Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-01, 15:27   #3871
pantee
Raczkowanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Witam wszystkie mamy po długim nieodzywaniu się

Śpieszę z Życzeniami Nowowrocznymi dla Mam tych juz rozpakowanych i tych które tak jak ja oczekuja na dzidziola. Samych pozytywnych uczuć, dużo siły i wytrwałości a przede wszystkim zdrowia dla Was i dzieciaczków oraz wszystkim pozytywnego myślenia w Nowym Roku!!

W tej cześci po raz pierwszy sie odzywam, ale juz nadrobiłam wszystko i wiem oczywiscie co u Was sie dzieje. Kto kiedy i jak urodził

Trzymam kciuki za siły przy dzieciach i przesyłam gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś Agape, Lila, KK, Mamaidy,Zebra- ostatnia przyprawiła mnie o dreszczyk po termin pare dni po mnie.

Ja z terminem na 21.01 ciagle sie trzymam, żadnych skurczy, zadnych oznak jakiejs akcji...wczoraj nawet impreza sylwestrowa u znajomych bez przygód i oczywiście sławetne Piccollo truskawkowe o 24

W głowie jak zwykle wiele pytań do was mam, ale z Nowym Rokiem odpuszczę

Kocurazab- ja tez ciagle pracuje, a raczej pracowałam do Wigilii, bo od poniedziałku wybieram sie na zwolnienie..sam mi lekarz zaproponował i dziwił sie ze jeszcze do pracy chodzę. Myśle, ze to juz jednak czas najwyzszy i te 3 tyg do terminu mozna odpoczac

W pon. mam wizytę ale w sumie nie wiem po co, bo ostatnio mowił, ze juz szyjki nie bedzie badał 2 tyg temu miala ponad 3 cm, usg mam za soba, badań żadnych mi juz ostatnio nie zlecił, wiec w sumie nie wiem po co. Fakt w międzyczasie miałam skoki ciśnienia ale to sobie sama w domu mogę mierzyć. Pozamykana jestem, czopa ni widu ni slychu, a o małej po zebrach dostaje regularnie.

Dziwi mnie jednak jedna rzecz, jeszcze o porodzie nie chciał ze mna gadać tezn moj gin, zawsze przekłada to na natepna wizyte...hm. Czy to normalne, przeciez teoetycznie mogłbym wczesniej urodzic i co?... a ja cxiagle nie wiem w jakim szpitalu, w jakim miescie,ani połoznej ani nic. Jakos taj lajtowo do tego podchodzę, a widz ze wy juz w pełni przygotowane....

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Gratulacje tez oczywiscie dla najmłodszej mamy SWeetDelights....jak mogłam zapomniec!!
pantee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:27   #3872
aldii
Zakorzenienie

Kancia kto sie pierwsze "upil" ?
Agusiamatyldka ja zawsze chcialam miec mala skorpionice i malego lewka.No ale bedzie inaczej
Addicted wodniki to tacy mali szalency, dusze towarzystwa
Brzoskwinko a co bys wolala ? Kozla, czy wodnika?

Edytowane przez aldii
Czas edycji: 2010-01-01 o 17:04
aldii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:33   #3873
brzoskwinia82
Zadomowienie

aldii w zasadzie to wszystko mi jedno bo ja nie przywiązuję wagi do znaków - tzn według mnie charakter i osobowość nie zależą od tego, więc wszelkie horoskopy traktuję z przymrużeniem oka

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:34   #3874
malinka118
Rozeznanie

A my z tż i Olafkiem to lwy - ja 11, Olaf 12, tż 20 sierpnia i mamy wspólna imprezkę zawsze. A malutka niby wodnik, ale jak wyskoczy szybciej to koziorożec.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:47   #3875
ula 87
Zadomowienie

Pante długo się nie odzywałaś , co porabiałaś przez ten czas?

dziewczynki jak już mogę rodzić tak nic się nie dzieje
już od wczoraj rana nie biorę tabletek ( miałam przesta brać jutro ale zmieniłam zdanie)
jedynie co odczuwam to że ciężko mi się chodzi , ciężej niż dwa dni temu ( poruszam sie z prędkością żółwia)
i mam jeszcze ból miesiączkowy , ale on sie pojawia chyba od miesiąca

mąż mówi że jeszcze się przetermizuję

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:48   #3876
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

witam w Nowym Roku mnie rozlozylo wczoraj bylismy na zakupach i musialo mnie przwiac cala noc mnie meczyl bol gardla i glowy do tego katar teraz leze w lozku a TZ mi przynosi wszystko kurcze najgorsze jest to ze wczoraj pierwszy raz spadl u nas snieg i mielismy isc dzisij na spacer i d...pa
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:08   #3877
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pantee Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamy po długim nieodzywaniu się
Witamy fajne że jesteś

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
Ulcia wszystko w swym czasie

Cytat:
No co ty Ulcia ty ?

Wstawiam Filmik z saneczkowania już w nowym roku 2010

http://www.youtube.com/watch?v=FQdKEvfTSg0

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-01-01 o 16:15
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:23   #3878
celka2000
Zakorzenienie

dzien doberek! Wszystkiego naj naj w Nowym Roku!!!

A my Sylwestra w domku spedzilismy. Adasiek dotrwal do 1.00. Ogladal fajerwerki i bardzo mu sie podobalo. Picollo tez truskawkowe bylo

buzka
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:54   #3879
addicted to wizaz
Zadomowienie

brzoskwinia - no i widać jak się kończy to straszenie mamy już styczeń i dalej nic
pysia ja mam siostrę Raka
A filmik z saneczkowania fajny, nie ma to jak zadowolone dziecko
Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
ja też jestem koziorożec, a tż wodnik - a mały się wstrzeli albo w to albo w to ale chyba prędzej w koziorożca. A urodziny to chyba wspólne dla całej trójki będziemy robić
U nas świetujemy urodziny z teściami i cały początek roku będzie obstawiony: Maciek i teść w styczniu, ja w lutym, tż i teściowa w marcu, a Michał w kwietniu
pantee witamy po długiej przerwie
Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Addicted wodniki to tacy maly szalency, dusze towarzystwa
Zapewniam cię, że nie wszyscy. Ja tam duszą towarzystwa na pewno nie jestem
Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
już od wczoraj rana nie biorę tabletek ( miałam przesta brać jutro ale zmieniłam zdanie)
jedynie co odczuwam to że ciężko mi się chodzi , ciężej niż dwa dni temu ( poruszam sie z prędkością żółwia)
i mam jeszcze ból miesiączkowy , ale on sie pojawia chyba od miesiąca

W pierwszej ciąży gin wysłała mnie na zwolnienie, bo bała sie że za wcześnie urodzę. Więc prosiłam Michasia żeby posiedział jeszcze ze 3 tygodnie, po tych 3 tyg. mówiłam, że może już wyjść, ale jemu się nie spieszyło i wyskoczył dopiero 5 dni po terminie
elcia zdrówka życzę, a na śnieg zdążysz jeszcze wyjść, jak nie w tym to może w innym roku
celka to długo zabalował twój synuś, ale pewnie sobie "trochę" pospał w dzień
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:56   #3880
Zaslona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
a jednak zrobiłam te ciacha

czestujcie się do tego Schłodzone truskawkowe Piccolo

Wszystkiego najlepszego w nowym roku, szybkich bezbolesnych porodów, super lini po rozdwojeniu i zaanagażowanych Tztów
Ale mi smaka narobiłaś

Cytat:
Napisane przez agusiamatyldka Pokaż wiadomość
Witam Mamusie w nowym roku!!

kocurazab
juz mowie o szamanie , choc wydaje mi si ze kiedys juz o nim pisalam...to jest znjaomy mojej mamy z 20 lat go zna , zajmuje sie medycyna chinska od okolo 25 lat oraz ma rozne inne paranomalne zdolnosci np potrafi diagnozowac ze zdjecia...ja zaczne rodzic mam mu napisac sms zeby mi "pomogl"jak ktos chce wiecej inf to moge wyslac na priv gdzie przyjmuje itd

olivia wszytskiego najlepszego

ja poszlam spac wczoraj o 1 po szampanie, jescze posiedzialam z Tz i moimi rodzicami, a potem ja myklam do lozeczka a Tz zostal z nimi i sobie jakies piwko wypilioczywiscie delikatnie bo jakbym zaczela rodzic to ktos musi jechac, wiec mama pewnie nawet lyka nie wypila w nocy zle spalam myslalam ze moze rodze ale przeciez w Pon mam rodzic na szczescie nic sie nie zaczelo, tylko lekkie skurcze

plan mam idealny: musze sie zglosic rano na ktg(termin mi sie przesunal o 2 dni) , wczesniej zalatwie cos na uczelni potem ktg a potem moge zaczac rodzic
Ten szaman jest z Krakowa? Bo może mi by przepowiedział kiedy urodzę Chciałabym się dowiedzieć co by być przygotowaną

Cytat:
aldii moj tata mowi ze koziorozec najgorszy znak u nas w rodzince beda same silne znaki ja -skorpion, tz-lew a krzysiu-koziorozecwybuch owa mieszanka

youyou ja jestem prawie psychologiem i tez wszytsko podciagam pod psychike , autosugestie itd ale to jest osoba ktora pomogla tak wielu osoba w tak wielu kwestiach(mi rowniez) ze nie da sie tego zracjonalizowac, ale to jest kazdego sprawa czy wierzy czy nie
Ja jestem koziorożec, mój brat też TŻ skorpion i on to jest dopiero mieszanka wybuchowa

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Witamy fajne że jesteś

Ulcia wszystko w swym czasie

No co ty Ulcia ty ?

Jaka zima u Was U Nas troszeńkę śniegu i jeszcze deszczyk sobie leje. A Kubuś jaki zadowolony

---------------------
A ja wczoraj z TŻtem na Sylwestra byliśmy na rynku w Krakowie Widziałam Chylińską i jestem fajna Posłuchaliśmy jak śpiewa, potem popatrzyliśmy na fajerwerki i pojechaliśmy do domu. Ja wracałam autem, bo TŻ szampana wypił i była taka mgła, ze strasznie źle mi się jechało I dzisiaj cały dzień spanie

Amelia

Zaslona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:17   #3881
oliviaoO
Rozeznanie

dziekuje dziewczyny za życzenia

ja dziś obudziłam się dopiero o 12 i tak od 12 do 14 miałam kilka skurczyków może ze 4..

od 15:03 do teraz mam skurcze co około 3 minuty po 30 sekund.. teraz troche pochodziłam po mieszkaniu to też czułam i przyszedł po 5min jak usiadłam.. bolą mnie one no i są już dwie godziny ale nie wiem czy jechać do szpitala bo co jak to minie i fałszywy alarm ogólnie jak chodze to mnie wszystko tam na dole boli.. i czuję, że osłabłam.. jak mi nie przejdzie za 15 min to pojadę na IP, najwyżej mnie do domu odeślą..

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:17   #3882
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
celka to długo zabalował twój synuś, ale pewnie sobie "trochę" pospał w dzień
Niestety Obudzil sie o 7.40 (kiedy my bylismy jeszcze padnieci na maksa) i spal w dzien tylko 1h40min (z reguly spi 2 godz)
U niego nie tak latwo z nadrabianiem snu - wstal, powiedzial, ze sloneczko swieci i tyle
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:28   #3883
malinka118
Rozeznanie

Olivia jedź. Lepiej żeby sprawdzili i odesłali, niż dojechać za późno. Trzymam kciuki, moe zdarzysz przed 24 i czekamy na wieści.
Stary 2010-01-01, 17:31   #3884
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość

ja dziś obudziłam się dopiero o 12 i tak od 12 do 14 miałam kilka skurczyków może ze 4..

od 15:03 do teraz mam skurcze co około 3 minuty po 30 sekund.. teraz troche pochodziłam po mieszkaniu to też czułam i przyszedł po 5min jak usiadłam.. bolą mnie one no i są już dwie godziny ale nie wiem czy jechać do szpitala bo co jak to minie i fałszywy alarm ogólnie jak chodze to mnie wszystko tam na dole boli.. i czuję, że osłabłam.. jak mi nie przejdzie za 15 min to pojadę na IP, najwyżej mnie do domu odeślą..

Jak są regularne to ja bym jechała, choć mam te same obawy co ty, ze pojadę, a to nic, ale z drugiej strony to lepiej się upewnić. Zazdroszczę Ci! i 3 mam kciuki będzie dobrze!
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:36   #3885
filka2
Zadomowienie

uuuuu chyba oliviao bedzie pierwszatrzymam y kciuki,czyli co jakie wnioski....trzeba sie zabrać za tz-ta i przyspieszać skoro to działa.

u mnie nuda,ale dobrze mi z nia...nawet klan oglądam he he,tz stwierdził ze w weekend urodze ....ale w który
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:49   #3886
agusiamatyldka
Raczkowanie

zaslona w Krkaowie tez przyjmuje ale watpie ze udziela takich inf,my
sie juz znamy x czasu to tez nie jezdze do niego na wizyty tylko nieraz pogadac...zobaczymy czy mi sie sprawdzi pozatym termin mam na 6.01 z wyliczen inny gin mi wyliczyl na 8.01 z usg mam na 4.01 wiec te DWA DNI przed terminem ciezko stw ktorym ale ja obstawiam ze mu chodzilo o 6 .01 i ze urodze 4.01.

oliviaO ja bym jechala ,zawsze lepiej sprawdzic....ja juz oslablam od okolo 3 dni, skurcze tez mi sie pojawiaja i bol jak chodze caly czas, wydaje mi sie ze takie przygotowanie przed porodem, wogole mialam dzis wrazenie jakby sie maly obracal w brzuchu w kolko, jak korkociag

agusiamatyldka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:56   #3887
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Widze, ze dzis dzien odsypiania i zamulania mamy
ja probuje wypocic prace na zaliczenia, bo juz w przyszlym tyg czas wracac na uczelnie. ciekawe czy nie urodze na zaliczeniu, bo mam akurat jedno 14stego i do tego prezentacja a ja sie bardzo stresuje prezentacjami wiec moze moja Dzidzka sie zlituje i mnie wybawi od tego. chociaz swoja droga, to bym nie chciala chlusnac wodami jak sie patrzy cala grupa

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
witam w Nowym Roku mnie rozlozylo wczoraj bylismy na zakupach i musialo mnie przwiac cala noc mnie meczyl bol gardla i glowy do tego katar teraz leze w lozku a TZ mi przynosi wszystko kurcze najgorsze jest to ze wczoraj pierwszy raz spadl u nas snieg i mielismy isc dzisij na spacer i d...pa
oj bidulka, kuruj sie. wiem co s o tym bo chodze zagilana juz pare dni

Cytat:

ale czadowa zima, ja tez chce na sanki ale pewnie by sie zlamaly jakbym usiadla

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
dzien doberek! Wszystkiego naj naj w Nowym Roku!!!

A my Sylwestra w domku spedzilismy. Adasiek dotrwal do 1.00. Ogladal fajerwerki i bardzo mu sie podobalo. Picollo tez truskawkowe bylo

buzka
no to Adas wytrzymal dluzej ode mnie

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość

Olivia jedz, ino myk!! (chociaz juz i tak pewnie pojechalas)
ale jazda, Olivia nastepna
Stary 2010-01-01, 17:57   #3888
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
kocurazab juz mowie o szamanie , choc wydaje mi si ze kiedys juz o nim pisalam...to jest znjaomy mojej mamy z 20 lat go zna , zajmuje sie medycyna chinska od okolo 25 lat oraz ma rozne inne paranomalne zdolnosci np potrafi diagnozowac ze zdjecia...ja zaczne rodzic mam mu napisac sms zeby mi "pomogl"jak ktos chce wiecej inf to moge wyslac na priv gdzie przyjmuje itd

w nocy zle spalam myslalam ze moze rodze ale przeciez w Pon mam rodzic na szczescie nic sie nie zaczelo, tylko lekkie skurcze
plan mam idealny: musze sie zglosic rano na ktg(termin mi sie przesunal o 2 dni) , wczesniej zalatwie cos na uczelni potem ktg a potem moge zaczac rodzic
Ja nie pamiętam byś o nim pisała, ale być może przeoczyłam A sprawdzają się przepowiednie tego szamana? Jakoś tak szczerze Ci powiem, że czytam o nim z przymrużeniem oka... Ale może dlatego, że nigdy się z czymś takim nie spotkałam.

Co do Twojego planu na poniedziałek, to faktycznie dopracowany więc nie pozostaje nic innego, jak trzymać za Ciebie i Maluszka kciuki Powodzenia.

************************* *

Ja mam nadzieję, że dotrwam bez niespodzianek przynajmniej do 14 lutego, no ale ja mam termin na 28 lutego.

I tak sobie myślę, że chyba jeszcze trochę popracuję przynajmniej te 2 pierwsze tygodnie stycznia - akurat do wizyty, a później zobaczymy. Za 2 tyg zacznę 34 tydz ciąży, no i pomyślimy wtedy co robić.

Edytowane przez kocurazab
Czas edycji: 2010-01-01 o 18:02
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 18:01   #3889
Zaslona
Raczkowanie

olivia wszystkiego najlepszego i jedź do tego szpitala, najwyżej Cię odeślą ale Ty będziesz spokojniejsza ;*

Amelia

Edytowane przez Zaslona
Czas edycji: 2010-01-01 o 18:05
Zaslona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 18:04   #3890
aldii
Zakorzenienie

Olivciu przylaczam sie do tego zgodne choru - jedz na IP ojjjj cos czuje, ze spelni sie Twoje urodzinowe zyczenie i bedzie miala malutka przy sobie przed polnoca
Stary 2010-01-01, 18:05   #3891
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Olivia dostalaby sliczny prezent jakby dzis urodzila
Stary 2010-01-01, 18:09   #3892
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanko. Czy mam sie bardzo martwic jesli brzuch mam twardy tylko jak wstaje i zrobie pare krokow wtedy jak jak skala i tak dziwnie ciagnie ale jak sie klade to juz jest Okej. dzownilam do mojego gina mam zwiekszyc FENOTEROL i lezec a jutro pokazac ale pytam sie bo moj lekarz jest 120 km i jak cos moglaby dzisiaj jechac a Moj Tzet chce jutro i wlasnie nie wiem czy sie martwic ??
bo dla mnie to cos nowego. szpuralam po necie i pisza ze to skurcze ale sie dziwie ze az takie mocne i to przy braniu fenoterolu???
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 18:14   #3893
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za pocieszenie, bo mój się szykuje na koziorożca (jak teść, ale na szczeście znam też fajniejsze koziorożce), a ja jestem wodnikiem
Mój mąż jest spod znaku koziorożca i ja nie narzekam ja jestem spod znaku bliźniąt i myślę, że mam z lekka gorszy charakter niż on
Stary 2010-01-01, 18:23   #3894
pysiamn
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki....

Mały przyszedł uradowany...mokry z sanek ale przeszczęsliwy

Co do olivki to chyba jednak pojechała bo już nie jest aktywna
Olivka trzymamy

Asiuulka ja tak mam bardzo często...że jak chodze nawet kilka kroków do kuchni czy łazienki to brzuch mam jak skała...przechodzi po kilku minutach jak usiąde lub poleżę
Ja biorę tylko magnez i nospe Forte ...tego leku co ty nie bralam

Malinko jak mężuś ? lepiej się czuję ?

Idę poleserować

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 18:30   #3895
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pantee Pokaż wiadomość
Kocurazab- ja tez ciagle pracuje, a raczej pracowałam do Wigilii, bo od poniedziałku wybieram sie na zwolnienie..sam mi lekarz zaproponował i dziwił sie ze jeszcze do pracy chodzę. Myśle, ze to juz jednak czas najwyzszy i te 3 tyg do terminu mozna odpoczac

W pon. mam wizytę ale w sumie nie wiem po co, bo ostatnio mowił, ze juz szyjki nie bedzie badał 2 tyg temu miala ponad 3 cm, usg mam za soba, badań żadnych mi juz ostatnio nie zlecił, wiec w sumie nie wiem po co. Fakt w międzyczasie miałam skoki ciśnienia ale to sobie sama w domu mogę mierzyć. Pozamykana jestem, czopa ni widu ni slychu, a o małej po zebrach dostaje regularnie.
Czyli wychodzi na to samo co u mnie, tzn Ty idziesz na zwolnienie miesiąc przed porodem (wliczam już święta ), no a ja jakbym pracowała do końca stycznia, to też poszłabym na zwolnienie na miesiąc przed porodem. Ale zobaczymy jeszcze jak to będzie

Poza tym moje Dziecię po ostatniej wizycie, jak się obróciło głową w dół, to tak mi magluje kopytkami prawą stronę brzucha, że aż mnie czasami boli. Tak myślę, że to nóżki, bo jak tak majstruje, to jak dołożę rękę, to tylko czuć takie patyczki przesuwające się pod skórą

Edytowane przez kocurazab
Czas edycji: 2010-01-01 o 18:32
Stary 2010-01-01, 18:40   #3896
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczynki....

Olivka trzymamy

Asiuulka ja tak mam bardzo często...że jak chodze nawet kilka kroków do kuchni czy łazienki to brzuch mam jak skała...przechodzi po kilku minutach jak usiąde lub poleżę

Idę poleserować

no wlasnie jak usiade badz sie poloze to przechodzi.. tylko nie wiem czy Ty to masz ale ja mam jeszcze klucie tam na dole w kroczu.. i to mnie martwi tez,.
Stary 2010-01-01, 18:51   #3897
malinka118
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko. Czy mam sie bardzo martwic jesli brzuch mam twardy tylko jak wstaje i zrobie pare krokow wtedy jak jak skala i tak dziwnie ciagnie ale jak sie klade to juz jest Okej. dzownilam do mojego gina mam zwiekszyc FENOTEROL i lezec a jutro pokazac ale pytam sie bo moj lekarz jest 120 km i jak cos moglaby dzisiaj jechac a Moj Tzet chce jutro i wlasnie nie wiem czy sie martwic ??
bo dla mnie to cos nowego. szpuralam po necie i pisza ze to skurcze ale sie dziwie ze az takie mocne i to przy braniu fenoterolu???
Ja biorę fenoterol i mała jest nisko od 26 tygodnia i kłucia miałam od wtedy. Gin mówił, że to przez to, że jest nisko. Ja wstawałam tylko do toalety i zrobić sobie sniadania jak tż był w pracy i też miałam odczucia, że brzuch od razu twardy. Leż plackiem, ale jak się boisz to jedź sprawdz na IP. Mój gin mi powtarza, że woli żebym 10 razy spanikowałą, niż raz nie pojechała.

Cytat:
Dzięki dziewczynki....

Olivka trzymamy

Idę poleserować

Dzięki Pysiu za pamięć tż pozdrawia. Mężuś już lepiej. Stan podgorączkowy ma, ale już nawet z Olafkiem się bawi. Byłam dzisiaj nawet sama na spacerku z Olafkiem pierwszy raz od początku października i mój Skarbek był kochany. Nie uciekał trzymał mnie za rączkę, kazał usiąść żebym odpoczęła na przystanku. Normalnie miałam aż łezki w oczach jak to powiedział.
Stary 2010-01-01, 18:55   #3898
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
U nas świetujemy urodziny z teściami i cały początek roku będzie obstawiony: Maciek i teść w styczniu, ja w lutym, tż i teściowa w marcu, a Michał w kwietniu
pantee witamy po długiej przerwie
U mnie też początek roku jest obstawiony różnymi świętami, tzn
- 9 stycznia moi rodzice obchodzą rocznicę ślubu;
- 12 stycznia mój mąż ma urodziny wraz z imieninami;
- 19 stycznia mój ojciec ma imieniny;
- 21 stycznia mamy dzień babci, w przyszłym roku dojdzie jeszcze dzień dziadka (mam na myśli swojego ojca);
- 2 lutego moja mama i babcia mają imieniny;
- 7 lutego moja mama ma urodziny;
- a w przyszłym roku dojdą jeszcze urodziny Glutka;
Później reszta imprez jest rozłożona w czasie, ale od grudnia - świąt, do lutego, to tylko za porfel się trzymam. Fakt nie są to jakieś drogie rzeczy, które kupuję, bo bym zbankrutowała, ale mimo wszystko zawsze ileś groszy mniej w porfelu.
Stary 2010-01-01, 18:55   #3899
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Ja biorę fenoterol i mała jest nisko od 26 tygodnia i kłucia miałam od wtedy. Gin mówił, że to przez to, że jest nisko. Ja wstawałam tylko do toalety i zrobić sobie sniadania jak tż był w pracy i też miałam odczucia, że brzuch od razu twardy. Leż plackiem, ale jak się boisz to jedź sprawdz na IP. Mój gin mi powtarza, że woli żebym 10 razy spanikowałą, niż raz nie pojechała.
No jutro bede jechac do lekarza mojego doszpitala. do jutra nic sie nie powinno stac. a z tym twardnieniem mialam kiedys ale dlatego mialam brac fenoterol i po nim przestalo a reraz go biore i znowu i do tego to klucie...
Stary 2010-01-01, 18:57   #3900
aldii
Zakorzenienie

Malinko ale masz kochanego synka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości