|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Drogie Mamusie,
z okazji Nowego Roku życzę Wam samych radości w życiu, najpiękniejszych chwil szczęścia, dużo zdrowia no i samych szczęśliwosśi z Waszymi Maluszkami!!! I dobrej zabawy w dzisiejszy wieczór ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Piękna z Ciebie kobieta - mamuśka oczywiście też
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka śpi, więc ja piszę i wrzucam aukcje na WOŚP w dziale biżuteria srebrna, może któraś z Was się skusi
![]() Chyba chodziło o mleko... W szpitalu podawali i było ok... Nic innego do głowy mi nie przychodzi... W każdym razie rzucam mleko... I jego przetwory... Zaslona gratuluję córeczki ![]() Dziewczyny życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku i przede wszystkim spokojnych i łatwych porodów już w nowym roku 2010
|
#3813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do bólów brzuszka Dzidzi - zastanawiam się, czy jak ja coś zjem, mi zaszkodzi (lekka niestrawność poczosnkowa) czy karmić piersią czy zrobić przerwę np. na 1 karmienie? No i czy odciągnąć mleko i je wylać? Czy organizm ustabilizuje się sam? ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
Najserdeczniejsze zyczenia dla wszystkich Mamus tych juz rozpakowanych oraz czekajacych na swoje kruszynki
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamuśki ja również życzę Wam udanej Nocy Sylwestrowej! Zdrowych maluszków a Wszystkim Nierozpakowanym Ciężarówkom szybkich porodów w odpowiednich terminach
|
|
#3817 |
|
Rozeznanie
|
A my z Tżtem i psem już zasiedliśmy przed telewizorem i komputerami i noc Sylwestrową będziemy spędzali przy Piccolo, zapiekankach i słodyczach i ubrani po domowemu czyli dresiki
|
|
|
|
#3818 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Helol mamuski w ostatnim dniu 2009. od stycznia ostro ruszamy z rozpakowywaniem, juz sie boje
![]() Dziekuje bardzo za zyczonka i ja rowniez zycze Wam mamuskom lekkich porodow, zdrowych, rozowiotkich dzidziodzi, zeby malo plakaly i duzo radosci Wam przynosily. i zeby nadprogramowe kilogramy szybko zniknely ![]() sliczna mamusia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a powiedz no ty mi z jakiego przepisu trzaslas tiramisu?? Cytat:
MAMUSKI HAPPY NEW YEAR
![]()
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak zrobiłam te ciacha
![]() czestujcie się do tego Schłodzone truskawkowe Piccolo Wszystkiego najlepszego w nowym roku, szybkich bezbolesnych porodów, super lini po rozdwojeniu i zaanagażowanych Tztów
![]() |
|
|
|
#3820 |
|
Rozeznanie
|
Kancia podeślij trochę tych pysznych ciasteczek
![]() ![]()
|
|
|
|
#3821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Wy wszystkie tak o tym Piccolo piszecie, że aż do mamy zadzwoniłam bo jeszcze godzinę temu była na mieście i mi kupiła ja dzisiaj jak głupia siedzę i oczekuję znaków porodu
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Kancia
pysznie wyglądają
|
#3823 |
|
Rozeznanie
|
Olivia ja myślę, że im bliżej porodu tym częściej każda z nas myśli że to poród jak nas coś zakłuje
![]() głowa do góry....u nas też czeka Piccolo....
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny no to zdrówko
|
#3825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chyba jakies lody powinnam miec, zaraz przeszukam lodowe a ja nie mam Piccolo, se popijam pepsi w kieliszku od wina no i zapomnialam Wam powiedziec, ze bylam na wizycie dzis, ale tylko zmierzyl mi brzuchol, 5sec skanu trzasnal i do zobaczenia za 4 tyg (tylko ze ja mam termin za 3 ) wszystko gites, takze mozna swietowac
|
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
Yoyyou zdrówko!!!!!! Za Nowy Rok i nasze śliczne bobaski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Madzik ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Do zobaczenia dziewczynki w Nowym Roku |
|
|
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Aldii
Poki co wszystko w porzadku, tylko jakos brak czasu na komputer. Cytat:
![]() W takim razie gratuluje dziewczynki ![]() SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH MAMUŚ
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za komplementy
****************** widze że nikogo tu teraz nie ma więc wnioskuje że balujecie po wypiciu pikolo ![]() ****************** ja skacze po kanałach i raz sylwestra spędzam w łodzi, raz w warszawie a na końcu w katowicach tż śpi, pierwszy nasz taki wspólny sylweter ja czytam o porodach bo to już niedługo a ja zielona i tak się zastanawiam czy jak wody odchodzą to czy oprócz tego że czuć że coś z nas leci czy coś innego też czuć?? ![]() ****************** pysiamn ślicznie się umalowałaś zazdroszcze talentu, ja nie mam cierpliwości ![]() ***************** rybcia2309 ślicznie wyglądasz ***************** Też Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku !! szybkich i łatwych porodów, oraz ślicznych i grzecznych bobasów |
|
|
|
#3829 | ||
|
Zadomowienie
|
Asiulka nie wiem jak tobie, ale mi bardzo posmakowało to brzoskwiniowe piccolo ![]() olivia filka no ciekawe czy ci się uda być pierwszą mamuśką ![]() brzoskwinia wyobrażam sobie jak fajnie wygląda ten merc Cytat:
Cytat:
za zaangażowaniealdii udanej imprezki Kancia smakowicie wyglądają te ciacha, ale chyba nie dam rady już wcisnąć w siebie ani jednego ![]() madzik trudno, że krótka wizyta ale najważniejsze, że wszystko OK A ja obudziłam sie pół godzinki temu, po usypianiu Michasia Przynajmniej dotrwam do północy |
||
|
|
|
#3830 |
|
Rozeznanie
|
kasya ja jestem
![]() mam zamiar wytrwać do 3 aż TŻ wróci z pracy mam go zamiar zaatakować, bo on ma coś co może przyspieszyć wyjście Małej na świat mówię do niej, żeby już wychodziła to się nie będzie męczyć w tej ciasnocie.. a piccolo to już dawno wypiłam |
|
|
|
#3831 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wód, to chyba tylko czuć że mokro - nie jestem pewna, bo mi odeszły dopiero na łóżku porodowym. No dobra ide się przytulić do tż i popatrzymy na Sylwester w W-wie ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() Niezłe masz plany Ja dzisiaj sobie odpuszczam takie atrakcjeA co do piccolo, to tż aż zrobił wgniecenie w suficie. Tak to sie spodobało naszemu Michałowi, że poprosił tatusia żeby jeszcze raz otworzył z takim wybuchem... i mamy drugie wgniecenie w suficie
|
||
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja też skaczę po tych relacjach sylwków w TV i jak dla mnie to straszna porażka
połowy "gwiazd" nie znam, jakieś to sztuczne i tandetne dla mnie, jedyne co mi się podobało do tej pory to Maleńczuk
|
#3833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja odkąd wiem że mam rozwarcie to o seksie staram sie nie myśleć ![]() mały jakoś śmiesznie się rusza, jakby pukał w drzwi jestem ciekawa która z nas urodzi pierwsza w nowym roku ![]() spadam pod prysznic ![]() kolorowych snów |
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
no to będę pierwsza z postem w 2010roku!
![]() ![]() Mamuśki możecie rodzić!
|
#3835 |
|
Zadomowienie
|
A ja druga
Ja na razie się nie wybieram na porodówkę, tym bardziej że tż ma zamiar wykończyć całego szampana. |
|
|
|
#3836 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
no to melduje sie i ja w nowym roku nierozpakowana.ja tu poganiam Ade a tz ja uspokaja ze wolałby zeby w ndz sie urodziła bo on ma teraz wolne to musi odpocząć.no i zaczał sie nowy rok,dla nas stary był bardzo bardzo dobry i wiele sie wydarzyło,ciekawe jak ten.....oby był lepszy. ja piłam przez cały wieczór szampana"od pysiamn"-jabłkowy i sprite ,przed 24wróciliśmy do domku zeby popatrzec na fajerwerki z 8p a nowy rok przywitaliśmy soczkiem jabłko-miętano ciekawe która pierwsza :brzyda l:aha jeśli sie nie myle to ktoś tu ma dziś urodzinki oliviao wszystkiego najlepszego z okazji 20tych urodzin przy jmij 20 na pupeEdytowane przez filka2 Czas edycji: 2010-01-01 o 00:59 |
|
|
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie olivia wszystkiego najlepszego
![]() Ja dla odmiany nie będę bić tylko przesyłam ![]() ****************** Wiecie co, spać mi sie jeszcze mocno nie chce, ale z rozsądku idę się umyć i kładę się spać, bo Michaś na pewno zrobi nam rano pobudkę |
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Imprezka zaliczona
Wrocilam w dwupaku.Dobrze, ze juz styczen - a teraz niech sie dzieje co chce ![]() O 21:15 napisala do mnie kolezanka, ze wody jej odeszly i jedzie do szpitala.Mam nadzieje, ze zaciskala nogi do polnocy ![]() Olivciu stoooo lat i zeby malutka zechciala dzisiaj wyjsc tak jak sobie wymarzylas
Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-01-01 o 01:18 |
|
|
|
#3840 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie mamuśki w 2010!!!
U mnie dziś zabawa z Tż przed TV - oczywiście repertuar jaki serwują nam programy jest, że tak brzydko powiem mocno do dupy.. no ale co tam! mamy siebie zwłaszcza, że teraz TŻ przysnął na kanapie a ja wykorzystałam okazję by Was odwiedzić![]() a dziś byliśmy na ktg. skurczy zupełnie brak.. na dole wszystko gotowe ale dzidzia chyba wyjść nie zamierza zbyt szybko. Już dwa tygodnie temu słyszałam, że poród tuż tuż i co? pewnie jeszcze będę tego przez następne dwa słuchać.. a już tak bym chciała urodzić!! kasya82 ślicznie wyglądasz ![]() agusiamatyldka a co to za szaman?? skąd go wytrzasnęłaś? Zaslona co za niespodzianka!! gratulacje dziewczynki!! ![]() rybcia jak już dziewczyny pisały jesteś stworzona do ciąży ![]() pysiu make up na najwyższym poziomie!! może czas zająć się tym zawodowo? zrobiłabyś majątek ![]() majkela ta tabelka obok mówi na co bakteria jest wrażliwa i czym ją można zwalczyć, ale nie stosuj niczego na własną rękę. najlepiej zadzwoń do gina dziewczynki moje miłe!! dziękuję Wam za super towarzystwo w 2009 i życzę wszystkiego czego tylko pragniecie w 2010!!!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

,zrobie makijaz ale nie taki cudny jak u pysiamn,takiego nie umiem.

pysznie wyglądają

przy jmij 20 na pupe