|
|
#1681 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() No i trzymam... kciuka, żeby się udało - jednego, bo drugi został ciężko ranny wczoraj, gdy robiłam ciasto dla mamy ![]() A doszła do Ciebie już paletka BB? Pokażesz? To ta pastelowa? Bardzo ładna![]() Cytat:
Może to opakowanie na zewnątrz ktoś czymś wysmarował, ale nie chciało mi się sprawdzać innych![]() Cytat:
![]() A motywacja baaardzo fajna Edycja: Oczywiście zapomniałam, po co tu przyszłam ![]() Wiecie, że ja wczoraj myślałam, że jest 30. listopada i Andrzejki? Byłam pewna, że dzisiaj już grudzień! A tak w ogóle, to kiedy są Andrzejki? Bo ja już nic nie wiem ![]() Poszłam spać o 3. w nocy po nieudanych walkach z Matlabem (to jakiś durny program jest - nie rozumie moich formuł No wczoraj w nocy czułam się jak skończona idiotka, jak po raz kolejny słyszałam sygnał błędu - aż wyłączyłam głośniki, żeby rodziców nie pobudzić...Dobrze, że później przyjedzie TŻ, to będę miała pocieszenie ![]() Miłej niedzieli
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-11-29 o 10:48 |
|||
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię micel Sopot SPA, zużyłam już kilka buteleczek, ale przydałaby się jakaś odmiana. Może jak będę w Rossmannie gdzieś to się skuszę na ten różany.fuksjaa, biedactwo. Okropnie tak wiedzieć, że się było o krok od zaliczenia, ale na pewno uda Ci się zaliczyć poprawkę
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też kusi trochę rzeczy z tru, m.in. korektor , róż oraz paletka - wszystko z Bobbi Brown A Ciebie co ?;>
|
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Dobrze, że nie znam żadnego Andrzeja, bo by się obraził![]() Cytat:
![]() Dobra, lecę
|
|
#1686 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba i ja tak będę robić z żelami, które mi się znudzą albo od początku nie przypadną do gustu.Cytat:
tego masz na oku. Z całej Twojej listy ja jedynie mam ochotę na nowe Bielendy i jak już wspominałam Dove. Oliwka Rebuild też mnie kusi, ale coś czuję, że kiepsko by u mnie było z jej zużywaniem. W wakacje kupiłam oliwkę Nivea i używam jej od przypadku do przypadku, ponad pół jeszcze mam. Ale masło Rebuild mogłabym znów mieć ![]() Już myślałam, że jestem odosobniona w moich zachciewajkach ![]() Cytat:
Cytat:
Bez sensu ![]() A toaletki zazdroszczę, też sobie kiedyś taką sprawię, jak już będę miała swój własny kąt. Czekam na foty. No i zdrówka życzę Cytat:
Chciałabym się tak zapomnieć, bo też zapomniałam jak to jest. Cytat:
Kosmetyki świąteczne i ja wielbię, ale staram się trochę przed nimi bronić, bo za duże mam zapasy. Co prawda zamówiłam z YR krem do rąk i żel pod prysznic Fleur de Noel, ale kremy u mnie schodzą szybko, a jeden żel w tą czy w tą ![]() A przez Ciebie mam ochotę na tą maseczkę HE. Mam szampon, mam odżywkę, więc w sumie przydałaby się do kompletu i maska, nie ![]() W ogóle to masz może porównanie jej siły działania do balsamu właśnie? ************************* * Niedawno wstałam, jakoś mi się dobrze spało, mimo iż ze 3 pierdołowate sny miałam No ale w końcu raz na tydzień muszę się porządnie wyspać, skoro na tygodniu śpię po 5h.Wczoraj postanowiłam, że dzisiaj biorę się za wystawianie różnych różności na All, pogodę mam jak na zamówienie, słoneczko świeci, więc póki co zabieram się za robienie fotek. |
||||||||
|
|
|
#1687 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać co inego jest ci pisane, z perspektywy czasu sama ocenisz czy to co sie wydarzy będzie korzystniejsze dla Ciebie - tego ci życzę gorąco ![]() Cytat:
![]() Masełka ziaji są naprawdę super, uwielbiam waniliowe i masło kakaowe, zawsze będę do nich wracać, nigdy mnie nie zawiodły. Bursztynowe lubię latem, pomarańczowe jest fajne ale lubię najmniej, podobnie jak to niebieskie Sopot Spa. Moje spóźnione ale szczere życzenia- Wszystkiego Najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności w miłości i wszystkich innych planach i zamierzeniach ![]() Cytat:
Z rimmela mam obecnie podkład Stay Matt, z bawełną. Jestem nim zachwycona, jest lekki jak pianka i szybko się kończy, ale jest naprawdę delikatny, jedwabisty i długo matuje, super ! Cytat:
![]() Żal podwójny bo "prawie: udało się zaliczyć i tyle nauki - i znowu trzeba się uczyć ![]() Mam nadzieję że szybko zaliczysz i że uda się zdobyć motywacyjne pocieszanki ![]() Cytat:
![]() Ale mnie czeka wydatków, muszę zapłacić za sylwestra, kupić tą czarną sukienkę, iść do fryzjera ![]() Więc zaciskam pasa i nic już nie kupuję ...
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wypatrzylam ze sa nowe balsamy i zele pod prysznic J&J świateczne musze je zbadac Jak na razie pod wzgl zapachow zaden kosmetyk swiateczny nie byl trafiony wiec MUSZE Niestety nie mam porownania. Zamierzam dopiero kupic szampon z tej seri. Kiedys uwielbialam HE Na razie koncze pantene pelna kontrola i musze powiedziec ze moje wlosy go lubia![]() Vibeska: masz moze ten w słoiczku czy w tubce stay matte? a nie wysusza skory?
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2009-11-29 o 12:38 |
|
|
|
|
#1689 | ||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() A masełko jakieś (albo inne smarowidło) to i ja bym sobie kupiła... Ostatni raz kupiłam coś do smarowania ciała w lutym albo marcu. Od tego czasu zużywam zapasy i nie mogę do końca się dostać. Cytat:
Jakby ktoś chciał przygarnąć krem karotenowy, to ja chętnie oddam.Teraz chcę zdobyć próbkę różanego Vichy. ![]() Cytat:
A olejku nie wzięłam, chociaż chodzi za mną dalej i chyba przy kolejnej wizycie w Rossmannie go wezmę.Cytat:
Trzymam kciuki, żebyś znalazła interesującą ofertę pracy po nowym roku.Cytat:
Cytat:
Wie do czego służą chyba wszystkie moje kosmetyki, jak coś mu potrzebne, to bierze i używa. Krytykuje mnie tylko za to, że mam za dużo. Ale zero onieśmielenia czy niewiedzy na temat tego do czego coś służy.
|
|
|
#1690 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za spóźnione życzenia. ![]() fuksja, przykro mi, ale następnym razem na pewno zdasz. Co do świątecznych kosmetyków, to ja nie mogę odżałować balsamu Nivea z takiej serii, już nigdy później nic nie pachniało tak pięknie.
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
79,90 zł
![]() O, to chyba się skuszę tylko najpierw muszę się wybrać do TBS. Choć z drugiej strony nie wiem czy 3 masełka nawet małe to nie będzie zbytnia rozrzutność
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi cytowanie szwankuje, więc dziękuję wam wszystkim za miłe słowa
).Kosmetycznie przynajmniej nie szaleję, Madziarra mi dziś uświadomiła że żyję w żelowej ascezie bo mam tylko 1 w użyciu (i to końcówka) i 2 w zapasie, więc chyba w ramach pocieszenia skuszę się na jakiś świąteczny z YR. No i muszę nadrobić zaległości w zużywaniu balsamów, bo przez ostatnie 2 tygodnie się trochę zaniedbałam w tej kategorii.Fuksja, szkoda, że nie udało się zaliczyć kolokwium ale następnym razem na pewno się uda. Ja też zawsze byłam wkurzona jak zabrakło mi np. 1pkt do zaliczenia. Życzę wszystkim miłego popołudnia
|
#1693 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie pocieszanki.
Wiem, że sobie poradzę, tylko czasem muszę trochę ponarzekać. Teraz skończyłam się uczyć, robię sobie dwugodzinną przerwę, pójdę z psem pobiegać i się dotlenię trochę. A po powrocie znowu się pouczę, do wtorku dam radę.
|
|
|
|
#1694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliwkowa oliwka - zaczełam jej uzywać niedawno i całkiem fajna jest Zapach ma taki jak np. krem czy żel do mycia ciała, a nie jak żel czy masłod o ciała.Cytat:
![]() Toaletki zazdroszcze .Ja pod choinką znajde namiastkę - http://www.allegro.pl/item813719101_...em_urocza.html Cytat:
Nie mogę przeżałować, że nie ma już mleczka Nivei z chatką na butelce - z kardamonem ![]() Co do zegarków - ja mój w końcu po 4 latach leżenia w szufladzie zaniosłam do zegarmistrza zeby wymienił baterie ![]() Isa: ja z takiego zegarka nie umiałabym się wyczytać która jest godzina Muszę mieć kreseczki co godzinę
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-29 o 17:41 |
|||
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka o nieeeee... myslalam ze chociaz opakowanie do czegos zobowiazuje a tu prosze
![]() Jestem na kupnie zegarka juz od jakis paru miesiecy i do tej pory sama nie wiem jaki bym chciala
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Była u nas rodzinka i popiłam trochę gorzałki, kręci mi się w głowie teraz
|
|
#1697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kupowałam za śmieszne pieniądze- po 10-12 zł. Czekam teraz na kolejną wyprzedaż, choć właściwie bielizny mam już do wyboru do koloru po ostatnich zakupach, no ale jak znów będzie w takich cenach to grzech nie wziąć ![]() Cytat:
).Natomiast z perspektywy czasu wiem, że w żadnej pracy nie jest różowo i jeśli ma się pewne zobowiązania to już tak łatwo się pracy nie rzuca. Zresztą z tego co piszesz sama jesteś tego dobrym przykładem. Cytat:
A pracę na pewno znajdziesz i to taką, która da Ci i kasę i satysfakcję. Skoro Cię nie chcieli to tylko ich strata! Oczywiście czekam na zdj. ![]() Kupiłam wczoraj kozaki ![]() A tu wczoraj w Ryłko znalazłam piękne, skórzane i takie szczuplutkie w łydce, że nawet ja się "ledwo" dopinam ![]() Tylko cena odstrasza, no ale tłumaczę sobie, że to na co najmniej 2 sezony, skóra, leżą idealnie, więc jakoś przeboleję. Poza tym upolowałam jeszcze przecenioną sztruksową granatową spódniczkę w Reserved i to na tyle. Nic mnie nie kusiło a jak kusiło to cena zwalała z nóg, więc grzecznie odkładałam na półkę z myślą, że może na wyprzedaży ![]() Wstąpiłam też na chwilę do SP, ale był taki dziki tłum, że nawet nie szukałam tego jedwabiu tylko ekspresowo się ulotniłam. W TBS miałam już w ręku krem karotenowy (w Arkadii jest ich całe mnóstwo), ale znów odłożyłam. To samo zrobiłam z masłem żurawinowym a potem z peelingiem z tej samej serii, bo przecież peeling to już teraz dla mnie tylko Lirene a maseł mam całe mnóstwo. Jestem z siebie dumna ![]() Może wrócę jeszcze po ten krem przy okazji kupowania peelingu z wit.C na zniżkę z Joy'a, ale to też jeszcze nie przesądzone. A wieczór spędziłam bez lania wosku , ale za to w b.miłym towarzystwie
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-11-29 o 18:12 |
|||
|
|
|
#1698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu studiów. Oby przytrafiła Ci się inna rewelacyjna szansa! Cytat:
Ale widzę że jutro kończy się ograniczenie zakupowe, które widnieje w podpisie. Chyba zamiast wieczoru wróżb andrzejkowych zrobię sobię wieczór rolnika. I lepiej na tym wyjdę ![]() Imprezę zaliczyłam wczoraj, właściwie było to raczej małe spotkanie towarzyskie... Ech, chyba się starzeję i nie ciągnie mnie już tak bardzo na całonocne klubowe imprezowanie
|
|
#1699 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem zapomniałam ![]() Ja też zrobiłam sobie maseczkę oczyszczającą, saszetkową Estimę z kaolinem i muszę przyznać, że b.fajna ![]() Echh ja też się w takim razie starzeję ![]() TŻ na imprezie firmowej a ja chyba pójdę spać, żeby mi głupie myśli do głowy nie przychodziły. Zazdrośnica ze mnie się zrobiła
|
|
#1701 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Nie jest mi zimno, nie marzną mi ręce nawet ani stopy, mróz nie szczypie mnie w policzki, uszy czy nos... No i buty nie pokrywają się wzorkami od soli. Żyć nie umierać, taka zima może trwać nawet pół roku![]() Cytat:
Co prawda mój krzywi się jak dziecko jeśli zbliżam do jego twarzy trochę kremu... Ale dzisiaj sam powiedział, żebyśmy poszli do Sephory popatrzeć na perfumy Wąchaliśmy chyba 15 minut, jak wyszliśmy, to mi się prawie w głowie kręciło od tylu zapachów. Sama bym tyle nie wytrzymała.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
- mieszczą też nogawki od rurek, bardzo je lubię. Mam nadzieję, że też będziesz tak zadowolona ze swoich
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kuś mnie
![]() Czeka mnie dziś nawał pracy, więc zmykam. Miłego dnia wszystkim
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lizzie dużo zdrówka.
Przykro mi że nie wyszło z tymi studiami. Fuksja, szkoda że nie zaliczyłaś ale za to będziesz więcej wiedzieć z tego przedmiotu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale one tak ładnie pachną... ![]() Moje kochane Dziewczyny EDMowe Przyszła dziś jedna paczka z EDM Pikowa - głównie z pędzlami, ale możecie sobie sprawdzić w "arkuszu" co tam jeszcze jest Bardzo szybko, mam nadzieję, że jutro przyjdą pozostałe - bo tamte zamawiałam wcześniej![]() Później zrobię zdjęcie, na razie nie jestem sama w domu i nie chcę słyszeć komentarzy co do tej czynności
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie, że pędzle już są. Niecierpliwie czekam na resztę.
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam swoje aktualizacje listopadowe ![]() kolorówka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4791 pielęgnacja: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2279 Zdecydowanie za dużo kosmetyków
|
#1708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też się cieszę
Ale jak zobaczyłam, że listonosz przyniósł tylko tę jedną paczkę, to chciałam za nim biec i pytać, gdzie pozostałe!Cytat:
Bo wcześniej myślałam, że mam za dużo żeli w ogóle, a tak mogę kupić jeszcze jeden ![]() Ja też wrzuciłam - lakiery w końcu ![]() A do mnie doszło masełko Biotherm Fajne jest, choć na skórze wyczuwam oprócz cytryny jeszcze ogórek Ale fajne jest, z miłą chęcią je zużyję![]() A! No i zrobiłam zdjęcie EDM Tylko kolory jakieś dziwne wyszły - cień Adventure wcale nie jest niebieski tylko szary
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie: mi sie namnożyło żeli ostatnio
Za 2-3 dni skończy mi się jednak Luksja gruszka + awokado, w grudniu pójdzie tez migdałowy z Avonu, więc juz lepiej bedzie wyglądał stan żelowy Niestety na krótko ... Boz amówiłam zel Christmas Joy z Oriflame (nie wiadomo jednak czy dostanę - rok temu już dla mnie brakło) i zamawiam tez kolejny migdałowy z Avonu.Przed chwilą był paczkonosz z moją lusterko-minitoaletką ![]() EDYCJA: Sprawdziłam właśnie na stronie z podpisu Koshatki jaki rozmiar stanika powinnam nosić, bo zgupiałam już przedwczoraj. Chciałam kupić jakiś nowy stanik, wziełam standardowo 75B i ... mieszcki były za małe. 75C nie było z żadnych modeli, zmierzyłam więc 80C - miseczka była dobra, ale obwód ciut za duży (tzn teraz jest dobry, ale się rozciągnie, mam zamiar zwęzić sobie dziś pasek). Zmierzyłam się i wpisałam w kalkulatorze i wyszło mi 70B
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-30 o 13:12 |
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Yyyyy...nie wiem
Ale dużo i ciągle mi mało ![]() Ciiiicho już ![]() Cytat:
![]() Miałam dziś pracowity dzień, ale był też miły aspekt, bo wpadł na chwilę do firmy pewien "ktoś"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Ale na razie tylko testowałam, czeka grzecznie w zapasach
Ma świezy, cytrusowy zapach i bogatą (ale nie tłustą) konststencję. Zapowiada się fajnie 
Poza tym kosmetycznie jestem JUŻ grzeczna
Ale teraz ostro oszczędzam, bo niedługo szykują mi się dwa wyjazdy no i Święta idą.
Może to opakowanie na zewnątrz ktoś czymś wysmarował, ale nie chciało mi się sprawdzać innych
No wczoraj w nocy czułam się jak skończona idiotka, jak po raz kolejny słyszałam sygnał błędu - aż wyłączyłam głośniki, żeby rodziców nie pobudzić...

Jest boski 
Po przemyśleniu sprawy znalazłam przyczynę: jeden żel trafił w ręcę faceta bo spodobał mu się zapach i go sobie zabrał, drugi natomiast został zużyty jako mydło w płynie które nagle się skończyło a nie było zapasu... I tak jakoś nagle zostałam tylko w dwoma żelami w użyciu. Dobrze, że w Rossmanie akurat jest zniżka na Palmolive, wezmę chyba ze trzy
Nie miałam jeszcze nigdy okazji testować kokosowego ani tego Sopot SPA. Poza tym ciągle łazi za mną różany balsam Eveline, choć trochę odstrasza pojemność.. I nowe Bielendy kasztanowe i karotenowe, ich miód do ciała.. i Dove Pro Age nie powiem przez kogo 
To na szczęście nie grypa, tylko silne przeziębienie, ale i tak jest beznadziejnie.

musze je zbadac

Wąchaliśmy chyba 15 minut, jak wyszliśmy, to mi się prawie w głowie kręciło od tylu zapachów. Sama bym tyle nie wytrzymała.