|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Justyno buziaki dla Gucia ...
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Wkurza mnie ta ankieta...
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzątanie, lektura drugiej części Pasji utajonych plus swoja własna pościel, materac i równie własne i najmojsze burdello zrobiły swoje - humor mi się poprawił
![]() Dobrej nocy.
|
#964 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, a co tu wyjaśniać
. Burdella nie znasz?![]() Tymeno, a dłuższa recenzja? Proszę. Ja nie wiem, kiedy- i czy w ogóle się wybiorę, zamieniam się w kucharkę-dziś strzelony obied na dziś i połowa na jutro, chałupa sprzątnięta, filmy- jeden z puszeczki, drugi z TV obejrzane, jutro sie pewnie nie zmobilizuję do kina... Jak na początku tygodnia po pracy się nie wybiorę to baj, baj Rewersie i Marcinie Dorociński, i Agato Buzek i Anno Polony, baj. Cieszę się, że Dzyndzel się Wam podoba, mi też...
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u Irki w profilu i nawet się wpisałam
kurde, jak jest byczo na naszych zlotach niech żałuje kto nie byłKoto, Margocie wyłazić z toreb i przyjeżdżać do nas
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze chętna jestem na Kraków. Zapiekanki... knajpy, gołębie, Wy tylko morza nie ma ha, o nas jest, jak by nie patrzeć.
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, koniecznie się wybierz. Kobitki wymiatają, w nich jest siła. Polony sama klasa, Buzkowa, no z niej zrobili taką myszę, bozeszzz, ona taka piękna jest a tym filmie tak nie bardzo ale gra rewelacyjnie. Dorociński ze srebrnym zębem cmoka, teksty rewelacja. Muzyka też na tak. Wogóle stroje, meble z epoki, sentymentalny to film
![]() Kriss, u Was byczo Potwierdzam
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-11-21 o 23:33 |
|
|
|
#969 |
|
Piers do przodu
|
Zostawim muzę, która poprawia mi dziś humor:
I don't like Mondays i Keyleigh Bordello to najlepsze jest z "Jak rozpętałem II wojnę światową"
|
#970 |
|
czyli Endżi
|
Justyno, i ja uśmiecham się do Gucia
Obiecałam pochwalić się zakupami z Sephory więc lecę z donosem ![]() Na mikołajowy prezent od mamy dla mnie mam Rouge Volupte z najnowszej "nagiej" serii Nude. Kolor ma słodką nazwę Lingerie Pink Dla siostry wybrałam Guerlain Rouge G, ale nie pamiętam nazwy koloru. Jest w takim fajnym, dużym etui z dwoma lusterkami I przy okazji raz jeszcze serdecznie dziękuję naszej Joasi, że błyskawicznie poratowała mnie sms'em kiedy to jakaś głupia blondzia wykasowała go przez przypadek z mojej komórki. No nomalnie taką to tylko do odstrzału Doleciał też cały kartonik aniołkowej pielęgnacji ![]() U Rambo do wczoraj było lepiej niż idealnie. Wetka powiedziała, że chyba stanowi jakiś wyjątek biologiczny, że tak kompletnie nic mu się nie papra. Dzisiaj było troszkę gorzej, ale mały dostał trzy zastrzyki i jest ok. Ależ ja mu współczuję tych zastrzyków ![]() A ja z kolei byłam dziś na pogotowiu z moimi podejrzanymi drętwieniami. Bo nad ranem zrobiło mi się gorzej i zaczęło promieniować dalej Lekarka nie była dla mnie zbyt przyjemna, ale wymogłam na niej żeby chociaż mnie obejrzała - tak więc z gigantyczną łachą i komentarzami, że "takie coś co opisuję w ogóle nie istnieje", ale przyjrzała się.Tak więc nic groźnego to nie może być, bo dużą rzecz pierwszy lepszy lekarz zobaczyłby na pierwszy rzut oka. Porządny niedowład czy paraliż. Hipoteza jest taka, że to reakcja nerwicowa - bo po każdym dużym stresie to się pogłębia. Dostałam tabletki a w środę przejdę się jeszcze do poleconego przez Dorotę neurologa żeby na pewno wykluczył coś poważnego. Cieszę się, że nie stracę twarzy
|
#971 |
|
Konto usunięte
|
Angel - dobrze, że u Rambo dobrze
Dobranoc |
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, poniedziałku się boję. Praca. W poniedziałek mam rozmowę z szefem- musimy pewne sprawy wyjaśnić, nie jest to przyjemne. Przemyślałam sobie jedną rzecz po rozmowie z Joasiakiem- i posłucham się jej. No, ale jutro jest jeszcze niedziela. Wolniutka.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-11-21 o 23:44 |
||
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie przyszła do głowy GENIALNA myśl.
Jako, żem warszawianka z dziada pradziada i mieszkam na Powiślu (to dzielnica Grzesiuka), to żeby nie odstawać i NIE pisać normalnie, biorę się za Wiecha. Ten, to dopiero wymiata! ![]() ![]() Mogie pisać po warsiawsku! |
|
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem, ja tu chyba czegoś nie rozumiem może dlatego, że już noc ciemna jutro Was nadrobię, boście jak zwykle naprodukowali
|
|
|
|
|
#975 |
|
Piers do przodu
|
Justyno - weszłaś na mój prywatny teren
bowiem (ujawnię rąbek tajemnicy) moja matka była psiapsiółą córki Wiecha mam nawet pierwsze wydanie jego książki z nowelkami ![]() BTW będziesz gadała jak rasowa prażanka czyli ze mną się dogadasz bez pardonu
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-11-22 o 00:07 |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle, to ciekawi mnie jak to jest być z dziada pradziada z danego miejsca i miasta.
![]() Moi rodziciele napływowi. Gdańskich autochtonów to nie znam praktycznie- moja siostra ma dwie koleżanki z rodzin przed wojną w Gdańsku mieszkających (jedni mieszkają jeszcze w swoim rodzinnym domu), ja nie... Ale i tak czuję się stąd. Angel, zdrówka życzę.
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babcia mi mówiła "jakby człowiek wszystko rozumiał, to by zwariował" ![]() Tobie też ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() Ale rzeczywiście czuję się bardzo związana z Warszawą, tym bardziej, im więcej osób na nią narzeka. Koto |
||
|
|
|
#979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A co tu wyjaśniać
![]() Panna Porządnicka się znalazła, nie wie, co to burdello Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocie, Ty idź, zobacz, wróć i wiesz, co masz potem mówić ![]() Cytat:
Co innego, gdybym Ci te zakupy zasponsorowała ![]() Zadbaj o siebie, ale takie sprawy jak Twoje często są na tle psychicznym Cytat:
![]() Kocie, ja nie wiem, czy to aby najlepszy pomysł słuchać mnie ![]() Ty swojego szefa lepiej znasz i wiesz, jak z nim postępować. Ty pomyśl jeszcze raz kobieto Nie mogię spać, buuuu. Wymyśliłam więc, że uraczę się jeszcze lekturą, ale najsampierw wpadłam do Was na kwilkę ![]() I widzę, że tu się życie toczy na całego ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- No i dzie pojszły?
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety już idę na Plac Wolności.
Chociaż i bym sobie i pożyła na całego z Wami. Ale spanie kusi... Ciągle zachwycona jestem puchową kołdrą i w ogóle. Dobranoc. Tylko napiszę jeszcze, że ankieta wk... mnie maksymalnie- wyskakuje jak głupia i wyskakuje, kiedy raz już ja chciałam dla swiętego spokoju wypełnić- nie dała się. I dalej się pojawia.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-11-22 o 00:33 |
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam was po kawałku, ale ciągle mi cały czas coś przeszkadza.
Zresztą ostatnio wszystko robię po kawałku, domowe sobotnie spa zrobiło się pokawałkowaną trzydniówką z przerwami typu czytanie bajeczek i przytulanki. Najmilsze przerwy na świecie. Mąż jednak wie, że nic nie poprawia mi tak nastroju jak zajęcie się sobą i stara mi się trochę spokoju zapewnić. Wszystkim pięknie macham Justyno, Gucio przesłodki Ten wątek to taki mój internetowy dom, baza do ktorej zawsze bardzo chętnie wracam. Wiem, że mogę się wyżalić i zawsze otrzymam wirtualne głaski. Wiem, że zawsze poprawię sobie humor. Wiem, że dowiem się czegoś nowego w temacie moda- makijaż-kulinaria -film-książka, co jest top, a co jest not . Taka życiowa pigułka. Fakt większość z nas zna się osobiście lub długo wirtualnie, zostało wymienionych mnóstwo postów i PW, sms, przegadano godziny przez telefon czy skype'a/gg, ale nigdy nie byłyśmy zamkniętym towarzystwem. Poza tym wiem, że mogę tu być sobą i nie muszę niczego udawać, mogę napisać co myślę, nawet odpowiadać na wszystkie posty nie muszę , a czasami zwyczajnie nie mam czasu lub coś mi umyka. Z racji tego, że moje życie wypełnia Number One ograniczyłam wizaż do dwóch wątkow- tego i mamusiowego. Nie mam czasu, a często i ochoty udzielać się gdzie indziej. W naszym wątku pełno Indywidualności, ale ja widzę za emotkami i językiem zrozumiałym dla wtajemniczonych Człowieka. Często bardzo wrażliwego i biegnącego z pomocą i radą, gdy trzeba.no to sobie pogadałam... ![]() Zazdroszczę wam takich cudów jak oliwka Hipp (u mnie nie ma, zamawiałam dla dziecka z Ebay za straszną cenę) czy szampon Trzy Zioła. Od siebie mogę polecić "gotową" oliwkę Burt's Bees- pachnie nieziemsko, chociaż propozycja Vesenki na pewno jest tańsza i bardzo dobra. A propos Vesenko - nie przejmuj się Szafą. Kolczyki umieściłaś śliczne z brzuchem na wierzchu i takie tam . Bardziej zwracam uwagę, czy coś jest dobrane do sylwetki, zestawione dobrze kolorystycznie, dobrze odszyte, z materiału dobrego gatunku, ewentualnie tuszuje mankamenty (głównie moje oczywiście) + dobre buty + ew torebka. Fenris, przykro, że seans ulubionego filmu nie był udany, szczególnie, gdy w grę wchodzą emocje takiego kalibru. Angel, cieszę się, że dotarłaś do lekarza, mam nadzieję, że leczenie będzie skuteczne. I wymiziaj Rambo ode mnie
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2009-11-22 o 00:38 |
|
|
|
#982 |
|
Piers do przodu
|
Też what??
proszę o wyjaśnienie ![]() edit: Mariolu: cieszę się, że Cię czytam poprawiam tu sobie humor, odkrywam własne strachy, dowiaduję ię ciekawych rzeczy ... ten wątek to panaceum na moje wewnętrzne strachy .. zuo ... cieszę sie =, że to taka moja odskocznia, gdzie mogę w koncu zrzucić maske ,,, echh to lepsze jak wizyta u psychoanalityka ![]() Panaceum na stresy
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-11-22 o 00:51 |
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
ale walnęłam posta!
![]() nie bijcie!
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() branoc |
|
|
|
|
#985 | ||
|
czyli Endżi
|
Dysku, Koto, dziękuję
Fenrisie, ja idę w przyszłym tygodniu na seans Sama jestem ciekawa własnej opinii Cytat:
Tym bardziej od kiedy sobie uświadomiłam, że nie jest to tak powszechna cecha jak chciałoby się naiwnie wierzyć.Postaram się zadbać ![]() Cytat:
![]() Tej oliwki Hipp to sama jestem ciekawa. Jakoś nigdy nie mogę na nią wpaść. A warto byłoby się zainteresować ![]() Rambo wymiziany i przemyty Rivanolem
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Jestem pierwsza we wywątku
Pierwszy raz mi się udało. Dzień dobry Wszystkim! Miłej niedzieli!
|
|
|
|
#988 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ha,druga
Już piję kawkę i jem jogurcik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo, z tą różnicą, że jestem trzecia
![]() Idę dziś na poszukiwanie kurtki i aż mną telepie na myśl o tym. Najgorsze jest to, że mogę jej wcale nie kupić i szukać od nowa i od nowa... Wrrr. Miłej niedzieli
|
#990 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a,dziękuję za rady-jak dotrę dzisiaj do Sephory to kupię tą oliwkę polecaną przez Tymenę,a jak nie to Hippa
![]() Joasiu-a co ja mam powiedzieć W końcu znalazłam płaszcz,który mi się spodobał,a nie mogę go teraz kupić,bo są inne wydatki i będę niecierpliwie czekać na wyprzedaże mam nadzieję,że go przecenią.zaraz będę krzyczeć-ta cholerna ankieta znowu się pojawia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

kurde, jak jest byczo na naszych zlotach
niech żałuje kto nie był

proszę o wyjaśnienie 

W końcu znalazłam płaszcz,który mi się spodobał,a nie mogę go teraz kupić,bo są inne wydatki i będę niecierpliwie czekać na wyprzedaże
mam nadzieję,że go przecenią.