|
|
#1831 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
No i też mam nadzieję, że nasze paczki przyjadą (jutro ) bez postojów![]() Cytat:
Wolę się uśmiechać niż straszyć jak Victoria Beckham, która zawsze ma jedną minę - w ciupTak! Tak! Najbardziej jestem za sobotą, ale jak się wcześniej umówimy, to każdy dzień mi pasuje ![]() Wrociłam z zakupów właśnie Ledwo żyję, idę zaraz do wanny, zrobię sobie maseczkę, peeling, zabalsamuję się i idę dzisiaj spać.A! Kupiłam swój pierwszy lakier Bell Kosztował 12 złotych , ale jak w końcu je znalazłam koło siebie, to nie mogłam się oprzeć. No i mam pierwszą strażacką czerwień![]() Edycja: Nie znoszę tych reklam co mi się wciskają w tekst
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-12-03 o 22:41 Powód: a bo co? :P |
||
|
|
|
#1832 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No może.
Zdecydowałam się w końcu na lakier, którego nie używałam od roku, ale jest chyba najpiękniejszym perłowym lakierem, jaki mam.![]() Przynajmniej do czasu aż zdobędę fiolecik z H&M.
|
|
#1833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyną dobrą rzeczą którą w niej zobaczyłam była jej fryzura( ten osławiony bob) i ściełam się dokładnie tak samo ponad rok temu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czy ten rimmel ktorego wkleilas w watku lakierowym jest podobny do PR salon use #31? Cholera, cos mi polskie znaki odmowily przed chwila posluszenstwa...
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem nie warto tracić nadziei! Swoja drogą dziwne, że facet zrezygnował![]() Sleepy, ja też złapałam strasznego lenia, nic mi się nie chce, rano nie mogę wstać. Mam do przeczytania na zjazd książkę 1000stron + jeszcze napisać i przeczytać inne rzeczy i jakoś nie mogę się do tego zabrać, a zostalo mi nieco ponad tydzień.Byłam dziś jeszcze u dyrektorki po podpis do dokumentów z praktyk , ale jej nie było i nic nie załatwiłam, na darmo jechałam. ![]() za to spędziłam miłe popołudnie z babciami(jedna upiekła mi frytki, druga pączki ) a potem cały wieczór z TŻtem ![]() Spsikałam się dziś Hypnotic Poison Diora(mam odleweczkę) i się zakochałam W ogóle muszę sie jutro wziąć i zacząć coś robić do szkoły, posprzątać w domu itp.
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to wieczorami/nocami oddaje sie lekturze Chmielewskiej. Wczoraj zaczelam Wszyscy jestesmy podejrzani i dzis juz skonczylam
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zmyłam pazurki, okropnie wyszło jutro powtórka jak zdążę przed imprezą ![]() I kupiłam biustonosz effuniak czerwony mech 80f
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-12-03 o 23:27 |
|
|
|
|
#1837 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolei pasek w mojej torbie z RE, o której wczoraj pisałam wygląda na 2 razy grubszy niż te w etorebkach. Wciąż się więc powstrzymuję przed zamówieniem, i będę musiała szukać chyba jedynie w sieciówkach. Zmykam pracować, jak tylko koleżanka przyjdzie to ubieramy choinkę i będziemy stroić całe biuro heh
|
|
#1839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej że teraz ta praca będzie Ci się liczyć do stażu, do emerytury itd. No i będziesz miała urlop i prawo do L4. Cytat:
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Sleepy, wszystkiego najlepszego! dużo radości, kosmetyków, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do choinki, też uważam, że jest za wcześnie choć w sklepach już dawno stoją a pojutrze ma się odbyć Iluminacja Warszawy też będzie pełno świątecznych dekoracji na Placu Zamkowym
|
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Mi pasuje
Cytat:
A chłopak który wcześniej dostał to miejsce był z Indii, może znalazł sobie inną uczelnię bliżej domu Nie wiem.sleepy, najlepsze życzenia imieninowe
|
|
#1842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Basiu, wszystkiego najlepszego (z okazji Dnia Górnika![]() )Samych udanych zakupów kosmetycznych, wora pieniędzy, żadnych problemów z cerą i żebyś zawsze miała czas na poczytanie książki pod kocem ![]() Cytat:
) podobają się często jej ubrania - zwłaszcza spódnice z jej kolekcji rok temu. Piękne tuby były![]() Dla mnie to przesada, że w połowie listopada pół centrum Warszawy było w choinkach ) są dekoracje świąteczne...Cytat:
A co to za iluminacja? Jakoś nigdy o tym nie słyszałam ![]() Super A ten chłopak mógł zrezygnować z miliona powodów, ważne, że Ty byłaś pierwsza za nim
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też i szczerze byłam w szoku jak prezes zapytał nas w poniedziałek kiedy ubieramy choinkę
No, ale w tej firmie zawsze jest długa przerwa świąteczna i trwa aż do pierwszego dnia po nowym roku, więc cały ten okres świąteczny będziemy w domach, a że chcemy się też w firmie świętami nacieszyć, więc udekorowałyśmy biuro ![]() sleepy kochana, wszystkiego najlepszego
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Sleepy najlepszego
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Sleepy: wszystkiego najlepszego!! Tony kosmetycznych cudeniek, koniecznie samych KWC a nie bubli
Zdrowia, miłości i szczęścia ![]() Kupiłam sobie kuleczki Ingrid - w 2 odcieniach różu, nie mogłam się zdecydować, więc je sobie wymieszam Kupiłam tez ciemnoszary lakier z drobinkami - Mollon - ciekawe czy to "to" czego szukam
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mollony są fajne- mam 2 holo sprawdzone, szybko schną nawet 3 warstwy. No i ten nowy brokatowy ale jeszcze nie testowałam ![]() Właśnie się dowiedziałam, że przyjaciółka jest w ciąży Na uczelni dałam dziś popalić- spotkałam się z asystentką, która mi pomaga a potem zwiałam z zajęć
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie - moje gratulacje jednak życie zaskakuje, fajnie że w tym wypadku tak pozytywnie Wszystkiego dobrego !Sleepy - serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego, mnóstwa szczęścia, zdrowia, miłości i pięknych niespodzianek kosmetycznych ![]() Hosenko gratuluję nowej pracy, życzę zadowolonia i powodzenia
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
A na dodatek do przyjaciółki przyplątał się piesek (jednego ma od dawna) i na gwałt potrzeba mu nowego domu- jeśli znacie kogoś kto przygarnie to proszę o wiadomość
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa i dostałam 50gr zniżki Zaraz w ruch pójdzie kropelka ![]() Dziękuję
|
|
#1851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to chyba nie mi chciałaś pogratulować tylko Lizzie Chopciaż może się mylę, jestem trochę nieprzytomna ostatnio
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ice- te uloteczki z kuponami z SP co chciałaś na żel Durexa to leżą w części aptecznej przy kasie
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-12-04 o 13:19 |
|
|
|
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Sleepy, ja również życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń!
A ja kupiłam dziś perfumki 30ml za 9,90 słodziaki
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w domu, szefowa zwolniła nas wcześniej z pracy
Fajnie, bo odpocznę i podkuruję się trochę, bo moi rodzice są chorzy a ja też coś niezbyt dobrze się czuję od kilku dni.A wieczorkiem zrobię rolniczenie paznocki: przede wszystkim muszę zmyć lakier do frencha, który mam na pazurkach od kilku dni, skrócić je i pomalować na jakiś kolor ![]()
|
#1856 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Zresztą okres gwarancji jest 2 lata i bez problemu przyjmują,a jak się nie spodoba to też można oddać. Sleepy wszystkiego co najlepsze
|
|
#1857 |
|
Rozeznanie
|
Basiu wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że etorebki mają mnóstwo pozytywnych opinii i zdjęcia też mnie przekonują do tego, że są dobrze i starannie wykonane, ale jednak mam jakieś opory cały czas. Może się kiedyś w końcu przełamię, bo podejrzewam że i tak w żadnym sklepie nie znajdę takiej torebki jaką sobie umyśliłam ![]() Muszę się rozstać z jednym lakierem - moim ukochanym Mellow Eveline Zostało mi ok. 1/5 zawartości i niestety ta resztka zgluciała i nie da się malować pazurków, bo lakier się ciągnie jak guma. Próbowałam rozcieńczyć go zmywaczem, ale niewiele to dało. Z drugiej strony miałam tą buteleczkę od ponad pół roku i sam lakier był często używany, więc chyba kupię znów ten odcień o ile będzie dostępny. Wydaje mi się, że ostatnio go nie widziałam w Naturze, ale mam nadzieję, że to nie był jakiś limitowany kolor
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj go podgrzać - włóż do miseczki z wrzątkiem.
|
|
#1860 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Sleepy, ja też dołączę się do życzeń, wszystkiego dobrego.
Właśnie przymierzyłam kieckę z zeszłego sylwestra - miałam nadzieję, że wyjdę w niej na styczniową imprezę, ale niestety nie, bo rok temu była idealna, fajnie dopasowana, a teraz przez to moje odchudzanie totalnie mi wisi. Nie spodziewałam się aż takiej różnicy, bo na codzień to tego nie widzę. Myślicie, że szare czółenka pasowałby do kobaltowej sukienki? Bo właśnie sobie wymyśliłam taki zestaw. Jutro wybieram się na zakupy i chyba sobie sprawię puderek brązujący, bo mam kilka, ale każdy daje inny efekt, a ja potrzebuję takiego jednolitego. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Muszę powąchać klasyka, teraz podobno wypuścili wersję wzbogaconą nutą likieru Bailey's
) bez postojów
Wolę się uśmiechać niż straszyć jak Victoria Beckham, która zawsze ma jedną minę - w ciup
Ledwo żyję, idę zaraz do wanny, zrobię sobie maseczkę, peeling, zabalsamuję się i idę dzisiaj spać.
, ale jak w końcu je znalazłam koło siebie, to nie mogłam się oprzeć. No i mam pierwszą strażacką czerwień

czasem nie warto tracić nadziei! Swoja drogą dziwne, że facet zrezygnował

) a potem cały wieczór z TŻtem 

Nie wiem.

(z okazji Dnia Górnika
) podobają się często jej ubrania - zwłaszcza spódnice z jej kolekcji rok temu. Piękne tuby były

Zostało mi ok. 1/5 zawartości i niestety ta resztka zgluciała i nie da się malować pazurków, bo lakier się ciągnie jak guma. Próbowałam rozcieńczyć go zmywaczem, ale niewiele to dało. Z drugiej strony miałam tą buteleczkę od ponad pół roku i sam lakier był często używany, więc chyba kupię znów ten odcień o ile będzie dostępny. Wydaje mi się, że ostatnio go nie widziałam w Naturze, ale mam nadzieję, że to nie był jakiś limitowany kolor
Bo właśnie sobie wymyśliłam taki zestaw.