|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
![]() ![]() nie no małe dzieci są swietne na poprawę humoru ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() : co Ty maluchowi do głowy nakładłas??![]() ![]() P.S jak tam niania?? ![]() edit: jak juz o dzieciach na wakacjach mialam boską rozmowe z moją sophie. bawiła sie listkami kwiatka, wiec tłumaczę, zeby nie dotykała, bo roslinkę to boli...i ze bedzie chora...i ze bedzie miała "broken" listki. na co dziecko zrobiło wielkie oczy i pyta - broo-keeen? przytaknęłam z powagą na twarzy. chwila zastanowienia i słyszę od niej "don't worry Ala, daddy will fix it" pytam: how?! "with sticky tape!"
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-01-05 o 23:57 |
|
|
|
|
#454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra zawsze mowi ze jak cos jest zepsute to tata wezmie noza i to naprawi (widziala tate kilka razy jak uzywal noza zamiast srubokretu )
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja miałam podobnie z...małą emanko tylko, że ja oprócz taśmy używałam do wszystkiego kleju ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- dobranoc Dziewczęta do zobaczenia jutro rano na kawie i/lub herbacie ![]() |
|
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
a u nas śnieg zapiżdża równo i dokładnie już od 18
![]() jutro będzie kompletny paraliż pozamykane szkoły, zasypane autostrady, zamknięty McDonald (jak w zeszłym roku) dodaje fotki sorki za jakość ale robione zza szyby ![]() trochę zimno
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a my tu w bidnej Polsce musimy sie meczyc U mnie tez jest jakies 15 cm sniegu...przynajmniej pies i siostra sie ciesza
|
|
|
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
nie no nie dosc, ze juz jestem wsciekla to jeszcze mi posta zezarlo
hej, czytam was codziennie, ale z pisaniem gorzej Anglia zasypana, przez co jest 9ta, a ja jeszcze w pociagu, nie wiem kiedy dotre do pracy, zaluje ze nie zostalam w domu, pierwszy pociag byl odwolany, nastepny15 min pozniej byl tak pelny ze sie nie zmiescilam i dopiero po pol godziny na mrozie udalo mi sie wsiasc, a moglam zalogowac sie z domu i teraz popijac herbate, ale jestem zla, ciekawe jak wroce wieczorem Amoura - fajna masz siostre ![]() Joss - super ze sie tak uklada fajnie i TZ jest w Pl kto sie doluje - jeszxze troche i bedzie wiosna - nowe zycie, wszystko sie moze zdarzyc ja lubie jak ksiadz przychodzi, brakuje mi tego tutaj
Mozesz byc kim zechcesz, po prostu stan sie kims kim chcialabys byc... Edytowane przez 7sweety7 Czas edycji: 2010-01-06 o 10:07 |
|
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() U mnie - jak u szien - bialo i padajaco od wczoraj... Sypie bez przerwy Tak na oko jakies 15 cm bedzie ale mowia, ze bedzie padac i padac i padac...![]() Wczoraj nawet przez chwile pradu nie bylo, pewnie kabelki zaczynaja swirowac pod ciezarem sniegu Podobno takiego sniegu nie bylo tu od 30 lat. No prosze...![]() Ciasto jogurtowe poszlo w zapomnienie, mniam... Teraz co nowego musze wykombinowac Jakies propozycje? Tylko latwe, bez owocow, bez smietany i bez kremu prosze
|
#460 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jak będzie tak dalej śnieg padał to na piechotę będziesz musiała zasuwać albo nocować w biurze Cytat:
![]() tutaj też sypie od wczoraj i nie wygląda jakby miało przestać a ja zaraz do pracy musze iść mam nadzieję, ze nie rozbiję się na jakimś drzewie
|
|
#461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
He he - Hampshire rzadzi ![]() No to uwazaj tam na tych drogach! A masz zimowki czy tak na letniaka smigasz? Chyba se jeszcze jedna kawke szczele, spiaco mi jakos
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczele sobie z toba zapraszam wszystkie chetne...u mnie sloneczko tylko strasznie wieje...a ja juz myslalam ze mamy w ten sam dzien urodziny ale jestes jednak szybsza jeden dzien
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Mieszadelka. Pisze po paru dniach przerwy- nie mialam internetu w domu.
Ja dzisiaj w domu, tyle sniegu, ze nas nie chcieli w pracy. Ciekawe co bedzie jutro?
|
#464 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
He he![]() Ale fajnie, starsza jestem Domyslam sie, ze nie tylko o jeden dzien...![]() Tak czy inaczej Wodniki fajne sa, nie? Zwlaszcza Wodniczki![]() Cytat:
Jutro bedzie gorzej. A ja chyba zaczne biznes plana pisac, czy cus...
|
|
#465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja jakoś ostatnio nie zaglądałam na forum...nie miałam ochoty, ale dziś powróciłam, jak ten śnieg za oknem ![]() w ogóle mam urwanie głowy w pracy, koleżanka na urlopie i robię podwójną robotę. Amoura - mam nadzieję, ze wszystko już ok. kiedy się spotykacie? roux - myśle, ze już macie ustaloną datę spotkania?? a wiecie, ze życia singla nie zawsze jest takie złe?ja dopiero teraz się o tym przekonuje, po prostu nie można mysleć o tej "drugiej połowie" i ma się duuużo czasu tylko dla siebie
Edytowane przez Eskadia Czas edycji: 2010-01-06 o 12:23 |
|
|
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byczkowny to juz w ogole![]() Ty to masz lepiej bo to na studiach mialas a ja zupelny laik i ciemnota... ![]() Ale chyba zaczne po polsku i ewentualnie pozniej bede sie pocic nad tlumaczeniem. Musze cos ze soba zrobic bo cos cienko widze moje przyszlosciowe interview w UK. No to se firme otworze, a co! Musze sobie to tylko dobrze przemyslec, bo pomysly sa, nawet kilka ale jak to wszystko polaczyc w jedno, zeby firma powstala i nie padla po tygodniu, to juz inna spiewka![]() Ide paste rybno-jajkowa robic
|
|
#469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a no miałam...kazali nam przygotować i wsio...za wiele nie powiedzieli co i jak :/ , ale...trzymam dasz rade wierzę w Ciebie ![]() smacznego ja w końcu zrobiłam naleśniki z serem ...Która ma ochotę?? jeszcze kilka zostało
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-01-06 o 13:05 |
|
|
|
|
#470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie wiem czy takowe tutaj w Anglii sprzedają ![]() Cytat:
![]() EDIT: Anessa jest pełno książek o B.Planie, podejżewam, że znalazłabyć dużo w necie też i z tego co dobrze pamiętam, to jest nawet program komputerowy do pisania b.p.
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2010-01-06 o 13:17 |
||
|
|
|
#471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
a nawet jest fajnie, można być egoistą i myslec tylko o sobie
![]() jak pomyślę, ile kasy mi szło na karty do telefonu, ile nerwów straciłam gdy on np. nie dzwonił.zawsze byłam w stanie wyczekiwania, na telefon od niego, na maila, a teraz jest spokojnie...i dobrze mi z tym ![]() wiecie, zadzwoniła moja kuzynka z kanady, rozmawiałam z nią pierwszy raz może od 6 lat, jest rok starsza ode mnie. została singielką, jest bez pracy i mieszkania(bo mieszkała u swojego chłopaka).przyleciała do polski na święta do swojej babci, a mojej cioci. powiedziała, ze jak chciałabym, to moge do niej przyjechac (jak coś wynajmie)i cos pokombinujemy, bo ona chce zmienic swoje zycie.ona jest w ogóle takim wędrownym typem, kazdego roku mieszka praktycznie w innym kraju, w zeszłym była w Chinach z ekippą badawczą. Teraz tylko musiałabym się zastanowić, czy starczy mi odwagi, aby zaczynać wszystko jeszcze raz od nowa
"Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem, możemy latać wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka" Edytowane przez Eskadia Czas edycji: 2010-01-06 o 14:09 |
|
|
|
#473 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jakby co to po porade bedzie mozna, Miszczuniu? ![]() Cytat:
![]() No to smacznego a ja sobie odrazu przy robieniu tej pasty machnelam placuszki warzywno-kurczakowe, mizerie i muffiny czekoladowe Alez sie rozpieszczam
|
|
#474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co dwie głowy to nie jedna więc możesz ale...nie obiecuję, że będę w 100% pewna, że to co mówię to prawidłowe...mogłam pozapominać trochę materiału
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zadomowienie
|
Widze, ze sie za gotowanie wzielysmy. Mi sie zachcialo gotowac i stworzylam krewetki z chilli i czosnkiem jako przystawke. gulasz wegierski i musws z bialej czekolady z truskawkami.
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
nie mam ochoty żyć
|
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
wszystko, co nie dotknę to się psuje. Zaczęło się od sylwestra. Cały rok będzie taki? Ja nie wytrzymam więcej
|
|
|
|
#480 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Sama juz nie wiem...pozyjemy, zobaczymy... Rozmawiamy ze soba, probujemy sie jakos dogadac. Mam tam jechac za 2,5 tygodnia i nie wiem co robic... Chyba nie zostawi mnie samej na lotnisku,co?![]() Cytat:
fajnie bylo moze niedlugo znow bede singlem...Odwag Eskadio! jak nie teraz to kiedy? ![]() to tak jak ja
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

dasz rade