciła ten katalog na wyslijto.pl |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
co do torebek się spóźniłam
w tej nowej serii Clearskin Professional poza płatkami do twarzy jest jeszcze gruboziarnisty peeling głeboko oczyszczający do twarzy za 16,90 i lekki krem przeciw wypryskom za 17,90. można całość kupić za 39,90 |
|
|
|
#1045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli jej nie chcesz ja od razu znajdę chętną, sama bym z 5 wzieła
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
Dark_Despair dzieki
|
|
|
|
#1047 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Raczkowanie
|
mi już działa avon02.pxd.pl więc Wam też już powinno
wodocznie dodawane były skany i dlatego nie otwierało się, ale teraz już jest wszystko
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takie moje zdanie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

jak się pojawia nowy katalog to nie nadążam z czytaniem waszych postów 

ale przybrudzony róż

i cóż mogę powiedzieć, nie trzeba czekać