|
|
#1381 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
jestem.ale nie wychylam sie za mocno tam gdzie mnie nie chcą.nie lubie byc nachalna-co nie zmienia faktu,że nie mówię,że deszcz pada jak ktoś próbuje mi pluc w twarz.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-10-14 o 19:19 |
|
|
|
|
#1382 |
|
BAN stały
|
i co sie okazalo pani prowokujaca wychowana i grzeczna potrafi tylko pocisnac wysylajac wiadomosc prywatna piszac slowa ktorych nie zna znaczenia chyba no ale gratuluje pomyslu jesli myslalas ze mnie to zdenerwuje i wogole to sie pomylilas pokazalas swoja klase a w zasadzie jej brak i tyle co mam do powiedzenia .
|
|
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
Klasa? Ty nie wiesz co to jest, więc się nie wypowiadaj w tym temacie, bo nawet na publ. forum nie umiesz zachować taktu. Oczywiście z góry zakładasz, jaki miałam zamiar, bo jesteś wszechwiedząca i najmądrzejsza ! mylisz się, nie było moim celem zdenerwowanie Cię hehehe
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
naprawde duze brawa! nic nie zakladam z gory bo nie musze i nie chce mi sie z toba rozmawiac bo poziom ktory przedstawilas w "wiadomosci do mnie " przekracza wszelkie granice lacznie z twoja kultura ktorej nie posiadasz jak sie okazalo ale to juz twoj problem a tak to sobie mow do swojej rodziny , zegam
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
Jak zwykle na tym forum...
Temat bardzo ciekawy, powoli zaczynał się rozwijać w odpowiednim kierunku i co? Klapa. Naprawdę czasami opłaca się czegoś nie powiedzieć, ale nie... tutaj trzeba wszystko paplać jak leci. A szkoda. |
|
|
|
|
#1386 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-10-14 o 19:20 |
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie skorzystam z zaproszenia i z chęcią się dołączę.
Nie wiem, może się mylę... ale czytając wasze posty odnoszę wrażenie, że wasze związki są w "większej połowie" takie... bardzo emocjonalne. Chciała bym bardzo aby tak było ale niestety samą miłością człowiek nie żyje. |
|
|
|
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
diablica27 z tego co wyczytałam masz męża i córeczkę.
A co z twoją partnerką? Czy ona też ma tak ustatkowane życie? A nie myślałaś kiedyś jak by wyglądało wasze wspólne codzienne życie, wspólne troski, problemy, radości...? Takie najzwyklejsze życie... Czy odważyła byś się na taki związek? Bardzo dużo przyjemności ale także i wyrzeczeń. |
|
|
|
|
#1389 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo chętnie śledziłam ten wątek, był ciekawy- do czasu. Do czasu aż zrobiło się nie na temat. Czy to nie kwalifikuje się przypadkiem do OT?? Wzajemne opinie na swój temat proponuję wyrażać gdzie indziej, wszystkim będzie przyjemniej
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
Z kobietami to częściej gorzej niż z facetmi...
![]() Linka dorzucam gratis http://www.youtube.com/watch?v=VetAAOkrQkU
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Przyczajenie
|
ooooooooj z dziką rozkoszą
!!!!!!!!!!ale na to mam jeszcze czas, póki co to dopiero co wkroczyłam w stosunki łóżkowę damsko-męskie (niecały rok). aż wstyd, że jeszcze penis nie do końca mi poznany a już wagina po głowie lubieżnie chodzi |
|
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
hmmm... w fantazjach? nie, raczej nie
przynajmniej nie świadomie bo czasem jak jakiś sen mnie najdzie po filmie z ładną aktorką... oO :Pale ciekawość ciekawością, może kiedyś coś się stanie
|
|
|
#1393 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale z kolei przy facecie który mnie interesuje staje sie natychmiast kobietką i męzczyxni sie mna raczej interesują, a ja nimi jak najbardziej , najsmieszniej jest np na imprezce gdzie jest mój TZ ( który nie ma nic przeciwko mojemu mozna to powiedziec nieskonsumowanemu do końca biseksualizmowi) i ja sie czuje jednoczesnie kobieta mego tż, ale też zerkam na co ładniejsze laseczki, ha ha, nawet z TŻtem sobie potrafimy, mówic, która nam sie podoba, a która nie... no cóz, więc skoro jestem taka niedookreslona, to znaczy pewnie, że jestem bi w tej chwili z większym przechyłem w strone hetero ale poza całowanie i pieszczoty nie wyszłam, (z kobietą) nie było okazji ---------- Dopisano o 03:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ---------- a diablica i pagadi to nie była przypadkiem jedna osoba? jakos tak obie w takim samym stylu pisały i często w podobnych godzinach ![]() ale wiecie co, tak sobie uswiadomiłam ze z kobieta to tak własnie jakos do połowy sobie ten seks wyobrażam, ale jakos poniżej pasa to już niekoniecznie, nie wiem, nie mam uprzedzen do vagin, ale jakos tak... hmmm, chyba moja meska strona jest z tych romantycznych, wiecie, tak jak romantycy w IXX w mysleli niektórzy, że kobieta to nie ma potrzeb fizjologicznych, czyli byli bardzo zdziwieni jesli okazywało sie, że ona do toalety musi
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2009-11-24 o 03:43 |
||
|
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
ale wiecie co, tak sobie uswiadomiłam ze z kobieta to tak własnie jakos do połowy sobie ten seks wyobrażam, ale jakos poniżej pasa to już niekoniecznie, nie wiem, nie mam uprzedzen do vagin, ale jakos tak... hmmm, chyba moja meska strona jest z tych romantycznych, wiecie, tak jak romantycy w IXX w mysleli niektórzy, że kobieta to nie ma potrzeb fizjologicznych, czyli byli bardzo zdziwieni jesli okazywało sie, że ona do toalety musi
![]() niutka1 to jak ty chcesz spróbować z kobietą? Boisz się że kobieta Ci nie "zasmakuje" ? hmmm myślę ze jakbyś spotkała jakaś fajna laskę która fizycznie by Ci odpowiadała + chemia która jest nie nieodłącznym elementem bez niej naprawdę nie warto (sama się przekonałam mimo iż wygląd okej) to moja Droga i byś chciała spróbować w pełnym tego słowa znaczeniu i byś się najprawdopodobniej nią zauroczyła Przynajmniej ja tak miałam tylko ze się nią nie zauroczyłam a zakochałam Jak widzę jakąś ładną (w moim odczuciu) kobietę to mam wrażenie, że czuję się jak....facet. To głupie, ale czuję się wtedy jak lew, który namierza potencjalną zdobycz ![]() , chce ją sobą zainteresować, przykuć uwagę, zaimponować. Ostatecznie nic z tego nie wynika, bo nie robię nic wychodząc z założenia, że to głupie. heh tez bardzo często tak mam Może jakiś klub założymy?
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zadomowienie
|
chciałabym..chciała..
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu dopuszczam taka mozliwość, że kiedys się to może zdarzyć ( w sensie, że seks do końca) natomiast zdecydowanie częściej fantazjuje o facetach, o kobietach raczej nie fantazjuje, z nimi jest tak bardziej na bieżąco "o, podoba mi się..." tak jak napisałam, na razie nie mam potzreby typowego pełnego seksu z kobietą, wystarczyłoby mi całowanie i pieszczoty ![]() ciekawa jestem, czy sa takie związki kobiet? czy zawsze musi byc ten seks? tak sobie mysle, że w związku lesbijskim, gdzie sa dwie deklarowane les, to pewnie tak, bo to pełny związek, ale juz np w związku bi, gdzie jeszcze np każda z pan miałaby swojego mężczyzne i z nim zyła na co dzień, to byłaby taka "bardziej rozbudowana" przyjaźń. Mnie by to wystarczało.
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2009-11-25 o 02:09 |
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Wtajemniczenie
|
niutka1, mysle podobnie jak Ty
|
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
ciekawa jestem, czy sa takie związki kobiet? czy zawsze musi byc ten seks? tak sobie mysle, że w związku lesbijskim, gdzie sa dwie deklarowane les, to pewnie tak, bo to pełny związek, ale juz np w związku bi, gdzie jeszcze np każda z pan miałaby swojego mężczyzne i z nim zyła na co dzień, to byłaby taka "bardziej rozbudowana" przyjaźń. Mnie by to wystarczało.[/QUOTE]
Związki kobiet w jakiejkolwiek byłyby konfiguracji czy 2 les czy 2 bi czy jedna les a druga bi są takie same jak heteroseksualne związki Niczym się nie roznią Inaczej jest jak te 2 bi maja swoich facetow wykluczaja zwiazek miedzy soba ale od czasu do czasu wiadomo co robią Warto zaznaczyć iż nie są to tylko pocałunki , jakaś bardzo subtelna gra wstępna Wszystko to zależy wiadomo od nich czy idą na całość Ale bardziej interesujący jest wątek czemu tak postępują? Ja myślę że kobieta może dać drugiej to coś czego facet jej nie da ale ta zasada działa tez na odwrót... ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- niutka1 gdyby Cie kobieta zafascynowała to na pewno zrobiłabyś to z nią w pełnym słowa tego znaczeniu Samej by Ci nie wystarczyły tylko pocałunki.... |
|
|
|
|
#1399 |
|
Przyczajenie
|
Jak najbardziej tak
.. Obecnie nawet na etapie poszukiwań.. .. miłości..
|
|
#1400 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: seks z kobieta
A ja próbowałam, było fajnie, delikatnie i zmysłowo - później dołączył do nas mój TŻ i było jeszcze lepiej
|
|
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
Spytam się wprost i może troche kontrowersyjnie- czy możecie mi powiedzieć jak waszym zdaniem "smakuje" cipka? Słyszałam od jednej bi, że aż żal nie spróbować jest taka smaczna...Jakie są Wasze zdania na ten temat, czy nie odrażające jest to lizanie?
|
|
#1402 |
|
Wtajemniczenie
|
haha dobra jesteś i odważna
ja niestety nie kosztowałam spróbuj swojej
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
aż taka gibka to ja nie jestem
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dlaczego ma to byc odrażające?
Przeciez sama masz taką samą miedzy nogami... To tak, jakby odrazajace bylo dla ciebie lizanie swoich palcow. Juz bardziej bym zrozumiala gdyby ktoras kobieta powiedziala ze penis jest odrazajacy - bo go nie ma i jest nieznany. Ja bym z checia sprobowala jak smakuje inna kobieta
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie nad tym kiedys zastanawiałam
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem, ale mysle sobie, że pewnie jest tak jak z fiutkami, że kazda smakuje inaczej
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
Tak kazda smakuje inaczej co do facetow to tylko jednego probowlam ( swojego chlopaka ) takze sie nie wypowiadam ale dziewczyny dziewczyny jak sobie przypomne to sama buzia mi sie smieje jak ktoras ma pociag do kobiet to warto sprobowac tego smaku fakt trudno go jednoznacznie zdefiniować ale ogolem jest slodki
![]() Mi sie bardzo podoba Ja tez kiedys nie wyobrazalam sobie ze moge zrobic to z kobieta Jak to zrobilam 1 raz do nie moglam uwierzyc ze sie odwazylam hmm do dzis nie moge A teraz ciagnie do tego mimo iz moj facet zaspokaja mnie w 100% Wolalabym nie miec tego "problemu" nie wiem moze nie potrzebnie probowalam |
|
|
|
|
#1408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: seks z kobieta
Cytat:
|
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

naprawde duze brawa! nic nie zakladam z gory bo nie musze i nie chce mi sie z toba rozmawiac bo poziom ktory przedstawilas w "wiadomosci do mnie " przekracza wszelkie granice lacznie z twoja kultura ktorej nie posiadasz jak sie okazalo ale to juz twoj problem a tak to sobie mow do swojej rodziny , zegam

bo czasem jak jakiś sen mnie najdzie po filmie z ładną aktorką... oO :P
it doesn't cost anything!
, chce ją sobą zainteresować, przykuć uwagę, zaimponować. Ostatecznie nic z tego nie wynika, bo nie robię nic wychodząc z założenia, że to głupie.

Przeciez sama masz taką samą miedzy nogami...