|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC, OPI, ZARA, YSL, M. KORS i inne. :)
hej, city block jest w rezerwacji i na pewno idzie jutro, bo Wizażanka ma mnóstwo z mojej wish listy. pozdrawiam i prosze, zebys mi przypomniala o fotkach kremu. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie za ktores z: CLINIQUE SUPERBALANCED w odcieniu 05 VANILLA (G) ciepły, opalony beż, dla skintypes II i III, w oryginalnym kartoniku, raz wypróbowany. Kod A97. - tylko za coś super! MAC FACE AND BODY FOUNDATION podkład w odcieniu C1, zostało ok. 40% ze 120ml. - tylko za coś super! NEUTROGENA Clear Pore Oil-Eliminating Astringent 236ml (użyte ok. 10%). Przywiozłam z USA. MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL w odcieniu medium, użyte góra 5-15%. - tylko za coś super! ? odpowiedz prosze u mnie |
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
witaj,
moze w moim zaktualizowanym watku ym razem znajdziesz cos za: MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL w odcieniu medium, użyte góra 5-15%. - tylko za coś super! INGLOT lakier do paznokci w odcieniu 50, jasny, mleczny róż do frencha, wypróbowany na jednym paznokciu MAC FACE AND BODY FOUNDATION podkład w odcieniu C1, zostało ok. 40% ze 120ml. - tylko za coś super! NEUTROGENA Clear Pore Oil-Eliminating Astringent 236ml (użyte ok. 10%). Przywiozłam z USA. ? odp prosze u mnie
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.