|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
koszka łaaaa podziwiam, robisz postepy nie to co ja
EJ ciezka sytuacja naparawde, starsznie przykro by mi bylo
|
|
|
|
#3782 |
|
Copyraptor
|
Koszko, bardzo ładnie!
dumna z Ciebie jestem jak stopięćdziesiąt A co do pomysłów - ja jestem dość przedsiębiorczą osobą, można powiedzieć, że mam to we krwi..więc za każdym razem jak ktoś wokół mnie rzuca pomysłem na biznes, to staram się zachęcać, ale też krytykuję. Bo czasem ludzie myślą, że mają genialny pomysł, i on jest całkiem niezły, ALE. No właśnie. Więc generalnie raczej zachęcam, jeżeli to jest w trakcie rozwoju i myślenia dopiero. A im bardziej poważne się robią plany, tym więcej luk i błędów wyszukuję, żeby się nie okazało, że to będzie masakryczne utopienie pieniędzy.. |
|
|
|
#3783 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie fajnie tak pojechać napewno się ucieszyć ale chyba jak się ma dziewczyne to do czegoś to zobowiązuje. Nawet on chyba nie widzi problemu mów mu cały czas co myślisz o tym na spokojnie nie denerwuj się tylko Cytat:
Aaaaaa! Strasznie się ciesze że tak podeszłaś do sprawy! chciałabym zmienić swoje myślenie o takim czyms jak spotkanie z koleżanka na takie jak Twoje, naprawdę wielki sukces, gratuluje ![]()
|
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Hmm od czego to zależy? Nie mam pojęcia
Jednak chyba stawiałabym na charakter. Przecież ja też taka byłam. Wiem doskonale jak zareagowałabym jakiś czas temu, nawet stosunkowo nie dawno. Już pisałam. Na pewno zareagowałabym impulsywnie, zadzwoniła, zrobiła aferę a teraz płakała do poduszki. I po co by mi to było, jak on nawet nie wie czy się z nią spotka? I chyba nie zależy mu strasznie na tym, skoro stwierdził, że może się spotka jak ONA się odezwie. ![]() Z resztą ja mam kolegów, mogę się z nimi spotykać (nie wyobrażam sobie,zeby mi tego zabronił), on nie ma koleżanek, nigdy takiej sytuacji nie było, ale dlaczego mam mu zabraniać spotkania z dawną koleżanką? Wiem, że dla mnie nie spotkałby się z nią. Ale po co niepotrzebne wojny wywoływać? Już pokazałam w moim związku wystarczająco zazdrości. Czas zacząć coś z tym robić. Bo niedługo będę zazdrosna o koleżanki z grupy (z resztą już był czas, że byłam ![]() Cytat:
Dobrze, że u Was tak wspaniale Oby tak dalej E.J. nie wiem co Ci powiedzieć... Zachował się jak egoista. I jak już ktoś mówił, dziwna ta kuzynka, że akurat jemu zaproponowała Jakbym nie miała chłopaka to już bym wolała wziąść jakąś najlepszą kumpele i powyrywać Włochów Ale mniejsza o to. Zachował się baaaardzo nie ładnie. A może, takie coś mi przyszło do głowy, on się Ciebie o to zapytać, żeby sprawdzić Twoją reakcję, a wcale jeszcze na 100% się nie zadeklarował? Poza tym rozwiązałabym to rozmową, a nie przez smsy... I bez fochów i kłótni, bo tak do niczego nie dojdziecie. Powiedz mu co o tym myślisz, bez ogródek.
|
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
EJ - no ja bym sie zdenerwowała tez, ale dobrze ze to tylko kuzynka jedzie, nie jakaś znajoma nie wiadomo skąd
![]() koszka - widzę ze u Ciebie co raz lepiej, trzymaj tak dalej! i tak właśnie powinno być
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie piszemy sobie sms i stwierdził że chciałam uczestniczyc w jego zyciu więc dlaczego tego nie robie bo nie jestem szczera, zbywam go jak o coś mnie pyta
i ze jak mi nie pasuje do moich kryteriów to moge se iść do innego
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-06 o 00:11 |
|
|
|
#3788 |
|
BAN stały
|
E.J. a czy to nie bylo czasem tak, ze kuzynka powiedziala, ze ma wycieczke dla dwoch osob i nie ma z kim jechac. A on sam wyszedl z propozycja, ze on moze pojechac z nia? Moze ona mu wcale nie proponowala? Pomyslalas o tym?
Koszka nie no szacun Jestes moim guru Oby tak dalej!!!! |
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
EJ fajnie by bylo, gdyby kuzynka odstapila wam te bilety, ale oczywiscie pewnie kuzynka tez chce jechac, ale ja w takim wypadku to wzielabym kumpele, albo przyjaciolke,a nie kuzyna ...yy....
|
|
|
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to wcale nie umniejsza jego winy ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
widzę, że zaś w życiu dokonałam wyboru bo mogłam po tym jego kryzysie nie wracać juz do niego a ja glupia dałam mu 2 szanse |
||
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Ta moja menda mnie dobije.
Rozwalił ostatnio telefon, nowego się nie dorobił jeszcze. Wi-fi coś mu się psuje w laptopie i nie zawsze może się połączyć z netem. Pojechał ode mnie ok 22.30, na 22.50 powinien być w domu. Nie wszedł na gg i kurcze jakoś się martwię. Wypił trochę dziś z kumplem i nie wiem sama, pewnie przesadzam, ale wolałabym gdyby napisał , że jest w domu. Przecież nie będę teraz dzwoniła jak idiotka do rodziców jego zapytać czy dopełzł do domu. Skrzywdzę go jutro za to , że teraz się martwię.
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
EJ sory, ze tak zapytam, ale kochasz swojego TZ-ta, jestes z nim szczesliwa?? Nie musisz odpowiadac nam, odpowiedz sama sobie.....
|
|
|
|
#3793 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I miałam rację, a straconego na to czasu i włożonej w to kasy się nie odzyska Cytat:
No to co, bierz się za siebie i też się zmieniaj!! ![]() Wiesz co jest najważniejsze? Przynajmniej mi się tak wydaje. Myśleć nad swoim zachowaniem. Bo przeważnie zastanawiamy się ,,co on robi", ,,jak on może" bla bla, a ja teraz najpierw myślę co JA robię i mówię, jak JA się zachowuję. I naprawde zauważyłam wiele błędów, MOICH błędów. Wiadomo, że prościej iść na łatwiznę i zwalić wszystko na tych biednych chłopów, ale przez to potem w związku się paprze, niestety ![]() Ehh coś mam dzisiaj wene do gadania, kończę już ![]() Cytat:
Hmm może skieruję się do Ciebie z tym biznesem i sama powiesz co o tym myślisz Masakryczne utopienie pieniędzy na pewno nie będzie. Mój TŻ w to praktycznie nic nie inwestuje, oprócz swojego czasu. Ale przeżyłam jego bloga to może przeżyję i to kto wie. A tak a propo co do bloga w końcu też wyszło na moje, już mu się znudziło i nie przynosi to kasy ![]() Zauważyłam, że zaczął szukać ,,pomysłu na życie". Myśli jakby tu zarabiać, kombinuje co będzie robił jak po studiach w swoim kierunku nie będzie miał pracy. Szkoda tylko, że wszystkie jego pomysły są dalekie od kierunku jego studiów, bo naprawdę niezłe studia kończy, no ale twierdzi, że nie lubi tego i raczej w tym kierunku przyszłości nie wiąże ![]() Cytat:
![]() Kiedyś miałam pretensje bardziej nie o te biznesy tylko o to, że będzie przez to mniej czasu mi poświęcał Więc generalnie każdy jego pomysł był dla mnie idiotyczny z tego względu. To, że potem okazywało się, że miałam racje to swoją drogą ![]() Wiesz, to dużo zależy jaka koleżanka. Sądzę, że jakieś której nie znam tak łatwo bym nie zaakceptowała Ale o tą akurat nie mam się co martwić, z resztą już w niedziele będzie daleko stąd Ahh z resztą będzie chciał mnie zdradzić to mnie zdradzi, nie uchronie się przed tym, zabraniając mu spotkania z nią. Taka prawda, wiem że ciężko zacząć tak naprawdę myśleć, ale jakoś mi się udało! naprawdę ![]() Cytat:
Wiadomo, że jeszcze nie jest idealnie. Ale ja naprawdę byłam straszna i dziwię się, że on jeszcze w ogóle ze mną jest ![]() Ahh może kiedyś przy okazji Wam opowiem jakie akcje odwalałam Chociaż chyba nie ma się czym chwalić. Mam nadzieję, że z czasem będzie tylko lepiej. Wiem, że cierpliwość w tym wypadku jest również bardzo ważna. Zaraz mu chyba na dobranoc jakiegoś smsa skrobne . A co mi tam. Nie pisałam mu czegoś takiego już daaaaawno. Coś chcę wspomnieć o tym biznesie, że może to nie taki zły pomysł jednak. Ma ktoś pomysły na fajnego smsa na dobranoc?
|
|
#3794 | |
|
Zadomowienie
|
No na pewno. Ale podejście do pewnych spraw można zmienić
![]() Cytat:
|
|
#3795 |
|
Copyraptor
|
Koszko, jeżeli Cię to pociesza, to mój ojciec (który nie skończył żadnych studiów, bo właśnie wciąż szukał jakiejś pracy, i wciąż z kolejnych studiów wylatywał
więc kiedyś może trafi a jaki ma pomysł? (:
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
koszka ale ci sie pochwal nazbieralo
ja chyba takiej chwili to nigdy nie doczekam
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiem bo chce, bo już sama nie wiem był czas kiedy byłam z nim szczęśliwa, to on pomógł mi się pozbierać po moim byłym, dzięki niemu poczułam sie taka doceniona ale teraz nie wiem..może to była tylko pomyłka przyjaźni z pożądaniem...no nie wiem....
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuć coś to nie to samo co kochać.
|
|
|
#3799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A o pomyśle to może Ci na PW kiedyś na piszę jak się dowiem od niego więcej szczegółów Wtedy dokonasz oceny tego biznesplanu ![]() Cytat:
Żeby mi tylko teraz woda sodowa do głowy nie uderzyła Napisałam mu ładnego smsa, ale pewnie nie odpisze Życie
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
EJ w takim razie przemysl sobie to wszystko jeszcze raz, ale na spokojnie, bo dzisiaj targaja toba emocje...
|
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
ja już lecę spać. dobranoc
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt tu nikogo nie zna , nikt nie wie o nikim wszystkiego. Nie wnikałam też w Twój poprzedni związek. Chyba każda z nas chce być kochana. Ja nikogo nie oceniam, bo zwyczajnie uważam , że każdy ma swoje życie, którym kieruje w określony sposób. W mojej wypowiedzi nie było ani jednego słowa wyrażającego poparcie czy krytykę , bo było to przemyślenie, mój wniosek z tego co widzę w związkach innych, nad czym sama się zastanawiałam , bo szybko poszłam do aktualnego TŻta(czy może do niego wróciłam, wersje co do naszego bycia i niebycia 2 lata wcześniej są podzielone ) i również po chłopaku którego kochałam w taki sposób, że on powinien ryczeć ze szczęścia.
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kochane
Dopiero teraz mam spokoj, bo tz przed chwila pojechal . Sen go dopadł, a ja w tym czasie wziełam relaksujaca kapiel, obejrzalam filmy . Jak go obudzilam to byl taaaki slodki. Z trudem sie powstrzymywalam od zbyt duzych czulosci - nie chce zeby myslal, ze sytuacja opanowana .Tak czy inaczej....zaliczylam dzis kolokwium . Czasu nie wiele, materialu od groma, a ja zabieram sie do tego jak pies do jeża![]() . Jutro caaaly bozy dzien bede kuc, bo nie dam sobie pozniej rady....Koszko, co tu duzo mowic, zrobilas ogromny krok do przodu na drodze do wyleczenia sie z zazdrosci . Ja to bym za chiny tak nie powiedziala, robilabym wymowki . Oby tak dalej! A co do biznesow.... faceci juz tacy sa, maja milion genialnych pomyslow i kazdym sa totalnie podjarani . Wiekszosc umiera smiercia naturalna i nienalezy brac ich na serio....a na pewno twoj bylby zachwycony, ze ma kobiete ktora go wspiera |
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
jestem po prostu załamana, nie moge sie uspokoić, czy ja naprawdę jestem na tyle beznadziejna, że nie dość, ze nie moge wymagać by facet pokazywal zachowaniem że mu zależy to jeszcze mam być zadowolona i dyskutować z hasłem "postanowiłem jechać, cieszysz się?" ![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Ale oczywiście cieszę się, ze u Was dziewczyny już jest dobrze, lepiej: Red Lipstick gratuluje zdania i powodzenia na następnych. I sądzę, ze dobrze będziesz jak swojego potrzymasz na dystans. Koszkaa super, że potrafisz być taka konsekwetna i troche ci tego zazdroszczę super, że u Ciebie już zaczyna być naprawdę lepiej.---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- No suuuper, teraz się wypiera, że tak nie mówił, a napisałam mu chyba z 3 razy jak on mi powiedział i nic, uciął rozmowe, nie no super, ale przynajmniej wygarnełam mu to co leżało mi na żołądku niech wiem, lacznie z tym, że niech robi co chce, jest mi to obojętne bo widzę, że nie jestem kimś ważnym dla niego
|
|
|
|
#3808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także respect A co do pogrubionego to my nie możemy oceniać czy fair czy nie fair bo nie znamy tego pomysłu. Jeśli byłby on naprawde idiotyczny można powiedzieć prawde, że wydaje Ci sie że nie wyjdzie. Ale jeśli Ty myślisz że może coś by z tego było to zachęć go i niech ma tą motywację. Bez sensu jeśli jest głupi pomysł a Ty i tak powiesz 'kochanie zobaczysz, tym razem bedzie inaczej i ci sie uda'.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#3809 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byłby jak zwykle mój płacz, krzyk itp. Ale teraz sie zdystansowałam i bezstresowo chcesz, idź. Napewno siedziałabym w domu i o tym myslala ale nie dałabym tego po sobie poznac ![]() Zreszta przezyłam sylwestra bez Niego to i jeden wieczór z kolezanka tez dałabym rade ![]() Cytat:
Według mnie powinnaś powiedzieć ze to moze miec sens ale pod warunkiem ze: (i tu mogłabys powiedziec czego sie obawiasz, ze juz wczesniej cos mu nie wyszlo ale jakby wział sie za to na powaznie to kto wie.)Mój TŻ ma milion pomysłów na minute ale ja Go w tym wszystkim wspieram. Ale tak jak mówiłam mowie ze mogłoby sie udac ale to ciezka praca itp. I najczesciej pomysl umiera w zarodku bo wytlumacze TŻ co i jak i On rezygnuje z jednego ale juz wymysla drugi, lepszy ![]() Ostatnio znowu powiedział mi o jakims pomysle i pyta co sądze. Powiedziałam ze Jego najlepszym pomysłem był plan kochać mnie na zawsze i stwierdził ze przecież kocha wiec pomysł wypalił ![]() I tak mi sie miło zrobiło tym bardziej ze teraz, po tej kłotni rzadziej słysze od Niego "Kocham Cię". A poza tym wczoraj pisałam ze TŻ nie odzywa sie sam z siebie i chyba telepatycznie dostał mój przekaz bo dzisiaj rano zadzwonił jak zwykle jak wszedł do pracy
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
wanilia czemu sylwester spedzaliscie osobno??
Jesli byl w pracy to ok, ale inna opcja by dla nie wchodzila w gre....![]() Witajcie ja dopiero co wstalam aaaa....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

dumna z Ciebie jestem jak stopięćdziesiąt 
mnie to kutwa potrafi rozliczać a siebie to juz nie 
W sumie fajnie tak pojechać napewno się ucieszyć ale chyba jak się ma dziewczyne to do czegoś to zobowiązuje. Nawet on chyba nie widzi problemu
mów mu cały czas co myślisz o tym na spokojnie nie denerwuj się tylko
on chyba nigdy tak długo przez telefon nie gadał.
Chyba się poprawie i powiem, że po przemyśleniu to może mieć faktycznie sens? Co myślicie?
Ona dla mnie zagrożenia nie stanowi, a w razie czego to krzyżyk na drogę
"

Oby tak dalej 

i to wcale nie umniejsza jego winy 

. Oby tak dalej! A co do biznesow.... faceci juz tacy sa, maja milion genialnych pomyslow i kazdym sa totalnie podjarani
jestem po prostu załamana, nie moge sie uspokoić, czy ja naprawdę jestem na tyle beznadziejna, że nie dość, ze nie moge wymagać by facet pokazywal zachowaniem że mu zależy to jeszcze mam być zadowolona i dyskutować z hasłem "postanowiłem jechać, cieszysz się?"
Jesli byl w pracy to ok, ale inna opcja by dla nie wchodzila w gre....