|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności z Krakowa:)
To moj stary watek z ksiazkami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350609
kilka pozycji pozyczylam kolezankom, wiec w razie cego bede musiala je odebrac. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A wiec tak
Te sa u kolezanki Upoważnienie do szczęścia, Katarzyna Grochala Tajlandzka księżniczka, Ysabelle Lacamp, Te sa z serii literatura na obcasie czy jakos tak Smak świeżych malin, Izabela Sowa 22. Cierpkość wiśni, Izabela Sowa 23. Herbatniki z jagodami, Izabela Sowa 24. Zielone jabłuszko, Izabela Sowa Ta jest z gazety Na posłaniu z trawy, Opowieści rodu Otori, Lian Hearn (Filipinka) Te sa kupione w ksiegarni Kobiety fatalne, Marek Ruszczyc 6. Perfumy w rytmie Jitterburga, Robbins Tom 27. Fałszywi przyjaciele, Słownik angielsko - polski polsko - angielski wyrazów zdradliwych Fotki postaram sie dodac na dniach. Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2009-12-24 o 18:23 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
14.Victoria's secret garden pure sedution body splash, 236ml,
15. Diesel zero plus kupiony w UK, był bez korka, kupiony w boots wiec chyba oryginalny napis starty, i pierwszy lakier Avon znalazłabyś coś u mnie?
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaje fotki
Brakuje tych dwóch co ma koleżanka, już jej wysłałam sms-a i powinna mi niedługo oddać książki. Brakuje tez Fałszywi przyjaciele, Słownik angielsko - polski polsko - angielski wyrazów zdradliwych zapomniałam o niej, a nie mam netu w domu. Dodam z fotkami książek, które są koleżanki
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaje fotke zapomnianej ksiazki, a kolezanka od ksiazek chyba cos kreci, ale poczekam moze odda
![]() Mam jeszcze książkę w języku angielskim, może Cie zainteresuje? |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Super
![]() W takim razie za diesela i mgiełke chciała bym: 4 pierwsze ksiazki, perfumy w rytmie... na posłaniu z trawy i ten słownik. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ok mi pasuje
![]() Zaraz wysle adres na PW. |
|
|
|
|
#42 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się
18 Perłowy złotawy, mieniący sie cien sensique, raz sprawdzony kolor, data przydatnosci 03/2009 ;/ 19. Biały perłowy cień, raz sprawdzony, 10.2009. 35. szminka ochronna Twisted Lime Dr.Luv's ew. 3. Avon french manicure 12 ml zuzycie widoczne na zdjeciu oczywiscie jeśli nie znajdziesz czegoś do wymiany za to wszystko (o ile w ogole znajdziesz), to za cokolwiek
|
|
|
|
|
#43 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
A jakie książki Cię interesują?
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Właśnie robię swój wątek książkowy, możesz tam później zajrzeć i sprawdzić, co prawda to nie będzie jeszcze wszystko, ale możesz sobie sprawdzić
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam
)
Edytowane przez agnieszkakrk Czas edycji: 2010-01-09 o 15:18 |
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za lakiery do paznokci
1. Avon glass reflections 12 ml zuzycie widoczne na zdjeciu, 4. Lovely chyba tez ok 12 ml zuzycie widoczne na zdjeciu ?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.