|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ceny narkotyków
Marihuana jest względnie tania ale trzeba uważać na podpuchy, jak jest zbyt tania to duże prawdopodobieństwo,że to samosiejka (chociaż niektórzy chwalą samosiejkę bo to nie sama chemia jak zwykłe porcje
)i nie będzie po tym takiego odlotu no i wagowo też się robi niezłe wałki- gram gramowi nierówny dlatego warto zainwestować we własną wagę.Ogólnie tekst "za 30zł dwie osoby się upalą" to tak nie do końca... na początku efekt czuć już po jednym buchu, jak ktoś pali codziennie to za 30zł nic nie poczuje...tak jak z alkoholem na początku upijasz się paroma drinkami a potem diwe butelki wina i jakoś tak nie do końca... no i więzieniu narkotyki dużo drożej (ale to chyba oczywiste) no ale idzie sobie zawsze załatwić z zewnątrz i "wymieniać się" za inne rzeczy albo sprzedawać tam lub mieć na własny użytek. Popularne jest kupowanie "hurtowo" marihuany i sprzedawanie taniej dzieciakom albo komuś kto się nie zna wymieszanej z majerankiem i innymi tego typu rzeczami albo tak jak pisałam, dzielenie i dzielenie tak, że z 2 gramów robi się jeden i sprzedaje w cenie dwóch (zanim ktoś nieobeznany się połapie to dilera już nie ma). A o zapalniczce, rozpuszczalnikach czy wdychaniu poppersów to też słyszałam... czego to ludzie nie wymyślą. Z poppersami lepiej uważać bo wiadomo jakie jest ich przeznaczenie, więc lepiej odwiedzić wc zanim się powącha;-) ogólnie to nigdy nie paliłam papierosów i nie brałam narkotyków ale widzę co się dzieje do okoloła...kolega zaczynał od marihuany... jeden buch i rozrywka na cały dzień, potem coraz częściej, przez to więzienie a teraz po wyjściu dzień w dzień i nawet po nim nie widać,że coś palił bo już go nie rusza.... szkoda go. Wszystko jest dla ludzi ale w pewnych granicach. Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-11-26 o 15:13 |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ja palę sziszę a marihuany nigdy nie próbowałam i nie planuje, z resztą to nie narkotyk ;p
a jak u was ceny sziszy?
|
|
#33 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Owszem dzieciaki kombinują by się z fazować, parzą ziarenka piołunu po którym podobno nie ma kontaktu, urywa sie film, oczy i w ustach sucho jak na pustyni. Słyszałam, ze gałka muszkatołowa można rowniez zafundować sobie urwany film, ze palenie skorki od banana fazuje Ale jak dzieciak sobie wkręci ze majeranek albo herbata dziala podobnie do zielska tez będzie miał fazę ale urojona
|
||
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Ja pamiętam jak w liceum koledzy kupowali słodzik i sprzedawali dzieciakom z gimnazjum wkręcając że to extasy i 2 zł za jedną tabletke brali.
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
czasem można być oszukanym i dostać tabletkę na serce, białko tez mieszają z tabletkami na serce, psychotropami
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popularne jest jeszcze nabieranie na cukier puder |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
cukier puder jest słodki ja słyszałam kiedyś jak dzieciaki sobie proszek do pieczenia sprzedawali i suszona bazylie i aviomarin
kolega podbierał babci niebieski ketonal i sprzedawał kolegom jako viagrę Edytowane przez ewelline Czas edycji: 2009-11-26 o 15:55 |
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z ciekawości pytam ![]() Cytat:
z tymi tabletami za 2zł to prawda, bo kupują hurtowo ceny jedenej takiej wachaja sie od 0,50gr-1zł a ogółem sprzedawane sa średnio po 10zł, amfa ok 40zł za gram
'We smiling high, watching the good things passing by. Pretend the feeling fine, but inside we're crying sometimes' Edytowane przez uparta Marti Czas edycji: 2009-11-26 o 16:01 |
||
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież te "trzepiące" środki są na receptę
![]() co do cen to tak jak dziewczyny pisały, ja wiem tylko że kilka lat temu amfetamina była za około 30zł/pół g. |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie...
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Oświećcie mnie, co to jest kompot i poppersy?
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale, to nie problem, bo kiedyś widziałam stronę z adresami aptek, gdzie "nie robią problemu" i nie proszą o okazanie recepty. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompot_%28narkotyk%29 tu masz kompocik a tu poppersy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Poppers wszystko jest w google
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście trzymam się z dala od narkotyków, raz w życiu zapaliłam trawkę i nie spodobało mi się, nie podszedł mi ten "klimat" Z tego co się orientuję, cena zioła za działkę to około 30 zł. Tyle, że są różne rodzaje i jakości towaru. Może być lepszy, mocniejszy a może być po prostu gówno najgorsze.
Samą miłością nie wyżyjesz... Edytowane przez Mondzia Czas edycji: 2009-11-26 o 17:59 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
a ja powiem tak;
za 15 zł dwie osoby maryśką sie upalą grochy kosztują 5zł za sztukę amfetamina różnie chodzi, raczej 30/35zł za pół grama wcale nie :P heroina, zażywa się za pomocą strzykawek [wcale nie propaguje narkotyków!] ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- amfetamina, zwana ostatnimi czasy jako: białko ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Aha, no i jeszcze jakby nie było to haszysz jest droższy od marihuany
Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2009-11-26 o 18:10 |
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem to na moim osiedlu głownie białko sprzedaja, czyli amfa - worek za 30 zł. Dla wtajemniczonych w promocjo 3 worki za 50zl, ale to chyba z sodą domieszka
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czesc z tych lekow jest juz na recepte, albo niechetnie je sprzedaja jak np acodin czy tussipect.
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Niektórzy podobno piją Tantum Rosa
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale nie są, właśnie niestety coraz więcej leków jest sprzedawanych bez recepty, głównie chodzi chyba o leku przeciwkaszlowe zawierające efedrynę, oczywiście narkomanie nie biorą po jednej tabletce tylko chyba nawet całą paczkę. Swoją drogą są jeszcze inne zastosowania, jest to składnik tabletek na odchudzanie, ale chyba już nielegalnych, no a że polak potrafi to na podstawie składu obmyślono wersję dostępną w aptece czyli: aspiryna + kofeina + tussipect.
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta, mądrzejsi ją ekstraktują i mają pożądaną benzydaminę, a ci mniej ogarnięci piją na żywca, bez ekstrakcji. nie wiem jak może co niektórym przejśc to przez gardło, bez wywracania żołądka na drugą stronę ![]() hehe, jak pierwszy raz przeczytałam o piciu płynu do irygacji pochwy, naprawdę, nie mogłam uwierzyć
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-11-27 o 17:54 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
No to o tym mówię - coraz więcej leków z efedryną, które niby mają być na kaszel, a kupowane są dla "kopa" jest na receptę, dlatego że nie trzeba być geniuszem żeby zobaczyć że ich popularność wynika bynajmniej nie z wysokiej zachorowalności na grypę
![]() sama jak kupowałam tussipect [tylko w tabletkach bo nie było syropu] zostałam zapytana "a to do nauki czy na chorobę"?
Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-11-26 o 19:02 |
|
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja sie przyznam, ze kiedys kupilam 2 opakowania tussipetu w tabletkach bo chcialam to odchudzanie przetestować... bralam z aspiryna i popijałam kawą... pozniej cwiczylam... pamietam efekty uboczne: szybkie bicie serca, wewnetrzny lęk i niepokoj, nadmierne pocenie sie, nadpobudliwosc i ciagle duzo mówiłam
gdy doszły bole i zawroty głowy to sobie odpuściłam ![]() NIE POLECAM ! !
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Rok temu w jakiejś gazecie ("Wprost"?) był artykuł o dostępnosci środków trzepiących. Można pić płyn do higieny intymnej, ponoć pół buteleczki to odjazd na blisko 72 godziny... Wujek namalował kreskę na butelce, żeby pilnować poziomu
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem, są w aptekach tabletki z działaniem narkotycznym ( legalne ), które są w granicach 7 zł... Jak widać nawet dzieci mogą to dostać bez trudu.
Nazwy oczywiście nie podaję, żeby nie zrobić "reklamy" |
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee tam.... logiczne, że połową asortymentu aptecznego możnaby się nieźle najarać bo przecie to produkty silnie chemiczne. Ale wciąż produkty niezbędne do leczenia niektórych chorób i schorzeń.
Najbardziej zadziwiający pozostaje dla mnie wszakżę fakt że ludzie (nieświadomie) w ogródkach uprawiają roślinki o silnie halucynogennych właściwościach. Bo to juz nie dilerka, nie apteka, ale zwykły ogródek u babci staje się rajem obfitości dla żądnego wrażeń człowieczka .Ostatnio oglądałam w "Uwadze" reportaż o dzieciakach, które sprzedawały między sobą jakieś grzybki halucynogenne.... oczywiście same je chodowały. |
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
W zasadzie co drugi syrop po przedawkowaniu staje się źródłem nieopisanej radości użytkownika, także nie ma co szukać za daleko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

)i nie będzie po tym takiego odlotu no i wagowo też się robi niezłe wałki- gram gramowi nierówny dlatego warto zainwestować we własną wagę.

.
Ale jak dzieciak sobie wkręci ze majeranek albo herbata dziala podobnie do zielska tez będzie miał fazę ale urojona