DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-16, 20:35   #2431
Aanulek
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Polecam:

Włocławek:

dr Kwiatkowska - przyjmuje w prywatnych gabinetach przy ul. św. Antoniego

Lublin:

Dr Swatowski - przyjmuje w Luxmedzie przy Radziwiłłowskiej, ale też pewnie w innych ośrodkach
Stary 2009-12-17, 22:04   #2432
Astorianka
Raczkowanie

Szczecin - dr Maria Kośmider, przyjmuje na placu Zołnierza 1

Bardzo kompetentna, miła i przede wszystkim konkretna. Nie owija w bawełnę, ale walczy niesamowicie o każdą pacjentkę.
Chodziłam już do wielu lekarzy, ale jak na razie ona jest po prostu najlepsza.
Astorianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 18:48   #2433
andrilla
Przyczajenie

A ja polecam panią Leszczyńską z Krakowa...Przyjmuje w szpilalu Rydygiera.... Jestem z niej bardzo zadowolona/...
andrilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 22:32   #2434
agad28
Raczkowanie

Witam! ponawiam pytanie:
Czy ktoś zna dobrego, ginekologa w Dąbrowie Górniczej? takiego co wyśle na badania i dobrze traktuje pacjentki. Proszę o namiary. najlepiej NFZ
agad28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 16:30   #2435
zgrzyt
Przyczajenie

Koszalin -> fajny jest dr Melnyczuk. Bardziej neutralnej, pozytywnie zdystansowanej osoby chyba nie spotkalam Pierwsze baranie ginekologiczne, czyli mialam stresa jak nic, a byl luzik totalny, znaczy pelen profesjonalizm, ale zadnych absolutnie nerwow
zgrzyt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 20:46   #2436
Sahara9
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kamaO Pokaż wiadomość
A na Śląsku juz nie ma polecanych ginekologów??? Nie wierzę... Dawajcie kobitki - ja też poszukuję. Chętnie kobiety, bo "męskiego" już mam

Pani doktor Dorota Nowak (pracuje w szpitalu na ul.Raciborskiej, Katowice). Niedawno poroniłam, ta pani była moim lekarzem prowadzącym. Okazała mi dużo ciepła i serca, aż nie do uwierzenia! Delikatna i bardzo ludzka.
Sahara9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 20:25   #2437
Gwiazdka z Nieba
Przyczajenie

Hej. Jestem z Wrocka i gorąco polecam dr Tomasza Zajdla. Potrafi wyczerpująco odpowiedzieć na każde pytanie i rozwiać wątpliwości, do tego jest sympatycznym człowiekiem, nie czuję się skrępowana idąc na wizytę
Stary 2009-12-26, 21:54   #2438
PinkSlip
Różowy Jednorożec

Ząbkowice Śląskie, pani doktor Barbara Szwed - przyjmuje przy ul. Chrobrego 5 (prywatnie lub na kasę chorych).
Przyjemna, uprzejma kobieta z rozległą wiedzą, delikatnością i poczuciem humoru.
Stary 2009-12-28, 20:19   #2439
kamisia_be
Przyczajenie

witam drogie Panie.
możecie kogoś polecić na Podkarpaciu?
z góry dziękuje
kamisia_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 23:02   #2440
mmmilena
Raczkowanie

...a ja ciut z innej beczki, ale wciąż mniej-więcej na temat ; powiedzcie mi, Dziewczyny, czy na wizytę u gina koniecznie muszę iść elegancko wydepilowana...?? Nieee chce mi się zwyczajnie (ukochany od tygodnia daleko) i jakoś nie wierzę, żeby te wszystkie (starsze) kobiety po przejściach zawsze zadawały sobie trud ... no to może mi też jakiś nieduży zarost ujdzie..? Mmmmm??
Z góry ogromne dzięki za szybką dpowiedź..!!!!!!

mmmilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 00:38   #2441
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmilena Pokaż wiadomość
...a ja ciut z innej beczki, ale wciąż mniej-więcej na temat ; powiedzcie mi, Dziewczyny, czy na wizytę u gina koniecznie muszę iść elegancko wydepilowana...?? Nieee chce mi się zwyczajnie (ukochany od tygodnia daleko) i jakoś nie wierzę, żeby te wszystkie (starsze) kobiety po przejściach zawsze zadawały sobie trud ... no to może mi też jakiś nieduży zarost ujdzie..? Mmmmm??
Z góry ogromne dzięki za szybką dpowiedź..!!!!!!
nie trzeba, to nie jest żaden wymóg.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 12:02   #2442
kaja522
Przyczajenie

a w Dąbrowie Tarnowskiej są jacyś dobrzy gin??
kaja522 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 21:53   #2443
trampeczka
Przyczajenie

witam, mam bardzo pilną sprawę, potrzebuję telefon do gin na NFZ tylko kobiety! w Warszawie. wiem, że jest oddzielny watek ale nie mogę znalezc nigdzie kobiety ktora przyjmuje na NFZ. najchetniej centrum ale niekoniecznie.
trampeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:05   #2444
marzena0607
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aanulek Pokaż wiadomość
Polecam:

Włocławek:

Lublin:

Dr Swatowski - przyjmuje w Luxmedzie przy Radziwiłłowskiej, ale też pewnie w innych ośrodkach
Dziewczyny może którejś z Was prowadził ciążę dr Dariusz Swatowski (Lublin)? Czy jest to miły lekarz, w sensie sympatyczny, pokieruje kobietę, która jest w pierwszej ciąży i ma dużo obaw?
Ja zastanawiam się nad wyborem tego lekarza na prowadzenie ciąży.
marzena0607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:30   #2445
Nika 93
Raczkowanie

Warszawa
Dr. Karolina Gołkowska-Soluch
LuxMed

P. Soluch to świetny ginekolog (nie jest to tylko moje zdanie, słyszałam o niej same pochlebne opinie).
Jest konkretna, rzeczowa, a przy tym ciepła i sympatyczna. Wyczerpująco i kompetentnie odpowiada na wszystkie pytania - i te zadane, i nie Jest bardzo delikatna, robi i zleca wszystkie badania, raczej nie działa na zasadzie "wyciągnąć jak najwięcej kasy". Kobieta może poczuć, że jest naprawdę pod dobrą opieką. Serdecznie polecam.

jest: 70 kg
będzie: 55 kg
Nowy rok - nowa ja.
Nika 93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 23:12   #2446
eyee
Rozeznanie

witam!
szukam dobrego ginekologa w Gdańsku z NFZ
prosze o pomoc i radę

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 23:52   #2447
ojejka89
Zadomowienie

kolezanka polecala mi panie ginekolog z przychodni akademickiej kolo PG. starsza podobno nawet milsza, ale nie pamietam nazwisk.

ja ze swojej strony moge poleciec dr Mariusza Piątkowskiego-prowadził moją operację w szpitalu na Klinicznej, podobno jest tam tez przychodnia ginekologiczna, więc chyba można go tam zastać. Sama mam zamiar się do niego zapisać na kontrole jakoś niedługo i iść wypytac na Kliniczna czy rzeczywiscie przyjmuje na NFZ.

jeszcze podobno gdzieś przyjmuje dr Piotr Augustyniak, chodzilam do niego w innym miescie. wiekszosc ludzi go chwali, dla mnie jednak bez rewelacji- fakt, ma dobrze wyposazony gabinet, na pierwszej wizycie bez problemu mozesz liczyc na komplet badan lacznie z cytologia i usg, ale ciezko jest od niego wycisnac szczegoly ewentualnej choroby.czasem zartuje, ze nawet nie czujesz nerwow, czasem nic nie mowi. ogolnie + za bezproblemowe komplety badan i bardzo trafne, potwierdzone przez innych lekarzy, diagnozy.

sorry za takie niepewne informacje ale sama jestem na etapie szukania lekarza w gdansku bo nie chce mi sie jezdzic do rodzinnego miasta i zastanawiam sie nad tymi trzema opcjami, bardziej sklaniajac sie ku doktorowi Piątkowskiemu.

edit:znalazlam adres do dr Augustyniaka, Przemyska 41d lok. 1.

Edytowane przez ojejka89
Czas edycji: 2010-01-04 o 00:01
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 14:13   #2448
eyee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
kolezanka polecala mi panie ginekolog z przychodni akademickiej kolo PG. starsza podobno nawet milsza, ale nie pamietam nazwisk.

ja ze swojej strony moge poleciec dr Mariusza Piątkowskiego-prowadził moją operację w szpitalu na Klinicznej, podobno jest tam tez przychodnia ginekologiczna, więc chyba można go tam zastać. Sama mam zamiar się do niego zapisać na kontrole jakoś niedługo i iść wypytac na Kliniczna czy rzeczywiscie przyjmuje na NFZ.

jeszcze podobno gdzieś przyjmuje dr Piotr Augustyniak, chodzilam do niego w innym miescie. wiekszosc ludzi go chwali, dla mnie jednak bez rewelacji- fakt, ma dobrze wyposazony gabinet, na pierwszej wizycie bez problemu mozesz liczyc na komplet badan lacznie z cytologia i usg, ale ciezko jest od niego wycisnac szczegoly ewentualnej choroby.czasem zartuje, ze nawet nie czujesz nerwow, czasem nic nie mowi. ogolnie + za bezproblemowe komplety badan i bardzo trafne, potwierdzone przez innych lekarzy, diagnozy.

sorry za takie niepewne informacje ale sama jestem na etapie szukania lekarza w gdansku bo nie chce mi sie jezdzic do rodzinnego miasta i zastanawiam sie nad tymi trzema opcjami, bardziej sklaniajac sie ku doktorowi Piątkowskiemu.

edit:znalazlam adres do dr Augustyniaka, Przemyska 41d lok. 1.
dziekuje bardzo za informacje
ale nie moge tego Piatkowskiego znalezc w internecie...mozesz napisac gdzie dokładnie przyjmuje??

od 13.01.2010
od 01.12.2009
od 12.01.2010 kwasy
Stary 2010-01-04, 15:06   #2449
kasiaczek1916
Przyczajenie

GG do kasiaczek1916

WARSZAWA

Hej DZIEWCZYNY

słuchajcie, bo zastanawiam się na wyborem lekarza- na forum zauważyłam, że bardzo polecacie doktor HOFFMAN....

ja zastanawiam się nad wizytą u niej lub doktor SOBIESZCZUK, o której tutaj nic nie zauważyłam, ale która ma bardzo dobre opinie http://www.znanylekarz.pl/17533/marl...log/warszawa/1

czy wiecie ile obecnie kosztuje wizyta u dr. Hoffman i czy któraś z Was zna dr. Sobieszczuk

będę wdzięczna za opinie
kasiaczek1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 02:53   #2450
ojejka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eyee Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo za informacje
ale nie moge tego Piatkowskiego znalezc w internecie...mozesz napisac gdzie dokładnie przyjmuje??
doktor Piątkowski przyjmuje prywatnie w Swissmedzie, ale jest tez lekarem w Szpitalu na ul Klinicznej we Wrzeszczu (tego tam od babskich chorob-sam mnie operowal) a tam podobno jest tez normalna przychodnia ginekologiczna na NFZ-mozna by sie spytac czy tam przyjmuje na normalne wizyty oprocz operacji ;p

edit: cytat ze strony http://www.dobrylekarz.info/gabinet/...m#comment-4218

Dni i godziny przyjęć:
Szpital Kliniczny w Gdańsku, Swissmed

Edytowane przez ojejka89
Czas edycji: 2010-01-05 o 02:56
Stary 2010-01-05, 11:40   #2451
eyee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
doktor Piątkowski przyjmuje prywatnie w Swissmedzie, ale jest tez lekarem w Szpitalu na ul Klinicznej we Wrzeszczu (tego tam od babskich chorob-sam mnie operowal) a tam podobno jest tez normalna przychodnia ginekologiczna na NFZ-mozna by sie spytac czy tam przyjmuje na normalne wizyty oprocz operacji ;p

edit: cytat ze strony http://www.dobrylekarz.info/gabinet/...m#comment-4218

Dni i godziny przyjęć:
Szpital Kliniczny w Gdańsku, Swissmed
dzwoniłam do szpitala -robią tam tylko operacje....a na prywatną wizytę nie mam pieniazków

od 13.01.2010
od 01.12.2009
od 12.01.2010 kwasy
Stary 2010-01-05, 23:08   #2452
ojejka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eyee Pokaż wiadomość
dzwoniłam do szpitala -robią tam tylko operacje....a na prywatną wizytę nie mam pieniazków
ehh to mnie zmartwilas, bo bylam wrecz prawie pewna ze normalne przychodnie tzn poradnie tez tam maja ... zreszta na tej stronie http://katalog.mediweb.pl/szpital-kl...sk,j20378.html nawet jest to napisane
Stary 2010-01-06, 14:24   #2453
kasienkaw
Zadomowienie

Jędrzejów

Ja polecam doktora Leszka Smorąga, zawsze do niego chodze i moim zdaniem jest bardzo dobrym specjalista,do tego jest zabawny i delikatny...polecam
kasienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:26   #2454
serenity26
Przyczajenie

Mam pytanie do Pań, które chodzą do dr Latochy w Warszawie. Który szpital do rodzenia polecał Wam Pan doktor?
serenity26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:44   #2455
wandek
Przyczajenie

W Gliwicach szczerze polecam dr Arabskiego , jest świetnym profesjonalistą, dokładnie wytłumaczy to o co zapytamy , prowadził mnie przez całą ciążę i przyjął moje dzieciątko na świat.
wandek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:58   #2456
martynaszn
Przyczajenie

Szczecin
Ja polecam Marię Kubisę. Bardzo w porządku babka. Bardzo pogodna, można z nią o wszystkim porozmawiać. Jest moim pierwszym ginekologiem i będę się jej trzymać ile się da ) zaplusowała mi bardzo tym,że gdy byłam na pierwszej wizycie to zrobiła mi tylko USG. Stwierdziła,że skoro jeszcze nie współżyje to nie ma takiej potrzeby. I bardzo dobrze bo 1sza wizyta jest jednak b.stresująca i większość dziewczyn nie chce robić cytologii.
martynaszn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 15:51   #2457
grudzia
Przyczajenie

Trojmiasto - dr Piotr Bierżynski.
Wybitny specjalista, fantastyczna osoba.
Stary 2010-01-07, 19:30   #2458
natalkaqwert
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grudzia Pokaż wiadomość
Trojmiasto - dr Piotr Bierżynski.
Wybitny specjalista, fantastyczna osoba.
gdzie przyjmuje?
na NFZ?
natalkaqwert jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:53   #2459
marzena0607
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aanulek Pokaż wiadomość
Polecam:

Włocławek:

Lublin:

Czy do dr Swatowskiego w razie jakis niepokojów można dzwonic, czy podaje do siebie namiary? Jakby cos było nie tak w ciaży, to jak można się umówić na wizyte, skoro wizyty do niego są porezerwowane zwykle na tydzień do przodu?? Czy którejs z Was prowadził ciąże?
marzena0607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 12:36   #2460
Celasa
Przyczajenie

bielsko-biała
polecam Monika Holerek, przyjmuje w kamienicy na strzelcow 13, lekarka ciepla i kompetentna, troche ma fiola na punkcie wiray wiec antykopow nie przepisuje, ale ilekroc do niej ide z jakis problemem zawsze go rozwiazuje. przyjmuje tam prywatnie, ale ale za komplet badan zaplacilam100. w tym wymac, cytologia, i usg dopochw. doradzi, wytlumaczy, dobrze i bezbolesnie zbada. wuzyta u niej to dla mnie przyjemnosc.
Celasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości