|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Polecam:
Włocławek: dr Kwiatkowska - przyjmuje w prywatnych gabinetach przy ul. św. Antoniego Lublin: Dr Swatowski - przyjmuje w Luxmedzie przy Radziwiłłowskiej, ale też pewnie w innych ośrodkach
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Szczecin - dr Maria Kośmider, przyjmuje na placu Zołnierza 1
Bardzo kompetentna, miła i przede wszystkim konkretna. Nie owija w bawełnę, ale walczy niesamowicie o każdą pacjentkę. Chodziłam już do wielu lekarzy, ale jak na razie ona jest po prostu najlepsza. |
|
|
|
#2433 |
|
Przyczajenie
|
A ja polecam panią Leszczyńską z Krakowa...Przyjmuje w szpilalu Rydygiera.... Jestem z niej bardzo zadowolona/...
|
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
Witam! ponawiam pytanie:
Czy ktoś zna dobrego, ginekologa w Dąbrowie Górniczej? takiego co wyśle na badania i dobrze traktuje pacjentki. Proszę o namiary. najlepiej NFZ |
|
|
|
#2435 |
|
Przyczajenie
|
Koszalin -> fajny jest dr Melnyczuk. Bardziej neutralnej, pozytywnie zdystansowanej osoby chyba nie spotkalam
Pierwsze baranie ginekologiczne, czyli mialam stresa jak nic, a byl luzik totalny, znaczy pelen profesjonalizm, ale zadnych absolutnie nerwow
|
|
|
|
#2436 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pani doktor Dorota Nowak (pracuje w szpitalu na ul.Raciborskiej, Katowice). Niedawno poroniłam, ta pani była moim lekarzem prowadzącym. Okazała mi dużo ciepła i serca, aż nie do uwierzenia! Delikatna i bardzo ludzka. |
|
|
|
|
#2437 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Jestem z Wrocka i gorąco polecam dr Tomasza Zajdla. Potrafi wyczerpująco odpowiedzieć na każde pytanie i rozwiać wątpliwości, do tego jest sympatycznym człowiekiem, nie czuję się skrępowana idąc na wizytę
|
#2438 |
|
Różowy Jednorożec
|
Ząbkowice Śląskie, pani doktor Barbara Szwed - przyjmuje przy ul. Chrobrego 5 (prywatnie lub na kasę chorych).
Przyjemna, uprzejma kobieta z rozległą wiedzą, delikatnością i poczuciem humoru.
|
#2439 |
|
Przyczajenie
|
witam drogie Panie.
możecie kogoś polecić na Podkarpaciu? z góry dziękuje |
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
...a ja ciut z innej beczki, ale wciąż mniej-więcej na temat
; powiedzcie mi, Dziewczyny, czy na wizytę u gina koniecznie muszę iść elegancko wydepilowana...?? Nieee chce mi się zwyczajnie (ukochany od tygodnia daleko ... no to może mi też jakiś nieduży zarost ujdzie..? Mmmmm?? Z góry ogromne dzięki za szybką dpowiedź..!!!!!!
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Przyczajenie
|
a w Dąbrowie Tarnowskiej są jacyś dobrzy gin??
|
|
|
|
#2443 |
|
Przyczajenie
|
witam, mam bardzo pilną sprawę, potrzebuję telefon do gin na NFZ tylko kobiety! w Warszawie. wiem, że jest oddzielny watek ale nie mogę znalezc nigdzie kobiety ktora przyjmuje na NFZ. najchetniej centrum ale niekoniecznie.
|
|
|
|
#2444 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja zastanawiam się nad wyborem tego lekarza na prowadzenie ciąży. |
|
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
Warszawa
Dr. Karolina Gołkowska-Soluch LuxMed P. Soluch to świetny ginekolog (nie jest to tylko moje zdanie, słyszałam o niej same pochlebne opinie). Jest konkretna, rzeczowa, a przy tym ciepła i sympatyczna. Wyczerpująco i kompetentnie odpowiada na wszystkie pytania - i te zadane, i nie Jest bardzo delikatna, robi i zleca wszystkie badania, raczej nie działa na zasadzie "wyciągnąć jak najwięcej kasy". Kobieta może poczuć, że jest naprawdę pod dobrą opieką. Serdecznie polecam.
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
witam!
szukam dobrego ginekologa w Gdańsku z NFZ prosze o pomoc i radę
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
kolezanka polecala mi panie ginekolog z przychodni akademickiej kolo PG. starsza podobno nawet milsza, ale nie pamietam nazwisk.
ja ze swojej strony moge poleciec dr Mariusza Piątkowskiego-prowadził moją operację w szpitalu na Klinicznej, podobno jest tam tez przychodnia ginekologiczna, więc chyba można go tam zastać. Sama mam zamiar się do niego zapisać na kontrole jakoś niedługo i iść wypytac na Kliniczna czy rzeczywiscie przyjmuje na NFZ. jeszcze podobno gdzieś przyjmuje dr Piotr Augustyniak, chodzilam do niego w innym miescie. wiekszosc ludzi go chwali, dla mnie jednak bez rewelacji- fakt, ma dobrze wyposazony gabinet, na pierwszej wizycie bez problemu mozesz liczyc na komplet badan lacznie z cytologia i usg, ale ciezko jest od niego wycisnac szczegoly ewentualnej choroby.czasem zartuje, ze nawet nie czujesz nerwow, czasem nic nie mowi. ogolnie + za bezproblemowe komplety badan i bardzo trafne, potwierdzone przez innych lekarzy, diagnozy. sorry za takie niepewne informacje ale sama jestem na etapie szukania lekarza w gdansku bo nie chce mi sie jezdzic do rodzinnego miasta i zastanawiam sie nad tymi trzema opcjami, bardziej sklaniajac sie ku doktorowi Piątkowskiemu. edit:znalazlam adres do dr Augustyniaka, Przemyska 41d lok. 1. Edytowane przez ojejka89 Czas edycji: 2010-01-04 o 00:01 |
|
|
|
#2448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie moge tego Piatkowskiego znalezc w internecie...mozesz napisac gdzie dokładnie przyjmuje??
|
|
#2449 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Hej DZIEWCZYNY ![]() słuchajcie, bo zastanawiam się na wyborem lekarza- na forum zauważyłam, że bardzo polecacie doktor HOFFMAN.... ja zastanawiam się nad wizytą u niej lub doktor SOBIESZCZUK, o której tutaj nic nie zauważyłam, ale która ma bardzo dobre opinie http://www.znanylekarz.pl/17533/marl...log/warszawa/1 czy wiecie ile obecnie kosztuje wizyta u dr. Hoffman i czy któraś z Was zna dr. Sobieszczuk będę wdzięczna za opinie |
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
edit: cytat ze strony http://www.dobrylekarz.info/gabinet/...m#comment-4218 Dni i godziny przyjęć: Szpital Kliniczny w Gdańsku, Swissmed Edytowane przez ojejka89 Czas edycji: 2010-01-05 o 02:56 |
|
|
|
|
#2451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
Jędrzejów
Ja polecam doktora Leszka Smorąga, zawsze do niego chodze i moim zdaniem jest bardzo dobrym specjalista,do tego jest zabawny i delikatny...polecam |
|
|
|
#2454 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie do Pań, które chodzą do dr Latochy w Warszawie. Który szpital do rodzenia polecał Wam Pan doktor?
|
|
|
|
#2455 |
|
Przyczajenie
|
W Gliwicach szczerze polecam dr Arabskiego , jest świetnym profesjonalistą, dokładnie wytłumaczy to o co zapytamy , prowadził mnie przez całą ciążę i przyjął moje dzieciątko na świat.
|
|
|
|
#2456 |
|
Przyczajenie
|
Szczecin
Ja polecam Marię Kubisę. Bardzo w porządku babka. Bardzo pogodna, można z nią o wszystkim porozmawiać. Jest moim pierwszym ginekologiem i będę się jej trzymać ile się da ) zaplusowała mi bardzo tym,że gdy byłam na pierwszej wizycie to zrobiła mi tylko USG. Stwierdziła,że skoro jeszcze nie współżyje to nie ma takiej potrzeby. I bardzo dobrze bo 1sza wizyta jest jednak b.stresująca i większość dziewczyn nie chce robić cytologii.
|
|
|
|
#2457 |
|
Przyczajenie
|
Trojmiasto - dr Piotr Bierżynski.
Wybitny specjalista, fantastyczna osoba.
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Przyczajenie
|
Czy do dr Swatowskiego w razie jakis niepokojów można dzwonic, czy podaje do siebie namiary? Jakby cos było nie tak w ciaży, to jak można się umówić na wizyte, skoro wizyty do niego są porezerwowane zwykle na tydzień do przodu?? Czy którejs z Was prowadził ciąże?
|
|
|
|
#2460 |
|
Przyczajenie
|
bielsko-biała
polecam Monika Holerek, przyjmuje w kamienicy na strzelcow 13, lekarka ciepla i kompetentna, troche ma fiola na punkcie wiray wiec antykopow nie przepisuje, ale ilekroc do niej ide z jakis problemem zawsze go rozwiazuje. przyjmuje tam prywatnie, ale ale za komplet badan zaplacilam100. w tym wymac, cytologia, i usg dopochw. doradzi, wytlumaczy, dobrze i bezbolesnie zbada. wuzyta u niej to dla mnie przyjemnosc. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Pierwsze baranie ginekologiczne, czyli mialam stresa jak nic, a byl luzik totalny, znaczy pelen profesjonalizm, ale zadnych absolutnie nerwow 

(Wito, 22.01.2020
Nieee chce mi się zwyczajnie (ukochany od tygodnia daleko
... no to może mi też jakiś nieduży zarost ujdzie..?
Mmmmm??

jest: 70 kg