|
|
#1891 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
o gwiazdce
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Twoja LZ nie przedstawiła Ci kwalifikatorów? Tak więc... Żeby uzyskać status- Twoja sprzedaż 250 co katalog (to warunek wypłacenia wynagrodzenia). min.5 aktywnych KK (aktywna KK to taka z zam.150+) i łącznie z Twoją sprzedażą ma być obrót 2000zł. Za te 5KK dostajesz 250zł jako awans + 100zł za kolejne 2 KK i po 50zł za każdą następną. Co ważne! Pieniadze otrzymujesz za przyrost KK. Czyli jeśli w k 15 masz 10KK które złozyły zamówienie, a w k16 wprowadzisz tylko 1 to nie dostaniesz za nia pieniędzy, dopóki nie przyrośniesz o 2KK. Tak samo w sytuacji kiedy: w 15 masz 10 KK, a w 16 dasz 2 nowe umowy czyli stan kadry to 12, ale zamównienie złoży tylko 10KK to pieniędzy też nie dostaniesz do chwili, aż nie będzie przyrostu o min.2KK. Firma zawsze porównuje Cię ze stanem kadry najwyższym jaki miałaś w historii. Poza tym od 5 do 7% od sprzedaży netto zespołu. Jeśli działasz na działalność to dostajesz 100% wynagrodzenia, a jeśli na umowę zlecenie to 60% wynagrodzenia wędruje na Twoje konto. |
|
|
|
#1892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli naszyjniku EL (zawieszka to USB). ale to taka niescislosc droban tylko byla![]() JolciaBDG Wszystko ok Tylko jedno ale:konsultantka aktywna nie musi byc powyżej 150zl
Edytowane przez zabcia87stw Czas edycji: 2009-11-26 o 22:27 |
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musi czy nie musi?
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
aha ok dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
hej, zamówiłam ostatnio podkład rozświetlająco antystresowy, kolor NUDE, i okazało się ze jest on dla klijentki za jasny, mam pytanie... który z tych podkładów jest ciemniejszy od NUDE? na zdjeciach nude wygląda na najciemniejszy....
|
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzis zostalam oswiecona przez swoja liderke co i jak, i mam teraz zadanie suzkac 5 nowych
Hehehe, narazie mam jedna chetna Zobaczymy jak to bedzie.
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
w tonacji żółtej to byłby Cream, a w różowej to Almond, najciemniejszy ze wszystkich jest Warmest Beige z tego co się orientuję
|
|
|
|
#1900 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
Almond odpada, bo klijentka miala go wczesniej i za jasny, to chyba wybiore ten ostatni, jeszcze raz dzieki![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Mam jeszcze jedno pytanko... dostałam fakture papierową, i na ostatniej stronie jest druczek przelewu. Dla mnie najwygodniej jest zrobic przelew przez internet.. czy moge go zrobic przepisując dane z tego druczku? ile taki przelew bedzie szedł?? Jeśli mam do zapłaty np 387,98zł i przeleje 400 zł na ich konto to bede miała nadpłatę czy kasa przepadnie? |
|
|
|
#1901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Mi idzie koło 3-4 dni (tzn tak to Avon księguje), a nadpłatę odliczają od twojego "stanu konta" na Avonie czyli od kolejnej faktury
![]() Pzdr i witam wszystkie konsultantki
|
|
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje
|
|
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
Śpicie? ja właśnie zobaczyłam kat. o1/2010. Tak wiem, szybka jestem.
Wczoraj dostałam swoją paczkę, zero braków, no cudnie. W tej kampanii mam już 900 zł., jeszcze będę mieć na III termin ponad 300 zł. Świetnie, oby następny rok był tak owocny.A jak u Was? Jeszcze mam pytanie - bo ciągle pytają o to moje koleżanki, ja nie miałam tego problemu bo swoje bycie konsultantką zaczęłam dawno, ale od stycznia, a one tak od sierpnia, jedna chciałaby do klubu Róży się dostać, więc do końca roku musi zrobić obrót 12 000 ? czy do 8/2010 ? Pozdrawiam! |
|
|
|
#1905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Rozeznanie
|
a ja nie mam jeszcze nowej Oferty Specjalnej
Moze ktos sie podzieli?
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba jakoś rozjasnić tą szarość za oknem ![]() co do podkładów, ja też mam zawsze problem z kolorami wybieram z katalogu a na żywo jest całkiem inny ... ale to pod puder jeszcze, więc w sumie nie sprawia mi to większej różnicy
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-11-27 o 07:34 |
|
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
jbasia hej, zamówiłam ostatnio podkład rozświetlająco antystresowy, kolor NUDE, i okazało się ze jest on dla klijentki za jasny, mam pytanie... który z tych podkładów jest ciemniejszy od NUDE? na zdjeciach nude wygląda na najciemniejszy....
Miałam ostatnio taki sam problem....ciemniejszy jest cream. Posłałm reklamacje do Avonu i wymienili mi na cream i ten odcień był idealny dla klientki A i sama używam ten odcień...chociaż nie jestem z bladziochów---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Tak wogóle to obejrzałam wczoraj amerykański katalog 02/2010 i moją uwage zwróciła woda toaletowa be...kissable, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale u nas to chyba też kiedyś była |
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
wejdź w zakładkę składanie zamówień- zaznacz kat.17 a następnie w zakładkę oferta specjalna i będziesz miała Cytat:
tak, ta woda była dostępna kilka lat temu dla przypomnienia : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ssable-EDT.htm |
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
apropo torebek heidi tez sie nimi zauroczyłam hehe
i również wybrałabym czerwona ale poczekam moze któraś w Was bedzie w COK-u i je zobaczy na live i wyda opinie czy warto
|
|
|
|
#1911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
Wogóle to szkoda, że nie mamy tylu perfum w ofercie...a i jest tam w kat 02/2010 amerykańskim boska torebka taka filoletowa
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Mam takie malutkie pytanko..... |
|
|
|
#1913 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jest b ładny ale nie wiem czy po jakims czasie nie ściemnieje ![]() wystarczy jak przylozy pierscionek do kółka ja przyłożyłam i wyszlo sredni. |
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
aneszna dziękuję za informację
Pozdrawiam |
|
|
|
#1915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Ja już kiedyś zwróciłam uwagę na Bond Girl 007 Forever (identyczna butelka tylko fioletowa) no i nie mogę się jej u nas doczekać. |
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w brakach (fv z wczoraj)
czerowna kosmetyczka za 14.90 peeling do stóp korzenny i bardzo dużo produktów alternatywnych |
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Niestety nie jestem fachowcem żeby określić to "na oko" , ale zadzwoniłam do avonu i Pan powiedział, że ta biżuteria jest posrebrzana z cyrkoniami, jak wspomniałam o rodowaniu to powiedział, że rodowanie jest warstwą końcową, którą nakłada się na srebro lub złoto a w przypadku tej biżuterii warstwą ostatnią jest posrebrzanie.
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-27 o 10:59 |
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam się Was spytać, czy jeszcze jest taka zasada, że kolejne zamówienie z danego kat. musi być na kwotę co najmniej 50 zł, żeby nie było dopłaty? Klientka chciała jeszcze coś domówić, a dawno nie zamawiałam na więcej niż 1 termin
![]() Torebka Heidi widzę, że wraca, co jakiś czas w postach Dołączam się do błagań o zdjęcia, opinie, itp.![]() Jeszcze Wam napiszę, że jestem bardzo zadowolona z serii Planet Spa Jagody Goi. Na początku trochę sceptycznie do niej podchodziłam, ale po dłuższym używaniu bardzo fajnie nawilża skórę, fajna jest potem w dotyku. I ma bosski zapach |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczka2602 a ja w COKu tyle tych czerwonych kosmetyczek widziałam, aż w spadały z półki, strasznie mnie to denerwuje, że w paczce czegoś nie przysyłają bo np. opóźniona produkcja a w COKu jest tego cała sterta
|
|
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro ostatnią warstwą jest srebro to po co piszą w kat.17,że rodowana?Sami nie wiedzą co piszą? I jak to kamieniami są cyrkonie jak miały być oczka wykonane z wysokogatunkowego szkla?przecież jest różnica między szklem a syntetykiem. W brakach dzisiaj mam tylko podwójne próbki kremow przynależne do poczwornych cieni.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2009-11-27 o 11:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Moze ktos sie podzieli?
A i sama używam ten odcień...chociaż nie jestem z bladziochów