|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Cześc dziewczyny
![]() Dopiszcie i mnie, ja ide 30 stycznia ![]() A za chwile wbije fotki z prośba o rady... |
|
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zaczynam odczuwac nerwowa atmiosfere w szkole zwlaszcza ze nasz polonez jest do niczego wiec panikujemy i mam w tym tygodniu 2 proby a do tego jeszcze musze zrobic zakupy takie male , bardzo jasny kryjacy korektor, balsam nivea , bo tak ladnie nawilza bielizne i rajstopy i wieeele innych. kurcze boje sie ![]() Marcin sie dzisiaj bawi z ta laska ale obiecal ze bedzie grzeczny chociaz i tak zla jestem ![]() Lucus ja spodziewalam sie ze ta suknia bedzie piekna, ale zeby az tak? wiecie ja tez raz w zyciu dodalam wieszak i na serio tutaj prawie wszyscy sie dowartosciowuja przez to ze kogos zjada ![]() biedna MyLastHope , to jej sukienka i do tego ladna i nie rozumiem o co wszytskim tam chodzilo.
|
|
#753 | |
|
żona
|
Cytat:
sluzy do tego co innego... narzedzia-->włącz subskrypcję wątku. ![]() ide sie uczyc z historii w poniedzialek poprawiam
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje bardzo, ciesze sie ze sukienka sie wam podoba ![]() Kurcze no to ciezki wieczor dzis przed toba, mnie by skrecilo na sama mysl ze moj tz bawi sie gdzies z jakas laska... no ale mam nadzieje ze nasz watek umili ci ten przykry wieczor
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Że masz motywacje ;p;p Ja też w poniedziałek miałam, ale jadę w końcu po sukienkę więc możecie się wieczorkiem ( mam nadzieję) spodziewać zdjątek Dalej chyba jestem przekonana do krótszej aczkolwiek zobaczymy... Jak tak popatrzyłam ta te chabrowe sukienki o na prawdę nabrałam ochoty na taki kolor... no ale mam też ten sam dylemat.. czy nie bd takich za duzo... A wracając do historii no to sama nie wiem kiedy to poprawię bo od wtorku do piątku mam matury próbne i zero lekcji... Pewni bd musiała skoczyć do szkoły przed i jej odpowiedzieć... Ehh...
|
|
|
|
#756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba się nie udało, bo ją chwalą chyba jeszcze nie mówilam ze śliczna jest, jak na JS to Ci się udało a co do studniowkowej to widzisz co narobiłaś? teraz wszystkie żałują że mają krótkie :PPRAWIE dzisiaj kupilam buty na zmianę, znalazłam takie idealne 38 za małe 39 za duże ![]() eksperymentuję dzisiaj z włosami żebym do stdniówki miała czas doprowadzić się do porządku jak coś nie wyjdzie ![]() chyba się zdecydowałam na jakie studia chce iść
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
ej, jak sobie wyobrazcie dojscie do miejsca studniowki w taka pogode? xD ja przeciez w tych zaspach nie dojde w tych bucikach i sukience xD
|
|
|
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#759 | |
|
żona
|
biala lila mnie by szlag trafil jakby moj Tż mial isc na studniówkę z inną
zresztą jemu by to do glowy nie przyszło, bo wie ze bym sie nie zgodziła a jeszcze fochnęła a wiec ciezki wieczor Cie czeka myślący![]() Cytat:
![]() hammie zaspy zaspami ale u mnie dzisiaj to jest szklanka na chodnikach normalnie lodowisko nie da sie isc a szłam dzisiaj w adidasach i sie gibałam na boki a co mowic w szpilach
Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2010-01-09 o 12:46 |
|
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
JA mam na szczęście 100 m... No ale w taką pogodę to napewno kozaczki założę... CHociaz do 30 to może śnieg zniknie...
|
|
|
|
#761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak będę miała swoją studniówkę (w szkole) to bez problemu pójdę w kozakach, zmienię buty w szkole i zostawię kozaki w szafce ![]() A u TŻ do restauracji to chyba wyjdę w kozakach i zmienię sobie buty w samochodzie. Potem poproszę TŻ żeby mnie zaniósł na rękach Albo podjechał super blisko schodów :P
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co mnie smieszy najbardziej? :P
ze przy beznadziejnej sukience japan style mam srednia ponad 4, i wszystkie komentarze w stylu moze byc, jest ok. a przy studniowkowej za tyle kasy wiekszosc komentarzy oh i ah srednia 3,5 ;p bardzo to sensowne ;]
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
No wiec to jest moja sukienka i buty do wyboru...
sukienka jest do kolan (jeśli nie widac )No cóż jakie dodatki? |
|
|
|
#764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
minid wszystko masz w kolorze czarnym więc teraz mozesz sie pobawic z dodatkami Ja bym postawiła na coś jasnego zeby ożywić Twoją kreację. Może po prostu srebro?
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o butki to ja jestem za krytymi Ostatnio mi się takie bardziej podobają A dodatki.. Hmmm... Napewno można by ożywić je jakimś niebieskim albo zgniłym zielonym...Jeszcze taki róż mi się podoba bardzo : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=873670026 |
|
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
Te zielone bardzo ładne
![]() Od razu mówie, że zero różu i na ogół ubieram sie na czarno ![]() a i nie wiem jakie rajstopki... bo takie zwykłe? hmmm... nie chcem... wolałabym jakies z wzorkami... Co myslicie o kabaretkach z kwiatami z boku? |
|
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama mam koncepcje na czarną sukienkę i jakieś żywe dodatki... Jeszcze sie zastanawiam nad paskiem w talie pod kolor.. No ale narazie nie mam sukienki więc nic nie plaunje ;p;p Co do rajtopek to nie wiem jak to by wyglądało... Ja bym była za zwykłymi beżowymi.. Ewenyualnie z jakimiś wzorkami z boku ...
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy tym jak sie ubieram na co dzien to ciemniej nie będzie ;] hmmm... no i dodatki... nie wiem jakie, chociaz te kolczyki bardzo ładne ale zamawiac nie chcę |
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
No to poszukaj czegos u jubilera w swoim mieście... Na pewno sie znajdą chociaż podobne...
|
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No przecież nawet kurtki trzeba gdzies zostawić ;p
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
A ustalaliście jakieś menu studniówkowe????
|
|
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym jednak zalozyla cieliste bo w czarnych bedzie za ciemno.Dziewczyny zaraz dodam ta bordowa kiecke.
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam ustalone juz jakieś dwa miesiące temu.. Były po dwa dania do wyboru na jeden posiłek i kazda klasa miala zaznaczyć które woli
A potem ta co miała więcej ze tak powiem punktów to była zamówiona ;p;p ALe nie wiem co bd jeść w sumie ;p
|
|
|
|
#776 |
|
Rozeznanie
|
mam w domu takie wlasnie kwadratowe kolczyki z bialym kamieniem, sa dosc krotkie, beda pasowaly do kiecki mojej
? czy lepiej zainwestowac i kupic jakies wieksze i dluzsze skoro nie bede miala nic na szyi?http://www.allegro.pl/item871664145_...nowy_wzor.html ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- sandalki chyba odpowiedniejsze, bardziej mi sie podobaja. dodatki? hm moze po prostu srebro? i koniecznie jasne rajstopy
SZAFA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303145 METAMORFOZA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212994&p age=4 Edytowane przez nikia Czas edycji: 2010-01-09 o 14:12 |
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
No więc to jest ta bordowa. I ta koronkowa która juz kiedys tu wrzucałam. Na którą stawiacie?
Załącznik 2773189 Załącznik 2773190 Załącznik 2773191 |
|
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
Laski powiedzcie mi kupialam sobie rzesy z art deco (zdjecie) myslicie ,ze sa ,ze tak powiem "odpowiednie" na 100dniowke?
|
|
|
|
#779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te różyczki dodają jej uroku.. Chyba się nie umiem zdecydować ;p
|
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

i zaczynam odczuwac nerwowa atmiosfere w szkole zwlaszcza ze nasz polonez jest do niczego
wiec panikujemy i mam w tym tygodniu 2 proby a do tego jeszcze musze zrobic zakupy takie male , bardzo jasny kryjacy korektor, balsam nivea , bo tak ladnie nawilza 

Przy okazji, chciałam Wam powiedzieć, że chociaż nie biorę w nim udziału, a jestem tylko obserwatorem, świetnie mi się Was czyta i macie dużo naprawdę dobrych pomysłów. Dalej Was podpatruję, bo wciąż nie mam pojecia co z włosami, makijażem etc. Pozdrawiam i życzę niezapomnianej zabawy na Waszych studniówkach ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dalej chyba jestem przekonana do krótszej aczkolwiek zobaczymy... Jak tak popatrzyłam ta te chabrowe sukienki o na prawdę nabrałam ochoty na taki kolor... no ale mam też ten sam dylemat.. czy nie bd takich za duzo... A wracając do historii no to sama nie wiem kiedy to poprawię bo od wtorku do piątku mam matury próbne i zero lekcji... Pewni bd musiała skoczyć do szkoły przed i jej odpowiedzieć... Ehh...