Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-13, 02:16   #421
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

KochajMniie po prostu nie chce by cierpiał przez moja decyzje

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ----------

rozmowy cd.

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------

Wszystko było dobrze, nawet się trzymalam dopóki nie zaczelismy mówić na temat przyjaźni, wiem już ze to niemożliwe bo dla niego jestem tą na którą czekał cale swoje życie, przy tym nie wytrzymałam i zaczełam płakać, on za niedługo też.... On uważa, ze mógł mnie po kryzysie jaki miał nie zatrzymywać ja uważam inaczej...powiedział,że nie żałuje niczego,podziekował ze te chwile szczęścia i one mu teraz beda wystarczac, sprawiac ze bedzie szczesliwy...zaraz zaleje i zasmarkam klawiature...
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 08:57   #422
szatanica1989
Zakorzenienie

Nie śpimy, zwiedzamy!

O matko, ja dzisiaj do 18.15 na uczelni będę, nic tylko się ciąć trzymajcie kciuki żebym jakoś przetrwała

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 09:05   #423
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Nie śpimy, zwiedzamy!

O matko, ja dzisiaj do 18.15 na uczelni będę, nic tylko się ciąć trzymajcie kciuki żebym jakoś przetrwała
Szatanku czy Ty jesteś na ang czy mi sie pomyliło z inną wizażanka?

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 09:41   #424
Myszunia19
Zakorzenienie

witajcie
TZ sie od wczoraj nie odezwał:/
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 10:53   #425
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
kurczę cięzka sprawa bo to siedzi w Twojej psychice teraz a oni ze sobą teraz piszą? gadają? wspomina o niej? bo jeśli nie to może warto zapomnieć jeśli nigdy nie zawiódł Twojego zaufania, sprobować..
Nie oni ze soba nigdy nie pisali ani nie gadali i teraz tez tak jest. Ale tu nie chodzi o ta laske juz... Przeciez na jej miejscu moglaby byc kazda inna. Chodzi mi o zachowanie TZ. Ja jestem chyba chora psychicznie, bo caly czas mam przed oczami jak on ja obejmuje i jak na nia patrzy....

Co ja mam zrobic? Dac sobie spokoj skoro on nie robi nic?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 10:56   #426
garfieldek
Zakorzenienie

madame a ta sytuacja dawno byla?? Dlaczego on znia tanczyl, skoro ty bylas obok???

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 11:07   #427
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
madame a ta sytuacja dawno byla?? Dlaczego on znia tanczyl, skoro ty bylas obok???

W ten piatek. Prosil mnie do tanca, ale ja nie chcialam. Zatanczylabym z nim, ale wczesniej tez zachowal sie skandalicznie, bo powiedzial do takiej jednej dziewczyny "Skarbie"... I pozniej wielce oburzony, ze ja nie chce z nim zatanczyc wzial sobie inna...
Stary 2010-01-13, 11:20   #428
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
W ten piatek. Prosil mnie do tanca, ale ja nie chcialam. Zatanczylabym z nim, ale wczesniej tez zachowal sie skandalicznie, bo powiedzial do takiej jednej dziewczyny "Skarbie"... I pozniej wielce oburzony, ze ja nie chce z nim zatanczyc wzial sobie inna...
Wybacz ale muszę to powiedziec: a co miał zrobi skoro jaśnie księżniczka odstawiała swoje fochy??? krzyżem się przed nią położyc??? Dla mnie to Ty wtedy zachowalaś sie jak pijana bo wiadomo, że pod wpływem alkoholu różne głupie rzeczy sie mówi, które trzeba potraktowac z przymrużeniem oka le Ty podeszłaś tak do tego jakbys była jeszcze więcej od niego pijana bo czlowiek po alkoholu jest równie zacietrzewiony i tak się czepia jak Ty....potem on odszedł, uspokoil się, dal też Tobie czas na ochłonięcie, chcial pokazac dobre chęci, zatańczyc i co???jaśnie pani dalej ma focha, no to postanowił zatańczyc z innąby uświadomi jaśnie pani, że jednak jak ma ochote tańczyc to bedzie i że już zrobił wszytsko by jaśnie pani foch przeszedł.
Stary 2010-01-13, 11:23   #429
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
witajcie
TZ sie od wczoraj nie odezwał:/
No to nie ładnie

Cytat:
Madam już była rozmowa na ten temat. Mi się wydaje, że troszkę przesadzasz. To ,,skarbie" było w żartach, z resztą dziewczyna była ze swoim chłopakiem. A skoro Twój TŻ chciał potańczyć a Ty strzeliłaś focha to poszedł zatańczyć z tą koleżanką, przecież nic takiego nie robili. Mi się wydaje, że on wręcz chciał Ci na złość zrobić za to, że się na niego fochujesz.
Nie wiem, ale po zachowaniu Twojego TŻta widać, że jemu zależy i w ogóle. Bardziej po Twoich postach sądziłabym, że zastanawiasz się w ogóle nad sensem tego związku.
Zrobisz co uważasz, przeprosił Cię za to, ale jeśli już mu nie potrafisz zaufać no to nie wiem
Stary 2010-01-13, 11:38   #430
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mnie momentami dalej się chce płakac...już nie mam sił....przepłakalam całą noc....dotarło do mnie, że nigdy go nie zobacze, nie usłyszę...caly czas jednak liczyłam na tą przyjaźń i chyba stad moja reakcja...
Stary 2010-01-13, 11:44   #431
garfieldek
Zakorzenienie

madame wg mnie twoj TZ to zrobil specjalnie, nie wiem, moze chcial ci udowodnic, ze skoro ty nie bedziesz tanczyc to nie oznacza, ze on tez nie bedzie.... Pomysl o tym w ten sposob....

Wymianka
Stary 2010-01-13, 11:49   #432
Myszunia19
Zakorzenienie

widziałyście to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post16432946

moj sie odezwal ze jest na spotkaniu programistow i ze zaspal i ze nie mogl wczesniej napisac. a ja mu na to ze wlasnie usypiamm dziecko wiec wszystko ok
Stary 2010-01-13, 11:52   #433
garfieldek
Zakorzenienie

mycha moglas mu od razu nie odpisywac, bo pomysl, ze czekasz z telefonem w reku az on cos laskawie napisze

Wymianka
Stary 2010-01-13, 11:54   #434
MadameButterfly6
BAN stały

Moze i macie racje... Ale wiecie, zeby to byl zwykly taniec. Naprawde wtedy nie czepialabym sie. Ale zebyscie widzialy jak to wygladalo... To mnie boli najbardziej. Nie mam nic przeciwko przeciez zeby tanczyl z innymi dziewczynami...
Stary 2010-01-13, 11:55   #435
Myszunia19
Zakorzenienie

a mjakos odruchowo odpisalam
Stary 2010-01-13, 11:57   #436
garfieldek
Zakorzenienie

madame twoj TZ byl swiadomy, ze na pewno go obserwujesz, wiec sama pomysl... Moglo to byc wzystko specjalnie zrobione, ze tak sie wyraze "pod publike", zebys byla wsciekla, zazdrosna itd

Wymianka
Stary 2010-01-13, 11:58   #437
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
mycha moglas mu od razu nie odpisywac, bo pomysl, ze czekasz z telefonem w reku az on cos laskawie napisze
dokładnie, tak jak ja wczoraj zrobiłam. Od razu było, że mi smsa napisał a ja co. Gdybym odpisała to nie byłoby tematu. Nie odpisałam to nawet pamiętał, że tego smsa wysłał

Taaa a ciekawe jak dzisiaj będzie
Jejuu musze zbierać się do nauki
Stary 2010-01-13, 12:00   #438
garfieldek
Zakorzenienie

Moj dzis pewnie nic nie bedzie pisal tylko zadzwoni, czy moze przyjechac

Wymianka
Stary 2010-01-13, 12:03   #439
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
madame twoj TZ byl swiadomy, ze na pewno go obserwujesz, wiec sama pomysl... Moglo to byc wzystko specjalnie zrobione, ze tak sie wyraze "pod publike", zebys byla wsciekla, zazdrosna itd

Jakby tak bylo to moj TZ na pewno by mi o tym powiedzial. Nietstey takie slowa z jego ust nie padly... On sie tlumaczyl, ze normalnie z nia tanczyl, pokazywal mi jak i ja powiedzialam, ze dla mneit o nie jest normalnie, bo ja z facetami tak nie tancze... I czy milo by mu bylo jak ja bym w taki sposob tanczyla z innymi. Niestety nic mi nie odpowiedzial...

Stary 2010-01-13, 12:14   #440
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Ja tam doskonale rozumiem Madame. Z tym "Skarbie" w żartach, faktycznie, może troszkę przesadzasz. Ale chyba moge sie domyslec, ze madame nie wymyslila sobie, ze tanczac, wygladali jak zakochana para? Nie wiem, ciezko byloby mi po tym przejsc do porzadku dziennego.
Moj sie poki co nie odzywal, oczywiscie po wczorajszej milej niespodziance znow musi dzialac mi na nerwy. Caly on. Tak mi sie nie chce uczyc, nienawidze historii. Nigdy nie opanuje tych wszystkich cholernych urzedow, reform, uchwal, postanowien blablabla. Po jasny gwint mi to? za duzo tego wszystkiego. Mam serdecznie dosc, a nie umiem nawet polowy z tego, co powinnam.

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-01-13 o 12:15
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 12:14   #441
garfieldek
Zakorzenienie

madame a co wg ciebie oznacza termin "nienormalny taniec"?

No chyba jej tam nie obmacywal ,albo co... bo wtedy to by przegiecie bylo...

Wymianka
Stary 2010-01-13, 12:34   #442
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie oni ze soba nigdy nie pisali ani nie gadali i teraz tez tak jest. Ale tu nie chodzi o ta laske juz... Przeciez na jej miejscu moglaby byc kazda inna. Chodzi mi o zachowanie TZ. Ja jestem chyba chora psychicznie, bo caly czas mam przed oczami jak on ja obejmuje i jak na nia patrzy....

Co ja mam zrobic? Dac sobie spokoj skoro on nie robi nic?
daj sobie spokój :przytul" było.. mineło.. nie przejmuj sie tym twój TZ pewnie nawet tego nie pamięta
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 13:13   #443
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Wybacz ale muszę to powiedziec: a co miał zrobi skoro jaśnie księżniczka odstawiała swoje fochy??? krzyżem się przed nią położyc??? Dla mnie to Ty wtedy zachowalaś sie jak pijana bo wiadomo, że pod wpływem alkoholu różne głupie rzeczy sie mówi, które trzeba potraktowac z przymrużeniem oka le Ty podeszłaś tak do tego jakbys była jeszcze więcej od niego pijana bo czlowiek po alkoholu jest równie zacietrzewiony i tak się czepia jak Ty....potem on odszedł, uspokoil się, dal też Tobie czas na ochłonięcie, chcial pokazac dobre chęci, zatańczyc i co???jaśnie pani dalej ma focha, no to postanowił zatańczyc z innąby uświadomi jaśnie pani, że jednak jak ma ochote tańczyc to bedzie i że już zrobił wszytsko by jaśnie pani foch przeszedł.
Nie wypada sie nie zgodzic.

Nie ma chyba tez sensu pisac, ze jestescie wariatkami, bo napisalyscie przez 1 dzien tyle postow, ze glowa boli co moglam, to nadrobilam

U mnie bez zmian. Od wczoraj jestem u TZta, jego tata zaproponowal wieczorem, zebym zostala...W szoku bylam
W ogole ostatnio w ogole sie nie klocimy, nie pamietam kiedy bylo to ostatni raz... (zawsze jak tak mowie, to za kilka dni pojawia sie klotnia ) Jestem dumna z ograniczenia fochow - wystarczylo poczytac troche Was i wprowadzic pare zasad

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 13:25   #444
garfieldek
Zakorzenienie

nafi fajnie, ze ci sie uklada

tak tak, wariatki to my jestesmy, nie ma cooo

Wymianka
Stary 2010-01-13, 13:29   #445
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Nie wypada sie nie zgodzic.

Nie ma chyba tez sensu pisac, ze jestescie wariatkami, bo napisalyscie przez 1 dzien tyle postow, ze glowa boli co moglam, to nadrobilam

U mnie bez zmian. Od wczoraj jestem u TZta, jego tata zaproponowal wieczorem, zebym zostala...W szoku bylam
W ogole ostatnio w ogole sie nie klocimy, nie pamietam kiedy bylo to ostatni raz... (zawsze jak tak mowie, to za kilka dni pojawia sie klotnia ) Jestem dumna z ograniczenia fochow - wystarczylo poczytac troche Was i wprowadzic pare zasad
Super, że u Ciebie wszystko w porządku.

Ja zauważyłam, że tak naprawdę to z moim sie nie da pokłócić, a ja bym czasami chciała. Ewentualnie to ja zawsze mówie, mówie, mówie, krzycze, krzycze, krzycze, a on mi spokojnie odpowie ,,już skończyłaś?"
A ja jestem wybuchowa i lubię sie czasem pokłócić, ale on chyba nie umie nawet głosu podnosić
W sumie to nasze porozumienia wychodzą z tego, że mi cały czas coś nie pasuje. To jest prawda, on też tak mówi. No ale co ja poradze jak mi nie pasuje?

Rozważam czy nie mieć dzisiaj dnia dobroci dla zwierząt i może napisać mu smsa Tylko nie wiem co, ale chciałabym coś miłego, żeby sprawdzić czy on miło odpisze Macie jakieś propozycje? On jest na uczelni więc może coś podbudowującego
Stary 2010-01-13, 13:38   #446
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

ale fajny wątek no jesli można to ja zapisuję sie na listę

Mam pytanie do Was Zazdrośnic czy macie też zły humor z tego powodu, że TŻ w nocy nie przytula sie do was
Ja jako Stara Zazdrośnica jestem chyba zbyt czepialska ale chce się upewnić i zapytać Was o zdanie.
No bo są noce, że śpimy wtuleni( najczęściej na łyżeczki) i ja wtedy czuje się zadowolona i wszystko jest super ale w przypadku gdy TŻ śpi większość nocy odwrócony do mnie plecami to ja potrafię się fochać cały dzień A gdy do tego dodać jeszcze jakieś pobudzenie erotyczne i te odwrócone plecy to moja wyobraźnia szaleje i w ogóle wyobrażam sobie np. że on wtedy ma sny np o jakiejś swojej koleżance no i noc bezsenna gwarantowana.

Ogólnie nie mam powodów do wielkich zazdrości ale mamy już dość pokaźny staż związku i czasem mnie nachodzą takie myśli... że spotyka np. w ciagu dnia jakąś laskę i stąd później ten dystans w nocy itd.

Co o tym myślicie? macie w ogóle takie dylematy

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 13:43   #447
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Super, że u Ciebie wszystko w porządku.

Ja zauważyłam, że tak naprawdę to z moim sie nie da pokłócić, a ja bym czasami chciała. Ewentualnie to ja zawsze mówie, mówie, mówie, krzycze, krzycze, krzycze, a on mi spokojnie odpowie ,,już skończyłaś?"
A ja jestem wybuchowa i lubię sie czasem pokłócić, ale on chyba nie umie nawet głosu podnosić
W sumie to nasze porozumienia wychodzą z tego, że mi cały czas coś nie pasuje. To jest prawda, on też tak mówi. No ale co ja poradze jak mi nie pasuje?

Rozważam czy nie mieć dzisiaj dnia dobroci dla zwierząt i może napisać mu smsa Tylko nie wiem co, ale chciałabym coś miłego, żeby sprawdzić czy on miło odpisze Macie jakieś propozycje? On jest na uczelni więc może coś podbudowującego
Hehhe rozwalilas mnie tym tekstem
Wydaje mi sie, ze masz zle podejscie - nie pisz do niego po to, by milo odpisal - pisz po to, by JEMU zrobilo sie milo. Przynajmniej ja tak do tego podchodze.
Tez tak mialam, ze cos mi wiecznie nie pasowalo, az w koncu stwierdzilam, ze czas wyluzowac - od tego czasu jest o nieeebo lepiej. I TZ stal sie bardziej kochany!

Angel, nigdy nie mialam takich dylematow na Twoim miejscu, gdy zobaczylabym TZta odwroconego ode mnie, to sama bym sie w niego wtulila. Moze on tez tego oczekuje?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 13:45   #448
garfieldek
Zakorzenienie

koszka moj sie wlasnie odezwal szok szok szok !!!

angel a sama nie mozesz go pierwsza przytulic??

Wymianka
Stary 2010-01-13, 13:46   #449
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hehhe rozwalilas mnie tym tekstem
Wydaje mi sie, ze masz zle podejscie - nie pisz do niego po to, by milo odpisal - pisz po to, by JEMU zrobilo sie milo. Przynajmniej ja tak do tego podchodze.
Tez tak mialam, ze cos mi wiecznie nie pasowalo, az w koncu stwierdzilam, ze czas wyluzowac - od tego czasu jest o nieeebo lepiej. I TZ stal sie bardziej kochany!

Angel, nigdy nie mialam takich dylematow na Twoim miejscu, gdy zobaczylabym TZta odwroconego ode mnie, to sama bym sie w niego wtulila. Moze on tez tego oczekuje?
Hmmm dobrze prawisz Jak zwykle myślałam o sobie
No dobrze to może naskrobie coś, żeby JEMU było miło
No ja właśnie też staram się ostatnio wyluzować Zobaczymy czy u mnie to przyniesie efekty
Stary 2010-01-13, 13:48   #450
garfieldek
Zakorzenienie

koszka napisz mu cos, ja swojemu tez napisalam

Wymianka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości